Poradna duly
Jana Čurdová
Hopinko jaké sis kupovala ty kalhotky? Myslím od jaké firmy a normálně svoji velikost, uvažovala jsem nad nima že si pořídím ale ještě je fakt že na ně nepřišla řeč a kolik tak stojí? Jo a s těma podprsenkama, já si kupuju přes net hodně věcí protože u nás v malým městě skoro nic neseženeš co bys chtěla a všude malý malý výběr a zatím můžu říct že se celkem do své velikosti trefuju, musím zaklepat
A ještě jedna věc nakupovat s dvou a pů letým děckem je to sranda, řádí mezi regálama a furt je v čudu, takhle doma je to klidnější když využiju situace, nevím holky jak to děláte se dvěma.. ty jo máte můj obdiv ![]()
Na véči sem nebyla ani nepamatuju tiše závidím a udělejte chutě co ste si daly..
Tak už jsme zpátky, to byla opravdu jenom taková rychlovka
po velkém vybírání jsme si dali nakonec babičin kastrůlek a točenou limču
a teď si možná ještě zahrajem karkasone
prostě dneska si Michal udělal dovču ![]()
Květinko - koukám že jsi z Brna kam chodíš na to cvičení?? Jestli se můžu zeptat?
Mak
Ahoj holky,
všem přeji dobré ránko. U nás zase prší.
Květinko díky za odkaz.
Mak
Taky dobré ráno, tady ještě ne ale ráno mě tak krásně vzbudilo sluníčko a teď je zase zatáhlé, nic proti ale už mě to pršení nebaví, nedá se jít pomalu ani ven a dneska se s babi a s malým chystáme na chvilku do lesa jestli něco roste, ale až se malý po obědě vzbudí, no nevím jeslti nám tam něco zůstane.. ![]()
dobré ránko, holky
já už jsem několikátý den vzhuru od sesti - kvuli malirum, ale docela mi to prospívá… konečně něco přes den stihnu…
Jinak jak jste tu některá psaly, že Vám to vůbec neutíká, tak mně naopak těhotenství utíká jako blázen… Ale bude to asi hodně způsobené tou školou, zkouškami a ted zařizováním bydlení.. Představte si, až cca před 10 dny jsme vyřešili otázku bydlení, takže ted je to samej vodoinstalatér, malíř, elektrikář atd. No byteček zkrátka potřebuje dát trochu do kupy, ale jsem za to ráda, konečně mám co dělat..už mě to nicnedělání po zkouškách ubíjelo… Takže ted, když už máme střechu nad hlavou, začínám pomalu objednávat vybrané věcičky.. Včera jsem objednala postýlku.. už se na ní hrozně těším… ![]()
""http://img337.imageshack.us/img337/7044/postylkaur1.jpg:http://img337.imageshack.us/…tylkaur1.jpg /> Co se kočárku týče, tak proběhla snad už definitivní změna z Quinnyho na Casual play.
""http://img292.imageshack.us/img292/4737/casualplayui7.jpg:http://img292.imageshack.us/…lplayui7.jpg /> Jen v barvě ještě moc jasno nemám, potřebovala bych je vidět „na živo“ , ale zatím jsem na něj nikde moc nenarazila.. ![]()
Tady taky prší.. už se těším na sobotu, až zas konečně začne léto… No i když těch 35 bude asi i na takovýho sluníčkovýho cvoka jako jsem já hodně… ![]()
Jsem se nějak rozepsala… ![]()
Krásné ráno,
u nás je polojasno a krásný vzdoušek. Na víkend a na to co hlásí se teda vůbec netěším.
Já teď očekávám svůj balíček - fusak Emitex a tu deku, tak už jsem hrozně zvědavá.
Indi : já zatím žádné děťátko nemám, tak si to moc neumím představit. Asi bych ho musela dát někomu hlídat, abych nakupila takové věci jako spodní prádlo. Vždycky mi to zabere hodně času. My taky nejsme žádné velké město, ale je tu jeden fajn obchůdek se spodním prádlem. Buď ráda, že Ti prádlo takhle sedí, máš štěstí. Jinak ty kalhotky se jmenují ANITA MATERNITY typ 1502. Stáli mě 360,– (je to docela dost, ale nemůžu si je vynachválit). Velikost mi řekla, že se kupuje stejná jako dřív, že s „tloustnutím“ výrobce počítá. Já normálně kupovala L, ale tyhle mám M. Zkoušela jsem si ty Lka a byli mi dost velké. Tak mám ještě o č. menší. Jsou mi teď přes bříško spíš volnější. Jsou hodně elastické a teď se mi téměř nenapínají. To je asi dobře, myslím, že pupík ještě hodně vyroste. Doufám, že info jsou vyčerpávající.
Mějte se krásně já jdu vyhlížet PPL.
Joó a ne véče jsem si dala zeleninový salát s kuřecím masem a cola light. ![]()
Hopinko výborné info…
už se mi dneska do hlavy nic nevleze..
![]()
Jo a stím spodním prádlem, nesedí mi taky hodně podprsenek ale tak nějak za tak dlouhou dobu sem zjistila jaké typy můžu nosit, a právě ta Anita co jsem si objednala je opravdu dobře šitá, je to asi výborná značka když si takhle spokojená i s těma kalhotkama.. takže moc díky
A mňam teď si mi teda udělala chutě dala bych si ![]()
AHOJKY TĚHULKY
Vy mě teda dáváte, takových příspěvků!!!!! Nevím na co vš odpovídat, abych na něco nezapomněla ![]()
Koukám, že tu řešíte spodní prádlo, tak to já si ještě kojící podprdu nekupuju. Myslím, že je ještě brzo. Prsa mi rostou jak houby po dešti:-) musela jsem si zakoupit opět o něco větší podprdu
Nevím jak jsou na kojení vhodné podprsenky s kosticí, něco jsem zaslechla že zrovna vhodné nejsou, že může být utlačen malý okrsek žlázy, zejména oblasti směrem do podpaží a tam se může mléko hromadit a dělat potíže. Prje mají být taky v kojící podpsence nějaké jiné speciální kostice (a ne ty normální), které by toto dělat neměli. No a teď babo raď. Já nosímkostice stále, nepříjde mi že by mě to někde tlačilo,či co.
Jinak můj kočárek,
http://www.gracobaby.com/…product.aspx?…
je někde na cestě
No chvíli to potrvá, než dorazí. Vidim to ještě tak na 14 dní až měsíc. Fusak zatím nemám, ale bude taky, ale nebude to Emitex jak má většina, protože by mi tam nepasoval. Když kliknete na odkaz a v tom odkazu na view the collektion (pod kočárkem)tak je tam obrázek autosedačky, která se dá vložit do kačárku. Myslím, že je to velmi praktické a hlavně kočárek nezabere tolik místa jako ostatní, kdybych měla vše zvlášt a pak to různě vkládala. Možná někdo se mnou nebude souhlasit, ale násilné narovnávání páteře pro miminko, které je celých 9 měsiců smotané do kuličky zas tak zdravé není. Úplně to stačí přes noc. Takže pokud bude spinkat občas v této sedačce, tak to nevadí. Halvně nemusím pak kupovat další kočár jako golgky a tak.
Ahoj!
Jen s hořkým úsměvem z povzdálí sleduji vaše debaty na téme „rostoucí prsa“ a podprsenky. Já konečně jakž takž dorostla do svých těhotenských podprsenek „béček“ a mám radost, že je poznat, že jsem žena i když mám tlustý svetr
. Obávám se, že novou podprsenku si pořídím až dokojím poslední ratolest, a to asi i s novým poprsím
Kostice v kojící podprsence nevím, zda vadí, mě rozhodně byly nejpříjemnější podprsenky s vyšším a pevnějším tím „pruhem“ pod prsy. Tak bych spíš doporučovala takovou.
Pa Katka a spol.
Vidis Katlinku a ja ti tise zavidim, ze mas videt vic bricho nez prsa
Tahat se porad s tim zavazim, o kterem vim, ze se jeste po porodu zvetsi je strasne. Ale je jasne, ze kazde chceme to co nemame, nejlepsi je asi stred, videla bych to tak na to krasne 75B
![]()
Ja dnes byla konecne na cukrovce, jeste ted mi je spatne, byl to fakt hnus, jeste mi to dali vychlazeny a po ranu na lacno pit takovy humus a jeste ledovy - ble. Zitra budou vysledky. Spojila jsem to i s poradnou, tam jsem se nic noveho nedozvedela, ale vypada vse OK, priste jdu az nekdy zacatkem srpna. Nevite kdy delaji ty druhy odbery?? Porad jsem si myslela, ze jsou v kazdem trimestru, ale asi jsou jen 2×.
No nic asi si objednam tu zavinovacku at mam trochu radost, Vojta samozrejme chytil anginu od Misi, takze ta ATB dobrala a on zacal, on je ale spatny pacient, nechce ATB jist, porad se dohadujeme, nechce vlastne nic jist, je s nim prace.
Taky jsem chtela jit do te ruzove podprdy, ale je fajt, ze to si pres net netroufnu objednat, to si musim zkusit.
Helenko kocarek je pekny, fakt libi se mi, jen mi tam opravdu trochu chybi ta hluboka korba, ale jinak je fakt super. Helenko ty jsi tusim skoro sousedka, uz vis kam pujdes rodit?? Ja to porad resim, nejbliz mam Neratovice a uz jsem tam 2× byla a vzdy spokojena, ted resim jestli zase tam nebo na Bulovku, neuvazujes treba o Brandyse?? S tim ja mam jen zkusenost, kdyz tam jedu na pohotovot s detma a jsou tam vzdy starsne mily, tak mi to tam zacina byt sympaticky.
Ahoj těhulky.
Jsem dneska po KO, všechno je v pořádku, jen dr nechce stále nic povolit. Mám vydržet aspoň do 32.tt a pak si prý můžu dělat co chci. Tak nevím. Viděla jsem drobečka i na UTZ, má tam pěkné pohodlíčko, taky má u mně pěkně veliký domeček
![]()
Další KO mám 2.8. spolu s cukrem a odběry na protilátky. Aspoň to spláchnu v jednom dni.
Kojící podprsenku zatím nekupuju. Normálně mám tak č. 3 a minule po porodu při kojení jsem měla č. 6.
Tak uvidíme, co mě čeká tentokrát. Koupím ji až tak kolem 36tt. Kalhotky jsem teď zkusila obyčejné těhu z DM drogerie, mají nízké za 69,– a vysoké za 99,–. Jsou obyč bílé, ale pohodlné, volné a nikde netlačí. Ale taky bacha na velikost, chtěla jsem L, ale byly moc velký, tak jsem si vzala M.
ahoooj tehulky,
kvetinko diky za typ…tak rozhodnuto radsi pockam abych pak nemusela posilat tatku pro tehu podprdu…nevim nevim jestli by to ustal ![]()
Caress jak se mues tesin na 35
ja budu umirat uz pri 25… a to jsme normalne zmrzlina, ale v tehu to vubec neplati je mi porad vedro a vedro ![]()
Jinak na netu nakupuju rada, ale spodni pradlo jsem v tehu zatim nezkousela, vubec nemam odhad a nerada pak veci vracim…takze si to pujdu urcite vyzkouset…ale pristi mesic budu objednavat povleceni a zjistila jsme, ze jeden net obchudek po Cl rozvazi zdarma
a maji tam ty ziravky a medvidky od Hyblera
![]()
Katulinku bud rada za mensi prsa, ver mi lepsi nez se tahat s tema obrima… a hlavne ti z nich nezustanou kokrspanely (jak to nazvaly holky v listopadu
) Peti hlasovala bych alespon i pro 75 C, ale jasne ze B by byly nejlepsejsi…porad naivne verim, ze se mi podari dostat nazpet ty C..
Peti a byla jsi v ty Bioregene??? Prosim jak nelip se tam dostanu, rikali ze nejlepsi je to snad z metra Hloubetin nejakym busem…??? Pro mne je tedy dost nekrestansky 7 rano, ale snad se mi podari prespat v Praze, nedovedu si predstavit ze v 4:30 bych musela busem z CL…brrrrrrrr
jinak krasnej vecer vsem