Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17878
28.3.06 11:21

Ahojik,

dik za info ohledne bylinek- mam rada aromaterapii, tak aspon vim, na co dat pozor:-)

K tem noham- fakt se snazim je mit nahore, ale s tim certiskem doma to moc nejde:-)a zastupujici obvodak ma asi 150 let a tak 20 dioptrii- zazitek sam o sobe:-))
Jinak zobu Calibrum, jake vitaminy mate vy?

Zatim papa, Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.3.06 11:37

Ahojky všem. Jen v rychlosti.
Teď jsme přijeli z UZ kontroly. Vše je bez chyby. Mimís se prý mrskal. Je plnej života. Měří 5,1 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
28.3.06 12:04

Gratuluju ke krasne kontrole-Martine :) s tema nevolnostma-teda ja jsem si odblinkla jen jednou,ale uplne stacilo-lituju vsechny,ktere trpi vic…Ty krece budou tim nedostatkem horciku-na nejakych 90%-ale v multivitaminech je ho vetsinou malo na to abys to zvladla vyresit,takze se domluv se svym gynekologem a urcite Ti nejaky napise-jen mu rekni treba jestli bys radsi sumivy nebo na polykani-aby Ti nenapsal neco po cem by ti pak treba bylo spatne-ja treba kdyz vidim sumaky tak se mi dela spatne uz jenom pri pohledu na ne-natoz to pit…Pak to sice nezabere hned(ale mezi obyc.tabletkami a sumivymi neni rozdil v rychlosti ucinku)-vetsinou rikaji ze tak za dva tydny,ale potom bys mela mit relativne na douho klid-pokud se jeste vubec nekdy problemy objevi.Ja beru Calibrum babyplan a od pristiho mesice nastartuju Caibrum mami-ale tam se budou brat dve tabletky,tak nevm jestli mi potom nebude spatne-nedela mi dobre polykat moc piluli-a jeste beru Utrogestan a kys.listovou-takze uvidim-prinejhorsim prejdu na Maternu nebo neco jineho.jim ted sice spoustu zeleniny a ovoce,ale zas mam docela odpor k masu,takze moc vyvazena strava to neni.No uvidime jak to bude dal.Jinak jsem byla na skok v Praze a neni to fer-u nas byly 4 stupne a tam 14-chjo…ja uz fakt POTREBUJU slunicko a teplo…tak zatim pa a opatrujte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
28.3.06 12:10

Gabi, diky za info:-)
Ja taky ziju jen na ovoci a zelenine- vcera jsem povecerela 2 krasne stavnate pomerance:-)))a maso nemusim ani videt, pecivo to samy- takze vyvazenost mizerna:-)

Martine, gratuluju ke kontrole!

Uz odchazim domu, tak pro dnesek papa,

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
28.3.06 12:26

Já taky nemusím moc maso. Když ho nemám tak jsem spokojená. Ale pečivo, ovoce, zeleninka a hlavně sladké jídla teplé mi teda vůbec nevadí. Jo vlastně z masa mám chuť teď akorát na rybičky. To zas jo. No a k tomu všemu se dobíjím maternou. Ale nejím ji pravidelně tak 3krát do týdne. Myslím, že by to snad mohlo stačit. Určitě bude lepší to ovoce a zelenina. A taky se můžu utlouct po sýrech a mléku. Jinak žádné zvláštní chutě nemám.

Martine gratuluji k dobrému UV. Už se taky těším až uvidím zase toho malého prcka, jak si v klidu plave. Opravdu krásný zážitek a super je když je všechno tak jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
28.3.06 12:44

ahojte,

Mariee
diky za info
mam z toho hlavu jako patraci balon 8)

Martine
no, to je nadhera
blahopreju

ad vitaminy
neberu zadne, jenom kyselinu listovou a cas od casu prave ten horcik
cekam, jak dopadnou testy na zelezo atd., a pokud bude neco chybet budu muset doplnovat „chemicky“
jinak taky prezivam na ovoci, zeleninu jen syrovou a jen obcas
pecivo minimalne
bohuzel ryzi a testoviny, ktere mi tolik chutnaly, ted nemuzu ani videt, uz jenom pri vysloveni tech dvou slov se mi zveda zaludek :roll:
vubec to nechapu
maso nejim skoro 13 let, a jelikoz mne chute na maso neprepadavaji, tak nejspis u toho vegetarianstvi vydrzim dal :)
jen mam obavy o tu vyvazenost, protoze rozhodne nejsem zarny priklad
snad to ale bude v pohode

doufam, ze telo je schopne si rict, co mu chybi a co ne…
co myslite?

hezke odpoledne!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.3.06 13:05

ahojky holky a Martine,

tak zase po par dnech, vitam nove spolutehulky a gratuluji ke vsem ultrazvukum, kontrolam i mrskajicim se miminkum.
hmmm tak u nas brisko zatim zadne, vazila jsem se u moji mamky, tak jsou 3 kila dole od puvodni vahy, ale to my hrave dozeneme…pockejte za par mesicu, uz se budeme s capinkou jenom valit (diky dvojcatkum) a nam vsem myslim bude horko…

Ted mi taky moc chutna ovoce i zelenina, v techto dnech vyhrava hroznove vino a kedluby ??? to je kombinace co?

