Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
gratulace vsem dalsim k dobrym UTZ…Ja jdu na ko v pondeli, tak jsem zvedava, jestli se dockam ![]()
Musim jit neco delat, tak zatim papa
Zuzka
Holky,
moc gratuluji k dobrým UTZ. Jestli chcete vidět fotečku, tak je tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Capinko a Sabri, už máte vybrané kočárky. A u Vás to jsou jednovaječná nebo dvojvaječná dvojčátka?
Omlouvám se, ale teď nestíhám psát víc, snad odpoledne.
Jana
Moc hezká fotka těch tvých neználků Jani. Mě ale stačí až nad hlavu ten jeden, co nosím v bříšku prozačátek. Ale moc moc ti blahopřeji. Pořádně si těch prcošků užívej.
Silva
ahojte vsichni,
blahopreju k uspesnym UTZ a taky k objevenym dvojcatkum ![]()
muselo to byt prekvapko, ze?
Soniku
dej vedet, jak dopadnete…
my jdeme az 4.4. mame spojeny UTZ a prvotrimestrovy screening, tak jsem plna obav, jak to dopadne.
v tu dobu bychom meli byt uz 12+5tt, myslite, ze uz bude poznat, jestli se tam vrti kluk nebo holka?
jsem strasne zvedava a chtela bych to vedet
manzel taky, on chce holcicku, ja spise kluka, ale v konecnem dusledku je to asi fuk, hlavne, aby byl mimis zdravy ![]()
mumis
co se spani tyka, tak to docela jde
akorat to usinani je desny - jako by se mimis rozhodl, ze proste jeste spat nebude a me je vzdycky hrozne spatne
snazim se do sebe neco nacpat a rychle usnout
zrovna dnesni noc se mi to moc nedarilo, takze jsem v pul treti zvejkala banan ![]()
nemate nekdo radu, co by mohlo zabrat?
potite se nektera v noci?
letadlo
moc hezka fotecka - holt budou fotogenicky uz od prvni chvile ![]()
preji vsem pohodovy den
a tesim se na dalsi zpravy!
opatrujte sebe i briska!
L.
Lindas,
zkus před spaním meduňkový čaj, ten by mohl pomoci.
Holky, zkouším nový metřík s opraveným tt.
Klárko, pokud to najdeš, tak je změna, dvojčátka, TP 11.10.2006, já si o tom zvlášť u dvojčat myslím své, ale to neva.
Opatrujte bříška.
Jana
ta fotka je uuuuzasna
gratulace jeste jednou Jani-vypada to,jak kdyby sedeli naproti sobe a drbali maminu
-fakt legracni
Lindas
Me je teda v noci strašné teplo. Přítel spí pod dvěma peřinama, ještě je přilepený na mě a já umírám horkem. Takže já se v noci potím. Nevím, co budu dělat až nastanou vedra.
Silva
Gabinko, tak nějak to bylo, dokonce bych řekla, že se pošťuchovala. Živá byla víc než dost.
A díky.
Jana
Zuz, gratulace k UTZ, hned je člověk klidnější, co.
Letadlo, Neználci jsou fakt krasní, seznámek je opravený.
S usínáním problémy nemám, jen musím minimáĺně jednou za noc na WC. K těm UTZ, já vám tak závidím, já byla v 7tt+6 a teď půjdu až ve 20 tt, takže si ještě počkám.
Klára
ahojte,
mumis
u nas je to podobne, mam otevrene okno, spim jen pod prosteradlem a rano mohu nocni tricko zdimat.....
manzel si uz nastesti zvykl a sem tam mi v noci prinese i suche tricko, rika, ze k „zabe“ se teda tulit nehodla ![]()
letadlo
myslim, ze se Ti v brisku klubou pekni ulicnici x ulicnice ![]()
Klaro
jak to, ze pujdes na UTZ az ve 20tt?
bych asi nevydrzela…
L.
Ahoj,taky jsem koukala na fotečku a je to krásný…akorát bych se teda z dvojčátek moc neviděla…
Tak u mě nevolnosti už asi ustoupili, akorát pořád nemám moc hlad a špatně se mi udělá tak jednou denně ale už jsem asi týden nezvracela. A konečně už můžu otevřít ledničku bez toho abych hned letěla blééé
![]()
Jinak chutě se mi moc nezměnili-miluju ovoce a zeleninu a jak tu někdo psal o kedlubnech, tak u mě jsou taky v popředí chutí. Jinak moc nemusím žádný jídlo a jen bych tlápala sladkosti a dobrůtky. Jo a ještě nemůžu ani cítit moje dřív tolik milované kuře…
Spaní-tak poslední dobou usínám taky těžko a taky mi je pořád horko (dřív jsem byla strašná zmrzlina) Třeba dneska jsem usnula až v 1 v noci ale zato jsem se probrala kolem 10. myslím, že tam hraje roli i ten přehoený čas.
Jinak já jdu na KO taky 4.4.-koukám, že nás tu bude víc. A už mě zase chytá panika. Bojim bojim, aby mi neřekl, že srdíčko už nebije. Vím, že jsem tady největší plašan, ale někoho uklidňovat musíte, ne?
![]()
leilo
myslim, ze jsi uplne stejny „plasan“ jako vsechny ostatni
taky mirne silim, ale zase si rikam - co ma byt, to bude
a ja s tim tak jako tak nic neudelam
porad verim a doufam, ze tentokrat bude vse ok a v rijnu
si uzijeme ty nase mimisky presne tak, jak si to uz nyni predstavujeme ![]()
jdes taky na screening?
predpokladam, ze jde pouze o odber krve a pak ten UTZ…
drzim pesticky a klidek, vsechno bude v poradku!
L.
Lindas můj doktor vůbec o žádném screeningu nemluvil-já toho prostě moc nevím. A jsem radši. A taky jsem podle většiny z vás nějak pozadu-vy už jste za 12 týdnem a já budu příští týd u doktora teprve 11+3 takže to se asi ještě nic nedělá. Fakt nevim-myslím, že mi udělá zase jen UTZ a půjdu ![]()
Leilo
Mě paní doktorka dělala v 11. týdnu pouze ultrazvuk a dostala jsem teprve kartičku, teď mám plánovanou kontrolu v 15. týdnu a to mám v kartě napsaný triple test. Podle něho se pak ukáže, co dál.
A taky souhlasím s Lindou, že každá je stejný plašan. Akorát kdybych se měla bát před každou kontrolou, tak se zblázním. Zatím se jenom těším až zase uvidím mimiška v bříšku. A snažím se moc nepřipouštět, že by se snad něco mohlo stát. Myslím, že by to nebylo moc dobré ani pro mimi.
Hlavně buďte holky v klidu a vše bude v pořádku. Já se o to teda také snažím, ale někdy je to těžké.
Silva