Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
24.2.06 17:01

Ahoj, my se jeste taky nepretacime, ale jsme 2.11., takze mame jeste asi cas. Jinak malej skoro vubec nespi, v noci mi po vecernim kojeni spi tak do pulnoci a pak se budi co 2 hodiny, pres den kojim taky co dve hodiny, casto place, ale ma i svetle chvilky kdy se umi krasne rechtat a tahat me za vlasy a zvatlat. Zvedat hlavicku se mu moc nechtelo, ale uz jsme to potrenovali a je to dobry. Hezky pasem konicky. Pres den mi spinka nekdy treba jen hodinu, mam o zabavu postarano, protoze se bez nej nehnu, potrebuje porad moji pozornost, ani chvilku nechce byt sam. A to ho musim porad nosit, za chuze, sednout si nemuzu, to hned rve a usina mi taky na rukach, proste zlaty miminko :wink:

Jarca+Dominik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
24.2.06 17:05

Jo a mame 7kg a 62cm, pri narozeni mel 2900g a 48cm, takze to poradne dohnal… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.2.06 17:14

PetroJ- a copak doma máte? Holčičku nebo chlapečka?
Marianka si pořád vyžaduje pozornost, furt jí musím nosit a nebo si s ní hrát, nehodlá se vůbec zabavit sama, to pak řve jak tur a vzteká se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.2.06 17:29

Tak u nás už kojo taky vymizelo :oops: ,ale do konce 4 měs jsem kojila.Teď jsme už na nutrilonu a hned jsem odpočetější.Příkrm jsem ještě nezkoušela,ale už co nevidět začneme.
lamargarita -teda to musel být porod :roll: ,já mám 163 cm a pořád mě strašili,že malá bude mít 4kg :( ,no naštěstí neměla :D Samozřejmě je celý tatínek.
xeniej -od kaď z OV jsi?My bydlíme kousek od jazykovky na Jízdárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
24.2.06 17:54

Vinona Já bydlím u Orfy, tak můžem někdy na procházku do parku /M. Horákové/ :wink:

Johanka dnes spala přes den dohromady asi 1,5 hod tak teď protivákuje a na koupání je ještě brzy. :? Tak už nevíme co s ní máme dělat. Teď je zaangažovaný taťka, ale to nebude na dlouho :)

V kolik dáváte spinkat mimísky vy?

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.2.06 18:40

Já malou koupu kolem půl sedmé a pak jí šoupnu do postýlky, zhasnu a ona usne. Někdy si trochu popláče, ale pokud moc nebrečí, tak k ní nejdu a ona usne. Někdy krmím před koupáním a někdy po koupání, jak to vyjde. Ale zjistila jsem, že spokojenější je, když se koupe napapaná. A budí se až ráno mezi 5-6 hodinou, nakrmím jí, přebalím a dám si jí k sobě do postele a ona tam usne a spíme tak do osmi. V postýlce by ale už neusnula, musí být u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
24.2.06 18:41

Ahoj mamušky a mimča!
Já jsem rodila 4.10. v Praze a mám chlapečka Ivana. Je to taková žížala - má už 70 cm a necelých 7 kg. Když se narodil - 3,57 Kg a 51 cm.
A mně zas pro změnu dneska nějak celý den pospává…to bude zase noc :(
Carsa + Ivan

• Citovat
  • Upravit
carsa
24.2.06 18:44

Jo a my už se občas i otočíme, ale jenom přes jeden bok - přes ten druhý mu to vůbec nejde. Jinak - já koupu v 21, 00 (neposílejte na mě sociálku) prostě jsme si tak od narození zvykli. Jinak by ho tatínek asi nikdy neviděl…chodí domů až tak kolem osmé a stejně vstáváme tak v sedm. Kdyby chodl spát dřív, tak by vstával asi ve čtyři a to už bych asi nezvládla
 Carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
24.2.06 18:58

Tak Johanka už spí :wink: po Večerníčku bude na řadě Barunka.

Carsa To budete mít za chvíli jako na jihu/ po změně času budete koupat ve 22hod :D /. To u nás se na to jde rychle, Barunka totiž pro změnu vstává brzy ráno - okolo 6,00 hod. Takže my máme den delší z druhé strany :roll:
Johanka spí v pohodě i do 7,00 - 7,30 hod, kojím asi 2-3 během noci. Taky usíná sama v postýlce.

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.2.06 19:00

Bibo -tak tvůj popis večera je jako přes kopírák :D I to spaní a ranní přesun ke mě do postele.Akorát my papáme ještě kolem 3-4 hod ráno.

xeniej -jéééžiš,tak to je kousek,to nás dělí jen ten park :lol:

Sarulka zrovna bojuje s polštářem a dělá u toho mosty,tak jí běžím trochu pomoct,někdy mám totiž pocit,že by se s ním nejraději udusila :roll: jak si ho tlačí na pusinu.To dělá i s plyšákama a vším co jí padne pod ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
24.2.06 19:51

Tak u nás už je klid na bojišti :)
Zítra jedeme za babičkou a dědečkem, tak snad se tady zase někdy sejdeme. Mějte se pěkně.

Dobrou noc přeje Xenie a spol :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.06 22:30

Ahoj Bibo, my máme Barču. Těhotenství jsem měla rizikový, takže jsem myslela, že porodím předčasně, ale nakonec mi dr. řekla, že dítě je nějaký velký a že jestli neporodím do termínu, tak mi porod vyvolaj. Nakonec se malá narodila 10 dní před termínem a měla 3.670g. Díky bohu, že se jí chtělo tak brzo. Rodit 4kilový dítě by se mi fakt nechtělo. Jo, jinak my usínáme poslední dobou kolem 20. hod a budíme se v 6.30. Aspoň si mamka odpočine, když přes den tak zlobíme.

• Citovat
  • Upravit
5891
25.2.06 08:32

taky bych se rada pridala, Vitek se narodil 25.10. toz ma dneska 4 mesice. pred 14 dny mel 7,8kg a 65cm, toz je to trosku cvalik. porodni vaha 3,8kg a 51 cm v Brne na Obilnaku.

Jinak u nas o pretaceni nemuze byt rec a co se tyce spani,jen vam tise zavidim, kdysi chodival az s uderem pulnoci do te doby jsme mohli delat co jsme chteli.. ale uz tak mesic chodi kolem 8 hod.vecer (taktak abych stihla Ordinaci :wink: ) a pak se budi 2-3× pres noc..ale ted mame opet rustovy sprut ja uz neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechci, takze v noci kojo po 2 hodinach a vstava v 6 hodin rano a zacne v postylce nadavat. dneska zae v 6hodi,holt si chce uzit sve 4.mesicnicny…rve mi pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.2.06 10:30

B

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.2.06 12:39

Ahoj holky :D

Tak hubnutí bylo pro mě strašné,ne že by se mi hublo špatně,ale hubla jsem ze dne na den.Strašně rychle.Cpala jsem se hlava nehlava,ale nejspíš kojení mě tak vycucávalo.Byla jsem strašně unavená.
Před otěhotněním jsem měla 163/50,před porodem 163/70 8O ,no a teď mám 163/48.
A to podotýkám,že ty kilča jsem měla dole už po 2 měsících.Myslím,že i pro tělo jako takové to byl docela záhul.Já spíš teď bojuji o kažné kilčo nahoru :wink:

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital