Říct či neříct dětem o své zlodějské minulosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.2.18 20:16
@Anonymní píše:
A nejde to prostě nějak " vymazat "? A co třeba zkusit to přehodit na nějaký dobrý skutek. Kupříkladu každý půl rok donést dárky do dětského domova.. psům.. kočkám.. prostě aby děcka viděli, že jsi udělala chybu ale už jsi dobrý člověk

S těmi dobrými skutky je to dobrý nápad. Vymazat to bohužel z internetu asi nepůjde, když o tom píší i na Novinkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.18 20:21
@matka151616 píše:
S těmi dobrými skutky je to dobrý nápad. Vymazat to bohužel z internetu asi nepůjde, když o tom píší i na Novinkách.

Každý děláme chyby. Nikoho jsi nezabila. Hold prostě se to stalo. Ale fakt zkus ty dobré skutky. Třeba to pro ně pak bude i lepším příkladem. Že maminka něco udělala, a teď je slušná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.18 20:27
@matka151616 píše:

Ještě mě napadlo- nejde na ty novinky napsat a říct jim to? Už je to víc jak 10 let. Máš odpykáno.. tak třeba by to šlo. A prostě když si zadáš své jméno tak prostě vyhledat všechny servy které o Tobě píšou a požádat je.

• Citovat
  • Upravit
26.2.18 20:30
@Anonymní píše:
Ještě mě napadlo- nejde na ty novinky napsat a říct jim to? Už je to víc jak 10 let. Máš odpykáno.. tak třeba by to šlo. A prostě když si zadáš své jméno tak prostě vyhledat všechny servy které o Tobě píšou a požádat je.

Bohužel těch serverů je hodně. Zkusím jim nějak napsat, ale pochybuji, že kvůli mně smažou článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
26.2.18 20:37
@matka151616 píše:
Bohužel těch serverů je hodně. Zkusím jim nějak napsat, ale pochybuji, že kvůli mně smažou článek.

Můj návrh se ti nelíbí? Podle mě by to vyřešilo celý problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.18 20:53

@enyf Líbí. Zkusím jim napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
26.2.18 21:39

Já si třeba myslím, že v tomhle internet i lidi, dost přeceňuješ. Říkáš, že je to už min 10 let, navíc jsi vdaná (máš jiné příjmení). Ty žiješ tam, kde jsi vyrůstala a všichni tě tedy znají a ví to? :think:

Protože jestli ne, tak za mně, lidi mají krátkou pamět, pamatují si maximálně větší kauzy. Každý den se dozvídáš stovky nových informací, každý rok se (bohužel) stávají další loupeže a jiné hrůzy a neštěští…

Netuším jak to mají ostatní, ale já si své rodiče nikdy negooglovala :nevim:

Jinak pokud máš opravdu takový strach, tak až budou rozumnější, řekni jim to. Něco si provedla, lituješ toho, potrestali te a poučilo tě to. Prostě to tak je. Život není dokonalej, někdo děla holt kraviny menší, někdo zase větší. Naštěští si nikoho nezabila ani nikomu jinému fyzicky neublížila, to by bylo o dost horší, naproti takovým zločinům, je tvůj kostlivec ve skříni v podstate „banalita“.

Další věc je ta, že dnes vidíš v TV samou krimi..seriály, filmy, televizní noviny, pc hry…děti jsou tim tak zmasírovaný, že si někdy říkám, jestli jim vůbec dochází vážnost těch věcí…Konzumní společnost to pomalu předkládá jako něco naprosto rutinního, skoro se bojím napsat až zábavnýho. Takže bych se ani nedivila, kdyby jim to paradoxne nepřišlo naopak ještě zajímavý :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.18 21:45
@Ms.Ragdoll píše:
Já si třeba myslím, že v tomhle internet i lidi, dost přeceňuješ. Říkáš, že je to už min 10 let, navíc jsi vdaná (máš jiné příjmení). Ty žiješ tam, kde jsi vyrůstala a všichni tě tedy znají a ví to? :think:

Protože jestli ne, tak za mně, lidi mají krátkou pamět, pamatují si maximálně větší kauzy. Každý den se dozvídáš stovky nových informací, každý rok se (bohužel) stávají další loupeže a jiné hrůzy a neštěští…

Netuším jak to mají ostatní, ale já si své rodiče nikdy negooglovala :nevim:

Jinak pokud máš opravdu takový strach, tak až budou rozumnější, řekni jim to. Něco si provedla, lituješ toho, potrestali te a poučilo tě to. Prostě to tak je. Život není dokonalej, někdo děla holt kraviny menší, někdo zase větší. Naštěští si nikoho nezabila ani nikomu jinému fyzicky neublížila, to by bylo o dost horší, naproti takovým zločinům, je tvůj kostlivec ve skříni v podstate „banalita“.

Další věc je ta, že dnes vidíš v TV samou krimi..seriály, filmy, televizní noviny, pc hry…děti jsou tim tak zmasírovaný, že si někdy říkám, jestli jim vůbec dochází vážnost těch věcí…Konzumní společnost to pomalu předkládá jako něco naprosto rutinního, skoro se bojím napsat až zábavnýho. Takže bych se ani nedivila, kdyby jim to paradoxne, nepřišlo ještě zajímavý :?
Žiji jinde, než jsem vyrůstala. Nevím o tom, že by to tu někdo věděl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
26.2.18 21:50
@matka151616 píše: Žiji jinde, než jsem vyrůstala. Nevím o tom, že by to tu někdo věděl.

Ty to na internetu vidíš všude, protože to hledáš, dáváš cíleně své rodné příjmení. Málokoho napadne googlovat celou rodinu, notabene s rodným příjmením…

Co vím, tak max si ženský občas proklepnou spíš chlapa s kterým randí :mrgreen: Netuším, jestli tohle dělají i chlapi, nikdy mě nenapadlo se na to ptát:-)

Ale časem jim to řekni, pro tvůj vnitřní klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.18 21:53
@Ms.Ragdoll píše:
Ty to na internetu vidíš všude, protože to hledáš, dáváš cíleně své rodné příjmení. Málokoho napadne googlovat celou rodinu, notabene s rodným příjmením…

Co vím, tak max si ženský občas proklepnou spíš chlapa s kterým randí :mrgreen: Netuším, jestli tohle dělají i chlapi, nikdy mě nenapadlo se na to ptát:-)

Ale časem jim to řekni, pro tvůj vnitřní klid…

Jasně, já chápu, ale právě se bojím, že mé jméno budou cíleně hledat moje děti, až budou v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
27.2.18 05:30

@matka151616 Ja bych jim to rekla, jako varovani, snazila bych se tim poradne apelovat na to, at se z teto tve chyby pouci. Jak se rika: “Chytry se pouci z cizich chyb.” Kazdopadne, neni kam spechat, pockala bych tak do 4.-5. tridy.
Hodne deti zkousi doma vzit par korun, tak si myslim, ze bude prilezitost o tom mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
27.2.18 12:45

Docela by mě zajímalo, jestli se uživatelka v rámci plnění dobrých skutků majiteli klenotnictví alespoň osobně omluvila za to, že mu způsobila hmotnou škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.2.18 12:53

Ja bych jim to rekla…ja treba svoje rodice googlovala :mrgreen: Mamku s rodnym prijmenim ne, kdyz se vdavala, tak internet jeste nebyl, to uz ale dnesni deti budou mit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.3.18 10:35

Též si myslím, že určitě počkat nebo vůbec. Také nemám nejkrásnější minulost a nevím zda ji někdy dětem vůbec sdělím (naštěstí není dohledatelná), ale kde je ta jistota, že se to děti dozví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí