Může začít vztah sexem?

70
16.11.14 17:56

může začít vztah sexem?

Mám asi neovyklou otázku, ale připadá mi, že dnešní chlapi snad nejdřív chtějí ženskou vyzkoušet v posteli nebo co a pak se rozhodnou. Může z něčeho takovýho vzniknout vztah, teda ze strany chlapa, nebo mu jde jen o to jedno? já už téhle době přestávám rozumět. Jako je to důležitá součást vztahu to jo i pro mě, pokud to v tomhle nefunkuje tak bohužel, ale tímhle začínat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3774
16.11.14 17:57

@isabellll Začít může, ovšem dlouhé trvání tomu nedávej…určitě ti tady odpoví spousta holek i ve stylu - výjimka potvrzující pravidlo, ale spoléhat na to?…raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
16.11.14 17:59

No, není se asi čím chlubit, ale u mě a mého přítele tak vztah začal. Na rande jsem ho vytáhla já, večeře, já samej drink na kuráž a už to bylo… :mrgreen: no, druhý den jsem si to vyčítala, ne že ne, každopádně on se ozval a teď je tomu 5 let, máme 8 měsíčního cvrčka a vztah super šlape…takže ano, sexem může začít vztah…i když si myslím, že to není zrovna neideálnější začátek… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
16.11.14 18:01
@isabellll píše:
Mám asi neovyklou otázku, ale připadá mi, že dnešní chlapi snad nejdřív chtějí ženskou vyzkoušet v posteli nebo co a pak se rozhodnou. Může z něčeho takovýho vzniknout vztah, teda ze strany chlapa, nebo mu jde jen o to jedno? já už téhle době přestávám rozumět. Jako je to důležitá součást vztahu to jo i pro mě, pokud to v tomhle nefunkuje tak bohužel, ale tímhle začínat?

Je to už pěkných pár let. Mně bylo 18, jemu 20. Sex na pláži, nic jsme si neslibovali /oba jsem měli v té době v Čechách dlouhodobé vztahy/. Po návratu jsme se asi měsíc neviděli, pak mě vyhledal. Nezávisle na sobě jsme během toho měsíce své vztahy ukončili. Chodili jsme spolu nádherné tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
16.11.14 18:02

U me to vyslo a vicekrat :-D ale vztah jsem ukoncovala vetsinou já : :mrgreen:
Muze to vyjít, ale to musis citit sama.. Zda je od nej nejaký zajem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.11.14 18:03

Náš vztah taky takhle začal :-) K sexu došlo jen pár hodin po seznámení, i když já jsem na tohle nikdy nebyla. Ale stalo se, je nám spolu krásně, a v březnu se nám narodí naše vytoužená holčička :-) (Ta ale nevznikla tímhle sexem, jen pro pořádek ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
16.11.14 18:03

Jelikož sex je pro mě ve vztahu natolik důležitý, a pokud by nám to neklapalo v posteli ve vztahu bych nebyla, tak ten, kdo chlapy takto zkouší jsem já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
16.11.14 18:04

Tak me to take prijde divne, jsem ze stare skoly. Ale doba je dnes zrychlena, takze i faze chozeni, sex, bydleni se zrychluji. Moje sestra ma bohuzel tu zkusenost, ze to tak je, ale ji se to samozrejmne nelibi, proto je stale sama. Na druhou stranu jeji kamaradka potkala kluka, prvni rande skoncilo spolecnou noci, ktera se protahla na spolecne bydleni a nyni uz jsou rok manzele, takze asi si byli souzeni, jinak tomu nerozumim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pov
227
16.11.14 18:06

Já měla kámošez práce, se kterým jsem chodila na pivo a řešila všechno možný, po třech měsících jsme se spolu v opilosti vyspali, pak podruhé, potřetí, furt že jen tak, bo nikoho nemáme a najednou - Myslíš, že bys mě mohl milovat…??? - Myslím, že bych mohl… A letos jsme spolu šest let, máme pětiletou dceru, druhou čekámě a i když to jednu dobu vypadalo na rozvod, protože jsem ptěhotněla opravdu hned, něž jsme se stačili poznat, dnes vím, že mám nejlepšího chlapa, jakýho pro mě osud mohl mít schovanýho :srdce: ale vždycky to vyjít nemusí, to je jasný :nevim: může se to zkusit, ale radši hned neoplodňovat, jak my, i když jsem šťastná, že dceru mám a zrovna s ním, tak je mi jasný, že kdyby nám to nevyšlo, tak dítě tím bude trpět nejvíc a nezaslouženě… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
16.11.14 18:07
@isabellll píše:

může :D mám ted vztah 8. měsíců vzniklý z úletu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.11.14 18:09

@isabellll může..znám 4 velmi blízké kamarádky, co to tak měly, všechny jsou minimálně 5 let vdané a mají s dotyčnm děti..takže ano, může..ale nelze paušalizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
16.11.14 18:09
@bambooska píše:
Jelikož sex je pro mě ve vztahu natolik důležitý, a pokud by nám to neklapalo v posteli ve vztahu bych nebyla, tak ten, kdo chlapy takto zkouší jsem já :)

mám to podobně :D pokud to zdržuju, je už víceméně jasné, že ta fyzická část není ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
16.11.14 18:11

Ja byla v blbym vztahu a ukoncovala ho.
Nechtela jem nic vaznyho jen si „uzivat“

Dopadlo to tak ze sem si z jednim semtam napsala, byl stamgast a nosil mi z hospody kdeve varil uplatky, ja byla nonstop bar.

Jednou po praci sem mu napsala jestlu si me nechce vyzvednout.
Za tyden sem se knemu stehovala.
Po dvou letech presne byla svatba, po 2,5 prvni syn.
Ted ti bude na jare tesne pred 5tym vyrocim narozeni dvojcat.

Ja ale fakr chtela jen ten sex :-P i sme si to psali a rekli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
16.11.14 18:17

Ano muze. Sveho muze sem svedla ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.11.14 18:18
@Venetia píše:
mám to podobně :D pokud to zdržuju, je už víceméně jasné, že ta fyzická část není ok

Taky to mám podobně, pro mě je lepší když vztah začíná tak si to zkusit hned se vším všudy, protože u mě to tak je, že pokračování vztahu stojí a padá se sexem. Stalo se mi že jsem s mužským nebyla v postýlce spokojená a o pokračování vztahu jsem neměla nejmenší zájem, ono je to i lepší, jestě jsem nebyla citově zaháčkovaná, takže mě to nemrzelo, citvě se zaháčkuju až s tím pěkným milováním a pak může vztah začít.
Taky si nedovedu představit, že s někým budu dlouho chodit a pak to v posteli nebude dobrý a to už se pak moc těžko rozchází, už to bolí a taky to je zbytečná ztráta času.
S mužem jsme se znali 4 dny, viděli jsme se podruhé a bylo :hug: a nádherné a od té doby spolu i bydlíme a žijeme, je to dvaapůl roku.
No ale bohužel už to není takové jako na začátku, muž nepotřebuje tak často jako já a já bych rada častěji. Moc mě mrzí, že nikdy nic nevydží tak jako na začátku, já jsem pro, ale sama na to jaksi nestačím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí