Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
15.7.08 15:36

Baruš taky už jsem ho zaplatila. Zrovna včera. :D Když už jsem nenahlásila ty iniciály, tak aspoň platba aby byla včas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
15.7.08 20:38

ahojte holky,

Veru tak to mě mrzí! a proč ti ho nevezmou ten slepák? pak nemůžeš kojit? můžeš, ne? Kalamajka taky kojí dál.

jinak všem marodům hodně zdravíčka! at je vám brzo dobře! Nelka začíná trochu pokašlávat, ale snad to bude v pohodě.

začínám být nervozní z cesty do Chorvatska. Veru fakt se to dá zvládnout? v kolik jste vyjížděli? a dávali jste is někde pauzu na spaní? a když se Táda vzbudil, tak si ho nakojila a jeli jste dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.7.08 21:30

Ahoj holky,

Veru to je hrůza. Tak ať jsi brzo v pořádku.

Holky tak jsme po desetiměsíční kontrole. :cry: No mám o čem přemýšlet. Lucinka nám vyrostla za dva měsíce o tři centimetry na 76 cm ale přibrala a teď pozor nekecám 1 gram fakt se nepletu. Minule navážili 7.98 a teď 7,99. To je tedy bída za dva měsíce… mám smíšené pocity. Na jednu stranu je Luci živé stříbro, všude je jí plno a je veselá, ale ten váhový přírůstek to je děsný. Ona po té šesté nemoci zhubla, to jsem si všimla, ale tak moc to me překvapilo. Takže jsme ještě delší a ještě hubenější. Ach jo…
Dr mi říkal o těch botičkách. Prý bačkůrky taky nedoporučuje. Ty kožené ano a doporučil mi takové ty kotníčkové sandálky tak je zítra mažu koupit. Já jedny mám po kámoščině holčičce, ale ty jsou velké. Dr říkal, že to naše číslo bude brzo běhat tak ať je pořídíme aby měla nožky v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.7.08 08:02

Dobré ráno!
Baruš no nediv se, že Lucinka nepřibírá…bere si příklad z maminky :lol:
Veru doufám, že slepák dal pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
16.7.08 10:21

verububu : si ledovala úplně poctivě celou noc, ne, :) seš šikula… :)

baruš: teda Luci má přezdívku „modelka“ úúúúplně 100% zaslouženě… :) to je hustý, za 2 měsíce 1 gram… Ale veru má pravdu, když je malá v pohodě, tka asi nemá smysl to moc řešit… navíc ta nemoc… Teda ale naše doktorka by nás asi sežrala za živa… Vyváděla kvůli váze při každé prohlídce… Teda s vyjímkou té poslední.. to už jsme se jí líbily.. :)

Jinak hlásím, že záloha zaplcena… :) ale teda jsem zvědavá, jestli v září dorazíme ve třech nebo jen já s Jess :) mně ten můj chlap tak se*e, že se to ani slovy popsat nedá… už jsou to dva týdny, co tu nebydlí, tak jsem o poznání víc v klidu, ale stačí mi na něj jen pomyslet a grrrrrrrrrrrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.08 12:21

Ahoj baby,

tak se taky hlásím po delší době. Nějak se pořád na PC nemůžu dostat, buď tu dřepí manžel, nebo mám spousty jiné práce a s Andy to jde dělat jen když spí … což je cca 2 hod denně.
V noci nám taky cestuje v postýlce a budí se teď asi 5× za noc.

Zuby - pořád ještě žádné nemáme, jste tu ještě nekteří bezzubci???

Kalamajko - to vodítko na mimi máme taky, jednou jsme s tím viděli vodit kamarádku své dítě a hrozně se nám to líbilo, koupili jsme je v Chiccu a už se na ně těším. Tchýně když to viděla, tak myslela že jsem se zbláznila, ale já vím, že je to super věc, např když ti pak dítě utíká do silnice atd.

Caress - vítej zpět, už mi taky přišlo divné kde pořád vězíš??… a ty si jen vyspáváš. :D

Moč - zajímalo by mě jak se ta moč odebírá u holek, když ten pytlík se nasazuje na pidníka, nebo kam se to dává??? Nevíte některá… to jen ze zvědavosti.

Marodi od Indy, Monettky, Kalamajky a ty Veru - brzy se uzdravte ať si můžete užívat léto!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chození - ještě k tomu příspěvku od Caress ohledně rad RHB primářky....., to mi příjde taky že se to teď moc všechno řeší, přesně jak psala Leonka, nás taky všichni vodili a jsme zdraví. Nechápu proč se těm dětem nemůže pomáhat, nedoporučují chodítko, vodění za ruce,… tak co má máma vůbce dělat, aby se to dítě nezbláznilo… přece jí nenechám si ubouchat hlavu, když se staví na nohy a padá..... no tak jí přeci za ruce pomůžu.
Andy doma chodí bosa, nebo v protiskluzových ponožkách, boty jí občas dávám (máme ty kožené s Žirafou - od Bati), ale zase se jí v nich špatně leze.

Sraz Kouty - hlásím, že mám zaplaceno. Koukala jsem že tam moc velké zastoupení z Moravy není??????????????

Tak co Kalamajko - stačí takhle dlouhý příspěvek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.08 12:23

Baruš - to je teda něco, že Lucinka přibrala 1gram… ale určitě je to tou nemocí, tak to fakt neřeš. A oni už tyhle větší děti tolika nepřibírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
16.7.08 12:28

Ahoj,
Veru , tak to jste si oddychli, že nemusíš do špitálu, viď? A musím říct, že ti chlapi jsou fakt stejní. Já jsem před svou operací v mýho taky důvěru nic moc neměla, ale pak jsem byla pořádně překvapená, jak by to beze mě zvládli. No, sice manuál jsem tu taky musela nechat. Jako kdy co jíst, kdy spát, co oblíkat, jak mazat atd.
Fiebi , já jsem mohla kojit, páč jsem neměla celkovou narkózu. Na slepák asi ale být musí. A tam opravdu nevím, jak by to bylo s kojením.
Baruš , doktorka radost nemá, ale tchýně výská blahem, ne? :lol: :lol: :lol: Jinak Marťas taky pěkně shodil po těch horečkách. To jsem poznala pohledem, ale hlavně „ponosem“. Taky od té doby baští jen poloviční porce a zase stagnujeme s pitím. Už má doma snad všechny možné hrnečky a lahvičky a stejně to prso je prso :(
sraz - taky zatím netuším, jestli dorazíme ve třech. U nás bude rozhodovat množství cyklostezek a blízkost kamarádů z VŠ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.08 12:28

Caress - to je mi líto, že ti tvůj chlap leze na nervy. My jsme teď taky měli roztržku, že se se mnou nebavil 3 dny ani slovo a vůbec mi nechtěl říct proč… jen řekl, že prý sem ho někde pěkně ztrapnila.
Až včera z něj vylezlo co ho sr..o a byla to taková hrozná kravina, že jsem přemýšlela, jestli jsou ti chlapi vůbec normální… příjdem mi to že je to nějaké nedošlechtění plemeno.
Tak ať ti to dopadne tak jak si ty přeješ… ale jak sleduji, že se hádáte častěji, tak to s ním asi nemá budoucnost co??? Přitom na srazu působil , jako pozorný partner a otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.08 12:35

Lukre - já jsem ti posílala SZ s osobními údaji hned 8.7. a mám jí pořád ve složce nedoručené, tak nevím kde vznikl problém. Zkusím to poslat ještě jednou, jestli ti to ještě k něčemu je. No každopádně důležité je, že už jsem to zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
16.7.08 12:35
Warmuska píše:

Moč - zajímalo by mě jak se ta moč odebírá u holek, když ten pytlík se nasazuje na pidníka, nebo kam se to dává??? Nevíte některá… to jen ze zvědavosti.

Tak co Kalamajko - stačí takhle dlouhý příspěvek??

Warmusko, pochvala za příspěvek :wink: A ten pytlík má dírku, okolo které je samolepící čtvereček. Tak si myslím, že klukům se tou dírkou prostrčí pindík a holčičkám se asi jen nalepí na „dírku“ :wink:

No, dítě mě nenechá psát :evil: … a další hrůza je, že od operace jsem díky omezení pohybu zase přibrala 2kg :evil: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.08 12:39

Lukrecie - už vím kde se stala chyba… poslala jsem to místo na Lukrecia na Lukrecie. :evil: :roll: No jsem trotl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.7.08 12:45

Kalamajko - díky za info, tak jsem zas o něco chytřejší, tohle mě nikdy nenapadlo, přemýšlet nad tím že bych někdy měla brát miminu moč.
A kolik ta sranda stojí (pytlík)??
Co Marťas už je mu lepší???
A co noha bolí to???
Neboj kila brzy shodíš… ty taková sportovkyně :D

Já jsem teď taky nabrala asi 3 kg a to u našich, pořád jsme každý večer grilovali a tomu se nedá odolat… i když já nejsem žádný masožrout, tak na grilu jsem si kuřecí dala a k tomu buřtíky a špízy a brambory v ohni… no mňam.
Dneska jsem si udělala květák jako mozek s brambory. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.7.08 12:46

Ahojte holky!

Všem marodům přeji brzké uzdravení!
Veru, já mám slepák venku a cca před dvěma lety jsem lítala po doktorech s bolestí břicha (dost drsnou, nemohla jsem ani chodit, ani sedět, pohnout se, nic…) a nakonec asi páty doktor zjistil vcelku banalitu - křečáky na děloze. Stačilo vzít pár pilulek a byl klid…

Warmu, já už Natálce moč k Mudr. brala a to tak, že jsem jí ráno na pipku nalepila speciální samolepící sáček s otovrem a za hoďku byl výsledek 8)

šmarja, musím letět malá řve jak tur, ještě jsem chtěla něco připsat…možná se vrátím později. Tak zatím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
16.7.08 13:25

Warmusko, pytlík stojí 5Kč. Pro jistotu jsem brala 3 a udělala jsem dobře. První pokus skončil v plínce :D Marťas už zase řádí jak černá ruka, jen je celej rudej tou vyrážkou. Ale ta má po 3 dnech zmizet, tak uvidíme pozítří. Moje noha je teď samozřejmě vedlejší, ale hojí se dobře, takže není problém na to nemyslet. V pátek jedu na KO, mají mi tahat stehy. Tak už snad budu moct trošku aktivit s kočárem podniknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí