Poradna duly
Jana Čurdová
Aha Kalamajko,já myslela,že už kojíš jen ráno v těch např.v šest :wink
Fiebi na MMB v levo máš sloupek,kde je vypsáno co by si chtěla např.dupačky dole je i velikost,jakou by si chtěla a i zynačka tak stačí jen klikat
Kdyby si chtěl na aukci musíš být uzaregistrovaná víc ,jak týden tam jsou taky super věcičky.Já už přes 10dnů čekám na to chodítko(nechodítko
jak je o něj jen dítko opřené) koupila jsem ho tam za 411 i s poštovným hraje,blika už se na něj těším tak snad dorazí dnes
čekám až se drahouš vyspinká a pádím na gyndu
Indi: proč by neměly jít „drahý“ autosedačky do Formana? ![]()
Pokud má Forman vzadu pásy (jako že je má), tak ti tam normálně půjde dát každá autosedačka.
(autosedačku s Isofixem si kupovat nemusíš).
Fiebi: hledání na mimibazaru:
po otevření úvodní stránky máš v levym sloupci menu s názvem „druh zboží“, pod tím si můžeš vybrat, co chceš hledat, jestli jen nové, nebo oboje, nebo jen použité - po kliknutí na tuto nabídku se ti zobrazí další kritéria pro vyhledávání, kde si můžeš doplnit i hledaný text, velikost atd. atd.
Pěkný den holky!
U nás pokud se zrovna neklubou zoubky, tak noc vypadá následovně -
19:30 usne, kolem půlnoci mlíko a vstáváme kolem 7. až 8. hodiny ráno
Ale tak cca 2× mezitím vypadne dudlík, ale to už ani moc nevnímám, „zadudlíkuju“ (pěkný výraz Kalamajko
) už automaticky…
Takže u nás už se i docela vyspíme…
Zatím jsem nestíhala dočíst, jen jsem se dívala do galerky na fotečky vašich broučků
Taky pak něco přidám. Ale u nás se ještě žádné lezení ani vstávání nekoná. V chodítku se malé líbí, zatím se s ním ale odstkuje jenom dozadu.
Luci , já kojím 4× denně - po obědě, po koupání, v noci a ráno. A právě to noční chci odbourat. Pak to po obědě (to by šlo už teď, ale pořád válčíme trošku s tím pitím, tak mu to ještě po dobu letních veder dopřeju), ranní chci ukončit tak kolem 10. Měsíce a před spaním chci vydržet kojit do 1 roku.
Soni , „zadudlíkování“ vymyslela Verububu, ale mně se tak líbí, že už jsem ho naučila i naší babi
![]()
…holky, Marťas ví, jak mě pobavit - právě kadí na hrací dece. Teda ne přímo na ní, má plínu a tepláčky, ale já se musím pokaždé smát, jak se uprostřed hraní zastaví na bříšku, na:,–(í ten soustředěný výraz, pak grimasa v obličeji, tlačení a při tom zrudne jak malina
To jsem na tu „nadílku“ zvědavá ![]()
Kalamajko
já uplně vidím Kubu
taky se vždycky musím otočit a směju se,jaký výraz má
![]()
Ahojky,
taky jen v rychlosti…
Kalamajko: super, jak jste to zvládli… to je zajímavý, my taky vstáváme v noci častěji když jsem doma. Když jsem náááhodou přes noc pryč, vzbudí se manžovi jen jednou, max. 2×, ale podruhé taky nejí..
Jinak díky že jste zase rozebrali autosedačky..
chtěla jsem ještě na něco reagovat, ale vůbec nevím na co.. tak se mějte hezky a přežijte ty horka venku..
Papa
A všem malým i velkým oslavencům vše nej nej.
Kalamajko - zeptám se, teda pokusím se už mám celý seznam co chci vědět, nejvíc mě zajímá to pití přijde mi že i těch 250ml je při omezovaným kojení docela málo
dotaz - stane se něco hroznýho když dopoledne ke svačině dám jogurt a odpo ovoce (všichni mi totiž říkají že to má být naopak)? Káje ovoce alespoň trochu jede jedině odpo. vím že obecně se ovoce nemá na noc ![]()
tak naše noc klasicky jako vždy když o něco jde (ráno jsme vyráželi pryč) nic moooc - půlnoc, 2, 4 proběhlo kojení(večer odmítla kaši tak jsem měla obavy že má opravdu hlad asi oprávněné protože mi málem ukousla prso), dudlík, kojení a v půl šesté budíček ![]()
díky za rady ohledně kosmetiky, já taky používám indulonu ale dost blbě se roztírá (myslím modrá) tak jsem chtěla něco jinýho
jo holky dotaz, jakou používáte polohu na kojení, my k ránu vleže to je v poho ale přes den se mi při poloze klasicky v náručí děsně kroutí a vzteká a přitom chce pít tak nevím jestli je jí to už nepohodlný ![]()
pozdrav všem marodům a vše nej oslavencům http://nd.blog.cz/…22525279.gif
Holky užijte si víkend!!Zet ovoce se na noc nemá prý tak do čtyř hod ono pak kvasí
Já mu dávám odpo taky přesnídávku z ovoce,ale je fakt,že nejdéle tak do těch půl pátý a když jí to tak chutná tak proč ne?Tak hlásím,že nám se klubou horní jedničky to budem pěkný zubáči nahoře bude mít 4 a dole dva
Nevím,kdo už tu psal to jídlo mně Kubajs sní tak tři lžičky takže půlka malé skleničky to určitě není
Naše jídlo by jedl,ale svoje ani za nic ![]()
Zet já kojím jen v leže a pak taky,že sedíme oba mám ho na klíně tak čekám mámu ještě jsme se od té svatby neviděli
Zet , to pití by mě taky dost zajímalo. Trošku jsem surfovala po kojení.net, ale přesné množství, kolik by mimi v 8.měsících mělo vypít jsem nenašla. Jen na tom serveru říká paní Mrázková (odpovídá na dotazy), že její 13 měsíční dítko vypije kromě kojení denně 300 - 500ml čaje denně. Tak si myslím, že těch 250ml je akorát. Marťas teda vypije určitě míň, tak maximálně 80 - 100. Ale nabízím mu často, lžičkou i teď z té láhve od Jupíka a prostě nechce. Tak to nelámu přes koleno.
Ahoj ženy,
kalamajko vítej zpátky, fain, že už to máš za sebou a že to doma všichni zvládli.
kojení my už jsme před časem najely na ranní a večerní kojení a přes den nic. Ale teď jak byla marod tak vůbec nechtěla nic pít tak jsme zase začaly kojit víc. Ale nic pravidelného v tom nemáme. Tak nějak normoš. Pořád nabízím vodu v avent hrníčku a bio čaj pro prcky po lžičkách. Kolik to dá dohromady netuším.
Jídlo nestojí za nic, ale jak píšete, nebudu to řešit, to bych se zbláznila. Mě hrozně štve když chytí ten histerák při pohledu na lžičku, jenom zavřenou pusu bych zvládla.
Už dlouho se chci zeptat. Co čištění zubů? Jak a zdali je praktikujete u prcků? My máme zuby pořád jenom dva a čistím tím návlekem na prst. No čistím je silné slovo. Nacpu to Luci do pusy a párkrát pošmrdlám a pak je řev a mohutné plivání a je po hygieně. ![]()
Leonko dík za info o hotelu. Mě zajímal spíš tvůj celkový dojem, a ten se mi jeví pozitivně, což mi stačí.
Tak se mějte. Já ještě musím vařit
a pak se trochu zkulturnit.
ahojte holky.
tak o tom ovoci, že se nesmí po 16.00 hodině jsem vůbec netušila. dávám Nelce ovoce i v 5
a to jí dělá zle, když to v ní kvasí? ale to v ní kvasí i přes den, ne?
jo a děkuji za ten MMB. Leonko, chápu, co myslíš. vždycky to tak dělám, ale vyjede mi toho hrozně moc i to, co jsem nehledala ![]()
Luci, jak si tam našla to odstrkovadlo???
![]()
Ahoj!
Tak musím si trochu oddychnout; už mě to balení leze krkem. V sobotu ráno odjíždíme, takže už jsme začali balit. Na 14 dní pro 3 děti je to fakt nářez
.
Zet, já nevím, mám 3. dítě, takže co kdy dávám k jídlu moc neřeším. O tom kvašení jak psala Lucka jsem nevěděla, ale pokud to je odpo svačinka (do těch tuším půl pátý), tak bych koukala hlavně na to, kdy má o ovoce zájem. Sice dávám dopo ovoce a odpo jogurt, ale kdybych to z nějakýho důvodu musela dát opačně, klidně bych do toho šla.
Veru, ať nám neuletíš; hezky si to užij!!!!
Baruš, my už najeli na normální kartáček; Klárče už má tak 7-8 zubů. Někdy nemám čas a nechám jí to jen tak okusovat, někdy opravdu čistím.
Tak zatím pa, jdu pokračovat v balení…
Katu
to jsem našla na aukci Fiebi to máš nahoře v tom levém sloupečku tam se přihlásíš a máš tam vyhledávač v prostřed tak jsem zadala slovo chodítko a ono se mi to vyhledalo samo ![]()
Ale v noci tělíčko odpočívá a nemělo by pracovat neboooj tak každý den jí to nedáváš v těch pět ne?
Tak ted nevím,jak to vyznělo,ale já jsem taky Zet psala,by to dávala,jak to sní já jen říkám,že by se to nemělo dávat na noc před spaním pač ovoce kvasí.