Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj zensky ![]()
tak uz se hlasim z domova.. ucastnice srazu, koukejte mi napsat nacionale, at to muzu do nedele odeslat, bo pak jsem zas v trapu ![]()
Leonko, ty teda vyjimecne nemusis ![]()
Zet - my mazem Konopkou od Canadermu… ale treba Leniens je skvela, bajecne se roztira.
ad ovoce odpoledne - ja teda davam odpoledni i dopoledni svacinu ovoce, pze jeste nejogurtujem. Jogurtovat bych chtela tak od toho roku…
ad zuby - mame kartacek z DM, prepucnu mu ty zubiska vetsinou kazdy den.. ale ted na tabore jsem kartacek pro kryse zapomnela doma, tak byl za spindiru… hrozne ho to cisteni bavi, pekne se po kartacku sape a pak si zoubky cisti sam ![]()
ahooj Lukre tak konečně doma
a jaký to bylo na táboře krom Krysovo úrazů
Nějaké fotky máš ?Kutulinku pěkný fotky koukala jsem do galerky..Holky tady byla buřin
Jinak uuuspěch dnes jsem vyzkoušela radu od holek z říjnatek z poradnya dlabal sice chvíli řvala,ale na nás uspěch třičtvrtě mističky zdlábl
Ach jo tak Vy zase mizíte to si tu budu zas písat sama o víkendu
![]()
Leonko tak jsme dneska zase zkoušeli to ho Tobíka a teda jdeme do něj
,ale ještě chvilku počkáme
Tak ženy,
já se na dva týdny loučím; nevím, jestli budeme mít někdy možnost připojení (možná kamarád bude mít laptopa), to bych samo nakoukla. Ráno nafoukneme Peugeota, nacpem tam asi tisíc tašek, batohů, dětských dopravních prostředků a podobně a razíme na Brno, Olomouc a dál do Beskyd. Už se těším!
Baruš, Klárče taky tleská, dělá paci paci, a taky umí dělat „jak je Klárka veliká“ - „tááákhle“. Mluvení je ale bída; včera začala dělat „mamamam..“ a první „slovo“ které bezpečně poznáme je „am“; jako ham, to dělá, když ji krmím. Jinak jsou to spíš skřeky a zpívání.
Tak jo, všem co někam jedete přeju ať si to užijete!!!!
Pa Katu
Taky si to užij Katul!!!NO a ktomu co umí dětičky Kubajs umí pa pa ,paci paci nedělá kouká na mě ,jak na blázna.Žvatlá docela pěkně děda,máma,táta,když se mu chce tak i bába dej,a eště,ale nevím jestli ví co říká,ale když se mu něco děje tak vola mama mam tak asi jo
a po ovladači volá eště, ![]()
Ahoj holky,
zdravim vas z Karlovych Varu. Jsme tu od soboty a zustavame až do neděle. Docist opet nestiham, jdu sebou placnout do postele. Je tu super, ale trochu hekticky. Mějte se krásně a těším se na vás. Od pondělí do středy jedeme na jachtu na Slapy, jestli se Jonáš konečně zbaví kašle… Tak čao, Dzazi.
Ahojky tak dneska,nikdo nikde ![]()
Tak Vám písnu co se mi ted stalo předchvilkou mi Kubíček spadl na dlažbu ze sprcháče
na hlavičku jen jsem se otočila a byl venku holky já myslela,že se zblázním,jak jsem viděla jen to tělíčko na tý dlažbě a pak řeeev nemá nic rozseklého a ani dlouho neplakal tak jsem volala mámě
nic mu není a ani nemá bouly zatím , kontrolovala jsem jestli se i směje a vše o.k.spapal kaši a spinká tak kontroluju jestli dýchá a nezvrací ještě ted se klepu nejradši bych se neviděla .
Luci - určitě bude v pohodě, neboj, kamarádka mě varovala že až budou starší občas se objeví i krev (jako že ty pády budou větší maso
) ale že si zvyknem ![]()
no každopádně u nás teď bude boulí víc protože se madam ode dneška sama po:,–(í takže trénuje - nejvíc v postílce takže každou chvíli buch o šprušle ![]()
pápá
ahoj Luci
to s Kubíkem bude určitě dobrý! a co dělal ve sprcháči? tam ho sprchujete?? a máte to moc vysoko, vid? my máme sprcháč od podlahy taky vysoko. po porodu jsem myslela, že tu nohu tak vysoko ani nezvednu, páč bych se asi roztrhla znovu ![]()
Ahoj holky no pořád ho pozoruju ani modřinu nemá
my máme takovej vano sprcháč
je to trochu větší než sprcháč,dá se zašpuntovat a je to vana tak tam Kubu koupu jinak my se sprchujem já to mám raději máme ho tak 20 cm nad zemí,ale je tam ta dlažba
holky já měla dneska tak hnusnej sen to je asi z toho co se stalo.Honil nás psychouš a pořád mlátil tyčema dřevěnýma,jako měl takový záchvaty no děsnýýýýý a já samo pořád chránila Kubu až jsem se z toho vzbudila ![]()
Ahoj,
Luci neboj, pokud je v pohodě, nepláče, nezvrací a baští, tak bude v pořádku… Kdyby se při tom pádu něco stalo, už by se to od včera projevilo - URČITĚ. Takže to bude dobrý.
No a ty sny, to je určo po tom šoku.. myslím, že větší trauma máš ty.. ![]()
Hopi asi jo to mi pak říkala i máma,že jsem ten pád bolel víc mě než Kubu ![]()
Halooo tak,kde jste ,kdo tady je ošklivo celý den prší jeli jsme jen na cvilku vyvenčit hafíka a zas zpátky.
Ahoj holky,
tak u nás zas zdravotní krize. Včera jsme strávili odpoledne na pohotovosti. Malá v úterý dobrala antibiotika a ve čtvrtek se jí to začalo zas vracet. Je celá zahleněná a navíc se v pátek strašlivě osypala. Možná reakce na ty atb. Vypadá děsně. Oči má nateklé, že skoro nevidí. V sobotu jedem na dovču, tak doufám, že se trochu vyzdraví. V nemocnici jí vzali krev i stery z těch očí, tak uvidím, co řeknou výsledky. Teda odběr krve byl hrozný, přes ten její tuk nemohly najít žílu
Ještě že mi dovolili být u ní, tak jsem se jí snažila utěšovat. Úplně mi přestala jíst, jen kojíme.
Všem oslavencům přejeme vše NEJ!
Luci kubík je určitě v pohodě. Přeju pevné nervy při dalších pádech ![]()
Kalamajko gratuluju k úspěšné operaci a perfektnímu zvládnutí dítka… Marťásek je šikula
No už mi tu začíná kňourat, tak musím jít. Chce se teď pořád nosit.
Tak se mějte krásně, pa
Ahoj Monetko ,tak at je malá brzy fit chuděrka.To víš u maminkyy je jí nejlíp tak chce být pořád u tebe tak posíláme pohlzení marůdkovi ![]()
Pády no já dneska měla jít srach koupat jo Zet jestli se k tomu přidá i krev tak mě odvezou
![]()
Ahoj zeny,
tak jsem poslala objednavku na ty Kouty.. pochvalu pred nastoupenou jednotkou dostava Barus, Zet a Hopinka.. vsechny ostatni jste se na me se SZ vyflakly http://www.nosenideti.cz/…_naughty.gif ![]()
Kalamajko, foukla jsem te tam taky.. matne si vybavuju, zes rikala, ze bys jela.. kdyz uz mas to koleno za sebou
ale teda napsala jsem te na jednoluzak… kdyztak se da pristylka.. snad me nezabis…
odpoved prijde i Barus, bo ja zas na tyden frcim pryc, tak abyste tu nebyly dezorientovane ![]()
Hopi, popustila jsem vam nas dvouluzak, neb muj drahy chot mi oznamil, ze na 2 srazy se mnou jako nepojede, nebo co… takze se mi to i siklo ![]()
Monetko, at je Lotynce brzo lip!!!
pridavam par fotek z tabora:
nas mladej po padu z postele:
http://starek.cunas.cz/…P6304209.JPG
Koupani:
http://starek.cunas.cz/…P6304218.JPG
Nosil i tatinek:
http://starek.cunas.cz/…P7014232.JPG
a brecet umime taky:
http://starek.cunas.cz/…P7094438.JPG