Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
14.7.08 17:25

Ahoj holky,

caress vítej zpět! To jsou mi novinky o těch botičkách. 8O Myslím, že ten vs EVA je určitě pro vás. Jíná Eva tady není (tedy evsonek, ale ten ne nás prdí ještě víc než ty :D )
My jsme bačkůrky koupili. Máme tady dlažbu a jen ponožky mi přijdou málo, ale boty celý den na noze???? To mi přijde taky nic moc. Zpocený a tak. Asi to budeme kombinovat. Ono nic není tak horký jak to vypadá, ale s botama ala vietnam souhlasím nekupovat a koupit pořádný kvalitní a ukrutně drahý. :(
Kalamajko tak to byl víkend jedna báseň. :roll: Nemůže mít Marťas taky tu šestou nemoc? My jsme měli teplotu taky kolem 39° tři dny a čtvrtý den se Luci osypala a byl pokoj.
Lukre díky za perfektní service ke srazíku. Jenom já tu taky příští dva týdny nejsem a na net se nedostanu. Tak bohužel nepomůžu, ale snad to holky vydrží! :D
Už nic nevím tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
14.7.08 19:29

Ahojky holky,

jen v rychlosti.

Caress vítej mezi náma a to co ti řekla na RHB tak to sem slyšela to samý na RHB. Jak mi bylo vysvětleno, tak se nemá vodit za ruce jednak, aby se „namáhaly“ a zapojovaly správný svaly. Když by se jim pořád pomáhalo rukama, tak by mohly mít některý svaly ochablejší a už by s tím nic nenadělaly. A nesmí se to i proto, aby se jim nevytahovaly ruce a nenamáhaly klouby. (jestli to říkám správně). S tím seděním je to podobný, když se do sedu snažej postupně samy, tak zapojujou a posilujou určitý svaly břicha a zad.

O kožený obuvi jsme taky slyšelu u mudry. Bačkůrky mi nepříjdou úplně na nic. Hlavně jí to v tom neklouže, když se staví a příjdemi, že tu nohu má přeci jenom trochu spěvněnou.

No moc krátký to teda nemám a možná to nemá ani hlavu ani patu tak se nezlobte.

Letím koupat tak se tu mějte

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.7.08 20:42

my jsme byli dneska s Fandou na osmiměsíční prohlídce (teprve teď, protože dr. měla letní dovolenou), Fanda měl 9,64 kg a 74 cm.

O botách ani o ničem jiném mi doktorka nic neříkala… asi to nějak moc neřeší… (je ze „starý“ školy, přesně jak jsem psala v předchozím příspěvku…).

zkonstatovala, že je František krásnej zdravej kluk, takže jsme odešli spokojeni … :-)

taky už jsme dnes do auta namontovali autosedačku Tobi a k tomu jsme si vzali hned hrací panel Tiny Love - vřele doporučuji, dítě se tím zabaví.

Kalamajko - dobře, že si sehnala ten pytlík (později mě taky napadlo, že by to mohli mít ve zdr. potřebách, ale to už jsem nebyla u netu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.7.08 20:46

přidávám odkaz na panel do auta
http://www.forbaby.cz/…t-farma.html

zavěšuje se na sedadlo do auta, které je před dětskou autosedačkou a dítě si volantem ovládá jednotlivé zvuky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.7.08 20:50

… ještě se dělá např. tato hračka na autosedačku, ale to není na baterky…

http://www.forbaby.cz/…sedacku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.7.08 21:01

Čus baby,
děti spí, tak v rychlosti nakukuju. Než se mi zas rozjede noční směna. Včera mi malá spala od půl deváté do jedné a pak už jen plakala. Doufám, že dnes to bude lepší. Byly jsme u MUDry, tak malá má v těle zánět, osypaná je z antibiotik a má nedostatek železa, tak dostala fůru různých kapek, že pomalu nevím, co dávat dřív. Už aby byla v pohodě.
Asi jsem hrozná, ale malou dávám sedět. Jinak by mi asi celý dne řvala. Ať se snaží jak se snaží, tak těch svých deset kilo prostě nezvedne. Z toho sedu teď začala dělat velké pokroky, snaží se lézt (zatím jsou to teda pokusy jak si s těma nožkama vlastně poradit) a plazit, což z břicha v žádném případě nedělala. To jen brečela a vztekala se :roll:
Papučky taky budu dávat, to by byla furt nemocná, kdyby byla na té studené dlažbě a linu jen v ponožkách.
Caress zdravím opět mezi námi.
Lukre omluva za neposlání… vůbec jsem to nestíhala. :oops:
Kalamajko Ať je mrňousek brzy v pohodě, hlavně ať brzy zvládnete ten ekzém. Já jsem teď zkusila pro Nelču jednoho bylinkáře - pije čaje a mažeme mastí, plus dieta a psychika, tak jsem zvědavá.
Indi vy s tím bojujete taky pořád dokola, co? Je to hrůza, už aby zas bylo nějaké období bez nemocí. To jste byli rychlejší než my, my jsme vydrželi bez nemoci 2 dny 8O
Veru myslím, že ses ptala ty… jedeme na dovču do Orlických hor. Babiččino údolí a tak. Našla jsem na netu chatu s moc pěkným prostředím pro děti. Je tam v okolí hodně možností na výlety, tak se těším, kolik toho zas poznáme. Jen aby to prďola zvládala, pokud nebude ještě fit. Šátek to snad zachrání.
Tak se mějte, musím ještě něco připravit do práce a pak letím do peřin, ať něco naspím.
A taky rovnou zaplatím ten sraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.7.08 07:44

Dobré ráno všem,
Veru ať jsi brzo fit. Jestli je to zánět prsu, tak ti teda nezávidím. Měla jsem ho s Nelčou. Zkus obklad z tvarohu a rozmasírovávat a odstříkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
15.7.08 07:57

Dobré ránko.. :)

děkuji za přivítání, už jste mi fakt chyběly… :)

kalamajka: to vodítko, jak tomu hezky říkáš, o tom náhodou primářka povídala taky a že OK! :) že je to 100% lepší, než vodit za ruce.. :)

baruš: oponovala jsem jim včera úplně stejně! boty přes den na noze i doma mi přišlo taky divný… že bude mít zapařenou nožičku a tak vůbec. PRý je to jen na ty první dny-týdny, co se mimi staví, aby mělo nožičku opravdu zpevněnou a potit se jim udajně nožička nemůže, když budou mít ty správný kožený boty se žirafkou a bavlněný ponožky.. No nevim, taky o tom dost pochybuju.. :)

Monettka: taky jsem malou posazovala… :) nešlo to vydržet a v sedu se aspon chvilku zabavila… :)

Jessinka nska spala po hroooooozně dlouhý době krásně… od 21:30 do 7:00 bez přestávky… Ale je to fakt po dlouhý době… poslední dobou se pořád budila.. začala v postýlce cestovat, otáčet se a různě se tam motat, tak se budila každou chvilku s pláčem, když se nemohla rozmotat… Asi ji taky musel bolet celý člověk… to byly spánkový kreace, že já bych se asi zlámala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
15.7.08 08:35

Ahojdá

Monettko jo je to hnus, ještě k tomu se mi malá dneska vzbudila s rýmou a zalepenýma očičkama, já už se na to fakt vyseru :twisted: To už není snad pravda, kde se to furt bere? Ani sme včera nikde nebyli a zdálo se mi že blindění přestalo. No a¨le jestli dneska nebude pr¨šet na chvilku vyrazíme ven abysme se trochu provětrali malé ten vzduch možná udělá dobře, jinak už fakt nevím..

Botičky- bačkůrky doma dávat budu, měl je i Maty a myslím že ty kožené které mám budu dávat chvilkama taky ale myslím že by v tom tu nožičku měla pěkně spocenou, Maty měl i v otevřených bačkůrkách, a že se prej nepotí dětem nožička :lol: , to je divný..

Caress vítej zpátky včera jsem na to zapomněla tě přivítat :wink: Klidně piš i delší příspěvky, poslední dobou tu není skoro co číst :lol:

Leonko hezký, ale do našeho pracovního-stavvebního auta je mi všeho líto, i těch sedaček :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
15.7.08 09:52

Ahoj maminy,

Baruš , a víš, že jsem si na vás taky vzpomněla? Na tu vaši 6. nemoc, když Marťas k těm teplotám neměl jiné potíže. No, a hádej co, dneska nám ji Dr. potvrdila. Ještě ráno, když jsem Lumpika měřila, měl 36,7 a tělíčko bez vyrážky a u Dr. v ordinaci už byl pěkně osypanej. Baruš, jak dlouho se vás ta vyrážka potom držela?
Indi, Monettko , ať je vašim capartíkům líp a tím pádem i vám. Já si to vůbec nedokážu představit, když jedno dítko stůně, jak musí být to druhé otrávené, že nemůže ven atd. To musí být záhul na psychiku :roll: Monettko, ty už se na tu dovolenou musíš těšit jak na smilování. Jedete tam s taťkou? Doufám, že mu svěříš děcka a sama si aspoň 2 dny oddychneš v kanafasu!!!
Veru , pořádně ten zánět rozežeň. Já jsem měla taky takový pocity v prsou teď, jak jsem ubírala ten počet kojení. Díky horečkám jsem se zase „rozkojila“ a ode dneška najíždím znovu na vynechání nočního kojení, když už jsme bez teplot. A „čury mury fuk“ u nás taky nezabralo. Zato ráno po kojení jsem jen nastavila zkumavku, zmáčkla bříško a nestačila jsem chytat.
Indi , kdo říkal, miminům že se nepotí nožičky :?: Marťasovi teda jo :!
Leonko , Franta je teda pěknej řimbaba 8O :! Marťas taky do 6. měsíce rostl a tloustl jako z vody, ale pak se nějak zarazil a určitě ještě ani nemá 9 kg. Holt to bude žížala s pivním bříškem po tatínkovi. :D Ale ta Maxi cosi Tobi mu byla stejně fest, tak že by měl ty ramena aspoň po mně :?: :D Proto jsme šli do Priori XP, tam mu bude hej i v zimní bundě. :lol: A volant na hraní je super, máme ho slíbený od kamarádky, ale ještě se neozvala. Už ho Marťasovi slibuju takovou dobu, dobře, že z toho zatím nemá rozum. By měl maminu za pěknou lhářku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
15.7.08 10:05

A TEĎ MUSÍM DOHNAT RESTÍKY

JULČE, LOTYNCE A JONÝSKOVI dodatečně VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DEVÍTI MĚSÍCŮM :! :! :! http://www.sirmi.ic.cz/teddy/6.gif

A taky Aji všechno nej k nedávným narozkám :! http://www.sirmi.ic.cz/kytka/62.gif

A všem KAROLÍNÁM A KÁJÁM přeju krásné včerejší jmeninyhttp://www.sirmi.ic.cz/kytka/95.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
15.7.08 10:13

Jaskivo , snad jsi na nás nezanevřela a v Koutech se v září uvidíme :wink:
Sonjo , co nového u vás? Zase si dáváš od nás „pauzičku“, co? Dělám si legraci, doufám, že jsi zdravotně ok a rodinka taky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.7.08 10:22

Kalamajko: František naopak začal hodně přibírat až poté, co prodělal tu salmonelu a začal jíst maso a zeleninu. Když byl jen na mlíku, tak byl spíš „hubenej“. Vážíme si ho doma dost často, a kolem toho 7. měsíce přibíral neskutečně. Teď už to tak rychle nejde, ale stejně má poměrně dost na těch 8 a půl měsíce. Ale tlustej není, spíš takovej udělanej - rambousek.
Ale po taťkovi to nebude, taťka je menší s břichem (si z něj dělám srandu, že vypadá permanentně jak já v 8. měsíci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.7.08 13:58

Kalamajko Lotynka děkuje za přání. A s nějakým oddychem to vidím bledě. Malá bude nejspíš pořád u mě v šátku a budem poznávat okolí, památky a turistikovat. Ale ta změna prostředí určitě pomůže.
Já už jsem úplně hotová. Je protivná a uřvaná a furt ji musím nosit a už fakt nemůžu. Měla by trochu shodit, jestli se chce nosit :lol: Těch deset kilo je přece jen už dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.7.08 14:07

Hoj ženy,

dítě na chvíli chrní tak nakukuju.
kalamajko tak to vidíš, jaká jsem diagnostička!!! Vyrážka Luci zmizela brzo, snad už třetí den neměla ani flíček.
Dneska jsem K.O madam od 4 budila a když jsem se nedala a snažila se ji uklidňovat tak histerák jako prase a já pak taky jeden. :evil: No šílený. Dvě hodiny jsem jí přemlouvala ať hajá, že je brzo a pak jsme vstaly. :evil: :evil: :evil: No dneska byla na zabití.
Holky ať se vám mrňousové uzdraví tfuj tfuj! A Veru ty taky!
Musím se oblíknout a budit prcka. Jdeme za chvíli na desetiměsíční prohlídku - předčasně, ale my pak mažeme na dovču.
Hlásím, že jsem vzorňák a mám už sraz zaplacen heč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí