Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
6.7.08 20:39

ahoj…

hopinko: doufám, že někdy přijedete…

tak jsme dali Františka na víkend k mojí matce - zvládli to super, František za celou dobou vůbec nebrečel.. spal od 21 hodin do 8 do rána s jedním probuzením na čaj v 6 ráno :-) takže se i babička vyspala :-)

úplně v pohodě… to byla zkouška na to, až pojedem na 3 dny s přítelem pryč… tak jsme chtěli vyzkoušet, zda je možné Františka dát babičce na hlídání…

až mě to překvapilo, jak byl hodnej a hlavně že v noci spal a vůbec mu nevadilo, že není ve svý postýlce…

a my jsme byli s přítelem v mexický restauraci… dali jsme si super jídlo, pak nějaký drinky, pak sex… :oops: a pak jsem nemohla usnout, protože jsem přemýšlela, jak se má František :oops: :oops:

a hned dnes ráno jsme si pro něj jeli…

njn - mám to ale štěstí, že je to takový pohodový mimínko :-) (zatím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.7.08 20:44

jo abych nezapomněla (když se to tu taky řeší):

přítel si o sobotách a nedělích ráno bere Františka většinou na starost… a já pak můžu ještě cca 2 hoďky spát… :D

na pivo s kamarády se taky občas dostanu - přítel pohlídá - protože on ani pivo nepije, a do hospody nechodí (narozdíl od bývalého manžela - alkoholika…), takže já chodím častějc do hospy než on :lol:

Fakt si nemůžu stěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
6.7.08 20:52

Tak to máš dobrý Lenko,já jsem hroooznej zavyslák na Kubovi.
Fiebi mám moment musela jsem se podívat :lol: Tvoje dítě jako šance pro tebe.Nepamatuju si nazvy knih a ain autory :oops:
Taky už jsme měli uraz :roll: z postele manža usnul ,když hlídal :twisted: a malej mu sklouzl po posteli na koberec a mě ten den,když jsme přidělavali vrátka tak jsem se otočila a šup už byl na zemi opět z postele,ale ta je nižší tak 20cm.Chuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
6.7.08 20:55

jo aještě jsem ráda,že nebyl sraz :lol: můžu ceeelý týden krom středy a hlasovala bych pro žlut lázně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
6.7.08 21:10

Ahoj!
Fiebi, já jsem četla jednu, ale jinou než co tu zmiňovala Luci, ale nepamatuju si název (měla jsem to půjčené). A přestože nesdílím úplně všechny autorčiny názory, dost mě to oslovilo a občas mi ten text úplně mluvil z duše. Proč se ptáš; něco jsi četla?
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
6.7.08 21:12

Jo a sraz - mohla bych nejspíš čtvrtek; úterý něco máme, středa taky a v pátek už budu balit; v sobotu jedem na dva týdny do Beskyd :D Červenec máme natřískanej, ale v srpmu budem trčet tady; v září pak jedem do Chorvatska.
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
6.7.08 21:27

Hojky zase nespíme, včečra to byl nějaký planý poplach, tak jenom v rřychlosti, všem děkuju za pochvalu ale byl tak jednoduchý na výrobu že byste to zvládla každá fakt :wink:

Kaťul kam přesně jedete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
6.7.08 21:42

Jedeme do Malé Morávky, k přehradě.
Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
6.7.08 22:13

Ahoj holky¨

hlásím se od rodičů. Máme ted týden dovolenou, takže na sraz nedorazím :( :(

Dneska jsem měla hrozný problémy uspat Andy, pořád si stoupala a když jsem jí položila hned zase stála. Takhle to trvalo hodinu a půl a já už byla vyřízená.

Včera jsme měli takový menší mejdan..... posezení u našich u krbu, byli tu i moje ségra s manželem a ještě sousedi..... tak jsme se tam zasekli až do 3 hod do rána. No taky to dneska byla hrůza strat se o Andy nevyspalá.

NO zase se ozvu, jdu už konečně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.7.08 07:09

dobré ránko ,tak já jdu prát a prát :roll: a dát to tu nějak do pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.7.08 08:08

tak máme za sebou první pád z postele - jsem z toho pěkně vyjukaná, vůbec nevím co mám dělat Kája si hraje na zemi a já jen sedím a pozoruju ji ani jsem se ještě nenasnídala. snad si nemohla nic udělat :?:

a to jsem se zrovna chtěla pochlubit že spala poprvé sama v pokojíčku a vstávala jednou v půl čtvrtý - kojení a hned zas spala a spala do 7 8O u nás něco nevídanýho. resp. nevím jestli spala ale byla potichu tak jsem nemusela letět

já jsem pro čtvrtek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.7.08 08:14

Leonko, ty se ale máš s tím hlídáním!

Katul, já jsem dostala taky to dítě jako šance pro tebe a ted jsem si koupila Poznej svůj cíl. já jsem chtěla jen slyšet názor na tu knížku. asi máme stejnej. něco mi přijde přehnaný, ale někdy mi taky mluví z duše. a vím, že mám hlavně myslet na sebe!!! což neumím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.7.08 08:16

jo a Luci, když budeš zkoušet tu uspávací metodu, tak když se ti vzbudí třeba o půlnoci necháš ho „vyřvat“ nebo ho nakojíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.7.08 10:13

Ahoj fiebi tak dneska jdu do toho mě se fakt budí takhle už snad 3 měsíce první v deset a pak jedem po dvou hodinách takže první řvaní bude v deset toho nechám a pak jseem si řekla,že mu dám prso v těch dvaníct a pka tak ve čtyři.Noooo,ale jsem na sebe zvědavá Veru prosím,prosím,jak si to dělala ty v kolik mu dáš prso?
Zrt neboj jestli neblindí není bílá a jestli si hraje tak je o.k.Já histerčila,jak mi řel,že mu spadl teda řekl já se ptala z čeho je odřenej na nosu a na čele a pak to z manži vylezlo :twisted: dokonce jsem s ním šla k mudře,ale měla až od dvou :lol: :lol: pak se smál a je o.k. dneska spadl,jak si stoupá tak přímo na temeno :roll: a tuk,tuk dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.7.08 10:16

A ještě se tu někdo ptal na kapky na kašel my máme Sinecol je super to je na suchý kašel stál 120,a Hedelix je prý spíš na vykašlvání .Koukala jsem na počasí tak co sesejít ve čtvrtek?Má být už pěkně.A kam teda?Do těch žlutých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí