Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuz
2190
25.3.06 15:14

Já taky uvažuju o trojkolce, zatím se mi nejvíc líbil Quinny, ale nijak blíže jsem to nezkoumala - přišlo mi to zatím předčasné :) .

Za to v pátek jsem neodolala a nakoukla v C&A do těhotenského i miminkovského oblečení, docela se mi líbily věci jak pro mne tak pro miminko, ale zařekla jsem se že do ultrazvukové kontoly v příštím týdnu, pro mne již 12tt nebudu nic kupovat… jinak bych si stoprocentně odnesla ponožtičky a dupačky :)

Ještě se vrátím k těm kočárům, co je to ten letní a zimní nánožník?

Mariee vítej mezi námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.3.06 17:06

Zajímavej je i CHICCO TRIO S3 (viz. www.detskyraj.cz/…robnosti.php?… či www.ostrovpokladu.cz/…carky/chicco-:,–(a-trio-s3). Cena je taky vyšší, ale je to kompletní řešení včetně autosedačky. Chicco je kvalitní značka (snad).
Máte s ním nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.3.06 17:21

Zuzko, nánožníky jsou takové pytle na nohy, které připneš ke sportovní verzi kočárku, když už dítě sedí a vlastně má celé nohy schované kolem dokola, přes zimu se ještě dává přes nějaká deka. Mimi věcem jsem taky zatím odolala, zařekla jsem se, že dokud nebudu mít za sebou ukončený 12tt, tak nic nekoupím, to jsem vydržela, moje máma ne, ta už koupila alespoň ponožtičky, takže máme ten nejdůležitější základ. :lol: :P :lol: . S těhu oblečením jsem taky chtěla počkat, až bude potřeba, ale ve čtvrtek jsem byla v sekáči a tam měli krásný těhu tričko a kalhoty, tak jsem neodolala, hlavně ty ceny, dávat 1500,– za kalhoty se mi fakt nechtělo.

Martine, na tip na kočárek od tebe určitě kouknu, původně jsem kokala taky na Chicco tech 3 air, ale co jsem jen tak zběžně na něj koukla do diskuze, tak moc dobré ohlasy neměl, tak jsem se začala koukat po jiných, ale ten od tebe mi nic neříká, tak určitě se na něj kouknu.

Chtěli jsme jít s manžou do kina, ale nějak nás nic nezaujalo, tak asi vyrazíme jen na procházku do Prahy a pak zajdem na nějakou dobrou véču. Jdu se sebou něco udělat, ať se mě lidi venku neleknou. Zítra se ozvu.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.06 17:55

Holkyyy, mám kalhoty, jupí. Konečně jsme je sehnali. Hurá, v C&A mi je mužíček koupil, stáli 1268,– ( džíny ) sice je to víc, ale viděla jsem dražší, tak mě to tolik nevadí, jsou taaak pohodlný a konečně budu moct ukazovat pupíka. Jsou s tím pružným předním „dílem“ a jsou fakt skvělý.

Kočárky, jsem ráda, že se to ujalo a že odepisujete. Klárko, k tříkolkám. Já je sice nemusím, ale neva, řeknu ti svůj názor, resp. zkušenost jiné maminky. Takže - Jané Slalom - prý super a nádherně se s ním jezdí, jediný, co je prý nevýhoda, tak je menší korbička. Patron Bohemia…my měli vybraný Apollon Alux, ale dělají tam prý hodně věcí z plastu a to vezme za chvíli za svý, takže ten jsme úplně vyškrtli.
Jinak Quinny, ten má mojí kamarádky kamarádka a je s ním maximálně spokojená, ale zrovna tady na emiminu jsem četla, že je malinkatý a že se tam větší mimi nevejde, takže se spíš modlit nebo doufat, že budete mít menší mimčo.

Dneska jsme byli na Čerňáku, tak jsme skočili do toho Babystaru a tam mají velký výběr kočárků a měli tam i Roana, který se mi moc líbí, ale ta cena…skoro 19 tisíc. Je teda super, nádherně houpe, vypadá krásně, ale naše hranice je max. 12 tisíc, víc za kočárek nedáme. A pak jsme se byli ještě juknout v Chiccu ( mají tam krááásnou houpací postýlku za 3900 a ty nebesa…brala bych na chvilku být mimčo ) a tam mají ty „kosmický“ kočárky, který přímo nesnáším ( omlouvám se, pokuď se někomu líbí, nerada bych mu je znechutila ) a celkově to tam mají nadrchňaný, že jsme museli chodit po centimetrech, abysme si je prohlídli.

My kočárek taky určitě budemekupovat tak měsíc před porodem, jednak jsem pověrčivá a za druhý…dáme ho k našim, doma ho nechci mít ani za nic, budu se na něj k našim chodit dívat :wink: tak jim tam nebudeme zbytečně zaclánět dlouho. Jo, kdyby se na náš vybraný vyskytla nějaká akce, tak to je něco jinýho, ale i tak…dřív jak v sedmým ho nekoupíme.

A barvy? Jaký se vám líbí barvy? Nám by se líbil nějaký modrý, nebo modro/přírodní, nebo khaki, prostě přírodní, aby to bylo praktický a dobře se udržovalo. Jo on takový bílý kočárek je na parádu super, ale do doby, než kolem projede auto a krásný kočárek celý ohodí.

Martine, ten kočárek, co jsi poslal je moc hezký, jen ta cena :( ta je teda taky hezká. Chicco je určitě kvalitní, ale zase, měla jsme kamarádku, co si její mamka koupila na další mimi Chicco a už tenkrát říkala, ať si ho nikdy nekupujeme, že tam malou vozili do půl roku a ona se jim tam potom nevešla…ale to bylo před 6 lety :lol: tak teď nevím.

""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.3.06 17:57

Kecám, neměli v tom Babystaru Roana ( toho teda taky, ale toho jsem nemyslela ), ale kočárek HARTAN - je fakt krááásný :(

• Citovat
  • Upravit
148
25.3.06 18:17

Už jsem na internetu koukal na hodně kočárků. Vzhledem k tomu, že budeme (všichni) vozit přes zimu, musí nám mládě vydržet v boudičce co nejdéle. Je tedy třeba koukat na její vnitřní rozměry.

Ceny se hodně liší. Viděl jsem i sporťák za 15 tisíc. Ten CHICCO TRIO S3 má v ceně hlubokou verzi, sporťák, kvalitní autosedačku a spoustu dalších věcí (i pumpičku :wink:). Když se mrknete na ty ilustrační fotky, ej to super, co takový kočár umí. Mé mužské srdce technika plesalo.
V každém případě budeme koukat v obchodech. Třeba nás nějaký zaujme víc. Ještě máme nějaký měsíc čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
25.3.06 23:22

Ahojky,

Martine, já nevím, Chicco je sice dobrá značka, ale já ho příliš nemusím, hlavně co se týká autosedaček. V některých testech vyšly jako propadáky, ale myslím, že to byly spíš v kategorii 9-18 kg. Zároveň vím, že vajíčko je maličké, úzké a dítka z něho vyrůstají docela rychle. My máme vajíčko Concord a jsem s ním moc spokojená. Má fusak (teď ho snad využiju víc), stříšku proti sluníčku, takové ty vycpávky pro úplně maličká miminka. Ale sestřenka má Chicco kočárek a i sedačku a je moc spokojená.

Já mám hluboký kočár Cam koupený z druhé ruky, tenkrát z super peníze, myslím 2 500 Kč, je veliký prostorný, je to v podstatě trojkombinace, ale to jsem tak nikdy nepoužívala. Krásně houpe, což si nemohly vynachválit babičky. Pak jsme koupili sporťák Hoco spacer, je sice těžší, ale dobrý a jezdíme s ním do teď. Kája se v něm stále krásně vyspí a to má skoro metr. Má veliký nákupní košík (to ocenuji já, protože chodím skoro všude pěšky), pětibodový pás, nánožník sice nic moc, na druhé asi koupím univerzál jinde. Teď bych asi volila jinak, ale tenkrát nebylo moc peněz a kočáry svou službu splnily.

Amynko, s dvojčátkama jenom plaším, ale vzhledem k tomu, že můj děda byl z dvojčat a tchán je z dvojčat, sestřenice dvojčata má, tak mám důvod. Uvidíme v úterý, pak jdu nakupovat oblečení pro sebe, do práce už skoro nemám v čem chodit.

Užijte si krásnou neděli, já mám volno, tak určitě bude pršet.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.3.06 12:05

Mrkněte sem (http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/….php/kocarky). Jsou tam rady jak kočár vybrat a odkazy na testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
26.3.06 12:43

Ahoj všem, díky za tipy na kočárky a stránky kolem kočárků, zas jsem o něco více informovaná. Včerejší večer jsem si užila, bylo to příjemné odreagování. Užívejte si krásnou neděli, i když počasí se tak netváří.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
26.3.06 12:48

Ja jsem ucebnicovy priklad zblbnutych hormonu :( Pritel uz ze me pomalu dostava psotnik, chjo, jak s tim bojovat ? :?

A po tech trech tydnech na nemocenske uz jsem taky uplne pomatena. Nejen ze se kazdy den pozoruju, ale vcera jsem dokonce sama sebe presvedcila, ze mam brisko zase mensi, nez bylo v posledni dobe :) Ja uz nutne potrebuji pracovat :) Jsem v tom jedina, nebo je vas podobne potrefenych vice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.3.06 13:28

tak ted jsem koukla,ze uz je zalozeny prosinec-nejak nam to leti-jeste pred par tydny jsem si pripadala jako plasan,kdyz jsem prisla sem a ted uz jsou tady dalsi dva mesice po nas-zaciname byt zaslouzile tehulky :) zrovna vcera jsem si pri cteni tehle diskuze pochvalovala,jak jsme konecne prestaly s tim strasenim a zaciname si to konecne uzivat-je to super-i kdyz ja osobne jeste porad nejak nemuzu verit,ze je to opravdu tak.Takze na kocarky jeste nekoukam-vubec nemam predstavu,co od takoveho vozitka muzu chtit a cekat,ale casu dost.Nejak mam pocit,ze se zlepsim az budu mit aspon trosku brisko-az se mi to prestane zdat jako sen,ale zacne to byt hmatatelne-i kdyz na prcka mluvim a hladim brisko…stejne jsem porad malinko ustrasena.Ale jedny ponozticky uz mam taky-teda dala jsem je mamce,at ma mimiska porad na ocich-tesi se taky moc.A tehu obleceni jeste nekupuju,protoze se porad do vseho vejdu…uz se fakt ale nemuzu dockat,az budu tlustoucka :D tak zatim pa :) a doufam,ze takhle optimisticke uz vsechny zustanem az do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.3.06 13:29

Ahoj ahoj ahoj
hezké nedělní popoledne..
prosím řekne mi někdo,zda to tedy počítám dobře od PM? stále tápu v kterém týdnu jsem a jestli jsem si udělal dobře metřík… :lol:

ZUZI:jsem úplně to samé, přítel je ze mě hotový…jsem také na nemocenské,ale jseště pracuji jako OSVĆ a to si neodpustím, tak se aspoň nějakouprací zabavím..jinak bych se zbláznila…ale jinak jsem potrefná jako ty..před 14 dny jsem měla bříško, teď ho mám naopak propadlé..no a pak mám být normální 8O

ZUZ, AMYNKA, KLÁRAM:děkuji za přivítání…a vzhledem k tomu, zě se tu ještě moc neorientuji nevím komu a které Klárce poslat za info..
snad něco o sobě, jsem těhu!!! konečně..už jsme o dvě mimi přišli, naposledy10/05 končilo to operací a 4 dny na JIPu..ted se sanad karta obrátila..nechci to zakřiknout BUCH,BUCH,BUCH na dřevo :wink: vzhledem k okolnostem to budeme oznamovat po svatbe (6.5.), sice budu tvrdit, že jsem po svatební noci v cca 16tt, ale jinak to nejde :o jsem z prahy,je mi skoro 31 no možná zní lépe:je mi něco málo po
30.. :? termín vůbec neví, ani mi jestě nevydali průkazku a k dr. jdu až 13.4…není to pozdě…už sice udělala UZ,ale nic víc..podle mích počtů při PM 21.1. je TP na státní svátek 28.10. 8)

zatímpa pa pa
maruška co nechodí pro jahody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.3.06 13:50

Mariee-presne datum se da zmerit az na UTZ podle velikosti prcka-nebo alespon velka vetsina DR.uz to tak dela-temin podle PM je jen orientacni,protoze vsechny nemame ovu v presne dany den cyklu a i ten mame kazda jinak dlouhy.Takze si asi musis pockat na ten UTZ-ale myslim,ze se to muze lisit jen opravdu o par dni.Drzim moc moc moc palecky,at je to tentokrat vse Ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
26.3.06 18:18

Ahoj holčičky, tak jsem vás konečně po týdnu dočetla. Jak chodím do práce, tak vždy příjdu úplně vyřízená a nemám už ani chuť zapínat pc.

u nás je vše při starém, nevolnosti nepokračují až jen na tu jednu vyjímku. Váha je u mě stále stejná a bříško malllinko povyrostlo. takže jsem na tom stejně jako vy.

Minivěcičky zatím nekupuji a ani nekoukám, na to bude čas dost a nechci nic zakřiknout. Pouze kočárek máme vybraný. A to od Patrona trojkolku Fenix3. Jedna mamina ho u nás má a nemůže si ho vynachválit. Takže zatím je rozhodnuto, uvidím až si ho vyzkouším.....

Jinak v mém okolí propukla pandemie těhotenství. Jsou těhu mé tři kamarádky a obě švagrové, takže má tchýně má tři děti a my máme termíny¨: srpen, říjen, listopad. Takže jsou v šoku a už teď se hrozí jak se k nim vejdem až se u nich všichni sejdem :lol: :lol:

Tak zatím se mějte a já se zase ozvu papapapapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
26.3.06 19:47

Gabinka, jo jo, už to tu začíná být takové uvolněnější, už tu není tolik strachu, ale začínáme si to těhu všechny pomalu užívat a tak to přeci má být.

Mariee, seznámek vedu já. Většina tam kromě TP a jména ještě uvádí rok narození a kde bydlí, ale nic není povinné, každá jak chce. Jinak TP se počítá dle poslední MS, na www. rodina.cz, v oddělení bříška si můžeš přímo TP vypočítat, kromě poslední MS se zadává i délka cyklu. Mě se TP dle MS a UTZ rozchází o jeden den, záleží jak který Dr. to bere, můj dle MS.

Ditiska, Fenix 3 je taky můj favorit, ale zatím jsem moc nepátrala, jak jsou s ním ostatní spokojení a ani jsme ho neviděli na živo, jen přes net, pokud by se nám na něm něco nezdálo, tak bychom asi koupili Jane Slalom Pro, je sice o nekolik tisic dražší, ale neznám nikoho, kdo by si na něj stěžoval, ale to skutečně je pokud by na Fenixu bylo něco nebezpečného nebo co by se rozbíjelo.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital