Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kunča píše:
Majki. r - souhlasím, když mají prachy, moc, postavení, ale i to charisma se okouká s holou prdelí.
Ono ve všechn vztazích, kde je nouze, bývá víc problémů. Ale alespoň je tam mládí a vitalita. A šance, že to bude lepší ![]()
Navíc to charisma obvykle pramení z postavení dotyčného (v zaměstnání
), dokud je to šéf, je má charisma. Jenže věk každého dožene a kolem pětapadesáti začnou všichni chlapi dědkovatět, nadávají na politiku, vzpomínají „na staré dobré časy“ atd. Ato už moc sexy není, zvláště pro jejich ženské, které jsou v tu chvíli v plné síle.
@kunča píše:
Majki. r - souhlasím, když mají prachy, moc, postavení, ale i to charisma se okouká s holou prdelí.
Měl jenom to charisma v té době
, na co on mne vlastně dostal?
to nevysvětlím ![]()
@Maculinka píše:
Ale pořád si stojím za tím, že tě neopravňuje nesouhlasit s jeho výběrem. Teda nesouhlasit můžeš, ale to je tak všechno. Navíc, to jak tu ženu prezentuješ, si o ní vůbec nic zlého nemyslím a její chování vůči tobě je více než pochopitelné.Já pořád nechápu, co jsi čekala? Že se na ni kvůli tobě vykašle, dá přednost nějaké kamarádce před ženou, kterou evidentně miluje? A počká na ženu, kterou mu ty sama schválíš? Já stále nemohu přijít na to, co sis od toho slibovala
Upřímně, nebudeš to náhodou ty, kdo žárlil?
Nezlob se na mě, ale toto není v kamarádství normální, aby kamarád byl na mě vytočený jen proto, že jsem si našla někoho, kdo se mu nezamlouvá.
Nerada odsuzuji lidi, ale podle toho, co tu píšeš, budeš zajisté i „skvělá“ tchyně.
Ja nie som vytocena. A prestala som sa s nim stretavat, aj ja. aj moja sestra, aj moja mama, aby sme mu ‚nestali v ceste‘. Mrzi ma to, to je cele. A bolo na nom vidiet, ze to mrzi aj jeho. Ale verim ze ho mrzelo viac, ked ona plakala ze bol s nami. Jeho som rada mala, ju nie. Povedala som mu, ze ju rada nemam, ze jeho vyber respektujem, ale ze bude lepsie ked sa my dvaja prestaneme kamaratit. CO JE NA TOM SPATNEHO? Mala som si trvat na kamaratstve s nim, aj keby to znamenalo jeho rozchod s nou, hoci som ja s nim chodit nechcela?
![]()
@Maculinka píše:
Působíš na mě jako zhrzená kamarádka, kdy se kamarád rozhodl pro svou lásku na úkor přátelství.Nicméně, správné rozhodnutí, protože jsi opravdu strkala nos tam, kam jsi neměla. Kdybys to všechno akceptovala, mohli jste být možná přáteli do dnes. Pokud jsi zastávala takové názory a netajila se s nimi před jeho ženou, nedivím se, že jí šla tvá přítomnost proti srsti.Edit: pro @Bábi Zlopočasná
JA SOM SA PRESTALA KAMARATIT. Nie on. On bol medzi dvoma (styrmi) kamenmi. Pri poslednej sluzbicke, o ktoru ho poprosila moja mama ho jeho nastavajuca porezvanala v 10-minutovych intervaloch. Potom sme sa mu my tri zacali vyhybat.
@Maculinka píše:
@Levandule121 Buď natolik laskavá a nevytrhávej věci z kontextu. První si přečti pořádně posledních pár stran, protože jsi evidentně nečetla poctivě.Ona by té ženě nejspíš nevadila, kdyby zmiňovaná diskutérka nestrkala nos do věcí, po kterých ji nic není a nasírat se kvůli toho, že si kamarád najde o tři roky starší (odůvodnit to tím, že jí do toho je dost, když k nim po škole jezdil?). Prostě první čti pořádně a nevytrhávej věci z kontextu.
Koncim. Mat rada chlapca, ktory celu pubertu radsej stravi v kruhu mojej rodiny nez kdekolvek inde, ac nie je pokrvne pribuzny a je iba spoluziakom mojej malej sestry je ocividne smrtelnym hriechom.
@Bábi Zlopočasná Možná, že kdybys tak neútočila na ten věk a nevyjadřovala se tu o ní jako o koze, tak bych nereagovala tak, jak jsem reagovala. Mi nešlo o to, že jsi mu ustoupila v cestě, ale ty nesmyslné důvody (viz tvá první zmínka o něm o pár stránek dřív mě nadzvedla ze židle!) proč ji nemáš ráda a hlavně ty argumenty. O nic víc mi tu nešlo..
@Pesimista píše:
myslis jako otec nebo jako z pohledu te mlade partnerky, pokud jako otec te divciny, byva obvykle, ze tihle sirotci byvaji vedeni k vysoke mire samostatnosti, tedy si spise myslim, ze moje dcera by byla vysoce samostatna, kdyby zustala bez maminky, z pohledu soucasne partnerky, nebyt ditete, asi bych utekl z te sodomy gomory
Takže ty jako otec bys vedl děvče k vysoké míře samostatnosti. Jak je vidět, otec z diskuse ji vede k vysoké míře závislosti. A vo tom to je…
@Kobliha51 píše:
Takže ty jako otec bys vedl děvče k vysoké míře samostatnosti. Jak je vidět, otec z diskuse ji vede k vysoké míře závislosti. A vo tom to je…
asi mu to velice prijemne lechta jeho ego nepostradatelneho tatinka
@Kobliha51 píše:
a tak třeba naopak tohle je hlavně proto, že je samostaná - a sama vzala do rukou způsob, jak vyštípat macechu a „zachránit“ tak otce
co my tady víme, že jo
třeba je tady opravdy zásadní problém, že macecha i dcera jsou vrstevnice. jako když jsem byla mladičká, tak mi taky imponovali starší chlapi, a vůbec nešlo o prachy nebo postavení v zaměstnání, jak tu kdosi naznačoval. ovšem přítel zakladatelky si první dítě pořídil jako mladík někdy ve dvaceti, tak se mu teď dle mého názoru poněkud nešťastně sešly přítelkyně i dcera věkově blízko sebe a holt to dělá problémy. myslím, že kdyby přítelkyně byla starší a dcera mladší, nemusela by mezi nimi ta averze být až taková ![]()
@sagina píše:
a tak třeba naopak tohle je hlavně proto, že je samostaná - a sama vzala do rukou způsob, jak vyštípat macechu a „zachránit“ tak otceco my tady víme, že jo
třeba je tady opravdy zásadní problém, že macecha i dcera jsou vrstevnice. jako když jsem byla mladičká, tak mi taky imponovali starší chlapi, a vůbec nešlo o prachy nebo postavení v zaměstnání, jak tu kdosi naznačoval. ovšem přítel zakladatelky si první dítě pořídil jako mladík někdy ve dvaceti, tak se mu teď dle mého názoru poněkud nešťastně sešly přítelkyně i dcera věkově blízko sebe a holt to dělá problémy. myslím, že kdyby přítelkyně byla starší a dcera mladší, nemusela by mezi nimi ta averze být až taková
Tak jasně, že to v tom bylo. Jde chlap, kolem dvě křehulky, těžko říct, která je dcera a která přítelkyně. Navíc přítelkyně ´je mírně starší, po těhotenství, s děckem na krku. Dcera je svěží, vysmátá, otci vzácnější ![]()