Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3888
1.4.06 15:35

Zuz, tak to jo, takže se podle toho řídit nebudu, je to takové celé divné.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.4.06 10:14

Ahojky holky. Je tu nějaký klid a tak to tu trochu proberu :lol:
Je jasné, že není ještě možné určit pohlaví našich potomků. Budeme si muset počkat ještě nějaký týden a ani pak to nebude na stopro.
U nás doma občas řešíme, co to vlastně bude - mužskej a nebo slečna. Já tvrdím, že to bude kluk a tak o něm i teď mluvím, Pavla je opačného názoru. Občas řešíme případné jméno.
Jak je to u Vás doma? Co si myslíte, že se Vám vylíhne v říjnu? Máte k tomu nějaké důvody, proč si myslíte, že je Vaše stanovení pohlaví to jisté? A co Vy zkušené maminy - vyšly Vám odhady u již narozeného mimíska?
A co jméno(a)? Jaké máte favority?

Vím, že je to jedno, co to bude (alespoň mně). Hlavní je, aby „to“ bylo zdravé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
2.4.06 10:50

Ahoj holky a Martine.

Tak se zase hlasim :) Uz par dni jsem bez nejakych technevolnosti a tezkost zaludku takypomalu a jiste ustupuje..takze jupi, konecne nemam uz po probuzeni pocit, ze umru :) Vcera jsem si byla zahrat bowling, po dlouhe dobe nejaky „pohyb“ a tak me dneska boli cele telo jako po vyprasku.

Ve stredu jdu na kontrolu, tak doufam, ze uz bude UTZ a ze prcka uvidim, a hlavne, ze bude vsechno v poradku … :?

Co se jmena tyce, u kluka je to vesme rozhodnuto - bude po dedeckovi, a jmeno pro slecnu se jeste uvidi. A co to bude..no,to se uvidi…z me strany jsou v rodine same holky, anijeden kluk, nase rodina ma asi patent na holky:) A z pritelovy strany naopak jsou sami kluci, takze uvidime, kdo ma prubojnejsi geny :) Ja osobne bych chtela kluka.
Souhlas Martine - hlavne at je „to“ zdrave, ostatni je jedno :)

Koupila jsem prvni dvoje mini ponozecky :D Dostanou je budouci babicky v ramci oznameni vnoucatka :) Jsou tak malinkate, jsem si je dobrou pulhodinu prohlizela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
2.4.06 13:07

Ahoj vsichni-mozna vam bude pripadat divne,co ted napisu,ale asi chci znat i vas nazor…S pritelem se zname opravdu jen chvilinku-par mesicu-a s byvalym jsme se snazili o mimiska rok a pul a ja uz byla nestastna a pak operace a bude mi prece jen 30 a tak vubec…,takze jsem netusila,ze nam to ted vyjde skoro hned.Takze se v postate nezname a do toho mimisek.Jsem hrozne stastna,ze ho mam v brisku,ale tatka to nejak neunesl a jakmile dostal pocit,ze me proste ma,tak se zmenil.Posledni dva mesice jsme se porad hadali-bylo mozna -5-6 dni kdy to bylo v pohode,ale stejne jsem byla napnuta a nervozni-uz nekolikrat mluvil o rozchodu a ja se to snazila vzdycky nejak vyresit,ale po posledni hadce uz ne.Takze ted proste budu radsi sama.Mozna vam to prijde dvne,ale ja uz si svoje vybrecela a myslim,ze bude lepsi,kdyz ted budu v pohode,protoze ten skritek,co ho nosim,za to nemuze a urcite mu taky neni nejlip,kdyz ja nejsem OK a myslim,ze narozeni toho maleho do konfliktniho prostredi by nebylo fer-byla by to pro nas-me a pritele-dalsi psychicka zatez a nedelam si iluze,ze by se to tim nejak vylepsilo.Nechci litovat,chci jen mozna uklidnit,ze to zvladnu-nejsem prece jedina-nevim proc to sem vlastne pisu-ale je mi ip,kdyz to ze sebe dostanu.Dik i jen za to ,ze jste tady.Hezky den-ja si jdu zalozit prvni mimiskovo fotoalbum :) uz prece mam tri fotecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
2.4.06 21:12

Ahoj všem!

