Poradna duly
Jana Čurdová
Monettko já ji o to požádala aby mi napsala jak dojdou penízky a i kdy bude zboží odesílat ať vím kdy ho čekat, všechno dodržela tak sem ráda.. Tak aspoň sem tě uklidnila.. Už sem měla celkem taky obavy
Matrace vůbec neřeším, malý měl molitanovou a myslím že byla super, je pořád fajn a nechám ji pro Julinku. Stejně na ní rok a 3/4 nespal protože se strašně v noci budil a zezačátku 12× za noc sem neměla sílu vstávat k postýlce. Pak se to sice zmenšilo na 6×, ale nedávala jsem to, takže uvidíme jaká bude malá. Celou noc začal spávat je to 3 měsíce, tak jsem se dočkala
( v pravý čas )
Kamarádka kupovala nějakou kokosovou a stejně bych to nepoznala..
ahojky,
dneska skoro celý den ležím, hrozně mě začala bolet hlava a jsem utahaná. Už z toho počasí fakt nemůžu … je mi z toho na nic
![]()
Já mám matraci k té postýlce co jsme koupili od kamarádky, je to taky nějaká kokosová, docela tvrdá, prý zdravotní … tak snad je to dobře. Novou kupovat nebudu, myslím že tahle bude v pohodě.
Pupík mi zatím nevylézá, tak uvidíme?? Jsem na to zvědavá.
Jinak vložky do podprsenky zatím nemám, ale koupím ty jednorázové.
Dneska jsem skoro vůbec nejedla, vůbec nemám chuť, tak nevím co jíst, aby mimi mělo nějakou výživu.
Ahojte těhulky,
tak jsem dneska ňák prospala den, doháněla jsem noční deficit, ale moc se to v tom horku nedalo.
Teď se nám tu žene bouřka tak budu vypínat počítač - dost nám při bouřkách vyhazujou proud
.
Sousedi mi dneska přivezli borůvky, ale ten co jim je kupoval tak je měl půlku dne v autě na slunku tak sou dobrý leda na marmošku tak jí teď ještě vařim (se těch knedlíků nedočkám
)
Marti a kde si v Bene narazila na dobrý bodýčko? Já to teda tam ještě moc neznám. Když jsem jezdila do práce tak sem nakupovala v Praze. Znám tak akorát Tyršovku a náměstí
, ale kde co tam je to moc nevim.
Caress hezká fotečka mimča
a jak s Váma holčina spolupracovala, koukám, že se taky schovávala obličej rukama
taky ses byla projít
?
Pupík mi zatím nevylezl a nahoře už mám asi 11 kg (vážím se vždy u dr. tak nevim teď aktuálně)
Tak Vám přeji klidnou noc a ať se bouřkou a deštěm pročistí vzduch a já se pro dnešek loučím
Kájo: nebyla jsem se projít…
naše slečna nespolupracovala až ke konci, ze začátku to docela šlo… ale i tak se nám sestřička věnovala skoro třičtvrtě hodiny, to jsem byla docela překvapená…
Ale pohlaví nám nepotvrdili… měla nožky pořád u sebe, nebo překřížený, tak to ale asi holka bude..
Jinak to bylo super, hezký zážitek, penízků nelituju.. ![]()
jééé, tady je to ale zamračený… To jsem zvědavá, co z toho bude.. jestli zas jen pár kapek…
K tomu pupíku, tak ten mám vylezlej skoro od začátku a ted mám nahoře teprve asi 6,5 kg. Ptala jsem se na to PA z baby-cafe říjňátek, a říkala že je to normál
Tak to neřeším, mám jen hodně mazat krémem protože se vysušuje a může taky svědět. Což zatím ok, nesvědí.
Hopinko chudáčku, musím Tě politovat, zas musíš jen ležet!!! Ale aspoň, že ti mamča pomohla s těma oblečkama
Mám taky vypráno a připraveno.
Hlásím že je tu bouřka a krááááásněěěě pršííííí!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravim a preji pekny vecer, tady ted zaprselo ale nic moc, stejne je vedro. My jsme dneska meli takovy rozlitany den, takze nam to dost uteklo a byli jsme porad nekde schovany, tak mi to horko ani moc nevadilo.
Matrace by mela byt zdravotni, ale ja mam molitanovou a u ni asi zustanu nebudu kupovat novou, i kdyz to asi neni uplne to nejlepsi.
Hopinko, radsi to vydrz a odpocivej, vim ze to neni nic moc, ale at nemas nejake vetsi problemy. Jeste se nabehas az porodis.
