Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@onajeblond píše:
a když " přeřadíš" musíš stát na brzdě? nebo prostě zastavíš, nohu máš na zemi a zařadíš?
To musíš stát na brzdě. On totiž automat i když nestojíš na plynu, tak sám od sebe pomalu popojíždí
@Kelsey píše:
Jak obcházíme bazary, že chceme koupit to druhé auto, menší nebo přiměřenou nákupní tašku na kolech. Hledáme max do 3 let staré auto. Nic staršího nechceme. A je jich strašně málo na výběr. Lidi se prý automatu zatím bojí. Tak skoro nejsou.
Né? tyjo to mě zas přijde, že automat je už všude
![]()
Zbytečné se toho bát. Jen jak už se tu psalo, bacha na levou nohu
Také se mi povedlo v automatu šlápnout „spojku“ a otestovat pevnost bezpečnostních pásů
Ale jak si člověk zvykne, že se v každém autě jinak řadí, zpátečka je na různých místech a různě se aktivuje (někde kroužek na páce, někde se páka zamačkává, někde se na zpátečku musí zatlačit silou do strany, atd), tak se dá snadno zvyknout i na automat. Na své první motorce v dětství jsem měl jedničku nahoru a zbylé kvalty dolů, dnes je to na motorkách naopak a nepřijde mi to divné.
@onajeblond píše:
Fáákt? A nejela jsi místo dopředu dozadu? Přeci jen 1 se řadí dopředu, v automatu jsem se dívala že páka dopředu je dozadu a páka dozadu je do předu?
A v Tesle si jen na obrazovce posunes autíčko podle toho kam chceš jet.
@Atisia píše:
Takže stojí a nechcipa? Nebo jsou to jen plky?
Netuším, já právě jen řídila vždycky manuál, tak prostě v hlavě spojka na zemi při zastavení, nebo neutrál nebo ti to zdechne, ted už jsem to torchu potrenovala, ale stane se všem žejo i dlouholetým řidičum, proto se tady ptám jak to tedy je a zatím teda vidím jen chválu až mě to překvapuje a mám v hlavě brouka, že asi než si ho koupím, tak prostě někde najdu zkušební jízdu a pudu třeba do toho. Ikdyž starší auto v automatu bude asi jako nové v manuálu ![]()
@Housenkaromca píše:
@Atisia Ne automat nechcípne, ale novější auta mají autostop, kdy na křižovatce, když zastavíš se automaticky vypne motor. Ńezasvěcený řidič si může i myslet, že to chcíplo, ale je to schválně, aby se šetřily emise. Jakmile sešlápneš plyn pro rozjezd, auto samo naskočí.
Já tuhle funkci ale nemám ráda, naštěstí se v našem autě dá vypnout, tak ji hned automaticky vypínám.
Autostop nebo co to je máme taky a úplně nesnáším když mi to protějšek zapne.
. Poprvé když to zapnul jsem vůbec nevěděla co s tím.
naštěstí auto ví.
@onajeblond píše:
Né? tyjo to mě zas přijde, že automat je už všude![]()
Fakt nejsou. V Brně mi našli 2019 Rapida v automatu. Napočítal pár kusů, které mají v nabídce. Ale tam se něco chlapovi nelíbilo. Takže hledáme dál. On má vybráno. A já čekám.
@Housenkaromca píše:
@Atisia Ne automat nechcípne, ale novější auta mají autostop, kdy na křižovatce, když zastavíš se automaticky vypne motor. Ńezasvěcený řidič si může i myslet, že to chcíplo, ale je to schválně, aby se šetřily emise. Jakmile sešlápneš plyn pro rozjezd, auto samo naskočí.
Já tuhle funkci ale nemám ráda, naštěstí se v našem autě dá vypnout, tak ji hned automaticky vypínám.
Ano ano prosím to znám. To je takovej ten „list“ režim tomu říkám
kamoška to tehdy měla ve vypujčeném autu a tam naskočil list, tak od té doby si to pamatuji. ![]()
12 let řídím jenom manuály, vyhovuje mi to. Jednou jsem měla na výběr řídit buď auto, co mělo v háji naftové čerpadlo a samovolně chcípalo nebo automat. Brala jsem automat. A úplně v pohodě, ani mi to nepřišlo jako nějaká šílená změna. Ale stejně zůstávám věrná manuálu.
Hlavně jsem teď ráda, že mám obyčejné auto bez hromady elektroniky. Rozpadla se mi řemenice a 5 km jsem musela dojet s vypnutou veškerou elektronikou, což teda stálo za to. ![]()
@Cenarius píše:
A v Tesle si jen na obrazovce posunes autíčko podle toho kam chceš jet.
To je masakr teda. ![]()
@onajeblond píše:
Netuším, já právě jen řídila vždycky manuál, tak prostě v hlavě spojka na zemi při zastavení, nebo neutrál nebo ti to zdechne, ted už jsem to torchu potrenovala, ale stane se všem žejo i dlouholetým řidičum, proto se tady ptám jak to tedy je a zatím teda vidím jen chválu až mě to překvapuje a mám v hlavě brouka, že asi než si ho koupím, tak prostě někde najdu zkušební jízdu a pudu třeba do toho. Ikdyž starší auto v automatu bude asi jako nové v manuálu
Pol roka dozadu sa mi dostalo do rúk auto s automatickou prevodovkou staré skoro 25 rokov a rozdiel s tými súčasnými nebol, resp. menší ako keď jazdím autá rôznych značiek s manuálom
@9Paja3 píše:
12 let řídím jenom manuály, vyhovuje mi to. Jednou jsem měla na výběr řídit buď auto, co mělo v háji naftové čerpadlo a samovolně chcípalo nebo automat. Brala jsem automat. A úplně v pohodě, ani mi to nepřišlo jako nějaká šílená změna. Ale stejně zůstávám věrná manuálu.Hlavně jsem teď ráda, že mám obyčejné auto bez hromady elektroniky. Rozpadla se mi řemenice a 5 km jsem musela dojet s vypnutou veškerou elektronikou, což teda stálo za to.
@9Paja3 Osobně je mi to úplně jedno, co řídím, ale kde jsem ocenila automat, bylo v místě, kde se jezdí vlevo. Ono řídit auto s volantem na druhé straně a v levostranném provozu je fakt docela na hlavu a už kvůli tomu je dobré tu zkušenost s automatem mít a neučit se za pochodu. Ale tam, kde jsme si auto půjčovali už ani auta s manuální převodovkou neměli, asi je trend všechno mít postupně v automatu.
@onajeblond píše:
No právě, pak jsem tam ještě viděla tady ten režim té jízdy, a parking a jak to auto pozná zda budu parkovat dopředu nebo dozadu? Pardon, ale fakt mě to strašně zajímá.
Parkuješ ty. Takže ty si zvolíš, zda budeš na parkování couvat (režim R) nebo pojedeš dopředu (režim D).
@onajeblond píše:![]()
To je už tak že auto řídí člověka, nikoliv člověk auto, že už je ten systém fakt tak chytré a vymakané, až oči přechází, ale je to fajn si tak pročíst zkušenosti atd.
Tiež je to ale aj o uhle pohľadu. Ja jazdím veľa a beriem to tak, že všetka tá elektronika mi pomáha a ohromne zjednodušuje šoférovanie. Čo do určitej vzdialenosti nemusíš cítiť, ale ak idem vzdialenosť nad 300 km tak som vďačná za každý zlepšovák, čo to auto má ![]()