Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
17.7.07 17:20

Ahoj holky,

tu těhu+kojo košilku jsem koupila v normoš obchodě na Kladně (někdo z vás se tam bude stěhovat, že, ty Lukrecio ?) tak vám moc neporadím, ale zkusím mrknout do eshopů a najít podobnou. Jinak všechno stojí dost peněz, za tuhle jsem dala 590,–.

Tady je taky pekelně, a ke všemu mám v úterý promoci. Asi tam leknu, nejraději bych, kdyby mi ten diplom poslali poštou! :)

Pěkný fotočky holky, mám pocit, že proti vám nemám žádný břicho. Uvidíme co řekne dr. jdu k ní příští úterý.

S těma fotkama se musím poprat a zkusím to vložit ještě jednou.

Jdu pátrat po košili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
17.7.07 17:43

Holky díky, ty prsa to je děs brala bych menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
17.7.07 17:58

Jooo Kájo, to já jsem chtěla zase vetší, ono když si z tebe dělá tchýně srandu na co mam podprdu, že u mě přiletěl ptáček, zobl a povytáhl tak jsem myslela že budu asi hoodněě zláá. Já jsem teď max spokojená. naštěstí nemám tak veliká jako ty, to musí pěkně bolet záda!! Auuu :(

• Citovat
  • Upravit
2376
17.7.07 18:30

Helenko tak to se ti nedivim, já bych se asi neudržela a něco jí řekla. Záda ani nebolej, jen občas, sou už zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
17.7.07 18:50

Fakt to bylo od ní sprostý, hlavně když jsem měla mindráky že tam nic nemám a nosila push-upky a tak. Manža mi řikal, ať se na ty kecy vyprdnu. Ale stejně, mooc dobře si pamatuju jak si utahovali na základnce kluci! Jak jsem pak byla ráda že nemáme na střední žádného kluka ve třídě. No a po několika letech tohle…to mě fakt dostala, bylo mi do breku.

• Citovat
  • Upravit
Helenka
17.7.07 18:54

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… jinak tady jsem narazila na nějaké košilky, myslím že docela dobrá cena - nevím co kvalita, je to ale 100% bavlna. Píší že ve švu otvor, ale aby udělali detailní fotku?? To zatím nevidím!!! No příjde mi to takové, jako že tím záhybem snad prsa musí vypadnout :-) to bude tím, že jsem žádnou takovou košili neměla!

• Citovat
  • Upravit
370
17.7.07 19:13

Ježiš a já si stěžuju, že nemůžu spávat a to máme v ložnici chladek i teď v těch hicech… Si fakt nedovedu představit spát v rozpáleném paneláku, to musí být děs…
Já jsem měla dneska zrovna v tom pařáku rozlítaný den, byla jsem na O`Sullivanu a pak jsem běhala po obchodech omrknout vytipované kočárky naživo a pak ještě v Hypernově na velký nákup - to byla pohodička, prázdné parkoviště, žádné fronty u pokladny… :P, jsem si připadala jak exot, že vůbec lezu ven, když nemusím… Ale sama se divím, že mi to vedro dneska nějak nevadilo.
Snad se dneska vyspím líp… Závidím, že se ještě nebudíte na záchod (ja cca 2× za noc musím :roll: ) a navíc nemůžu překousnout to, že nemůžu už ležet na břiše, což je jinak moje nejoblíbenější poloha, ve které usínám… Chjo, a to mám ještě 3 měsíce před sebou… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.7.07 19:34

No Helenko, ty máš tedy drzou tchýni.Taky bych jí něco řekla, nechápu, že ti tohle řekne dospělá ženská. :x
Já mám taky veliká prsa, brala bych menší, ale snad to dostanu po porodu na nějaké lepší číslo než teď 85 E.

Sonjo, já se také pořád nemůžu smířit s tím, že nemůžu spát na břiše, jinak jsem dříve nespala. A na záchod chodím 2× za noc. A pak zas nemůžu usnout.

Dneska se těším na Velmi kř. vztahy, i když je to blbost, tak mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
17.7.07 19:41

Helenko nejvíc se mi líbí ta s včelkama a tu nemaj XL :( ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
17.7.07 19:56

To já bych zase brala, kdyby mě prsa zůstaly tak, jak je mám teď 8) Né že bych měla nějaké extra malé předtím, ale teď jsou pěkně pevné a plné, tak si užívám i trička bez podprdy občas… Mám totiž obavy, že mám poslední možnost, vzhledem k tomu, že si pamatuju, jak zapůsobila gravitace po prvním kojení, tak teď to asi bude ještě markantnější… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.7.07 20:00

Z tchyne si nic nedelej. V kazdem dni se vzdycky najde nejaky blbej a ta je v tom sni nejhorsi. A jestli ti to rika casto tak to casem budes jednim uchem poslouchat a druhym to pujde ven.

Taky sleduju VKV a hlavne anglicky zamek je od nas. Tocili to na zamku Hradku u Nechanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
17.7.07 20:19

http://www.aukro.cz/…eny_v_l.html

tak tady jsem nasla konecne jak to vypada jen tak pro predstavu ty kosile a ten otvor.

Kájo ty máš takovou smůlu, podprdu koupit je problem ani kosilky nemají, ach jo.

Warmusko a Berusko, ja uz jsem se naucila tchyni obcas neposlouchat, nekdy ani nevim o cem tu hodinu mele. premyslim nad svejma vecma a jen rikaam joo?? fakt hmmm atd.. :-)))))

• Citovat
  • Upravit
2376
17.7.07 21:06

No to mám ze vším (hlavně tu smůlu mám teď na paži a ke všemu se lepim ach jo :( ) Já když o tom tak přemejšlim možná stejně budu muset nosit tu koj.podprdu i na spaní, bude záležet jak moc se mi ještě nalejou, abych je pak neměla moc vytahaný (no stejně mě to nemine)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.7.07 22:14

Všem moc děkuji za přání
Teda holky když se dívám na ty vaše fotečky, tak si připadám, že to moje břicho je nějak obrovské… 8O musím se vyfotit…jen aby se mi na tu fotku vešlo :lol:
Beruško ty 4kila ti závidím… já už sedm. To číslo mi tak nevadí, jak ta velikost břicha, protože je to náročné s ním. Dnes jsem cvičila a měla jsem pocit, že mi furt překáží.
Prsa tak D až E a záda to pěkně odnáší. Docela mě z toho bolí. Už to znám z prvního těhu, takže se vyloženě těším, až začnu kojit :roll: To se ještě zvětší, budu jak dojná kráva (jinak to ani říct nejde)…mléko mi stříkalo proudem, že bych nakojila celou porodnici… no myslím, že to bude zas veselé. A bez koj. podprdy jsem nebyla vůbec (kromě koupání), protože by vše bylo od mléka.
Baruš dík za tip na košilky, jsou hezké.
Helenko tchýně jsou od toho, aby jsi jejich rady a ‚chytré‘ řeči neposlouchala. Já jsem si s tchýní i tchánem užila svoje a pak jsem stejně pochopila, že nemá cenu se ani hádat, jakkoli bránit, prostě nic jen ty řeči ignorovat, případně odkývat a pustit pryč, jako by nikdy nic neřekli.
A třeba ti po dítěti zůstanou větší, znám takové holky.
Sonjo, taky běhám na záchod v noci. Naštěstí jen jednou, ale je to otrava, když 2× za noc mě budí malá a k tomu ten záchod, tak mám občas pocit, že vlastně vůbec nespím.
Taky sleduju VKV, je to taková pohodová oddychovka.
Kájo kam jezdíš do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
17.7.07 22:32

Ahojky, preji pekny vecer, u nas teprve ted deti ozili a jeste nespi, Misa tady lita a porad se smeje a Vojta je teda rozumnejsi a posloucha pohadku.

Koukam resite tchyne, tak to nastesti nemusi tchyne je 400 km daleko a tak ji vidim jen tak max. 2× rocne.

Prsa ma 80D, ted jsem si dokonce koupila dve podprdy, jednu fakt smrncovni i s tangami. Jsem moc rada, myslim ze je uziju i potom. Mam sice objem 75 ale je mi ted trochu tesnejsi a potrebovala bych 75E. A to maji malo kde.

Holky ja myslim ze nemusite porizovat special nocni kosilku, vyhlidnete nejakou vpredu rozepinaci to uplne staci a uzijete ji i kdyz prestanete kojit. Ja treba nikdy zadnou specialni nemela a porad kojim a zvladame to.

Tak ja nevim co budu varit zitra, ale musi to byt rychlovka, jdu s Vojtou na kontrolu a to je tak na cele dopoledne, tak bude asi ryba a br. kase.

Me taky prani teprve ceka, ale chci taky zacit co nejdrive, pak bude baleni a stehovani a chci mit alespon neco hotovo.

Snad jsem jeste mrknu az usnou ratolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí