Poradna duly
Jana Čurdová
holky máte některá tyto pytle?
http://www.ikea.com/…e279x279.jpg /> http://www.ikea.com/…y279x279.jpg /> jestli jo tak čtěte
http://www.ikea.com/…nslig_2.html
Kája píše:
Kalamajko scháníš ještě ten závěsný organizér? jestli jo tak jukni http://www.lidl.cz/…ny_organizer
Kájo , já jsem sháněla toto http://www.lidl.cz/…eucelovy_kos, ale už jsem koupila v KIKA - piráta ![]()
Ahoj povidalky a pekne rano, jen se omlouvam z mojita party ve Zlutych lazni neb vyrazime cela rodinka na prodlouzeny vikend do lazni Velke Losiny. Tak si to uzijte, mrzi me to je tam moc pekne
Dobré ráno,
tak koukám, že tam zítra budeme s Warmuskou samy.
Františkovi všechno nej k 8
http://www.sirmi.ic.cz/kaos/18.gif
Baruš , teplota jídla je u nás jedním z hlavních faktorů poživatelnosti. Já už ohřívám i přesnídávky. Teda teď to řeším tak, že to rozdušené ovoce dám ještě horké do té normální svačinky, která má pokojovou teplotu. A dneska byl Marťas hrdina, teď zblajzl 4 kukuřičné křupky. Ty velké doutníky
Tak se mi zdá, že po ránu je ochotný s jídlem trošku experimentovat a zkoušet nové, zatímco se stoupající únavou během dne už chce svoje jisté. Tak to dneska zkusím, jak mu bude chutnat.
Čau maminy a potomstvo,
tak my bohužel ve čtvrtek nepřijeme. Moc mě to mrzí, ráda bych vás zas viděla. Šarlotka je na antibiotikách, dle Dr. to vypadá na laryngitidu. Jen se modlím, ať je to rychle pryč. Včera jsem o ni měla docela strach, byla úplně apatická, ani se nehla, tak jsem ji pak měla skoro pořád v šátku.
K tomu spaní a vyřvaní - to nechávám jen při spánku přes den. Večer spí v naší posteli (jsme na tom jako Indi, spíme všichni spolu), tak to je obvykle celkem v pohodě. Trochu se budí, než pořádně zabere, tak to se k ní přitulím a pak dobré.
S Nelčou jsem si užívala jako Leonka, spávala mi klidně do 10.30, to bylo super. Šarlotka je ranní ptáčátko.
Indi Nelča teda asi taky měla tu šestou nemoc. Měla horečky a pak se osypala. Když jsem to říkala doktorce, tak prý alergie na trávy. Jenže mě se to nezdálo, protože tato vyrážka vypadala jinak, než když se osype kvůli alergii. Věděla jsem, že jsem o těchto příznacích u nějaké nemoci četla, ale nemohla jsem si vzpomenout ano to najít na netu. Navíc do toho měla ten zánět v uchu. Myslím, že měla souběžně dvě onemocnění.
Kalamajko myslím, že už těch deset kilo bude mít.
A holky, zas tak úplně všechno nezvládám. Je fakt, že teď naspím tak 4 hodiny a přes den si pak připadám jak nějaký menťák a poměrně zabržděná. Navíc to docela odnáší úklid v baráku. No co, všechno se stíhat nedá, hlavní je, udělat si čas pro děti. Už se těším, až se zas pořádně vyspím.
Tak já pádím věnovat se dítkům. Dnes bude teda hic, tak jsem zvědavá, jak to zvládnem… hezký den všem
Ahojky, dobré ránko
tak si představte, že Andrejka ještě pořád spí, a to šla spát asi ve 21 hod. Jsem hrozně ráda že je spáč po nás, protože já vstávat dřív jak v 8 hod, tak budu celý den jak zabitá........... a není to provokace
![]()
Já měla včera zase problémy s uspáváním, už jsem z ní byla hotová. Jen jsem jí položila na záda, tak už hned stála i v tom pytli. Takhle jsem jí pokládala asi 50×. Pak už jsem to nevydržela a držela jsem jí násílím, aby se nemohla otoči. Ona samozřejmě řvala až se uřvala a usnula.
Ještě jsem se chtěla zeptat, spí vám někomu mimi samo ve svém pokoji, protože Andy už tak spí měsíc a zatím v pohodě. Jen si trochu připadám jak krkavčí matka, že je tam sama, ale ona se k nám do ložnice nevejde.
Kájo - ty boty od Baťi jsou krásné, byla jsem u Bati na Smíchově a tam vůbec nic neměli. Prodavačka říkala, že může chodit i v capáčkách pokud mají zpevněnou patu. Já ale chci nějaké sandálky na ven…tchyně mi na ně dala 500,– tak je koupit musím. Nevíš co v Benešově, jestli tam nějaké u Bati nemají. My tam teď v pátek jedeme na víkend.
Možná bych je i objednala po netu, kdybych jí změrila nohu podle té tabulky.
Mě doma Andrejka chodí bosa, máme všude plovoucí podlahy, tak jí to v ponožkách klouže, ale asi jí koupím na doma bačkůrky.
No slyším, že už se tam budí, tak jdu na ní, než si stoupne.
Hele, baby, když tak koukám na to masové odhlašování ze zítřejšího srazíku, nenecháme to na jindy? Počasí má být fakt ďábelské, úplné peklo, tak abychom netrápily sebe a prcky cestováním v poledne a pak v té výhni. Příští týden má být chladněji a i účast by možná mohla být větší. Co vy na to?
Monettko , 4 hodiny spánku a Šarlotka atb…ufuf. Tak hodně sil oběma
![]()
Kalamajko souhlasím s tím příštím týdnem.
Díky, ty síly budu potřebovat. Dnes mám nějakou krizi.
hoj hoj,
příští týden pokud nebude tak pekelně tak by to šlo. Nebo ta
ladronka??? Sobecky ji prosazuju, ale mám to prostě blíž.
Z představy baranďáku proskákaného na jedničku v hicu je mi nevolno… ![]()
A já se zrovna začala těšit na zítřek, protože nikam nejedeme. Příští týden jsem pryč minimálně do středy, možná do pátku. Zítra je ve ŽL nějaká akce a vstup od 17 zdarma, ale nevim, jestli to neni jen nejaky bar… mrknu jim na web. Já bych tam šla, ale ne v jednu, to bude na chcípnutí… ostatně i v jednu se to dá přežít, když si na chvíli vlezete do vltavy;).
Kalamajko - plínka byla prázdná, ale myslím, že Jonáš tolik neváží, protože on se na té váze tak rozvaloval, že si opíral nožičky mimo ni, a nešel zvážit, takže sestřička mu ty nohy vždy na chvílli nadhodila a říkala, že tam 10,36 naskočilo… takže má třeba 9,5:).
Indi, tak to už můžem skoro založit klub La Paz, Lukre ho ma taky, ne:).
Jo a chtěla bych bránit Leonku, ta fotka s plochym břichem se spíš inspirativní. Když jsem zjistila, že vážím víc než po příchodu z porodnice a nevejdu se do žádných letních hadrů (ne přes prsa, bohužel:)), tak jsem zahálila akci pneumatiko zmiz a to Leončino břicho mě celkem nakoplo… Včera jsem byla běhat:). Ovšem obávám se, že moje pneumatika má v boji s mou vůlí lehce navrch, ovšem nevzdávám to;). Jen nevím, jak upustím od toho obžérství, s tím kojením je to bezva, jak se dá hodně jíst:).
Jinak z našeho superspáče ne šílený nespáč, protože má ten hnusný kašel a teplotu. Teď už je to dobrý, ale přes noc děs, pořád plakal, nešlo s ním nic dělat, asi mu bylo blbě. Taky mi vyblil uplně všechnu kaši, co večer snědl, bylo to všude, ale z toho, co zbylo v mističce si pak ještě spokojeně dal…
My máme dneska doma tátu, stůůůůůně. Aspoň bude hlídat a já si večer půjdu zahrát beach. Hezký den!
ahoj …
Kalamajko děkujem za přání k 8 měsícům ![]()
… já sem měla v posledních dnech takovou menší osobní krizi … pač jsem už asi 40 dní čekala na menses, minulý měsíc proběhl i nějaký nechráněný sex, tak jsem měla docela bobky, jestli nejsem v tom…
a hurááá dneska sem to dostala… takže oukej ![]()
jo eště sem chtěla k tomu spaní - František spí i přes den dost - kolem oběda cca 2 hodiny a pak ještě chvíli odpoledne a pak ještě tak hodinu kolem 20-21 hodiny ![]()
a koukám jak všichni řešíte moje břicho - nemyslete si, ono neni zas tak extra plochý, jak to vypadá… když si sednu, tak se mi taky nějakej ten špek vyvalí ![]()
Fiebi - je to první hrníček od Vital baby http://www.babypartner.cz/vital-baby mají buď tady nebo na babybaby.cz
budu kupovat ten trojdílný - upravuje se podle umění pít
jo a hlásím že máme doma lezúně
teda je to taková verze ale Meresjev či Peyrac většinu práce dělají ruce a jedna noha trochu (ale opravdu jen trochu a občas) vypomůže
Ahojky
dneska je teda pekelně, sice jsem doma, ale fuj fuj.. ani se nedivím že ten sraz necháváte na jindy, do auta bych nevlezla s děckama ani náhodou ![]()
Monettko, si šílená fakt, já bych odpadla a pak bych snad nemohla se věnovat ani dětem protože bych asi na ně byla spíš protivná z nevyspání
Fakt máš můj obdiv i v tomhle počasí, nedivím se ti že seš grogy..
Dzazi, šak já si La Paz zamilovala jak byla u mě Lukre, nechala bych si i ten storch ale prostě to finančně nejde, ty ho máš taky?? To jsem asi nepostřehla
A ta pneumatiko zmiz, super, to budu používat taky, ale udělala bych z to jedno slovo „pneumatikozmiz“ zní to lepšejc a tak se to v tomto hesle trošičku ztratí, taky touto akcí trpím ![]()
už se mi to tu vzteká..pááá
ad sraz - tak je, myslím, rozhodnuto. Srazíme se tedy příští týden, je mi jedno kdy, možná by si to měly rozhodnout Dzazi a Zet, aby se mohly zúčastnit. Žluté lázně nebo Ladronka??? Já jsem pro ty lázně, ale přizpůsobím se. Warmuska tu dnes byla jen ráno, tak jí pošlu sz, kdyby ještě dnes nakoukla, aby tam na nás zítra nečekala. Upřímně řečeno, jsem taky ráda, že to přeložíme. Včera a dnes jsem byla s kočárem, vždy po 17 hod a bylo to peklo. Ten zítřek by byl děsnej stres. Dzazi, jsi nezmar, jestli bys chtěla do toho počasí vláčet Jonyho s teplotou a kašlem. Koukejte se všichni a všechny uzdravit a příští týden očekávám hojnou účast ![]()
Veru , závidím spánek. To teda šlo u vás to učení rychle. Marťas spí sám v pokojíku už od narození, já dělám společnost, pokud to vyžaduje nebo pokud se taťka potřebuje vyspat ![]()
tak já (Kalamajko díky:lol:
) můžu ve středu vyrazit po plavání tj jsme tak v okolo 12,30 hod v Praze a nebo čtvrtek. v pátek budem připravovat mami oslavu - má narozeniny.
jo a musím se pochlubit Kája zvládla první plavání úžasně a musím říct že já si lebedila taky jak je ve vodě lehounká pak jsem jí málem nevynesla z bazénu ![]()