Pupik mi nevylezl ani u jednoho tehu. Jen mam kuzi kolem pupiku strasne jemnou, ale mazu to hodne tim olejem od weledy, tak to snad bude dobry.
No nic jdu at spat deti a urcite usnu s nimi, tak dobrou.
Dobré ránko taky,
Hopinko to je fajn že máš všechno nachystané a hlavně žes to neodřelas sama, ono stačí jednou trochu víc zabrat a je to znát. Předevčírem mi malého vzala mamka ven a já si uklidila děcák a kuchyň, chtěla jsem ještě všude vytřít ale to už sem nestihla, ale večer sem myslela že to nedám, bolelo mě břicho a trochu tvrdlo, takže už ani takové nenáročné úklidy asi nebudu moct zvládat, opravdu jenom po částech a postupně. Tak se taky opatruj a hodně odpočívej.
Jo a od těch intimek sem taky podřená, ach jo..
Dneksa to zasej vypadá že žádný déšť nepříjde ![]()
Krásné ráno.
U nás je teď krásný chládek, tou včerejší bouřkou se pročistil vzduch, tak snad bude přes den líp. Čtu, že už máte pro mimi vypráno, není to brzy? Já se na to chystám tak až začátkem září. Už si nepamatuju jak jsem to dělala u prvního těhu. Jinak mně pupík taky nikdy nevylezl, asi ho mám dost hluboký
A hlavně i když mám břicho dopředu, tak u pupíku ho mám placatý.
Všem krásné ráno přeju, u nás je teda hrozně. Večer sice přišla pořádná bouřka, ale rychle přišla a teď ráno mám pocit, ž e to neudýchám. Je strašné dusno.
Miiri já jsem u prvního těhu vše chystala asi měsíc předem, ale teď mám pocit, že mi to dává všechno nějak víc zabrat. A taky když musím běhat kolem malé, tak to všechno dýl trvá. Takže jsem už pomalu začala s praním a chystáním, aby toho pak nebylo moc. Radši si to už nachystám a pak budu jen sedět s nohama nahoře a čekat na porod ![]()
Kájo když procházích Tyršovkou, tak u Bati zahneš doleva a přijdeš k Plusu. Nahoře v 1.patře je drogerie DM a další obchůdky a taky tenhle obchůdek s kojeneckým zbožím. Je nový, sice malinký, ale mají tam moc hezké věci. A za celkem rozumné ceny.
Dobré ránko
![]()
Dneska jsem se krásně vyspala, byl docela příjemný vzduch, ale teď už je venku zase horko ![]()
Joo jinak se chci zeptat, zda někdo neví jak se jmenuje ten speciální igelit na postýlku proti promočení.Má být z jedné strany propustný a zdruhé ne, je to taková speciání tkanina něčím napuštěná. Viděla jsem akorát takovou tu podložku co má vše nasáknout, ale myslim něco jiného. tak nevím zda se to dá vúbec u nás sehnat.
http://www.batolata.cz/detail.php?… tak už jsem to našla
to je asi ono co myslím!!
Ahoj těhulinky,
všem děkuju! Já teď zase poctivě odpočívala a už je to lepší.
Indi , máš pravdu. Vážně se nevyplatí se přepínat. Mohlo by se cokoliv stát a pak bych si to jednou vyčítala. Ona nám ta práce neuteče a myslím, že ji za nás ani nikdo jiný neudělá.
I když mě mamča hrozně pomohla.
Miiri : taky bych to ještě nedělala, ale bojím se, že bych mohla skončit v nemocnici a nevím jak by to manža zvládl.
Helenko : já sem sehnala úplně stejný potah na matraci, u nás v dětském světě, taky asi za 270,–. Koupím ho a budu na to dávat ještě normál. prostěradlo. Tohle tam nechám jako ochranu matrace kvůli pročůrání a podobným událostem.
Mějte se krásně, dávejte na sebe pozor. Dneska jdu dělat lečo.
Těhulky - studentky nemáte některá zkušenost s přerušením studia?
Helenko, to je docela dobrá věc, my jsme vždycky měli jen igelit pod prostěradlem.
Ahojte holky
U nás ještě nespadla ani kapička za celou dobu, ani se nezatáhlo, nic…je tu furt stejné vedro ![]()
Jedem se zchladit (teda snad tam bude příjemněji) do jižních Čech ke známým na chatu, tak pěkný víkend a opatrujte se!
Lukrecie , s tou matrací z Ikey je to dobrý nápad ![]()