Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nova.holka nečetla jsem co kdo píše, ale podle toho mi přijde, že tě jenom provokuje…mami.. myslím, že by s mami mělo i mladší dítě problém říkat, a ne 22 holka říkat pomalu vrstevcici mami..
TO ostatní mi spíš přijde, že ví, že ji táta vyhoví ve všem, což je asi trochu logické, když zůstali sami a prostě to tak je.. spaní spolu v posteli, věšení, poplácávání, ale upřímně mi přijde, to chování divné..
Já když jsem to popvní četla, a přehlédla věk, tak jsem si myslela, že píšeš tak o 12 -14 holce..
Příspěvek upraven 16.11.14 v 22:54
@Anetta píše: Šmarjá holky tak si to zkuste představit![]()
![]()
Jsi dobrá, že to zvládáš já bych to teda nedala
Mám s tatkou dobrý vztah ale toto??
To už je moc..A každý víkend??
Co to je za manželský život??drž se
Dekuji strasne moc, ano, kazdy vikend, s vyjimkami, obcas 14 dni, je to opravdu tezke.
@terinka4444 píše:
a to je chyba té holky? Že tatínek si spí v obýváku a nemá se k tomu vrátit se k manželce? Ta holka ho prosí, ať zůstane s ní? a prosí ho, aby i v týdnu nespal s tebou? Není to chyba té holky, ale vašeho manželství či partnerství. když se tatínek nevrací sám k tobě dobrovolně, ale spí v obýváku, má ona možnost jiného spaní? Nemá, že?
Skutečně na ni žárlíš.
Děkuji
podepisuju se.
@Nova.holka píše:
Myslim, ze jsi na to kapla, ona neni spatna, ale pritel v tom ma gulas a nechce ji ublizit, aby se prave necitila odstrcena, akorat odstrkuje me…deti zustavaji, partneri jsou nejisti…
No právě. Vem si, že on jí teď jakoby našel „macechu“, k tomu ještě ne o moc starší. Ona na tebe žárlí, protože celý život pro něj byla ta žena number one
prostě si jen jistí to svoje místečko. Je totiž dost pravděpodobné, že si myslí, že taťulda se uhnízdí a děvče běž do světa. Věk už na to má, takže co by ne… A jinak spolu vycházíté?? Co treba se s ni víc sblížit, třeba chodit spolu na nákupy (bez malé), na kávu, do kina… Ať vidí, že nechceš zabrat její místo, ale že jsi kamarádka ![]()
@kvaček píše:
@Nova.holka nečetla jsem co kdo píše, ale podle toho mi přijde, že tě jenom provokuje…mami.. myslím, že by s mami mělo i mladší dítě problém říkat, a ne 22 holka říkat pomalu vrstevcici mami..
TO ostatní mi spíš přijde, že ví, že ji táta vyhoví ve všem, což je asi trochu logické, když zůstali sami a prostě to tak je.. spaní spolu v posteli, věšení, poplácávání, ale upřímně mi přijde, to chování divné..
Já když jsem to popvní četla, a přehlédla věk, tak jsem si myslela, že píšeš tak o 12 -14 holce..Příspěvek upraven 16.11.14 v 22:54
Presne tak se k ni vsichni chovaji, jsko k male holce a ji to asi vyhovuje.
@Nova.holka píše:
nestras!
Ja si myslim, ze ta holka zarli jeste vice nez ty. Byla cely zivot tatinkova jedina holcicka a on si ted najde holku skoro stejne starou jako ona a jeste navrch s ni ma novou holcicku. Je dospela ale to neznamena, ze je i citove dospela. Proste myslim, ze zarli a oslovovani mami pouziva aby podtrhla pro ni absurdnost situace. Musis vyresit s muzem, proc s tebou nechce sdilet loze, dceru bych do toho az tak netahala, v tomto pripade je problem na strane muze
. Ona podle me jen upousti paru tim, ze te skadli ![]()
@Nova.holka píše:
Ja nepopiram, ze mame problemy, asi jako vetsina paru a rozbroje asi dela i pritel, ale ona je na koni, kdyz vidi, jak se ke mne chova, tak pritvrdi a hned se tuli a tatinku sem, tatinecku tam…
A co považuješ dle vás za problémy většiny párů, protože to, že s tebou nespí ani když tam dcera není opravdu není problém většiny párů, je to problém párů, kterým to dlouhodobě neklape a jak jsem řekla, dcera je jen zástupný problém a tobě prostě vadí, že ti to dává sežrat, pokud budeš řešit váš problém, například proč s tebou nesdílí lože tak na tom i kyž pro mě nesmyslném koni budeš ty a bude ti hej ![]()
@Nova.holka píše:
Presne tak se k ni vsichni chovaji, jsko k male holce a ji to asi vyhovuje.
kdo všichni, má ještě jinou rodinu?
@tinkerbelll píše:
No právě. Vem si, že on jí teď jakoby našel „macechu“, k tomu ještě ne o moc starší. Ona na tebe žárlí, protože celý život pro něj byla ta žena number oneprostě si jen jistí to svoje místečko. Je totiž dost pravděpodobné, že si myslí, že taťulda se uhnízdí a děvče běž do světa. Věk už na to má, takže co by ne… A jinak spolu vycházíté?? Co treba se s ni víc sblížit, třeba chodit spolu na nákupy (bez malé), na kávu, do kina… Ať vidí, že nechceš zabrat její místo, ale že jsi kamarádka
To jsem zkousela, ale je uplne jinde, resi same povrchni veci, drahe hadry, bohate lidi, nejde do normalniho obchodu pro smrtelniky, to neni nic pro ni a ja si s ni nemam co rict.
@Nova.holka píše:
To jsem zkousela, ale je uplne jinde, resi same povrchni veci, drahe hadry, bohate lidi, nejde do normalniho obchodu pro smrtelniky, to neni nic pro ni a ja si s ni nemam co rict.
nemáš ji ráda, že?
@Callipo90 píše:
A co považuješ dle vás za problémy většiny párů, protože to, že s tebou nespí ani když tam dcera není opravdu není problém většiny párů, je to problém párů, kterým to dlouhodobě neklape a jak jsem řekla, dcera je jen zástupný problém a tobě prostě vadí, že ti to dává sežrat, pokud budeš řešit váš problém, například proč s tebou nesdílí lože tak na tom i kyž pro mě nesmyslném koni budeš ty a bude ti hej
@terinka4444 píše:
kdo všichni, má ještě jinou rodinu?
Ano, ma prarodice od pritele a strejdu s manzelkou.
@Nova.holka píše:
To chce trpělivost a snahu
Ona z toho vyroste, třeba má pozdní pubertu…nakonec ti jednou bude vděčná, že jsi s ní byla trpělivá a budete mít krásný vztah. Věřím tomu, že ona to má teď mnohem těžší, než ty.
@hanka.br. píše:
To je možné. Ono to upřednostňování dcery celou tu věc jaksi demonstruje, je to až příliš očividné, že tam něco není v pořádku. Chlap nemusí být hned úchyl, na druhou stranu by se dcerka ve svém věku taky nemusela chovat jako osmiletá a oslovovat partnerku otce „mami“ zvlášť pokud k sobě evidentně extra vřelý vztah nemají. To mi zavání velkou frackovitostí.
Upřímně, já mít macechu o 5 let starší, tak jí říkám mami už jen opravdu z té absurdní situace a ne protože by si můj otec našel tak mladou, ale protože bych měla o 5let mladší macechu, jsem prostě taková držka a zůstane mi to i do 50 když na to přijde, záleží jak se to totiž podá to oslovení.
A všichni ji mají rádi a se všemi vychází.
Hele, nepomůže ti, že ti tu někdo bude psát, že je to divný. ´podala sji to tak, jako že ona chce spát s tatínkem, pravda je taková, že musí, páč jediné místo je v obýváku a tatínek spí raději sám nebo s ní než s tebou, to není její chyba, jezdí za tátou každý víkend, zdá se ti dospělá, nicméně je to nesamostatná bytost, co jezdí domů k rodiči, joj, my v jejím věku na vejšce přeci taky jezdili domů k rodičům, přestože jsme měli studentské bytečky. To že nepracuje a tatínek jí živí, to je problém tvého partnera, nikoliv té holky.
Tak to spaní v posteli mi normální nepřijde, ani omylem. a to je hezký, že spolu mají úzký vztah, ale 22 letá holka by měla mít úzký vztah s někým úplně jiným, měla by se od táty odpoutat, najít si přítele, a časem založit svou rodinu. a k tátovi chodit občas na oběd, na rodinnou návštěvu, pokud bydlí daleko, tak tedy i s přespáním, ale rozhodně v obýváku na gauči, jako návštěva. Jasný, že měla těžký dětství, ale už má nejvyšší čas začít žít nový život.