Tak u nás se od začátku mluví o holce, ale je fakt jedno, co to bude, ale hlavně aby to bylo zdravý. Manža by si přál syna, ale taky spíš až druhého, prostě se nějak nepočítá, že by to nebyla teď holčička, jak moji tak manžovi rodiče už mají po jednom vnukovi od sester a moje máma touží po vnučce, tak jsem jí ji asi před 5 lety slíbila, tak asi i proto to je od začátku Beruška.

Jména jsme řešili, když je řešila před 4 lety manžova sestra, u ní to bylo aktuální, ale mi se jen tak byvili, kluk byl jasný hned a ten taky zůstal Jakub, ale u holky jsme se nemohli dohodnout, asi po půlhodině jsme se přeci jen shodli na Zuzce, ale ta už není aktuální, nějak se mi přestala líbit, manža teď říká, ať jméno vyberu já, líbí se mi Anežka, ale ta už v rodině je, pak Eliška, ale zjistili jsme , že má svátek na začátku října, takže by to měla hodně blízko u sebe, zatéím vítězí Adéla, ta má svátek na začátku září a to už jde, taky mám svátek měsíc a půl od narozenin a nikdy mi to nevadilo. Jméno Adéla miluju od malička, tak chtěla, abych se jmenovala máma, ale dali mi jméno, které vybrala ségra. Jako malá jsem měla panenku Adélku, pak i dokonce fenku jezevčíka jsem pojmenovala Adéla, ta nás bohužel po 14 letech opustila měsíc po naší svatbě, dostala jsem ji k 10 narozeninám, tak asi počkala, až budu vlastně oficiálně z domu, několik let jsem u našich už nežila, tak si zas říkám, jestli to není blbý, ale čím víc o tom přemýšlím, tím víc to jméno vítězí, asi mi bylo životně souzeno, manžovi nevadí, jen když jsem s tím přišla prvně a říkala, zda to není blbý dávat jméno vlastně po psovi, tak říkal proč, tak se občas spletem a zavoláme Adélo fuj je to, to mě rozesmálo.

Gabinko, je mi líto, co se stalo, ale pokud cítíš, že je to pro tebe a mimíska to nejlepší, tak to tak udělej, miminko v bříšku vycítí, že nejsi v poho a pak hádky rodičů taky nemá rádo, když je na světě. Třeba se po krátkém odloučení zas dáte dohromady, uvědomíte si, že spolu chcete být a pak si vše vyjasníte a bude klid, ale taky to tak být nemusí, to vše ukáže čas. Přeji, ať se tobě a miminku daří jen dobře. Nemáš se za co omlouvat, od toho tu jsme, abychom si sdělili své radosti, ale trápení a bolístky. Vždy člověku pomůže, když si někde to srdíčko může vylít.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
3.4.06 07:41

Ahojte všechni. Tak jak je po víkendu???
Já jsem byla v jednom zápřahu. V sobotu jsme byli v Brně a tak při té příležitosti jsem se šla kouknout na kočáry. Taky už jsem si vybrala, ale koupit ho půjdeme samozřejmě až později. Ani to nebylo tak těžké, jak jsem si představovala při tom množství, co v těch obchodech nabízejí.
No a včera jsem si zkoušela koupat mimi se všema těma mastičkama, olejíčkama, česáním a byla jsem pochválena. I když jsem u toho byla spocená až na prd…Ale mimi pak spokojeně usnulo, takže si myslím, že to bylo ucházející.

Martine,
my už jména asi máme vybrané. I když si myslím, že možná na poslední chvíli se to ještě změní. Uvidíme, ale zatím to vypadá na Sáru a Lukáška (po tatínkovi). Já moc nejsem zastánce, aby se prcek jmenoval stejně jak taťka (starý - mladý), ale holčičku jsem vybrala já tak kluka si vybral tatínek. No ještě pořád přemýšlím nad tou Sárinkou, protože má svátek 9.10. Tak uvidíme, uvidíme.
Zatím stejně ještě nevíme, co to bude, ale já jsem hrozně zvědavá :?: tak si to asi nechám říct. I když přítel mi to zakázal. Nevím, nevím.

Jinak holky, gratuluji k výborným výsledkům z UTZ a těm, co je to teprve čeká tak přeji zase hodně štěstíčka.

Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
3.4.06 08:38

gabi ať to dopadne jakkoli, držím palce abys byla v klidu a v pohodě a zdárně si užívala své těhotenství.

ad jména , my máme jasno v klukovi už dlouho před tím než jsme vůbec otěhotněli. Chlapeček bude Filip a holčičku jsme zatím neřešili… ostatně podle posledního ultrazvuku - i když to zatím nelze považovat za průkazné to vypadá na kluka. Nicméně kolega dělá takový „čarování“ s prstýnkem na vlasu, když se mu před dvěma lety narodil syn tvrdil, že to vždy každému tímto způsobem předpověděl správně a tenkrát mi to zkoušel a vyšla holky. Minulý týden jsme to zopákli a potvrdila se, tak uvidíme :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
3.4.06 09:10

Ahoj lidicci!

Tak se hlasim po dlouhe dobe:-)
Vikend jsme si uzivali jen my dva s manzou- bez Filipka (byl poprve cely vikend pryc) :D a taky jsme si uzili :wink:
Jen mi to zkazila manzova babi- byli jsme na oslave tchanovych narozenin a ona tam pronesla: Jen aby to decko bylo Jirkovo, kdyz je cely tyden pryc!- pro vysvetleni- dela docela daleko a tak jezdi domu jen na vikendy, prip.jak to vyjde…

Fakt me vytocila- jeste, ze se muzu vymluvit na brisko a jeli jsme domu…

Dneska jdu na kontrolu k Dr.- treba vybrecim dalsi fotku:-))a taky zalozim album:-)

Zatim se mejte slunickove, gratulace vsem ke kontrolam a UTZ.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
3.4.06 10:26

Ahoj všem,

Mumis, jaký kočárek jste vybrali? Jsem zvědavka zvědavá.

Zuziky, někteří lidé si někdy neuvědomí, že nevhodnou poznámkou můžou ublížit. Důležité je, že vy dva s manžou víte, že je mimi v bříšku jen a jen vaše, tak se na něj soustřeďte a taky i na Filípka a zas bude dobře. Taky by mě taková poznámka ublížila a naštvala a snažila bych se co nejrychleji tam odsud zmizet a to se vám díky miminku v bříšku povedlo.

Pro přítele Gábinky, vím že jsi chtěl, abychom znali i tvůj přístup k věci, je to od tebe hezký. Gábinka byla nešťastná a potřebovala to ze sebe dostat ven, takový zas mi ženský jsme, neuzavíráme se do sebe, ale máme potřebu vše ventilovat a znát názory okolí, takže bych to, že nám sem nepsala zas nijak tragicky neviděla. Chlapi mají svou ješitnost a my se zas holt musíme ze všeho vypovídat.

Tak já se v pátek nechala zblbnout svým nejbližším nadřízeným, abych už své těhu oznámila co nejdřív, chtěla jsem až nejdřív příští týden, má být výběrové řízení, tak že by mohli někoho už za mě přijmout, aby se alespoň trochu zaučil. Takže jsem sebrala odvahu a vyrazila za svým dalším nadřízeným, pogratuloval mi, pak se zeptal, kdy budu asi tak končit, aby pak někoho přijmuli, vychází mi to na začátek září, zamyslel se, pak řekl, že stejně přes léto nikoho přibýrat nebudou, takže až někdy v tom září, takže fakt skvělý, než se tu úplně nový člověk zorientuje, tak to minimálně měsíc trvá, než může začít samostatně pracovat tak minimálně dva až tři, tak jsem klidně s tím oznamováním mohla počkat i do léta. Docela mě ten přístup naštval, ale co můžu dělat, že.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
3.4.06 10:35

Klarko,

tak s tim oznamovanim v praci jsem to mela podobny :( Taky jsem to rekla jedne kolegyni (sefce ucitelu cizich jazyku) a prosila ji, at si to necha pro sebe- asi za 3 dny se lidi kolem zacli vyznamne usmivat a gratulovat a po tydnu mi zastupce reditele rekl, jestli bych jim nechtela neco oznamit- fakt trapny!!!

Jdu si pro neco k svacine:-))

Zatim papa, Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
3.4.06 10:43

Zuziky, tak mě se podařilo těhotenství utajit, věděl to jen ten můj přímý nadřízený, ale to je kamarád, vlastně jeho funkce není nijak velká a pokud jde o jakékoliv věci, musím k šéfovi výš a tak jsem dneska byla, nevěděl to, jen jsme si s Honzou, ten nižší mysleli, že když má být teď někdy vyhlášeno další výběrové řízení, odešel jeden kolega, tak by rovnou mohli hledat lidi dva, když za pár měsíců skončím, ale proč, vždyť je přeci normální přibýrat lidi až po tom, co se nějaké místo uvolní, takže je pak nedostatek lidí, není pořádně čas nového zaučovat, tak jsme si mysleli, že by se to tentokrát alespoň s náhradou za mě stát nemuselo, klidně jsem ji ještě sama mohla zaučit.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.4.06 11:01

Dobré ráno všem,

tak jsem tady v plném počtu dva :wink: . V práci se na mě hrne spousta restů, papírů, mejlů. Ale co práce nemá nohy, tedy neuteče :wink: a maminky mají být rozvážné a ne se stresovat 8) . Ale než se mi to tady podaří za celých čtrnáct dní zpětně přečíst, tak na to nějaký ten čas potřebovat budu.
Minulý týden jsem byla na dalším UTZ. Byl to opět veliký zážitek. Když do mě zasouvala sondu, tak se prtě velmi leklo a plavalo jak kapřík, až mě ta reakce překvapila, ale pak se uklidnilo, leželo na zádíčkách se skříženýma nožičkama a vůbec se nechtělo hnout :lol: , paní doktorka se různými hmaty pokoušela prtě narovnat ale Mates je po mamince, toho hned tak něco nerozhází. Tak si tam tak hajal a nehnul se ani o centák :D . Takže byl změřen jako zkrčeneček a je to macek celých 5 cm velký, teda asi je větší, ale když se mu nechtělo spolupracovat. Takže mám krásnou fotografii, na která je vidět velikej mozeček 8O jo jo bude to můj malý génius, veliké bříško a nožičky. Byl to kouzelný zážitek a to srdíčko, jako zvon. Takže mám za sebou onen obávaný 12 týden, těhu nevolnosti mě opustily jak mávnutím kouzelného proutku a je fajn.
Tak snad už nebude stoupat voda, kterou máme (naštěstí pouze) na zahradě a budu se moct přestat stresovat. A už nás budou čekat jen samá pozitiva!
Tak zítra už se snad zorientuju a budu moct pochválit všechny vaše velké úspěchy!
Mějte se moooc krásně
pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
3.4.06 11:07

Soníku, blahopřeji k překonání 12 tt a mrskajícímu se kapříkovi v bříšku. S prací to zas moc nepřeháněj.

K nevolnostem, zdá se, že už mě taky opustily, dneska je to už 4 den, kdy nevím, že by se mi žaludek houpal, mívala jsem to už jen dopol a teď už taky ne, jsem na nohou už od 4 ranní, tak snad i ten dnešek můžu počítat. Tak a teď jsem to určitě zakřikla, snad ne a přeji, ať i vás ostatní ty ble stavy brzy přejdou.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
3.4.06 11:37

ach jo-holcicky-jdu odsud pryc -nechci vas zatezovat nasimi problemy-ja se potrebovala uklidnit-ale jak vidim,jen si nasel zpusob jak to vsechno hodit na me-ale aspon vim,jak to poda doma-vzdycky se to da vsechno podat nekolika zpusoby,ale jen v jednom je pravda…vzal mi ted i tohle,protoze ze me udelal neco co nejsem,ale to je uz jedno-budu se na vas aspon chodit divat-mejte se krasne a pohladte pupicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
3.4.06 11:41

Gabinko, nikam nechoď, nám by se stýskalo, vždyť jsi naše. Ty a tvůj mimísek k nám patříte jako ruka patří k tělu, vždyť bychom nebyly úplné bez vás. To že měl potřebu se zde vyjádřit neřeš, potřebuješ klid.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital