Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
933
8.7.08 16:33

Luci, já taky půjdu do takový nějaký značky, vajíčko mám babydreams, Maty má sedajdu polohovací 9-36 za 2500,– je to Eurokids, tu jsem kupovali v dětským obchdě a doporučovali nám ji a myslím že špatná není, ale vím že Leonka se mnou souhlasit nebude :lol: .

Tak dneska sem si hrála, ale budu to asi muset předělat, je to docela vysoké a vyztužené popruhy mám až na zádech, ale nevypadá zle že?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
8.7.08 16:35

Jako abyste věděly, jsme pořád doma, Maty má teplotky pořád tak zkouším furt něco vymýšlet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.7.08 17:33

Ahojky,
tak se zdá, že dětičky jsou konečně jakš takš zdravé, ťuk, ťuk… snad to vydrží.
Autosedačka vybírám podle toho, jak vyšly v testech bezpečnosti. Takže zvažuju tu Maxi cosi. Vajíčko mám Neonato a je to děs. Myslím, že by to malou moc neochránilo.
Indi teda ty jsi ferda mravenec :D fakt šikula.
na srazík bohužel nebudu moct přijet. Přiletí mi neteře z Irska. Úplně jsem na to zapomněla a pěkně mě to štve, protože už jsem se moc těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
8.7.08 19:26

Veru tak to blahopřeji k svatběhttp://www.beruska8.cz/…ebni1/99.gif to by bylo pěkný na narození mimča :lol: No jsem zvědavá na posunutí.Na paní se vykašli :wink: Kuba je taky zavyslák a mně to nevaddí za pár let ke mně chtít už nebude tak si to ted užívám :wink:
Indi ty si fakt šikula!!!
Tak to vypadá,že na sraz půjdu jen já :lol: no ,kdyby jste si to některá rozmyslela tak ve čt tu má být ošklivo,ale v pátek má být fajn tak já budu ve žlutejch lázní v dětském koutku 8) ,kdyby některá z Vás měla čas,ale můžu i ten čtvrtek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
8.7.08 19:32

Zdar babuchy,
napsali mi z Koutu ;)
Dobrý den, omlouvám se za zdržení , ale byl jsem mimo hotel.
Rezervaci na termín 5. - 7.9.2008 zde máte.
Dále bych Vás chtěl poprosit o přesné složení pokojů ( tzn. Kolik
Bude v jakém pokoji dospělých a kolik dětí ) , abych mohl zaslat zálohovou
fakturu.

Děkuji

tak v sobotu uz budu doma, tak jim to hodim do mailu. Prosim vas, napiste mi vsechnz, co jedete, SZ jmeno a prijmeni a jak budete na pokoji. Diky ;)
Veru, pani je krava, nic si z toho nedelej, nektery mimi proste potrebuje mamu vic, u takovzho prcka to snad neni o rozmazlenosti.
Kalamajko, myslime na tebe, snad to bude ok!

holky, je s nama na tabore i svagrova s detma a to vam teda povim, ze bych ji musela zabit. Doufam, ze takova nikdy nebudu. Maj se svarou rozhozenou peci o decka, svara se stara o starsi a ona o mladsi a jako by pro ni ta starsi ani neexistovala. Maximalne, kdyz na ni rve. to je fakt des. a holky (4 a 2roky) chodej spat pokazdy nejdriv v 1o v noci… no, fakt to nejak nepobiram… musela jsem si vam trochu postezovat…

Leonko, jeste, ze tu mame takovou odbornici ;) My uz jsme objednali a mame doma maxi cosi tobi.. sehnali jsme ji za 5000. Manza teda furt chtel nejakou bazarovou, ale to jsem mu razne zatrhla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.7.08 20:40

ahoj holky,

tak supr, Luci. uvidíš, jak vám to spaní půjde dneska! jinak já jsem na tom pořád stejně :cry: Nelka zakňourá a mě se udělá zle od žaludku. nebo já nevím, prostě tam mám takovej divnej pocit - strach. no a aby toho nebylo málo, tak jsem chtěla zkusit, že bych spala ve vedlejším pokoji a manžel by jí dal čaj a k ránu mlíko. no jenže z něj vylezlo, že má strach, že jak si ji vezme do postele (kdyby chtěla), tak asi usne a ona by spadla :x takže mám po ptákách! tak jsem se těšila, že si někam už zajdu nebo že se napiju doma. ale nemůžu pít, když se pak musím starat o dítě :( je to všechno v háji.
jo a Luci, taky jsem si říkala, že bys ty napsala vůl :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
8.7.08 21:37

Ahoj!
Tak co asi Kalamajka a Marťas? Věřím, že jsou oba v pohodě :wink:
Srazík - já v pátek nemůžu, to už budu balit. Tak asi někdy v srpnu :nevim:
Veru, usínání bez dudlíku nezáviď; dneska řvala 20 minut…
No, mám tu mamku, tak jdu konverzovat; pa
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.7.08 22:03

ahojky
tak po hoooodně dlouhé době píšu.Přes den se k PC nedostanu a večer zase nemůžu protože u něj sedí manžel a pracuje.Tak dnes vyjímka.
kousek jsem se snažila číst,ale napsaly jste toho hodně tak to nezvládnu.
My kupovali sedačku Maxi cosi Tobi a jsem sní strašně spokojená.I malé se vní líbí.Je taková hodně vyvýšená a malá krásně vidí z okna a může koukat kde je taky když řídím já tak na mě hezky vidí a neprotestuje.Je to takovej mamčin závisláček.
My v noci kojíme po2hodinách,ale myslím si,že je to tím,protože malá snáma spí v posteli.Takže mlíčko má přímo u nosánku a staší trošku začenichat a ví,že dostane.Zatím to ani moc neřeším.Do postílky ji už asi nenaučím a tak počkám až bude ještě trošku větší tak ji budu učit do pokojíku.
No snad se zase brzo ukážu.Mějte se moc a moc krásně užívejte si miminek a léta.To nám to uteklo,že?Neni to tak dlouho co jsme si tady psaly a každým dnem čekaly na ty pravé bolesti a mimča už mají osum měsíců.
Paaa Evka a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.7.08 22:23

Ahojky

dneska jsme měli s Andy hrozný den, pořád kňourala a zlobila. |Začalo to tím, že vstávala v 05.30 hod, což je u nás nezvyk (jindy kolem 08.00hod)
no a pak celý den řádila a nechtěla vůbec spát jen chodit za ruce a chodit.
Já už z ní byla na nervy, tak manža dvakrát za den vždycky vzal brusle a šel s ní bruslit aby ji uspal v kočárku..... dost mě překvapil… zatím ještě takový zájem nikdy neměl.

Taky myslím na Kalamajku jak to zvládají a jak jim to dopadlo.

Luci - my budeme v Praze od pondělí, tak jestli budete v Praze vy,můžeme se ve Žl. lázních srazit.

Tak dobrou noc, jdu do peří, už se nesmírně těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.7.08 22:28

Zet - máš krásnou novou ikonu Káji, fakt paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.7.08 23:12

Ahojte, od patku jsem nebyla na netu a jeste nejaky cas nebudu. Pokud jeste planujete sraz, tak se neridte mou dostupnosti, vracim se az v nedeli. V pondeli zase do stredy odjizdim a pak se vas mozna pokusim docist. Musim letet. Pa, Dzazi

• Citovat
  • Upravit
2431
9.7.08 07:33

Ahojky tak jdu poreferovat dnešní noc :twisted: ve 22:58 pláč tak jsem šla položila pohladila zadudlíkovala(to slovo je fakt super :lol: )a odešla taaakovej pláč jsem ještě neslyšela trhalo mi to srdce manžel přišel dřív a koukal na mě nasupeně tak jsem mu říkala,že ted už povolit nemůžem,že by byl zmatenej tak jsem lítala kontrolovat jestli se nedusí atd.fakt moooc plakal a je to držák plakal do23:42 pořád jsem koukala na minuty :roll: pak jak usínal tak se budil tím,jak dlouho plakal tak se zakuckával.AAAle spal pak až do 3:15 vzala jsem si k sobě mobil ,abych věděla kolik je :lol: Pak jsem mu k ránu dávala,jak chtěl .
Warmusko v pondělí tu ještě budem,ale v ut .odjíždíme tak,že bych se srazili v to pondělí?Kdo chce tak at taky dorazí
Baru co Lucinka????
Fiebi koukám,že si na tom podobně,jako já :twisted: od manžela žádná pomoc u nás je to ted ,že pokud mu neřeknu tak sám nic neuděla,kdyby nehlídal malého 1 za týden tak se mu vůbec nevěnuje :twisted:
Dzazai co ty návleky tak já si je objednám sama.myslela jsem,že tenhle týden už budou :?:
Srazík tak co hlásí se někdo na ten čtvrtek nebo se to teda pošoupne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
9.7.08 07:34

Jooo a Warmusko nerostou jí ty zoubky a bud ráa,že manža takhle pomůže ten můj by se ptal a „co mu je??“Za tu větu rostu,jak kdybych věděla všechno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
9.7.08 07:36

a ještě Andrejce vše nej k 9 měsíčninám :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.7.08 09:42

Kocky, omlouvam se nejak fakt nestiham, porad nekde jsme takze kdyz uz prijedeme domu tak akorat peru a zase znovu balim, dnes odjizdime do Lednice a mozna stihneme i Moravsky Kras, tak se mejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí