Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
16.7.07 08:27

Krasny ranko :oD tedy pokud jste nekde ve sklepe :-)

nooo ja se chci do porodnice nahlasit az tak v srpnu, az pujdeme na kurz a doufam ze mi nereknou sorry mame plno!!! Na strankach o prihlasovani do kdy tam nic nemaj!!!!

Peti to ja nemuzu dychat a cim vetsi vedro tim vic psikam a jeste k tomu otykam:( Vcera sjem usla az v 1 rano a od peti zas strasim…ted uz se jen modlim at se to do ct zchladi jinak nemuzu jed na kontrolu, bych se uvarila…brrrrrrrr a to jeste ten cukr test!!!

Holky drzte se slibuji od ct ze to pujde dolu a opatrujte se i s pupickama!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.7.07 08:43

Ahoj holky, od šesti tu větrám a už jsem se tu zabednila. tak snad to vevnitř vydržím.
Marti metříky najdeš na stránkách - www.baby-gaga.com
www.lilypie.com
www.TickerFactory.com
 atd.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.07 10:05

Ahojky holky,

hlásím se zpět z prodlouženého víkendu. Bylo to moc hezký, ještě že bylo chladno. Nevím jak bych to zvládala teď. Taky jsem se tu ubednila, zatahla žaluzie a nikde nevětrám. Snad to přežiju. Ven dneska vylézat vůbec nebudu.
Včera jsem byli u našich bylo to hrozné vedro, ale mají malý bazének, tak jsem se chodila chladit. :D :D
Lukrecie - já jsem se taky ještě nikde k porodu neregistrovala, v Motole mi řekli, že se mám ve 34 týdnu objednat prvně do poradny, tak snad mě vezmou. :|
Jinak už mi taky začalo vytékat to mlezivo, koukala jsem co to mám za mokré fleky na tričku a bylo to ono.
Taky jsem si konečně přivezli tu postýlku a začali jsme ji brousit. Příští víkend až budeme u našich ji natřeme - chtěla bych bílo žlutou.

Jo taky jsem byla ve čtvrtek na kontrole a ultrazvuku a doktor řekl, že to bude chlapeček. Tak pořád ještě doufám, že by se mohl splést, já hrozně chtěla holčičku.

Mějte se co nejlépe, ještě se ozvu. A přežijte to dnešní horko. Ufffff!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.07 10:24

Ještě jsem zapoměla, že mezi námi vítám Martinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.7.07 11:53

Ahoj těhulky, právě jsem se vrátila z města, je to hrůza.
Kájo, byla jsem v té Benešovské porodnici. Žádná registrace není třeba, od 36. týdne tam budeš chodit do poradny a to tě automaticky zapíšou k porodu. Jinak každé pondělí od 13.00 jsou tam předporodní kurzy za 300 Kč, na ty se taky nemusíš hlásit předem. Když ho absolvuješ i s partnerem (manželem), tak máš pak slevu na poplatku za jeho přítomnost u porodu.
http://www.hospital-bn.cz/…nf_porod.pdf na téhle adrese jsou další podrobné info co se týká porodu.
Mak dík za radu. Metříky jsem zvládla kupodivu vyrobit včera, dělala jsem je do 0.30 :roll: Teď ale nevím, jestli je možné je trvale vložit, aby se zobrazovaly automaticky při každé mojí odpovědi. Omlouvám se za všechny ty dotazy, v tomhle jsem amatér :oops:

http://bd.lilypie.com/r2y6p2.png /> http://b3.lilypie.com/uTEXp2.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.7.07 13:09

Monettko - v nastavení si je můžeš uložit do podpisu a pak jen zatrhneš připojit vždy podpis a je to. Ale určo jsi už na to přišla :wink:

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.7.07 13:17

Warmuško - mám ti tedy dát do seznámku chlapeček???
At se srovná skore. :lol:

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.07 13:44

Makk - jo dej to tam.
Holky jak to zvládáte??? Doma máme 27,1 a venku je 33,1. Teď jsem byla na balkoně věšet prádlo a myslela jsem že se upeču. Už tam nejdu-Fuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.7.07 13:44
lukrecia píše:
Jo a to jsem ještě chtěla napsat… trošku jste mě vyděsily s těma porodnicema, že maj plno… já jsem se ještě nikde neregistrovala… chci rodit v Krči a tam je registrace dle jejich stránek mezi 33. a 35. týdnem… tak snad si to nerozmyslej…

Ahoj maminy,

Lukrecie, ja budu rodit taky v Krci. Uz jsem tam zaregistrovana a tu jejich vyvesku jsem videla. No, nevim, jestli se tomu da verit, ja na ne proste vlitla ve 20tt. kdyz jsem tam byla na diagnostickem UTZ. Ve ctvrtecni MF Dnes psali, ze Krc zatim bere, ale znama rodi za 14 dni a rikala, ze chce jen do Motola, kde uz neberou. Pry to udela tak, ze si zavola sanitku a ta ji musi odvezt do nejblizsi porodnice jakozto akutni pripad. Tak nevim nevim jestli ji to vyjde. Pokud jsi spadova oblast pro Krc, melo by to asi taky tak platit. Jinak Dr. mi rikal, ze od 4. do 12.10. se v Krci maluje, takze pokud to na me prijde driv, stejne skoncim nekde jinde registrace neregistrace. :?

Vitam Martinu a chtela jsem se te zeptat, na jakou adresu jsi administratorovi napsala? Ja to zkousela na tu v hlavicce stranky, ale uz asi mesic sem chodim jako anonym, protoze porad zadna odpoved :evil:

Hopinko, ja uz mam vyprano a prichystano davno :D Dr. mi totiz rikal, ze od 30tt. se muze stat cokoliv, takze vybavicku a vsechno kolem uz mam srovnane v kominkach. Kdyby neco, tak se to jen hodi to tasek. No proste silenec, ale nahoda je blbec, takze te uplne chapu, navic po tvem zazitku a v tve situaci. Ale neboj, dobre to dopadne :wink:

Jinak me ta vedra pekne nici, uplne mi busi srdce a i prcek zacal nejak vic kopat. Snazim se byt zalezla co to jde, ale vecer je stejne cely barak jako pec. Do bazenu se bojim kvuli infekci, takze se asi desetkrat denne sprchuju. Pokud bych nebyla tehotna, samozrejme bych jasala, ale takhle si nepreju nic jineho nez aby rtut slezla opet nekam ke 20. Tak se mejte pri pondelku moc hezky a pozor na studene napoje a zmrliny at neskoncite s anginou. Vsechny vas zdravi Kalamajka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.7.07 13:46

…tak to je vrchol, driv jsem mela prezdivku Anonymni a ted mi pridelili Lucik1 po Martine…to je bordel :-(

• Citovat
  • Upravit
155
16.7.07 14:17

To teplo je holky fakt hrozny a to zitra jdu na kontrolu a jedeme do Hradce. Chceme to vsechno stihnout za rano, ale jsem na to zvedava. Prijedu domu, sprcha a odpocivani. My jedeme pristi ctvrtek na prednasku a prohlidku porodnice tak se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
16.7.07 14:35

Ahojte těhule..

Dneska je teda počasíčko že?? Ráno jsem byla s malým venku a to že se už ani mu nechtělo jezdit na motorce, bylo co říct. 40 ve stínu, no paráda..

Jenom tu strašně fučí, už mi to odneslo i sušák přes celý balkón..

Takže se šetřete a odpočívejte je to záhul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
16.7.07 15:20

Ahojte těhullky,

tak jak to zvládáte, já jsem totálně splavená. Byla jsem teď přeparkovat auto do stínu, chceme jet na večír se vykoupat do lomu, a spalila jsem si ruce o volant a málem jsem se nedostala z auta ven jak byla páčka rozpálená. Do bazénu se taky nedá vlízt jak je teď na slunku. Sem radši zalezlá doma se staženýma žaluziema a gaučinguju :D

Marti díky za info ohledně Bene.

Tak se zatím opatrujte a hodně pijte a odpočívejte

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
16.7.07 15:44

ahojte, to je síla to horko, že? já jsem teda dnes venku ještě nebyla a ani se mi tam nechce, doma je mi dobře. :lol:

chtěla jsem se zeptat, nevíte některá něco o kočárku babywelt riva air:?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.7.07 16:00

Ahojte maminky a budoucí maminky :D Hlásím se k vám do „říjňátek“, takže asi překazím to plánované vyrovnání skóre v seznamu :wink: Takže jsem Soňa/27 let/1 holčička bude mít v září 5/druhá už na sebe nenechá dlouho čekat-termín mám 24.10… Jinak jsem z jižní Moravy, na jih od Brna (myslím, že některá z Vás taky, tuším Makk?? odkud přesně, jestli to není tajemství 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí