Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
23.7.07 12:02

Ahoj těhulky,

jsem v Brně u rodičů, tak jak budu doma na svým PC hodím seznámek. Malej má pořád 39 - dostal antibiotika máme hnisavou angínu - no děs - musím ho udržet v posteli což v tom vedru půjde těžko.

Opatrujte se

Mak

• Citovat
  • Upravit
2179
23.7.07 12:41
Sonja27 píše:
lukrecia píše:A Soni, jak je ta matrace vysoka? Napadlo me stejne jako Kamalajku koupit molitan, ale asi to nebude nejlepsi reseni…
Ja budu kupovat tuhle matraci: http://www.matracediskont.cz/…-baby-super/
prodava je moje sestrenice a rika, ze jsou dobry.. tak snad jo… nekde jsem slysela, ze jsou pro deti nejlepsi penove matrace.. tak snad to bude ok :wink:
Já mám pořád taky dilema… teď jsem to ještě znova zkoušela a nejvíc mě na té matraci štve, že jak je udělaná pro to, aby se dala složit, tak je jakoby dělená podélně na pásy, takže ty místa, kde se to ohýbá jsou v rozložené poloze znát… není to prostě úplně ideál si myslím… Ale molitan asi nebude to pravé, možná jenom nějaký tenoučký, aby to nebylo moc měkké, ale aby to eliminovalo ty nerovnosti. Anebo objednat matraci jako atyp 60×80. Ta spodní má rozměry 60×120 a na výšku je cca 2,5cm.

Ahoj maminy,

Sonjo, presne tak jsem to myslela, tenoucky molitan, protoze ta podlozka je tvrda dost a taky se mi lame. Ale to horni patro stejne vydrzi jen nejake 2 -3 mesice a potom uz se mimco zacne prevalovat a tak se mi nezda bezpecne. A navic v prvnich tydnech pry miminka spi v zavinovacce…takze take mekoucko navic. Proto dolu jeste koupim normalni tenkou matraci z Ikea. Do normalni postylky, kterou mam vetsi 140×70 cm budu samozrejme kupovat kvalitni matraci, protoze mimco v ni bude spat nekolik let. Daji se u ni odmontovat vysoke zbrdlinkate bocnice a koupit jen nizke postranice, takze potom slouzi jako normalni detska valenda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.7.07 12:42

Ahoj zdravim pri pondeli. Zavidim Kajo, ze si spala celou noc, ja nemuzu, dnes si asi slehnu medunku.

Makk nezoufej, mi si ted taky anginu uzili, nejdrive Misa a ten den co prestala brat ATB zacal je brat Vojta. Dnes ma Vojta po sedimentaci a je to konecne dobre, minulou stredu byla sedimentace jeste hodne hodne vysoka, dostal pendapon a dnes snad konecne dobre. Taky jsme museli byt doma v tech vedrech. Drzim palec at je co nejdrive lepe, oni jim ty ATB rychle zabiraji.

Holky jdu dat do galerky fotku bricha sice zase se 14 dennim zpozdeni, ale to je jedno, ma stejne mini pupek. A pak jdu rovnou zehlit - fuj fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
23.7.07 12:44
lukrecia píše:
Sonjo ještě mě napadlo, koupit v Ikea tu ochranu na matraci a přeložit jí tak, aby zakryla tu nerovnost… případně koupit v Ikea levnější matraci - mají za 399,– Kč a uříznout na požadovanou velikost…

Lukrecie…presne tohle me taky napadlo :P a urcite to tak udelam! 400Kc neni zas takova suma a mimco matraci uzije na hrani i potom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.7.07 12:48

Tak jsou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
23.7.07 13:25

Jeeeeeeee Peti ty mas krasny brisko :D :D to ja mam peknej sud:( no jsem cela takova kulata :( No ja to mam stim spanim stejne spim tak 3-4 hodky v kuse pak cumim do stropu a budim Kubu protoze chrape :( a celkem uz je jedno jestli je vedro nebo ne:(
Peti jaka sobota v 21/2 srpna by ti vyhovovala lip, ze bychom si konecne prijeli? 18 nebo 25? nebo radsi nedele?

Dneska vyrazime k segre a zitra do ZOO…tak snad bude snesitelne…i kdyz Kuba povidal, ze mne necha u slonu nebo hrosiku :D :D :D ze krasne zapadnu…tak jsme si vybrala ty hrosiky maj bazen :D :D :D

tak ja jdu neco rychliho ukuchtit a pak zbalit a trada do Usti..opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
23.7.07 14:29

Ahoj těhulky,

hlásím se po víkendu u rodičů. Vše proběhlo v pohodě, byla tam i moje ségra s manželem, tak jsme taky grilovali. V pátek i v sobotu jsem šla spát v 1 hod. Pak ještě byly ty bouřky, tak jsem každý den spala tak 3 hodiny.
Dneska to se spaním bylo lepší, ale stejně se pořád budím na WC a pak neusnu.
Už mi přišla zavinovačka a nějaké věci z e-butiku, akorát ji mám pořád na poště. TAk zítra hurá pro ní. :D
Jdu rozklízet věci a naplnit pračku. Tak zatím hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.7.07 14:44

ahoj, hlásim se po víkendu - v sobotu oslava mamčiných narozenin, sem se přejedla jak prasátko… pak jsme jeli domu, nemohla sem do půl pátý usnout a pak celou neděli jsem se cejtila hůř než jako po opici… fakt to nechápu :roll:

jinak mám takovou otázku - jak je v tomto období vlastně mimi v břiše uložené? je zadkem dolu? mně hodně kope hlavně na levé straně… tak by mne to zajímalo, příp. kdybyste měli nějaký obrázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.7.07 14:52

Ahoj, taky se hlasim po upracovanem prodlouzenem vikendu. Predelavame domek a chtela bych to mit do zari hotove, ale moc tomu neverim. Dneska nas vypekli v betonarce, takze podlahu budeme delat az zitra. O vikendu jsem to prehnala nehlede na to, ze mi v sobotu rano skocila nase psina primo na pupek. Myslela jsem, ze ji roztrhnu. Cele dopoledne me to bolelo. Potom hura akce na pridelani prace. Dodelavali jsme to dneska rano nez prijel zednik. Hrozne me boli zada. Brisko se vesele hybe, takze snad je vse v poradku. Ted uz stejne nemuzu nic delat. To jsem se ale rozepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
23.7.07 16:10

Ahojky

tak vidím že se spaním je to všude stejné, taky pořádně nemůžu, ale spala bych když to nejde.. :lol:

Včera jsme byli v tom kině, nebylo to špatné ale čekala jsem to lepší..

Nic jdu se vrhnout na koupelnu, musím tam udělat trochu pořádek, ale přehánět to nebudu, tak opatrujte mimísky v bříšku a zatím paa paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.7.07 16:26

Ahojky všem, vidím že po víkendu je tu zas rozkecáno :D
Já jsem dnešní dopoledne a polovinu odpoledne strávila zas po úřadech…no hrůza. Ještě že malá je tak klidné dítě a všechno to vydržela.
Petrano tak mi přijde, že ty naše bříška jsou si dost podobné :) Mě malá taky přestala ve dvou přes den spávat. Škoda, byla to pohodička, aspoň na hoďku mít klid.
Doufám, že mi ta zavinovačka taky brzy přijde.
Leonko moje mimčo si leží jako v posteli (pokud se od posledního ultrazvuku neotočilo) - úplně dole, hlavu má na jednom mém boku a nohy na druhém. Nejlepší bylo, když se mi tam začalo protahovat, měla jsem pocit, že mi z boků vyskočí na jedné straně ručičky a na druhé nožičky. Do močáku mě taky pěkně kope. Četla jsem, že pokud chceš mimču pomoct, aby se obrátilo do správné polohy, tak je dobré 10 min. denně ležet s hodně nadzvednutým zadkem.
Tak to jsem ráda, že nespavost netrápí jen mě… je to hrůza, nevím, jak si lehnout a ráno jsem jak zmlácená. A pak se musím celý den věnovat Nelči, která ani na chvíli nezavře pusu…
Beruško tu stavbu ti nezávidím. My máme ještě nějaké dodělávky na baráku, ale řekla jsem, že to počká na příští rok. Není to zas tak akutní. V tomhle stavu bych asi moc produktivní nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.7.07 16:36

Leonko - moje mimčo podle posledního UTZ v sobotu leží taky napříč, hlavičku vlevo a zadeček vpravo. Prý má na správné otočení ještě dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
23.7.07 17:13

Všechny vás po týdnu moc zdravím,

jen nevím, jestli se mi to podaří vše přečíst:). Byli jsme v italských Dolomitech, skoro bych rekla, že na poslední chvíli, za týden bych to už těžko udýchala.

Prcek šíleně kope, ale naštěstí z břícha ven a zřídka do močáku. Za ten týden mi břicho pěkně povyrostlo, ani mi to nepřišlo, ale všichni mi to tvrdilli, že jedu domů s mnohem většim:).

Tak se zatím mějte krásně, pokusím se pročíst vaše příspěvky. Konečně se asi dostávám do fáze nákupu všeho možného, ale mám pocit, že už jste to tady většinou vše probíraly. Nevím, jestli budu schopná to vše dohledat, tak se budu možná ptát na věci, které tu již nejednou padly, jen jsem jim v té době nevěnovala moc pozornosti. Omluva předem:).

Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.7.07 17:16

Taky tak s polohou. Jen rano je nejak divne natocene, ale to mi staci prochazka na zachod a je opet v puvodni poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.7.07 18:11

Leonko v literatuře jsem četla, že poloha mimi se pořád mění, ještě má dost místa na převalování. Na otočení a sestup má ještě čas.
Já sama nevím kde co má, kope mě hlavně do stran, ale nevím jestli rukou, nohou nebo čím.

Vítám všechny po dovolence!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital