Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
22.3.06 17:32

ahoj holky,

Capinko, tak to nam to krasne roste! to je dobre, ze jste vsichni tri v poradku.

o porodnici premyslim take, a tak i trochu serfuji na netu, ale uvidime, kdyz to budou ty dvojcatka.

Mame se stehovat k Nymburku, tak jsem rikala, ze bych to chtela mit blizko do porodnice, nemate tam nekdo zkusenost? nebo nekdo z vasich kamaradek?

tatka u porodu? no jasne a i on chce! myslim si, ze je to intenzivni zazitek pro oba, ikdyz asi dost znicujici pro manzely videt svou holku v bolestech a nemoci pomoct! ikdyz zase my s tema dvojickama muzeme planovat......kdovi, jak to vse dopadne.....pry je to tak 50:50, ze se rodi cisarem ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
22.3.06 18:23

Capinko to je skvělá zpráva!!! :lol: :lol: Mám z toho radost.

Holky mám taky jeden dotázek. Vždycky večer mě začne tak jako píchat v podbřišku a přitom jsem většinou celý den doma, takže z únavy to nebude…Máte taky nějaká ještě občas bolesti bříška?

Jinak jak se někdo ptal na neschopenku, tak já jsem na ní od první KO u lékaře tj. od konce února. Ale u mě to je tím, že pracuju v hospodě, takže špatný prostředí a fakt hodně velká lítačka. Jsem ráda, že jsem doma, akorát mám moc času přemýšlet o hloupostech a taky se to projevuje finančně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
22.3.06 20:17

Ahojky holky,
tak jsem se konečně dostala na net.

Lindas, děkuji za zprávičku, poslala jsem Ti odpověď 8)

K těm soukromým porodníkům. Moje kamarádka mi říkala, že nejdůležitější je, vybrat si nadstandartní pokoj s vlastní sprchou a WC a zaplatit si vlastního porodníka. Nejhorší prý je, když se během porodu střídá několik doktorů. Pro psychiku maminky je to prý moc dobré.

Já nevím, příjde mi to dost peněz.

Jinak půjdu asi do Podolí, jsem z Prahy 1 a mám to tam nejblíž. No, a slyšela jsem samé dobré ohlasy.

Dneska jsem měla výborný den:
1.) Moje kamarádka má potvrzený 6 tt., takže na to budeme dvě :D
2.) Byla jsem dneska u kadeřnice a zkrátila jsem si vlasy na krátko z původní délky po zadek. Úplně se nadnáším, jak mám lehkou hlavu.
Zítra budou ve škole všichni v šoku, manžel mě málem nepoznal :wink:

Tak se všichni mějte pěkně a krásné sny vám i miminkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.3.06 20:18

Ahojky holčiny,
jen v rychlosti Vás jdu pozdravit. Jsem od pondělí na neschopence. Jsem lehce nachlazená a tak jsem to spojila s krátkou „dovolenou“. Snažím se vygruntovat, ale na to mi ten týden stačit nebude 8) . Holky myslím na Vás doufám, že je vše v pořádku a už se těším jak si příští týden přečtu všechny Vaše příspěvky! Z domova to jde špatně, mám šíleně pomalé připojení :| .
Mějte se moc krásně, pohlaďte bříška a opatrujte se!
Pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mimmina
22.3.06 20:58

Ahoj kámošky spolutěhulky,

tak jsem tady zase po dvou dnech, protože jsem si něco vyřizovala v Teplicích u rodičů.

Gábinko, já jsem taky ročník ´76 a čekám, stejně jako Ty, první miminko. Takže se na něj také moc těším a možná to i stou opatrností trošku přeháním. Proto jsem už od počátku těhotenství zůstala doma, aby můj každodenní stres neměl žádný vliv na vývoj miminka.

Ale na druhou stranu obdivuji, všechny mamči, které zvládají nejen své těhotenské nevolnosti a únavy, ale také všechno to pracovní tempo.

Jinak, holky, děkuji moc za informace o lécích. Já už jsem se konečně dostala z toho nachlazení a opravdu je nejlepší vyhnout se všem lékům a zkusit to pouze za pomocí bylinkových čajů, zábalů a pocení pod peřinou.

Jo, a co se týče tloustnutí, já jsem extrémní případ! Dnes ráno jsem s hrůzou na digi váze zjistila přírůstek o 4 kg! Ale jak už jsem jednou psala, přestala jsem kouřit, válím si šunky doma, moc jsem se poslední dobou nehýbala (už z toho důvodu, že jsem byla marod) a ikdyž jím poměrně malé porce, jím dost často. Takže jsem se rozhodla, že takhle to dál nepůjde a budu muset se sebou něco dělat a od zítřka naskočím alespoň na půl hoďky na rotoped.

Takže těhulinky, jsem moc ráda, že si můžu s Vámi všemi takhle pokecat a také vítám naše nové spolutěhulky a přeji nám všem co nejméně nevolností, hodně pohody, dobré nálady a co nejvíce zdraví pro naše krásná miminka.

Pa, miMína

• Citovat
  • Upravit
3888
22.3.06 21:47

Mimmino, tak to je skvělý, že už se nachlazení umoudřilo.

Taťka u porodu, samozřejmě, dřív jsem to nechtěla, ale poslední 3 roky jsem o tom občas přemýšlela, přivedla mě na to kamarádka, která tvrdila, že tam rozhodně chlapa chce, aby viděl, jak bude trpět, přišlo mi to hodně hloupý, ale od té doby jsem o tom občas přemýšlela a došla k závěru, že tam se mnou prostě být musí, ne proto, aby viděl, že trpím a nemůže mi pomoct, ale kvůli tomu, aby byl u narození našeho dítěte, vždyť to bude taky rodič a tak má právo dítě vidět jakmile to je jen možné, čili hned po narození a hlavně se určitě budu cítit líp, když bude vedle mě a bude mě držet alespoň za ruku.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.3.06 08:21

Ahoj holky, můj manžel rozhodně u porodu bude, pokud teda půjdou dvojčátka normální cestou. U císaře by asi být nemohl. Tak uvidíme.
Tak všem přeju hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
23.3.06 09:23

Hezke rano :) s tou porodnici-muj Dr.ma sice ordinaci v Liberci,ale do nemocnice jezdi rodit do Frydlantu-coz je autem po okreskach docela douha a neprijemna cesta cca pul hodiny-takze premyslim o Liberci-je to tu vsechno nove udelane a i co jsem slysela v ordinaci,tak vetsinou rodi rovnou tady,nez aby nekam jezdily.Jeste to budu muset vsechno pozkoumat-nejvetsi chvala je samozrejme na Vrchlabi,ale to uz je vubec z ruky-autem asi hodinu a pul-to bych tam asi musela byt pripravena nekde v penzionu-abych pak nemusela s bolestma v aute tak daleko-au…a manzela nemam- 8) a pritele jsem do pritomnosti u porodu nechtela tlacit,ale kdyz jsme byli hned nejak na zacatku na kontrole,tak si v cekarne cetl ty ruzne nastenky a hned zacal,ze by si mel koupit ten oblecek pro tatinky k porodu-aby se na to pak nezapomnelo-no tak jsem rada,ze to bude bez premlouvani :) Mino-to jsem rada,ze v tom nejsem sama-uz jsem obcas propadala panice-co obcas!!porad-ze budu stara prvorodicka a co kdyz to nepujde-a ono to moc neslo a tak vubec…a taky porad nekde neco studuju a zkoumam a ctu-v osmnacti bych si asi proste v klidu tehotnela-az si obcas rikam,abych to pak moc neprehanela,az se prcek narodi-chtit vsechno delat pode tabulek a tak-uz takhle slysim tchyni,ze nevi proc by mu nemohla dat rohlik,nebo normani mleko,nebo bonbony…to budou boje-aspon ten prvni rok aby se mi to nejak podarilo-ach jo.No tak na tyhle starosti je ale casu dost.Jdu se zvazit,at vime jak na tom jsem-moment.....62 porad-takze pohoda.Pry kdyz se pribere za cele tehotenstvi do tech- 12-13 kg tak se to pak dobre stahuje na puvodni vahu-a v prvnim trimestru by se snad melo bribrat tak 1-2 % z celkoveho prirustku-o to se jim to pise :) kdyz se nenajim,tak je mi spatne..Tak tehulky-zatim pa a hezky jarni den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.3.06 09:32

Ahojky!

tak se hlasim po ultrazvuku- Tulicko ma 4,75 cm( dle ultrazvuku je o den starsi:-) a vse ostatni je v naprostem poradku…

Mam zaznam na CD- je to super- nadhernych 10 minutek:-)Jen vetsinu doby spi a dudla si u toho pesticku:-))))tak do nej dr. dloubal, at se probudi, ale spalo a spalo, pak vztekle rozhodilo rucickama, koplo asi 5*nozkama a spalo dal:-)))

Doufam, ze bude tak hodne i po narozeni:-)

Jinak jsem desne nachlazena, mam rymu a boli me hlava- stikam si do nosu Vincentku, nic jineho se mi nechce brat, snad to vylezim a bude dobre.

Zatim se mejte, Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.3.06 09:36

Gabi,

ted jsem se pobavila- konflikty s tchyni:-))ty u nas byly taky- mela jsem Filipka ve 20 a taky jsem chtela, aby jedl podle tabulek a ona to nemohla prezit…A co teprve babicky:-))Moje v pohode- te jsem rekla, jak to hodlam delat a ona to odkyvala, ale manzova babi dala Filipovi tajne ve 4 mesicich kysane zeli…Zjistila jsem to, az se osypal a ja nevedela z ceho…Tehdy jsem myslela,, ze ji uskrtim…

Chce to pevny nervy a hlavne vytrvat!!!:-)))

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.3.06 09:36

Zuzko, blahopřeju k tak krásnému výsledku. Tulicko je proste zlatíčko, co? S tím spaním, no nevím, zda to tak bude i pop porodu, ale to si řekneme po tom. Brzy se té rýmy zbav.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mimmina
23.3.06 09:42

Ahoj Gabčo,

Ty taky nejsi vdaná? Já taky ne, proto bych se Tě chtěla zeptat, jestli si třeba do budoucna budeš přítele brát.

Pa, Mína

• Citovat
  • Upravit
16743
23.3.06 09:46

Zuzko taky blahopřeju :lol: :lol: :lol: To musí být nádhera.

Já jdu na příští KO 4.4 tak to budu taky tak nějak 11+3 tak doufám, že už taky uvidím ručičky a prostě všechno co má mimčo mít. A pokud bude všechno v pořádku, tak se chystám poprosit o první fotku pro manžela…

Jinak včera byly nevolnosti zase v pohodě a dneska už od rána polykám abych nemusela jít na záchod :lol: :lol: Teď jsem se dala i do toho zázvorového lízátka ale pomáhá opravdu jen na chvilinku…

Taky mám trochu špatné svědomí z mé stravy-jím strašně málo a když tak jsou to jen samé dobrůtky, nic pořádnýho…třeba včera jsem dostala takovou chuť na toho kupovaného velikonočního beránka, že jsem šla obcházet krámy i na druhý konec města :lol: :lol: :lol: Spojila jsem to s procházou. Ale nikde je ještě neměli-naštěstí.

Jo a moje kamarádka mi minulý týden taky oznámila, že má potvrzený 6tt. Tak teď jen doufám, že nám to oboum dobře dopadne a budeme si užívat spolu. I když ona nemá tolik času, protože jedno dítě už má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
23.3.06 10:03

ted jsem koukala na tehotenske obleceni a myslim,ze asi nejhezci jsem nasla v Litexu-maji hezke i saticky-a ty mam v lete nejradsi-nemaji takove ty hrozne vzory a strihy jako se daji videt jinde-tak mrknete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
23.3.06 10:16

Mino-brat se asi budem az bude prcek vetsi-nejdriv nechtel-a ja nechtela tlacit,aby toho na nej nebylo moc-prcek a hned svatba…znas chlapy-a ted uz nechci ja protoze budu mit brisko a chci byt kraaaasna nevesta- :Da ted jsem cetla na netu,ze vloni bylo svobodnych maminek celych 31 %-takze pohoda 8) nejsme exoti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí