Revitin -výživový doplněk jako placebo byznys

1939
11.6.12 12:32

Revitin -výživový doplněk, máte zkušenosti, poradíte?

Chtěla bych se zeptat, kdo by měl zkušenosti s výrobky Nutra Bona a přímo s výživovým doplňkem REVITIN.
Zajímá mě to kvůli babičce a dědovi, kupují si ho už léta a vráží za něj nějaké dealerce mraky peněz. Přijde mi, že je to snad na všechno, ale platit za malou pixličku rozpustného sladkého pomerančového nápoje něco k tisícovce mi přijde fraška na lidi. Dědovi to doporučil léčitel, ten po čase zemřel a nyní mu výrobek prodává nějaká paní. Zkoumala jsem stránky Nutra Bona a přijde mi to typický pyramidální systém prodeje…tak pochybuji o kvalitě.
Naopak já jsem nakloněna firmám Diochi a Energy, kupuji si od nich kapky, jsou to skutečné výtažky z bylin, určené pro specifické použití na jednotlivé meridiánové dráhy orgánů. Také nestojí zrovna málo, ale původ složení je čistá příroda . Proto nějak nevěřím tomu Revitinu, ale nikde jsem se nedopátrala, zda to vůbec pomáhá nebo je to jen byznys… No a děda je tak přesvědčený o jeho účincích, že to pořád kupuje, kupuje to i nám, ale mě to teda vůbec nesedí…přijde mi to něco jako rozpustný džus TANG. Chtěla bych zjistit, zda děda nevyhazuje peníze a jestli ano, tak ho přesvědčit, že tohle je vyhazování peněz a může mít za tu cenu, i za méně něco mnohem lepšího!
Prosím jen o názory těch, co zmíněné produkty používají, či přišli do styku s fytoterapií a mohou svým komentářem opravdu přispět nějakým poznatkem, za to budu moc vděčná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mariannnka
12.10.12 23:42

Nemám zkušenost, ale homeopatikum to určitě není, jen aby nedošlo k nedorozumění :)

• Citovat
  • Upravit
5
26.12.12 20:31

výrobky nutra bona

Výrobky této firmy znám všechny, používá je celá rodina a opravdu za ty peníze stojí. Např. AMOROZO vyhojilo mamince otevřený bércový vřed mého muže přestaly bolet klouby po GELASILKU a můj 20letý syn mě upomíná abych nezapomněla koupit NUTRA BEN FORTE, protože jenom toto mu pomáhá při bolesti v krku.
Jinak velice dobře znám učinek léčivých bylin, které léta používám.
Pokud se Vám nezdá REVITIN dost dobrý, za ty peníze, tak zkuste NUTRA BEN FORTE jsou to tablety, v balení je jich 50 a stačí 1 tableta/den, uvidíte sama, že nebudete nemocná a budete mít dost energie atd. Tyto výrobky znám a používám 10 let, dále mám samozřejmě srovnání i s dalšími potravinovýni doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.10.15 20:41

Nutrabonu bych mohla doporučit. Jsou to skvěle výrobky. A když se podíváte na ceny jiných firem. Zjistíte, ze nutrabona je na kvalitní úrovni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová