Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
4.7.08 14:19

o srazu s Hopinkou jsme mluvili už kdysiváá, když se zjistilo, že jsem z HB.....

a ty si na mě bereš bodyguarda??? týýý jo, tak to se mi eště nestalo… asi budim respekt :D :D

kdyby aspoň Bruce … aby bylo na co koukat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.7.08 14:24

kalamajko ať ti operace dobře dopadne…

ono to asi nebude zas tak zlý, když ještě zapneš pc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
4.7.08 14:25

Tak Baruš to napsala přesně jak to cítím i já. před dětmi mi muselo zaručeně něco chybět!!! (Ale je pravd aže s nimi jsem odhalila i svoje další vlastnosti, trpělivost, kterou sem si myslela že nikdy nemám(a to jsem byla rybář :lol: ), potom další vlastnost-trocha hysterie :lol: atd… :lol: :lol:

A když už se neumím hádat s manžou tak se můžu začít taky hádat s Váma, jestli teda mě vemete do klubu Leonko, Kalamajko, co vy na to?? :lol: :lol:

Hopi vítej, choď častěji, dřív si byla pečená vařená a teď na nás kašleš

Lukre ten den jak si psala že Kryštof spadl z tý postele tam malá zhučela ve spánku z naší manželské, kousek od radiátoru, už ju tam nechávám jenom když tam spím s ní jinak se ji snažím uspávat do postýlky, to byla pecka.. Začíná být nějaká náměsíčná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.7.08 14:27

Indi: klidně se přidej, jestli to potřebuješ :D

já se tady od včerejška fakt bavím…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.7.08 14:29

Indi: já teda nemám pocit, že by mi v minulosti, když ještě nebyl František, něco v životě chybělo… že by jsi předtím nevedla dost bouřlivej nebo zábavnej život?? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
4.7.08 14:47
Leonka23 píše:
kalamajko ať ti operace dobře dopadne…ono to asi nebude zas tak zlý, když ještě zapneš pc… :wink:

Leonko, díky. No, obvykle pc nezapínám nohou :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
4.7.08 14:50
Leonka23 píše:já se tady od včerejška fakt bavím…:-)

…je to vidět, za chvíli nebudeš kecalka, ale ukecaná baba :wink: :lol: Tolik příspěvků jako včera jsi nedala za celý těhotensví, viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
4.7.08 15:44

Leonko ne nenudili sme se, to víš že ne, jezdili sme, furt sme byli někde v trapu a bylo bezvadně, jenom teď se mi zdá že nám asi muselo něco asi chybět, ani už si nedovedu předstvit o čem sme se tenkrát bavívali a tak, skoro jediné téma co teď řešíme a čemu se smějem sou děti. Ale jako en doslova, jen už je to jiný život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
4.7.08 16:21

Nestíhám zatím dočíst a nevím, jestli to stihnu. Na sraz by mi vyhovoval nejlíp čt nebo pá, ale není jistý, že tu budu. Návleky pořád nedošly. Snad večer nebo v nejbližších dnech bude čas dočíst. Držte palce, jedu pracovat a jsem z toho dost nervozní. Chybí trénink:(. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
4.7.08 20:09

Barus, ses absolutni hvezda!!!!!
tak hlvane doufam, ze to klapne :) jak to bude se zalohou, potvrdej nam objednavku?
Kalamajko, foukam na koleno, at to s Lumpikem zvladnete!
Krystof uz ma oba horni zuby a klubou se mu rezaky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
4.7.08 20:55

Lukre , díky. Snad to zvládnem, musíme :! :! :! Dneska jsem celý den odstříkávala a dala jsem 80ml. Dost bída. Chudák Lumpik, holt bude dva dny trpět hlady. UM dávat nechci, tak snad noční kojící dávku nahradit čajem? Na flašku není zvyklý, tak si ho stejně nevezme. Docela taťku i babču lituju, jak to tu sami zvládnou. Mám z toho nervy.

Dzazi … a jó, ten sraz příští týden…doprčic, tak ten teda na stoprocent propásnu :( Ad horní řezáky…Marťas má, ale při kojení mě zatím šetří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.7.08 20:55

Dobrý večer,

další info o ubytování nemám, pán co jsem s ním mluvila byl mimo hotel - na dovolené a náš hovor trval cca 20 vteřin. Ale věděl o nás. Tak myslím, že mu v pondělí zavolám znovu, jestli už bude někde v civilizaci a dohodnu podrobnost, zálohy a tak.
Kalamajko řád beru, metálů není nikdy dost! Ať ti dopadne dobře to koleno abys mohla v září pěkně ťapkat.
Domluvili jsme se s manžou a jede s námi, mám z toho radost. A mám vyřídit taínkům, že si bere kolo na 100% (Zet bere si horáka) takže ať se taťkové taky pochlapí a můžou dračit spolu. Když je nebude bavit probírat porody a baštu a atp. tak prostě zmizí na bike a bude.
Jo a ještě mám dotaz. Kdy plánujete přesunout prcky do velké autosedačky? Já pořád váhám, nechci to uspěchat. Na hlavu ještě trochu místa máme a těch 13 kg budeme mít za hooodně dlouho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
4.7.08 22:08

Baruš - ad autosedačka - já bych jako nejdůležitější kritérium viděla tu hlavičku, pak musí prcek sám sedět a až na konec bych řešila ta kila. Pak jsem četla názor, že do jednoho roku ještě nejsou krční svaly dostatečně silné, aby udržely, v případě umístění do sedačky ve směru jízdy a čelního střetu auta, hlavičku aniž by došlo k poranění páteře. Tzn., že je nejlepší do roka vozit mimi proti směru jízdy. Ačkoliv větší sedačku už doma taky máme, vajíčko nám zatím stačí. Prý dokud je hlavička 2cm od horního okraje skořepiny, je bezpečnost ok…to už tu, myslím, bylo řečeno. Ale vidím to tak ještě na jeden dva měsíce a přesedláme. Snad už bude Marťas i sedět. Takže otázka je, co je menší riziko - přečuhující hlavička ve vajíčku nebo dítě mladší jednoho roku v autosedačce umístěné po směru jízdy :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.7.08 00:41

Ahoj baby,
teda vy jste to rozjely… k těm hádkám se teda přidávat nebudu, doma jich mám dost :lol: My jsme dva berani, tak máme občas itálii :D
Baruš super, žes to tak hezky zařídila.
Kalamajko moc držím palce, ať vše dobře dopadne. Když byla Nelča maličká, byla jsem na operaci tříselné kýly. A bylo to úplně v pohodě. Byla na mě hodně závislá, ale na těch pár dnů jakoby zapomněla, že existuju.
autosedačka : no my spíš budem řešit, že se Lotynka nevleze do sedačky na šířku, než délku :lol: Místa pro hlavičku má pořád dost, takže do roka v ní myslím vydrží.
Fiebi, Indi depky mívám občas taky z dětiček. Teď hlavně v noci, protože Šarlotka začala dělat to, že pláče, ale nechce se chytit prsa. Má hlad a tak řve, ale k prsu se nepřisaje. Nepomáhá utěšování nic. Pak jí nastříkám mléko do pusiny a chytí se. Ale je to docela o nervy, když to udělá několikrát za noc a vydrží 15minut pořávat. To vám v noci přijde šíleně dlouhá doba.
A nikdy jsem teda nesrovnávala, jestli jsem se bez dětí měla líp, nebo ne. Bylo to jiné, mělo to svoje výhody, ale bez dětí by můj život neměl smysl. Je to hodně náročné, protože čas pro sebe téměř nemám. Zvlášť, když manža je občas jako další dítě. Jo ten se mimochodem dnes sbalil a odjel si chlastat na víkend s kamarády. A to už začal včera, když šel rovnou z práce na pivo a přišel až nad ránem :evil: To jsou chvíle, kdy mě štve, že já se nemůžu takhle sebrat a vypadnout. A Indi můj manža občas dělá to samé. A umí si vybrat den, kdy já melu z posledního a on mi něco vyčte. To to taky obrečím. Jenže já jsem se hádat s ním naučila. Aspoň občas. On je totiž děsný bordelář a navíc nechápe, že uklízet po dětech a navíc ještě po něm je teda docela záhul a prostě se to vše nedá zvládat.
No holky já jsem dnes mohla způsobit doma pěknou katastrofu. Dala jsem si vařit maso a šla jsem uspat holky. A najednou mě probudí řev. Nelča zas měla nějakou tu svoji noční můru. Ještě že ji měla, jinak by mě probudil asi až oheň v baráku. 8O
Jinak antibiotika malé naštěstí zabraly akorát znovu bojujem s jídlem. A to už tak hezky jedla. Teď už pár dní nejí vůbec. Dnes malinko ďobla, ale tváří se, jako by to jídlo viděla poprvé. Takže spíš furt kojím.
Kalamajko gratulace k úspěchu s pitím. My furt nic. Z flašky vše vylévá, ze lžičky si to nevezme, radši uhasí žízen mlékem z prsu :(
No nic, jdu ještě uklidit ten čurbes, když tu mám takový klid.
Mějte se a dobrou - nejspíš už všechny spíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.7.08 15:50

Musím se pochválit :lol: :lol: :lol:

Kde ste dneska všechny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...