Vubec mi nejede maso, ale bohuzel ani mleko, tak se snazim jist alespon jogurty a syry, ale zatim nic moc, uz se tesim, az se prehoupneme a budeme si to vsichni moc uzivat.

Jinak moje dr mi dala kyselinu listovou a jodid (jod) a za 14 dni jdeme na 12 tydenni prohlidku, tak uvidime, ale celkove k tehu vitaminum rikala, ze kdyz jim normalne ovoce a zeleninu a trochu vyvazenou stravu, tak nejsou potreba a hlavne, ze miminka jsou potom velka, ale kdyz uz tak jen par v tydnu ne kazdy den. No tak doufam, ze se dovalime co nejdal! pri tech mych 160 cm…

mejte se vsichni moc krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
28.3.06 13:17

Já si taky myslím lindas, že tělo si řekne na co má chuť. Určitě si myslím, že je horší cpát něco, co ti vůbec nechutná anebo jsi to nebyla zvyklá jíst.
Já jím taky tak. Prostě jím zrovna na co mám chuť anebo co je zrovna v lednici. I ty vitamíny si myslím, že je to akorát „nový boom“. Vždycky si říkám, že naše maminy taky nejedly žádné vitamíny a měli ještě daleko méně ovoce a zeleniny než teď a jaké z nás vyrostly šikovné a zdravé holky, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
28.3.06 13:53

Holčiny,

jen v rychlosti, UTZ dobrý všechno v pořádku, jen těch miminek je tam víc, všechno 2×, dvě tělíčka, dvě bijící srdíčka. Nádhera. :D Jsou to dvojčátka jako vyšitá. Víc napíšu večer, musím do školy.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
28.3.06 13:58

Ahoj, jen náhodou nakukuju a nestačím se divit 8O v říjnu se očekává nadprůměrná úroda dvojčátek :lol: :lol: gratuluju :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
28.3.06 14:14

Ahoj, já taky jen v rychlosti-všem gratuluju k UTZ a těch dvojčátek je teď nějak moc. I moje 2 kamarádky je čekají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.3.06 14:17

Capinko,

ctes to taky? Letadlo vitame te v klubu dvojcatek

to je uroda! co se deje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
28.3.06 14:28

Ahojda holky,
předně gratuluju k UZV, my jdeme v pondělí, tak jsem zvědavá, jak bude prcek vypadat.

A k těm dvojčátkům, minulej čtvrtek jsem byla na prohlídce a tam mě paní doktorka řekla, že to na jedno nevypadá, tak uvidíme, co uvidíme v pondělí, mám z toho celkem strach. 8O

A holky, možná blbej dotaz, ale jak a co se dělá na UZV? Ještě jsem tam nebyla a nevím, co čekat. :oops:

Jo, a jak jste tady psaly o těch tvarech bříšek, tak zrovna v mým okolí tady tyto pravidla neplatí, mě měla mamka až na zádech (ukázkový břicho na holku) a další těhotenství měla jenom kopačák a byla to zase holka. A to nebyla jenom mamka, hodně mých kamarádek měly taky takový malý bříšinka a většina má holku.

Add vitamíny: já beru kyselinu listovou a pak mám ještě Mamavit, ale ten mě doktorka řekla, že mám brat, tak obden. A taky mě řekla, že velký děcka se rodí po Materně a to jsem neslyšela jen od ní, tak asi na tom něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
28.3.06 15:10

No teda já jsem tu jak u vytržení!! No to je super, že vám Martine dopadla skvěle kontrola- tak nebude sem chtít zajít i Pavla? (ne že bys nám nestačil :lol: )

Letadlo a ty čekáš dvojčátka :! 8O No to je překvápko, moc gratuluji, tak až se trochu vzpamatuješ ze šoku tak napiš víc.

Dnes jsem po týdnu na:,–(ila rifle a zjistila jsem že mi jsou už akorát a to ještě před týdnem mi byli volné! Takže hurá bříško asi trochu povyrostlo :wink:

Já beru calibrum, tchyně mi teď koupila Maternu a tak to prostřídávám. (taky jsem slyšela, že po materně jsou velké děti)

Na křeče je nejlepší Dologran. samotný hořčík nestačí - jedině v kombinaci s vápníkem a na to je Dologran super. Mám to vyzkoušené jak na sobě tak na psu a už i na kamrádu :lol:

Já už se taky moc těším na utz, ale vzhledem k tomu, že jdu až 18. 4.tak se asi nedočkám :cry:

tak se zatím mějte pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
28.3.06 15:18

stofi, když ti dělá dr utz, tak se to podobá klasickému vyšetření pouze si leháš na klasický lůžko a do tebe strčí „takovou tyčku“ ve které je sonda a na monitoru se pak díváš na mimíska :lol: :wink: Není se čeho bát, nebolí a ani to není nepříjemné. A za to že vidíš prcka se to opravdu vyplatí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí