Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Housenkaromca píše:
Všechny automaty, které jsme kdy měli, nabízely i možnost manuálního řazení, jen se řadilo jinak, jen dopředu a dozadu. Ale pro toho, kdo by nebyl spokojený s automatickým řazením, ta možnost byla. Nevím teda, jestli to mají všechna auta. My to v podstatě nevyužívali, jen na zkoušku.
V Európe som sa s tým nestretla, ale naopak v USA to bolo takmer pravidlo, že keď som si požičala auto, tak sa takmer vždy jednalo o čistý automat bez možnosti manuálu. Ale tam to bol ešte iný level. Semtam namiesto páky len koliesko. Keď som to videla prvý krát, tak mi to prišlo strašne vtipné
.
@DanielaD píše:
@onajeblond
ničeho se neboj, je to velice pohodlnéať se ti dobře jezdí a pak napiš
Děkuji mockrát, ještě to není tak žhavý, ale třeba během roku ![]()
@Ryksa píše:
V Európe som sa s tým nestretla, ale naopak v USA to bolo takmer pravidlo, že keď som si požičala auto, tak sa takmer vždy jednalo o čistý automat bez možnosti manuálu. Ale tam to bol ešte iný level. Semtam namiesto páky len koliesko. Keď som to videla prvý krát, tak mi to prišlo strašne vtipné.
Máme americké auto a jediné co slo je podřazení dvakrát sešlápnutím plynu.
@Housenkaromca píše:
Všechny automaty, které jsme kdy měli, nabízely i možnost manuálního řazení, jen se řadilo jinak, jen dopředu a dozadu. Ale pro toho, kdo by nebyl spokojený s automatickým řazením, ta možnost byla. Nevím teda, jestli to mají všechna auta. My to v podstatě nevyužívali, jen na zkoušku.
Taky jsem to vždycky v autě měla, ale nepoužívala nikdy, nebyl důvod
Měla jsem Opel. Rok výroby 2005. A ten měl taky manuál i automat. Manuál nikdo nepoužíval. Můj muž mi auto bral, že se mu s ním jezdí pohodlněji.
Občas chodí ve volnu sousedům pomáhat, když jim vypadne řidič a mají akutku. Už mají dva ze čtyř traktorů automat a oba náklaďáky mají automat. Soused i ty pracovní vozy postupně vyměňuje, že je to pohodlnější a elegantnější svezení/ práce.
Jde jen o zvyk. Jsem zvyklá 12 let na moje auto s manuální převodovkou, řídím denně, řadím automaticky a bez přemýšlení. Proto mám s autometem problém, že často bezmyšlenkovitě sešlápnu spojku a chci řadit, ale akorát si způsobím infarkt. Já v automatu žádnou výhodu nevidím, s manuálem řídím bez problémů.
Ale bude-li to nutné, věřím, že si zvyknu i na autoat, ale bude mě to bolet, řidičské návyky mám zajeté.
@Lily-of-the-valley píše:
Máme americké auto a jediné co slo je podřazení dvakrát sešlápnutím plynu.
Ve vsech automatech jde praci s plynem do urcite miry ovladat prerazovani.
Máme dvě auta, jedno má manuál, jedno automat. Také jsem původně automat moc nechtěla, ale zvykla jsem si rychle. A ani mi nedělá problém přesednout do toho s manuální převodovkou.
Doma mám manuál, v práci automat. V práci najedu kolem 1000 km měsíčně. Automat je dobrý na popojíždění ve městě, ale absolutně se s tím nedá driftovat, rychle rozjet a když zapadneš do bahna, jsi v pr.deli
.
@Bytsamsebou píše:
Doma mám manuál, v práci automat. V práci najedu kolem 1000 km měsíčně. Automat je dobrý na popojíždění ve městě, ale absolutně se s tím nedá driftovat, rychle rozjet a když zapadneš do bahna, jsi v pr.deli.
Ujišťuji tě, že se s automatem dá rychle rozjet ![]()
@ivašot. píše:
Ujišťuji tě, že se s automatem dá rychle rozjet
V práci řídím různé dvě auta a nic moc. Prostě než to podřadí, je tam 2-3 sekundová prodleva, než si uvědomí, co po něm chci. Pak to odpich má.
@Bytsamsebou píše:
V práci řídím různé dvě auta a nic moc. Prostě než to podřadí, je tam 2-3 sekundová prodleva, než si uvědomí, co po něm chci. Pak to odpich má.
Tak se koukni na zrychlení třeba u nových BMW, tam to fakt prodlevu nemá. Nakonec se silným motorem jde i driftovat
@ivašot. píše:
Tak se koukni na zrychlení třeba u nových BMW, tam to fakt prodlevu nemá. Nakonec se silným motorem jde i driftovat
Jsem zapomněla, že každý má v automatě nové BMW
![]()
A se starým bavorákem se převážně driftuje! Protože zadokolka…
@Bytsamsebou píše:
Jsem zapomněla, že každý má v automatě nové BMW![]()
![]()
A se starým bavorákem se převážně driftuje!
Byla to jen reakce na to, źe se s automatem nedá rychle rozjet. Vždycky jde o výkon motoru a kvalitu toho automatu. A zas nový bmw na ulici zas neni nic moc neobvyklého ![]()
@ivašot. píše:
Byla to jen reakce na to, źe se s automatem nedá rychle rozjet. Vždycky jde o výkon motoru a kvalitu toho automatu. A zas nový bmw na ulici zas neni nic moc neobvyklého
Jo, vlastně velice často potkávám na silnici auta za 3 mega a každý druhý vlastní takového bavoráka
!
Myslela jsem manuály a automaty +- 500 000,–
.