Řidičky, řidiči sem prosím :)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
27.2.24 14:55
@Housenkaromca píše:
Všechny automaty, které jsme kdy měli, nabízely i možnost manuálního řazení, jen se řadilo jinak, jen dopředu a dozadu. Ale pro toho, kdo by nebyl spokojený s automatickým řazením, ta možnost byla. Nevím teda, jestli to mají všechna auta. My to v podstatě nevyužívali, jen na zkoušku.

V Európe som sa s tým nestretla, ale naopak v USA to bolo takmer pravidlo, že keď som si požičala auto, tak sa takmer vždy jednalo o čistý automat bez možnosti manuálu. Ale tam to bol ešte iný level. Semtam namiesto páky len koliesko. Keď som to videla prvý krát, tak mi to prišlo strašne vtipné :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.2.24 15:10
@DanielaD píše:
@onajeblond
ničeho se neboj, je to velice pohodlnéať se ti dobře jezdí a pak napiš :kytka:

Děkuji mockrát, ještě to není tak žhavý, ale třeba během roku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13776
27.2.24 15:37
@Ryksa píše:
V Európe som sa s tým nestretla, ale naopak v USA to bolo takmer pravidlo, že keď som si požičala auto, tak sa takmer vždy jednalo o čistý automat bez možnosti manuálu. Ale tam to bol ešte iný level. Semtam namiesto páky len koliesko. Keď som to videla prvý krát, tak mi to prišlo strašne vtipné :lol:.

Máme americké auto a jediné co slo je podřazení dvakrát sešlápnutím plynu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
27.2.24 15:43
@Housenkaromca píše:
Všechny automaty, které jsme kdy měli, nabízely i možnost manuálního řazení, jen se řadilo jinak, jen dopředu a dozadu. Ale pro toho, kdo by nebyl spokojený s automatickým řazením, ta možnost byla. Nevím teda, jestli to mají všechna auta. My to v podstatě nevyužívali, jen na zkoušku.

Taky jsem to vždycky v autě měla, ale nepoužívala nikdy, nebyl důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.2.24 15:50

Měla jsem Opel. Rok výroby 2005. A ten měl taky manuál i automat. Manuál nikdo nepoužíval. Můj muž mi auto bral, že se mu s ním jezdí pohodlněji.
Občas chodí ve volnu sousedům pomáhat, když jim vypadne řidič a mají akutku. Už mají dva ze čtyř traktorů automat a oba náklaďáky mají automat. Soused i ty pracovní vozy postupně vyměňuje, že je to pohodlnější a elegantnější svezení/ práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
27.2.24 16:25

Jde jen o zvyk. Jsem zvyklá 12 let na moje auto s manuální převodovkou, řídím denně, řadím automaticky a bez přemýšlení. Proto mám s autometem problém, že často bezmyšlenkovitě sešlápnu spojku a chci řadit, ale akorát si způsobím infarkt. Já v automatu žádnou výhodu nevidím, s manuálem řídím bez problémů.
Ale bude-li to nutné, věřím, že si zvyknu i na autoat, ale bude mě to bolet, řidičské návyky mám zajeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.2.24 16:35
@Lily-of-the-valley píše:
Máme americké auto a jediné co slo je podřazení dvakrát sešlápnutím plynu.

Ve vsech automatech jde praci s plynem do urcite miry ovladat prerazovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
27.2.24 18:31

Máme dvě auta, jedno má manuál, jedno automat. Také jsem původně automat moc nechtěla, ale zvykla jsem si rychle. A ani mi nedělá problém přesednout do toho s manuální převodovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
27.2.24 18:38

Doma mám manuál, v práci automat. V práci najedu kolem 1000 km měsíčně. Automat je dobrý na popojíždění ve městě, ale absolutně se s tím nedá driftovat, rychle rozjet a když zapadneš do bahna, jsi v pr.deli :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
27.2.24 18:52
@Bytsamsebou píše:
Doma mám manuál, v práci automat. V práci najedu kolem 1000 km měsíčně. Automat je dobrý na popojíždění ve městě, ale absolutně se s tím nedá driftovat, rychle rozjet a když zapadneš do bahna, jsi v pr.deli :mavam:.

Ujišťuji tě, že se s automatem dá rychle rozjet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
27.2.24 18:57
@ivašot. píše:
Ujišťuji tě, že se s automatem dá rychle rozjet :mrgreen:

V práci řídím různé dvě auta a nic moc. Prostě než to podřadí, je tam 2-3 sekundová prodleva, než si uvědomí, co po něm chci. Pak to odpich má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
27.2.24 19:03
@Bytsamsebou píše:
V práci řídím různé dvě auta a nic moc. Prostě než to podřadí, je tam 2-3 sekundová prodleva, než si uvědomí, co po něm chci. Pak to odpich má.

Tak se koukni na zrychlení třeba u nových BMW, tam to fakt prodlevu nemá. Nakonec se silným motorem jde i driftovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
27.2.24 19:04
@ivašot. píše:
Tak se koukni na zrychlení třeba u nových BMW, tam to fakt prodlevu nemá. Nakonec se silným motorem jde i driftovat

Jsem zapomněla, že každý má v automatě nové BMW :lol: :mrgreen: :lol:
A se starým bavorákem se převážně driftuje! Protože zadokolka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
27.2.24 19:07
@Bytsamsebou píše:
Jsem zapomněla, že každý má v automatě nové BMW :lol: :mrgreen: :lol:
A se starým bavorákem se převážně driftuje!

Byla to jen reakce na to, źe se s automatem nedá rychle rozjet. Vždycky jde o výkon motoru a kvalitu toho automatu. A zas nový bmw na ulici zas neni nic moc neobvyklého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
27.2.24 19:11
@ivašot. píše:
Byla to jen reakce na to, źe se s automatem nedá rychle rozjet. Vždycky jde o výkon motoru a kvalitu toho automatu. A zas nový bmw na ulici zas neni nic moc neobvyklého :think:

Jo, vlastně velice často potkávám na silnici auta za 3 mega a každý druhý vlastní takového bavoráka :lol: 8)!
Myslela jsem manuály a automaty +- 500 000,– :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí