Může začít vztah sexem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14336
16.11.14 19:08
@Anys29 píše:
@Bureschka Přišla jsem si jak d…a :-) Nejsem sice moralista a nemám nic proti sexu na jednu noc, neodsuzuju ho, ale nikdy jsem to nedělala. A manžel se mi tehdy fakt líbil, měla jsem strach, že se už neozve a skončí to u té jedné noci, proto jsem litovala. Naštěstí se tak nestalo :-)

jo tak to chápu, prožila jsi báječný sex a pak jsi nevěděla jestli se ti ozve a chtěla jsi prožívat ten báječný sex už napořád a to už jsi byla zamilovaná až po uši.
no jo ale to je to samé i opačně, přesně chlap by se měl taky cítit jako ku…k a necítí, tak proč by ženská měla mít nějaké výčitky v tu chvíli jsou na tom oba stejně přeci.
Já se dokážu zamilovat pouze na základě krásného milování a pak to chci pořád když miluju, nejdřív se mi musí muž líbit a když vše proběhne tak jak má tak se zamiluju, když neproběhne tak z toho nic není :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.11.14 19:09
@Adduše píše:
Proč by nemohl? vztah může začít jakkoli - přátelstvím, sexem, seznamováním, může vás spojit vyhrocená situace, prostě cokoli…lidi se dávají dohromady za různých okolností :)

přesně tak, nějak to začít musí a je jednou od jakého začátku se to vezme, způsobů je hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.11.14 19:11

Může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
16.11.14 19:12

@Bureschka Je fakt, když si dva v sexu nesednou, tak podle mého názoru pak nemůže vydržet ani vztah. Na druhou stranu po několika letech manželství / vztahu se tohle taky trochu mění. Ze začátku jsme sexovali dvakrát denně plus třikrát v noci, chodila jsem do práce úplně vyřízená a nevyspalá, no a teď… je ta frekvence značně nižší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.11.14 19:13
@slavuska1 píše:
Může.

8o a co potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.11.14 19:14

Může i nemusí :-D

Já jsem si hrozně přála, aby náš vztah sexem začal (byla jsem hrozně hrozně…no moc jsem to chtěla :-D), ale ten můj ne a ne. :-D Kdybyste věděli, co já nosila na rande za ku. rví hadry, jen aby už…
Nakonec jsem ho tedy po několika nocích strávených v jedné posteli (každý na své půlce!!!) udolala a jsem nejšťastnější pod sluncem. I když jsem hlásala, že s ním NIKDY doopravdy nebudu, čekáme 4. dítko a je nám fajn! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
16.11.14 19:16

Ano muze :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.11.14 19:17
@Anys29 píše:
@Bureschka Je fakt, když si dva v sexu nesednou, tak podle mého názoru pak nemůže vydržet ani vztah. Na druhou stranu po několika letech manželství / vztahu se tohle taky trochu mění. Ze začátku jsme sexovali dvakrát denně plus třikrát v noci, chodila jsem do práce úplně vyřízená a nevyspalá, no a teď… je ta frekvence značně nižší :oops:

no a to je právě to co mě štve já jsem chodila taky nevyspalá ale šťastná, i když je fakt, že u nás to nebylo tolik jako u vás, tohle jsem s mužem nezažila nikdy tolikrát denně ani na začátku, ale denně to ano a to nevyspání a únavu jsem milovala.
já bych ráda tu intenzitu udržela, to že to klesá mi dost vadí a popravdě to moc nechápu proč to tak je, ale je, ráda bych aby to bylo pořád takový a když není a není to déle tak jsem úplně vyřízená a fakt nefunguju :nevim:
S mým minulým byl sex skvělý taky a pořád a pořád, ale vztah nám nefungoval, takžeo no to chce mít všechno nějak vyvážený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.11.14 19:18
@beckie píše:
Já jsem si hrozně přála, aby náš vztah sexem začal (byla jsem hrozně hrozně…no moc jsem to chtěla :-D), ale ten můj ne a ne. :-D Kdybyste věděli, co já nosila na rande za ku. rví hadry, jen aby už…
Nakonec jsem ho tedy po několika nocích strávených v jedné posteli (každý na své půlce!!!) udolala a jsem nejšťastnější pod sluncem. I když jsem hlásala, že s ním NIKDY doopravdy nebudu, čekáme 4. dítko a je nám fajn! :-D

tohle je skvělý, taky stydlín, jako ten můj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.11.14 19:20

@beckie kdybyste viděli co já kolikrát i doma mám za k…í hadry, ale nic, když nechce tak můžu lítat jak chci a v čem chci a nic, táááákže už nosím tepláčky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
16.11.14 19:23
@Tinkka píše:
Tak me to take prijde divne, jsem ze stare skoly. Ale doba je dnes zrychlena, takze i faze chozeni, sex, bydleni se zrychluji. Moje sestra ma bohuzel tu zkusenost, ze to tak je, ale ji se to samozrejmne nelibi, proto je stale sama. Na druhou stranu jeji kamaradka potkala kluka, prvni rande skoncilo spolecnou noci, ktera se protahla na spolecne bydleni a nyni uz jsou rok manzele, takze asi si byli souzeni, jinak tomu nerozumim!

Taky jsem to tak měla (první pusa, romantika atd.) a pak se jednou rozhodla, že na vážno toho bylo moc a chci milence…a mám ho, 6 let, po první probdělé noci na stole ležely klíče a po půlroce jsem zrušila nájemní smlouvu ve svém bytě, po roce jsme se stěhovali do většího a za další rok jsme splodili první dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
16.11.14 19:23

@Bureschka No u nás ta frekvence hodně klesla, když se nám narodila dcera :-) A myslím si, že tak to má hodně párů. Byla jsem unavená a sex bylo to poslední, na co jsem měla chuť. Pak jsem se trochu vzpamatovala a řekla si, musíš!!! protože jsem se bála, aby si třeba nenašel bokovku. Nebuďme naivní, chlapi sex potřebujou (a samo i ženy). A teď už je to dobrý, dceři jsou tři, ale denně to teda není ani náhodou :P A když po partnerovi aktivně vyjedeš, tak tě odmítne? Podle mě to je cesta, být aktivnější, ale chápu, že to může jednoho otrávit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.11.14 19:28
@Almatka píše:
Taky jsem to tak měla (první pusa, romantika atd.) a pak se jednou rozhodla, že na vážno toho bylo moc a chci milence…a mám ho, 6 let, po první probdělé noci na stole ležely klíče a po půlroce jsem zrušila nájemní smlouvu ve svém bytě, po roce jsme se stěhovali do většího a za další rok jsme splodili první dítě :-D

krásný a nemělo to být navážno a je z toho krásný vztah :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.11.14 19:28

@Bureschka Když on to není stydlín, ale prý hned věděl, že mě chce napořád a ne si jen tak zašpásovat a nechat mě jít (jako jsem to hlásala já :oops: ). On je prostě takový můj romantik. Vždycky, když jsem ho omotávala jak liána, tak mě odstrkoval na druhou (dnes už moji :-D) půlku postele, že „na to máme celý život“. :mrgreen: A asi mě těma kecama dostal. :mrgreen: :mrgreen: Za dva týdny jsem byla zamilovaná až po uši a nastěhovaná. :mrgreen:
Pak byl teda jeden čas neskutečný kanec, ale teď mi nějak „zfotrovatěl“, asi jsou ty čtyři potomci na něj moc. :mrgreen: :mrgreen: Já bych mohla pořád. On je trošku lenoch, ale když zavelím, tak není cesty zpět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.11.14 19:31
@Anys29 píše:
@Bureschka No u nás ta frekvence hodně klesla, když se nám narodila dcera :-) A myslím si, že tak to má hodně párů. Byla jsem unavená a sex bylo to poslední, na co jsem měla chuť. Pak jsem se trochu vzpamatovala a řekla si, musíš!!! protože jsem se bála, aby si třeba nenašel bokovku. Nebuďme naivní, chlapi sex potřebujou (a samo i ženy). A teď už je to dobrý, dceři jsou tři, ale denně to teda není ani náhodou :P A když po partnerovi aktivně vyjedeš, tak tě odmítne? Podle mě to je cesta, být aktivnější, ale chápu, že to může jednoho otrávit…

teď už poznám kdy nemám ani nic zkoušet, ale dřív jsem zkoušela a byla odmítnuá mockrát, takže teď když zkusím a vidím, že to jaksi nefunguje, tak toho nechám a jde se spát a někdy zkouším i během dne, ale když nechce tak to prostě nejde. Blbý je, že to nejde v případech kdy já moc moc chci. Teď se to tak nějak urovnalo a někdy je sex častější a někdy méně často a to já jsem pak ale vyřízená, když přestávka trvá moc dlouho třeba týden a muž si mě nevšímá jako eroticky a nevysílá žádné signály že by jako chtěl :hug: tak to jsem pak fakt šílená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí