22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
16.11.14 23:05
@terinka4444 píše:
nemáš ji ráda, že?

zkousela jsem to, opravdu, ale nejde to, nedokazu to. Miluju svoji dceru s pro dalsi „dceru“ neni misto. Jsem zla, ale chci taky kousek sveho stesti. Mockrat mi ublizila a ja neumim a ani nechci donekonecna odpoustet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
16.11.14 23:06

Mně to teda divné přijde. S holčinou bych si promluvila, že ji bereš spíš jako kamarádku než dceru a že by jsi chtěla, aby to tak brala taky tak a říkala ti jménem. Ale to se mělo nastavit hned. A s roční dcerkou bych už v pokojíčku nespala, ale pěkně s manželem a bylo by vyřešeno. Nějaké objímání a poplacávání bych neřešila. To není nic tak hrozného a stejně to nezměníš. Holčina se sama časem od taťky odtrhne a začne si žít vlastní život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.14 23:07
@slavuska1 píše:
Tak to spaní v posteli mi normální nepřijde, ani omylem. a to je hezký, že spolu mají úzký vztah, ale 22 letá holka by měla mít úzký vztah s někým úplně jiným, měla by se od táty odpoutat, najít si přítele, a časem založit svou rodinu. a k tátovi chodit občas na oběd, na rodinnou návštěvu, pokud bydlí daleko, tak tedy i s přespáním, ale rozhodně v obýváku na gauči, jako návštěva. Jasný, že měla těžký dětství, ale už má nejvyšší čas začít žít nový život.

jenže ona spí v obýváku, na jediném volném místě v tom bytě, jinou možnost nemá. Ale i tatínek, který spí raději s ní, než s partnerkou, a to přes týden spí tatínek v tom obýváku sám, ani tak se nevrací do ložnice. A dává se to za vinu dceři, tak to ale přeci není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
@terinka4444 píše:
A všichni ji mají rádi a se všemi vychází.
Hele, nepomůže ti, že ti tu někdo bude psát, že je to divný. ´podala sji to tak, jako že ona chce spát s tatínkem, pravda je taková, že musí, páč jediné místo je v obýváku a tatínek spí raději sám nebo s ní než s tebou, to není její chyba, jezdí za tátou každý víkend, zdá se ti dospělá, nicméně je to nesamostatná bytost, co jezdí domů k rodiči, joj, my v jejím věku na vejšce přeci taky jezdili domů k rodičům, přestože jsme měli studentské bytečky. To že nepracuje a tatínek jí živí, to je problém tvého partnera, nikoliv té holky.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@Nova.holka píše:
zkousela jsem to, opravdu, ale nejde to, nedokazu to. Miluju svoji dceru s pro dalsi „dceru“ neni misto. Jsem zla, ale chci taky kousek sveho stesti. Mockrat mi ublizila a ja neumim a ani nechci donekonecna odpoustet.

Holka ty se vzpamatuj nebo se svojí dcerou zůstaneš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@Nova.holka já jineznám, tak nemůžu soudit, ale možná v tom to bude, že ti je pod kůží.. možná bys měla být nad věcí a když se něco bude dít, věšení na manžela, poplácávání atd. tak to spíš přejít ve vtipu, neukázat, že ti to vadí.. třeba právě to, jí dělá radost. to hlavy ji nikdonevidí.. třeba je možné, že to dělá schválně, třeba ne, ale nevím no.. přijde mi na takové chování velká.. co jis popsala..

Příspěvek upraven 16.11.14 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
@slavuska1 píše:
Tak to spaní v posteli mi normální nepřijde, ani omylem. a to je hezký, že spolu mají úzký vztah, ale 22 letá holka by měla mít úzký vztah s někým úplně jiným, měla by se od táty odpoutat, najít si přítele, a časem založit svou rodinu. a k tátovi chodit občas na oběd, na rodinnou návštěvu, pokud bydlí daleko, tak tedy i s přespáním, ale rozhodně v obýváku na gauči, jako návštěva. Jasný, že měla těžký dětství, ale už má nejvyšší čas začít žít nový život.

Vsichni z ni porad delaji chudinku, ja taky nemam tatinka a nikdo se se mnou nemaze, jsem dospela a zvladam vsechno sama, oba nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@Callipo90 píše:
Upřímně, já mít macechu o 5 let starší, tak jí říkám mami už jen opravdu z té absurdní situace a ne protože by si můj otec našel tak mladou, ale protože bych měla o 5let mladší macechu, jsem prostě taková držka a zůstane mi to i do 50 když na to přijde, záleží jak se to totiž podá to oslovení.

Blbý, že to zakladatelku vytáčí a zřejmě to dává na sobě znát. Možná, že kdyby na tu hru přistoupila a občas jí to vtipně vrátila, že by se ledy prolomily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
16.11.14 23:08

Třeba je to jeho milenka, převlečená za dceru, aby ji nemusel schovávat a rovnou s váma mohla legálně sem tam bydlet :lol: :lol: samozřejmě si dělám puedel…

Tak mě tak napadá, nežárlíš i ty na ni?? Je vlastně jen o trochu mladší, běž závazků a tvého manžela má omotaného kolem prstu :think: (btw, nečtu všechny příspěvky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
16.11.14 23:09
@Nova.holka píše:

Hmm… tak to bude tezky. Budes tyto pocity muset nejak zpracovat. Predstav si, ze bys mela bydlet s nekym kdo tvoji dcerku, kterou tak milujes nema rad… On svou prvni dceru miluje stejne tu Vasi. Nenut ho si vybirat mezi detmi. Zapracuj na svych pocitech a pokus se s tim neco udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 23:09
@hanka.br. píše:
Blbý, že to zakladatelku vytáčí a zřejmě to dává na sobě znát. Možná, že kdyby na tu hru přistoupila a občas jí to vtipně vrátila, že by se ledy prolomily.

Ja to ale nedokazu, neumim to, kdyby ano, alespon by se mi ulevilo, ale jak to udelat? Psat ji v podpisu sms-maminka, placat ji taky po zadku, delat z ni neschopnou malou holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
16.11.14 23:10
@tinkerbelll píše:
Třeba je to jeho milenka, převlečená za dceru, aby ji nemusel schovávat a rovnou s váma mohla legálně sem tam bydlet :lol: :lol: samozřejmě si dělám puedel…Tak mě tak napadá, nežárlíš i ty na ni?? Je vlastně jen o trochu mladší, běž závazků a tvého manžela má omotaného kolem prstu :think: (btw, nečtu všechny příspěvky)

Psala hned na zacatku, ze na ni zarli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
@evill píše:
Hmm… tak to bude tezky. Budes tyto pocity muset nejak zpracovat. Predstav si, ze bys mela bydlet s nekym kdo tvoji dcerku, kterou tak milujes nema rad… On svou prvni dceru miluje stejne tu Vasi. Nenut ho si vybirat mezi detmi. Zapracuj na svych pocitech a pokus se s tim neco udelat…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
@evill píše:

Ja nechci, aby si vybiral mezi detmi, ale aby me respektoval jako svoji pritelkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.11.14 23:11

A kde tvoje vyvdaná dcera bydli? Předtím bydlela s tátou, ne? A pak k vám chodila na návštěvu a potupně spala v obýváku. A teď už ani tuhle postel u vás nemá, zabral ji její otec. A když máte malý byt, kdy se ty přestěhuješ za mužem, aby tvoje bio dcera měla svůj pokojíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí