Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
17.7.07 22:44

Petrano o schánění velkých velikostí podprsenek mi vůbec nemusíš vykládat :) to já znám i před těhu. A to že máš tch. 400 km daleko ti závidím, já jí mám v jednoum baráku a zítra má volno, chjo

Marti já zatím jezdím ke svému dr. na Chodov.

Dneska jsem dostala další várku borůvek tak snad se zítra dočkám těch knedlíků, že bych je udělala :D , ale zítra má Michal narozky tak uvidím jestli nebude ňáký maso :D nebo něco co si vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.7.07 22:55

Kájo tak to jsme na tom s tchýní podobně. Mám ji teda 50m od sebe, ale je tu kdy se jí zlíbí. Teď přišla s nápadem, že si k nám přistaví. Doufám, že jí to manža nějak rozmluví… to by jsme se zabily. Hlavně já s tchánem.
A s podprdama to taky znám. Už ve velikost D mívají fakt dost malý výběr a to mě nepřijde, že by to bylo tak velké číslo.
Máš to blíž na Chodov než do Bene? Já tu zatím nebydlím tak dlouho, tak jen pro představu…

Petrano to mají tvoje děti výdrž. Jsem ráda, že Nelča nejpozději v devět chrní a já mám aspoň večer trošičku klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
17.7.07 23:25

Barus, na Kladno bych se mela stehovat ja.. :) ale teda jen doufam, ze to vyjde.. zacinam se bat… majitele se porad nejak nemuzou rozhoupat k prodeji :evil:
Ty kosilky, co tu na ne odkazujete maji i v OC Sestka u Ruzyne.. maj tam i kojo podprsenky.. ja si tu kosilku koupila a prsa mi z ni lezou… musim si tam nasit patentky, aby se mi tak nerozvirala… a to nemam prsa az tak velky… ale v ty sestce maj i krasny pyzama - taky kojo :)
Cetla jsem nekde, ze bych mela mit do porodnice cca 3 kosilky… takze to tam asi budu nosit ty erarni a tuhle vcelickovou budu nosit jen kdyz nekam pojedeme… doma nenosim nic..
Jinak Kajo.. myslim, ze ani to XL by nestacilo… maj to nejak jinak cislovany… ja mam normalne velikost S - M a kosilku mam L a je mi akorat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.7.07 08:48

Přeju krásné ráno :-) , ten déšť byl opravdu super. Konečně snesitelné teploty. Dala jsem do galerie foto toho svého pupíku…no spíš pupku :lol: Fotka sice není moc povedená, ale lepší teď nemám.
No jestli z té košilky budou prsa vypadávat, tak to ji myslím nemusím ani mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
18.7.07 08:55

Ahojky a hezké ráno, no zajímalo by mě kde je ten déšť co hlásili… :?

Petrano no vidím že máme spaní společné, Maty chodí teď taky kolem 10-11 večer a to se ještě furt převaluje a nejvíc je čilý večer. No ale ty to máš dvojnásob, to je síla.

V noci se na záchod budím taky nejmíň 3×, už sem dokonce zažila noc že jsem byla asi 6× jak mě malá pořád kopala do močáku.

Košilku taky řešit nebudu, ty propínací se oplatí a koupím si tak troje na trhu, nebo co mám ráda tak propínací tríčo s kraťáskama, moc na košile nejsem a teď si užívám spát nahá, protože potom to bez podprdy nejde. Furt teče mlíko :lol:

Už sem přemýšlela že bych si koupila prací vložky do podprsenek, máte s tím nějaká zkušenost maminy? Minule jsem kupovala fiksis (teď nevím jak se to píše) a viděla jsem že avent prodává ty pratelné. Kdyby byly dobré nejsou ani drahé. No nevím..

Vůbec nevím co dneska vařit, ani se mi vůbec nechce :( Vlastně se mi nic nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.7.07 09:15

Hezké ráno.
Já nemám košilku, ale takový komplet tričko a tříčtvrťáky - s tím čápem. Ten otvor na prsa je cca 20cm a občas vypadávají, mám teď velikost 38-40 a tu soupravu mám M. V porodnici je kvůli krvácení někdy lepší erární než si zničit svoji. Brala jsem si svoji, jen když měly přijít návštěvy.
Helenko - na tchýni se vybodni, asi má spoustu svých komplexů, že si to musí vybíjet na tobě. Je fajn, že manžel je při tobě. Kašli na ni na babu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
18.7.07 09:36

Dobré ráno všem!
Cože, jaký déšť?? Tady je dneska zatím asi nejhůř za ty poslední dny a nikde ani náznak mráčku…
Monettko, já mám pupínek podobný jako ty :lol: U prvního těhotenství mi to břicho ani nevadilo, ale teďka mám obavy, kam až to poroste :roll: U prvního na mě cca do 30. týdne nebylo skoro nic moc vidět, pak jsem to teda dohnala, to je fakt, ale teď je toho objemu prostě jaksi víc. Až budu mít chvilku, tak taky přiložím nějaké to foto do galerie sebe + rodinky.
Měla bych asi žehlit, už se mi to tady pěkně kupí, ale v tom hicu se mi teda zrovna dvakrát nechce. Ale asi jdu na to, dokud ještě není tak strašně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.7.07 09:44

Krasny ranko,
Miiri a v nemocnici muzes mit kratasky? Rikali mi ze jim nedovoli ani normalni kalhotky:( tak nevim…

Helenko na tchyni se vazne vyprdni (tedy ono se to lehce rika, ale hur provadi, vim z vlastni zkusenosti…taky sni valcim a myslim ze ty boje dopadnou katastroficky az se mala narodi, a bohuzel nejhur to odnese muj Kubik) A navic je jedno jaky kdo ma prsa, manzel te preci ma rad i bez nich…a co ja bych dala za maly!!!
Peti tech 400km ti taaaaaaaaaaaaaaaak zavidim :oops: :oops:
No mne staci shanet peknou 75C-D..takze ty jeste vetsi s malym objemem pod , musi byt vazne nedostatkovy:(

Indy ty Aventi praci mi doporucovali, ale vlastni zkusenost nemam…

Kosilku asi taky radsi poridim na knoflicky nez aby mi ty prsa vypadavaly :D :D

Monettko se podivej do listopadu tam je Viktorcin domecek a ten opravdu maly neni:( Tedy jak je dokazes neposlouchat, mne to vzdycky tak vytoci a nadzvedne kdyz tchyne neco pronese, ze se stim srovnavam 2 dny!! No asi to chce cas a trpelivost (jenze tu ja moc nemam)

Jeee tady uz zase prudi slunicko…ja chciiiiiiiiiiiiiiiii zatazeno…
Tak se opatrujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.7.07 10:13

Tak vidím, že déšť se nepoštěstil všem…
Indy tak jsem o těch pracích vložkách uvažovala, ale ještě nevím. Asi jich pár koupím na zkoušku, taky těch pracích plenek na suchý zip.
Mě mimčo taky rádo kope do močáku, hlavně v noci, to má vždycky mejdan. ALe naštěstí mě to nenutí chodit na záchod.
Sonjo u prvního těhu jsem neměla břicho skoro žádné. Rodit jsem šla s takovýmhle, možná ještě menším. Takže teď jsem z toho vedle a pořád sleduju, kam až poroste 8O Sice jsem všide četla, že při druhém je to bříško větší, protože už je vše vytahané, ale přeci jen jsem doufala, že to nebude o moc. Navíc mi neroste průběžně, ale vždycky dlouho nic a pak najednou povyroste.
Do žehlení jsem se už pustila. I když se lehce ochladilo, stejně nevím, jak dlouho to vydržím. Potím se o stošest.
Raveno život mě to naučil. Kvůli tchýni skončilo moje první manželství(asi to byla taková průprava do života) a teď mi život nadělil tchýni o malinko lepší, ale tchán je za dvě tchýně. Taky jsem vždycky byla hned vytočená, byly to hrozné boje. Občas jsme se nějaký měsíc nebavili. Ale teď musím zaklepat, asi už jsme našli nějaké hranice a teď to celkem jde. To víš, že co se týká malé, tak si dělá po svém a já bych ji někdy zabila. Ale pak jsem si řekla, že zas tak často tam malá nechodí, tak jsem to vzdala.
A co se týká těch kraťásků v porodnici, tak v Benešovské vyžadovali košile . Měla jsem tam svoje. Moc jsem nekrvácela, takže jsem si je nezničila. Normální kalhotky být mohly, ale nesměla sis je tam přepírat, prý to zvyšuje riziko infekce. Takže mě přišlo lepší, koupit si ty jednorázovky. Stojí to pár korun a máš pokoj. A jsou i docela pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
18.7.07 10:39

Monettko podle mě máš krásné bříško, já mám takové rozjeté, ale mě se tvoje strašně libí.. :lol: a podle mě tak velké není, jak sem čekala malýho tak jsem měla doslova obří, teď mi příjde že je o malinko menší, ale oproti tobě bych řekla že mám teda větší..

Ještě k těm košilkám do porodnice, neumím si představit že tam bych si měla oblíkat kraťasy a normální kalhotky. Byla jsem ráda že sem se zvedla z postele na xkrátý pokus a došla se osprchovat. Ty jednorázovky kalhotky jsou fakt pohodlný a nikde netlačí. Do porodnice si košili určo koupím, předtím sem měla erární a vemu si tam teď jednu svoji a uvidím jestli ji použiju.

Jinak holky k těm tchýním, já mám docela blízko asi 5km, ale nějak extra se nevidíme, jedeme tam asi 1× za měsíc a pohoda. S tchánem se moc nebavíme, takže je to spíš taková tichá domáctnost… Takže lituju vás všechny co s nima máte těžká období, není to nic příjemného. Kvůli mamince se se mnou rozešel minulý kluk, no jo jedináček mazlíček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.7.07 10:47

Ahoj holky,

tak dneska jsem se vzbudila v 10 hodin, což je super, ale v noci to zas bylo šílený vedro. Trochu se ochladilo, ale v rozehřátým bytě to není vůbec znát.

Já mám před sebou taky kupu žehlení, už se na to chystám 2 dny, ale v těch hicech to nechci dělat. Tak možná něco zkusím dneska.

K obědu budu dělat špagety se salámem a žampiony. Je to docela rychlovka.

Já mám tchýni 60 km, takže se s ní vidíme tak 1 za měsíc, ale taky mě vždycky vytočí svými názory a chováním. Taky to neumím neposlouchat, kolikrát mě to mrzí hrozně dlouho. A tchán je ještě horší, je to takový moralista a skrblík. Nesmí se tam vůbec mluvit sprostě, hned nadává… no hraje si na něco lepšího, přitom je to obyčejný dělník.A hlavně má vždycky pravdu. Tchýně si smí v zimě rosvítit až v 18 hodin večer, do té doby šetří proud, topení mají nastaveno na 21 stupňů a když je zima víc, tak nepřitopí a musí se víc obléci..... no fakt magor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
18.7.07 10:50

Ahoj holky,

vy jste toho zase napovídali za ten den.
Košilku neřeším - bud nějakou propínací nebo jsem vyhrnula triko stejně pod tím musí být i podprsenka nebo je mlíko všude. :lol:

tchýně to je kapitola sama o sobě :roll: - ted jen čekám jestli nebude chtít zaplatit šátek co se angažovala že mi ho sežene psala mi že už ho pro mě má a i s cenou tak jsem zvědavá co z ní vypadne.

déšt - tak ten tu taky nehrozí.

Chci se zeptat Pražaček na ZOO jaký to tam je? - jestli se chodí do kopce či rovinka, hodně stínu a dá se tam dobře zaparkovat a jak je to s občerstvením a tak.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.7.07 11:01

Indy dík za kompliment :oops: :lol: Je fakt, že mám docela výhodu v tom, že přibírám povětšinou akorát na břichu a na prsou a to břicho mám jen dopředu. Vždyť poprvé každý říkal, že to bude kluk podle břicha. I gynekolog. Prý je to typické břicho jaké roste u kluků. No a vedle, narodila se holčička. A teď mi to břicho roste podobně, akorát je větší. Přišlo mi velké, když jsem viděla ty fotky ostatních v galerii.
Warmusko tak to máš fajn, když je máš tak daleko. Mě by stačily 3 km, oni jsou tak pohodlní, že by k nám nešli. Takhle jsou tu každou chvíli a tchán si dřív myslel, že to tu je vlastně jeho, tak si tu dělal, co chtěl. Přišla jsem z procházky a on u nás a stříhal mi tam keře a pod. Teď už naštěstí pochopil, že takhle to nejde. Tak aspoň do všeho kecá. Ale zas aspoň občas vypomůže finančně.
Já jsem dnes dostala chuť na smažák, tak se do něj jdu pustit. Už mě přepadá docela hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.7.07 11:12

Makk pražskou zoo můžu doporučit. Líbila se nám. Občerstvení tam je dost, i pro děti různé ty hrací koutky, je tam rovina i kopce, ale dá se tam jet tím vláčkem myslím. Malé se tam líbilo. Neobešli jsme ji celou a ani nám to nějak nevadilo. Jsou tam stromy, takže stín tam občas je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
18.7.07 11:28

ahoj těhulky,

vy jste se dneska teda rozjely! Já jsem byla ráno na plicním a větší prudu si neumím představit. Plno prskajících pacošů a mezi tím houf těhulek. Za mě si stopl chlap a chrchlal a já mu říkám jestli je těhotnej, že dnes je to tu do desíti pro těhule. A on haha a že se tam nahlásí a pak půjde první na řadu. No zabít ho je málo! :evil:
Pak se mě setra zeptá, jestli mám astma nebo u ás doma někdo kašle dá mi razítko a jdu domů. No úplně na pytel kdybych tam nešla nic se nestane.

Ale pak jsem byla na nákupu v tescu a mám krásný komplet pro mimi a pro sebe jsem koupila šaty. Jsou černé na krajkových ramínkách a pak už jen volné. No M mi je pěkně volné. Koupila jsem je i mamině. Jo a původně stály 490,– a já je platila 149,–. :D

Ta moje těhu+kojo košilka má vepředu odshora dolů jako založení, sámeček. A v něm trochu níž jsou dva otvory, takže když budu kojit tak si to musím povytanhout tzn. nic neleze ven, otvory jsou na pupíku.

lukre a kam na Kladno se stěhujete? Kdybys potřebovala s něčím poradit, tak řekni, umím to tam docela dobře.

Tchyně všeobecně jsou zvlášní druh, taky tu mou nemiluju, ale mohlo by být i hůř… ale já si nedám nic líbit, to by bylo pak zle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí