22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
16.11.14 22:53

@Nova.holka nečetla jsem co kdo píše, ale podle toho mi přijde, že tě jenom provokuje…mami.. myslím, že by s mami mělo i mladší dítě problém říkat, a ne 22 holka říkat pomalu vrstevcici mami..
TO ostatní mi spíš přijde, že ví, že ji táta vyhoví ve všem, což je asi trochu logické, když zůstali sami a prostě to tak je.. spaní spolu v posteli, věšení, poplácávání, ale upřímně mi přijde, to chování divné..
Já když jsem to popvní četla, a přehlédla věk, tak jsem si myslela, že píšeš tak o 12 -14 holce..

Příspěvek upraven 16.11.14 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:53
@Anetta píše: Šmarjá holky tak si to zkuste představit 8o 8o 8o
Jsi dobrá, že to zvládáš já bych to teda nedala 8o
Mám s tatkou dobrý vztah ale toto??
To už je moc..A každý víkend??
Co to je za manželský život?? :roll: drž se

Dekuji strasne moc, ano, kazdy vikend, s vyjimkami, obcas 14 dni, je to opravdu tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
16.11.14 22:54
@terinka4444 píše:
a to je chyba té holky? Že tatínek si spí v obýváku a nemá se k tomu vrátit se k manželce? Ta holka ho prosí, ať zůstane s ní? a prosí ho, aby i v týdnu nespal s tebou? Není to chyba té holky, ale vašeho manželství či partnerství. když se tatínek nevrací sám k tobě dobrovolně, ale spí v obýváku, má ona možnost jiného spaní? Nemá, že?
Skutečně na ni žárlíš.

Děkuji ;) podepisuju se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
16.11.14 22:54
@Nova.holka píše:
Myslim, ze jsi na to kapla, ona neni spatna, ale pritel v tom ma gulas a nechce ji ublizit, aby se prave necitila odstrcena, akorat odstrkuje me…deti zustavaji, partneri jsou nejisti…

No právě. Vem si, že on jí teď jakoby našel „macechu“, k tomu ještě ne o moc starší. Ona na tebe žárlí, protože celý život pro něj byla ta žena number one :nevim: prostě si jen jistí to svoje místečko. Je totiž dost pravděpodobné, že si myslí, že taťulda se uhnízdí a děvče běž do světa. Věk už na to má, takže co by ne… A jinak spolu vycházíté?? Co treba se s ni víc sblížit, třeba chodit spolu na nákupy (bez malé), na kávu, do kina… Ať vidí, že nechceš zabrat její místo, ale že jsi kamarádka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:55
@kvaček píše:
@Nova.holka nečetla jsem co kdo píše, ale podle toho mi přijde, že tě jenom provokuje…mami.. myslím, že by s mami mělo i mladší dítě problém říkat, a ne 22 holka říkat pomalu vrstevcici mami..
TO ostatní mi spíš přijde, že ví, že ji táta vyhoví ve všem, což je asi trochu logické, když zůstali sami a prostě to tak je.. spaní spolu v posteli, věšení, poplácávání, ale upřímně mi přijde, to chování divné..
Já když jsem to popvní četla, a přehlédla věk, tak jsem si myslela, že píšeš tak o 12 -14 holce..Příspěvek upraven 16.11.14 v 22:54

Presne tak se k ni vsichni chovaji, jsko k male holce a ji to asi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
16.11.14 22:56
@Nova.holka píše:
8o nestras!

Ja si myslim, ze ta holka zarli jeste vice nez ty. Byla cely zivot tatinkova jedina holcicka a on si ted najde holku skoro stejne starou jako ona a jeste navrch s ni ma novou holcicku. Je dospela ale to neznamena, ze je i citove dospela. Proste myslim, ze zarli a oslovovani mami pouziva aby podtrhla pro ni absurdnost situace. Musis vyresit s muzem, proc s tebou nechce sdilet loze, dceru bych do toho az tak netahala, v tomto pripade je problem na strane muze :think:. Ona podle me jen upousti paru tim, ze te skadli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
16.11.14 22:56
@Nova.holka píše:
Ja nepopiram, ze mame problemy, asi jako vetsina paru a rozbroje asi dela i pritel, ale ona je na koni, kdyz vidi, jak se ke mne chova, tak pritvrdi a hned se tuli a tatinku sem, tatinecku tam…

A co považuješ dle vás za problémy většiny párů, protože to, že s tebou nespí ani když tam dcera není opravdu není problém většiny párů, je to problém párů, kterým to dlouhodobě neklape a jak jsem řekla, dcera je jen zástupný problém a tobě prostě vadí, že ti to dává sežrat, pokud budeš řešit váš problém, například proč s tebou nesdílí lože tak na tom i kyž pro mě nesmyslném koni budeš ty a bude ti hej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.14 22:57
@Nova.holka píše:
Presne tak se k ni vsichni chovaji, jsko k male holce a ji to asi vyhovuje.

kdo všichni, má ještě jinou rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:57
@tinkerbelll píše:
No právě. Vem si, že on jí teď jakoby našel „macechu“, k tomu ještě ne o moc starší. Ona na tebe žárlí, protože celý život pro něj byla ta žena number one :nevim: prostě si jen jistí to svoje místečko. Je totiž dost pravděpodobné, že si myslí, že taťulda se uhnízdí a děvče běž do světa. Věk už na to má, takže co by ne… A jinak spolu vycházíté?? Co treba se s ni víc sblížit, třeba chodit spolu na nákupy (bez malé), na kávu, do kina… Ať vidí, že nechceš zabrat její místo, ale že jsi kamarádka ;)

To jsem zkousela, ale je uplne jinde, resi same povrchni veci, drahe hadry, bohate lidi, nejde do normalniho obchodu pro smrtelniky, to neni nic pro ni a ja si s ni nemam co rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.14 22:58
@Nova.holka píše:
To jsem zkousela, ale je uplne jinde, resi same povrchni veci, drahe hadry, bohate lidi, nejde do normalniho obchodu pro smrtelniky, to neni nic pro ni a ja si s ni nemam co rict.

nemáš ji ráda, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:59
@Callipo90 píše:
A co považuješ dle vás za problémy většiny párů, protože to, že s tebou nespí ani když tam dcera není opravdu není problém většiny párů, je to problém párů, kterým to dlouhodobě neklape a jak jsem řekla, dcera je jen zástupný problém a tobě prostě vadí, že ti to dává sežrat, pokud budeš řešit váš problém, například proč s tebou nesdílí lože tak na tom i kyž pro mě nesmyslném koni budeš ty a bude ti hej ;)
@terinka4444 píše:
kdo všichni, má ještě jinou rodinu?

Ano, ma prarodice od pritele a strejdu s manzelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.11.14 23:01
@Nova.holka píše:
To jsem zkousela, ale je uplne jinde, resi same povrchni veci, drahe hadry, bohate lidi, nejde do normalniho obchodu pro smrtelniky, to neni nic pro ni a ja si s ni nemam co rict.

To chce trpělivost a snahu :-) Ona z toho vyroste, třeba má pozdní pubertu…nakonec ti jednou bude vděčná, že jsi s ní byla trpělivá a budete mít krásný vztah. Věřím tomu, že ona to má teď mnohem těžší, než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
16.11.14 23:01
@hanka.br. píše:
To je možné. Ono to upřednostňování dcery celou tu věc jaksi demonstruje, je to až příliš očividné, že tam něco není v pořádku. Chlap nemusí být hned úchyl, na druhou stranu by se dcerka ve svém věku taky nemusela chovat jako osmiletá a oslovovat partnerku otce „mami“ zvlášť pokud k sobě evidentně extra vřelý vztah nemají. To mi zavání velkou frackovitostí.

Upřímně, já mít macechu o 5 let starší, tak jí říkám mami už jen opravdu z té absurdní situace a ne protože by si můj otec našel tak mladou, ale protože bych měla o 5let mladší macechu, jsem prostě taková držka a zůstane mi to i do 50 když na to přijde, záleží jak se to totiž podá to oslovení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.14 23:04

A všichni ji mají rádi a se všemi vychází.
Hele, nepomůže ti, že ti tu někdo bude psát, že je to divný. ´podala sji to tak, jako že ona chce spát s tatínkem, pravda je taková, že musí, páč jediné místo je v obýváku a tatínek spí raději sám nebo s ní než s tebou, to není její chyba, jezdí za tátou každý víkend, zdá se ti dospělá, nicméně je to nesamostatná bytost, co jezdí domů k rodiči, joj, my v jejím věku na vejšce přeci taky jezdili domů k rodičům, přestože jsme měli studentské bytečky. To že nepracuje a tatínek jí živí, to je problém tvého partnera, nikoliv té holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.11.14 23:04

Tak to spaní v posteli mi normální nepřijde, ani omylem. a to je hezký, že spolu mají úzký vztah, ale 22 letá holka by měla mít úzký vztah s někým úplně jiným, měla by se od táty odpoutat, najít si přítele, a časem založit svou rodinu. a k tátovi chodit občas na oběd, na rodinnou návštěvu, pokud bydlí daleko, tak tedy i s přespáním, ale rozhodně v obýváku na gauči, jako návštěva. Jasný, že měla těžký dětství, ale už má nejvyšší čas začít žít nový život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí