Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17878
29.3.06 10:38

Ahoj,

gratulace vsem dalsim k dobrym UTZ…Ja jdu na ko v pondeli, tak jsem zvedava, jestli se dockam :-)

Musim jit neco delat, tak zatim papa

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.3.06 10:44

Holky,

moc gratuluji k dobrým UTZ. Jestli chcete vidět fotečku, tak je tady:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Capinko a Sabri, už máte vybrané kočárky. A u Vás to jsou jednovaječná nebo dvojvaječná dvojčátka?

Omlouvám se, ale teď nestíhám psát víc, snad odpoledne.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
29.3.06 10:52

Moc hezká fotka těch tvých neználků Jani. Mě ale stačí až nad hlavu ten jeden, co nosím v bříšku prozačátek. Ale moc moc ti blahopřeji. Pořádně si těch prcošků užívej.
 Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
29.3.06 10:54

ahojte vsichni,

blahopreju k uspesnym UTZ a taky k objevenym dvojcatkum :D
muselo to byt prekvapko, ze?

Soniku
dej vedet, jak dopadnete…

my jdeme az 4.4. mame spojeny UTZ a prvotrimestrovy screening, tak jsem plna obav, jak to dopadne.
v tu dobu bychom meli byt uz 12+5tt, myslite, ze uz bude poznat, jestli se tam vrti kluk nebo holka?
jsem strasne zvedava a chtela bych to vedet
manzel taky, on chce holcicku, ja spise kluka, ale v konecnem dusledku je to asi fuk, hlavne, aby byl mimis zdravy :P

mumis
co se spani tyka, tak to docela jde
akorat to usinani je desny - jako by se mimis rozhodl, ze proste jeste spat nebude a me je vzdycky hrozne spatne
snazim se do sebe neco nacpat a rychle usnout
zrovna dnesni noc se mi to moc nedarilo, takze jsem v pul treti zvejkala banan 8O
nemate nekdo radu, co by mohlo zabrat?
potite se nektera v noci?

letadlo
moc hezka fotecka - holt budou fotogenicky uz od prvni chvile :D

preji vsem pohodovy den
a tesim se na dalsi zpravy!

opatrujte sebe i briska!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.3.06 11:05

Lindas,

zkus před spaním meduňkový čaj, ten by mohl pomoci.

Holky, zkouším nový metřík s opraveným tt.

Klárko, pokud to najdeš, tak je změna, dvojčátka, TP 11.10.2006, já si o tom zvlášť u dvojčat myslím své, ale to neva.

Opatrujte bříška.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
29.3.06 11:07

letadlo

dekuji
urcite vyzkousim a dam vedet :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
29.3.06 11:19

ta fotka je uuuuzasna :D gratulace jeste jednou Jani-vypada to,jak kdyby sedeli naproti sobe a drbali maminu :D -fakt legracni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
29.3.06 11:25

Lindas
Me je teda v noci strašné teplo. Přítel spí pod dvěma peřinama, ještě je přilepený na mě a já umírám horkem. Takže já se v noci potím. Nevím, co budu dělat až nastanou vedra.
 Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.3.06 11:25

Gabinko, tak nějak to bylo, dokonce bych řekla, že se pošťuchovala. Živá byla víc než dost.

A díky.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
29.3.06 11:28

Zuz, gratulace k UTZ, hned je člověk klidnější, co.

Letadlo, Neználci jsou fakt krasní, seznámek je opravený.

S usínáním problémy nemám, jen musím minimáĺně jednou za noc na WC. K těm UTZ, já vám tak závidím, já byla v 7tt+6 a teď půjdu až ve 20 tt, takže si ještě počkám.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
29.3.06 11:34

ahojte,

mumis
u nas je to podobne, mam otevrene okno, spim jen pod prosteradlem a rano mohu nocni tricko zdimat.....
manzel si uz nastesti zvykl a sem tam mi v noci prinese i suche tricko, rika, ze k „zabe“ se teda tulit nehodla :lol:

letadlo
myslim, ze se Ti v brisku klubou pekni ulicnici x ulicnice :D

Klaro
jak to, ze pujdes na UTZ az ve 20tt?
bych asi nevydrzela…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
29.3.06 11:35

Ahoj,taky jsem koukala na fotečku a je to krásný…akorát bych se teda z dvojčátek moc neviděla…

Tak u mě nevolnosti už asi ustoupili, akorát pořád nemám moc hlad a špatně se mi udělá tak jednou denně ale už jsem asi týden nezvracela. A konečně už můžu otevřít ledničku bez toho abych hned letěla blééé :lol: :lol:

Jinak chutě se mi moc nezměnili-miluju ovoce a zeleninu a jak tu někdo psal o kedlubnech, tak u mě jsou taky v popředí chutí. Jinak moc nemusím žádný jídlo a jen bych tlápala sladkosti a dobrůtky. Jo a ještě nemůžu ani cítit moje dřív tolik milované kuře…

Spaní-tak poslední dobou usínám taky těžko a taky mi je pořád horko (dřív jsem byla strašná zmrzlina) Třeba dneska jsem usnula až v 1 v noci ale zato jsem se probrala kolem 10. myslím, že tam hraje roli i ten přehoený čas.

Jinak já jdu na KO taky 4.4.-koukám, že nás tu bude víc. A už mě zase chytá panika. Bojim bojim, aby mi neřekl, že srdíčko už nebije. Vím, že jsem tady největší plašan, ale někoho uklidňovat musíte, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
29.3.06 11:45

leilo

myslim, ze jsi uplne stejny „plasan“ jako vsechny ostatni
taky mirne silim, ale zase si rikam - co ma byt, to bude
a ja s tim tak jako tak nic neudelam
porad verim a doufam, ze tentokrat bude vse ok a v rijnu
si uzijeme ty nase mimisky presne tak, jak si to uz nyni predstavujeme :)

jdes taky na screening?
predpokladam, ze jde pouze o odber krve a pak ten UTZ…

drzim pesticky a klidek, vsechno bude v poradku!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
29.3.06 11:53

Lindas můj doktor vůbec o žádném screeningu nemluvil-já toho prostě moc nevím. A jsem radši. A taky jsem podle většiny z vás nějak pozadu-vy už jste za 12 týdnem a já budu příští týd u doktora teprve 11+3 takže to se asi ještě nic nedělá. Fakt nevim-myslím, že mi udělá zase jen UTZ a půjdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
29.3.06 12:23

Leilo
Mě paní doktorka dělala v 11. týdnu pouze ultrazvuk a dostala jsem teprve kartičku, teď mám plánovanou kontrolu v 15. týdnu a to mám v kartě napsaný triple test. Podle něho se pak ukáže, co dál.
A taky souhlasím s Lindou, že každá je stejný plašan. Akorát kdybych se měla bát před každou kontrolou, tak se zblázním. Zatím se jenom těším až zase uvidím mimiška v bříšku. A snažím se moc nepřipouštět, že by se snad něco mohlo stát. Myslím, že by to nebylo moc dobré ani pro mimi.
Hlavně buďte holky v klidu a vše bude v pořádku. Já se o to teda také snažím, ale někdy je to těžké.
 Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital