22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
17.11.14 22:01

@Nova.holka Já bych mu ji poslala. Něco jiného je se snažit neustále vycházet vstříc. Ale když ti v takové situaci pošle tak ošklivou sms, tak bych mu ji poslala, ať vidí, co má doma za fracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
17.11.14 22:01

,

Tak to je teda síla co píšeš. Máš alespoň kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 22:02
@majki.r píše:
Hm, tak to je fakt charakter. :zed: No, určitě jste měli nějaké hlubší problémy. Teď bych se snažila to otočit v pozitivum pro tebe. Užila sis s ním dost trápení, stejně tak i od dcery, tak bych se dívala vstříc pozitivním zítřkům. Kam půjdeš? Máš oporu ve své rodině?

Mam svuj byt, cely den jsem s bratrem stehovala svoje veci, stal nad nami jako drab, az mi to prislo k smichu, abych mu asi nahodou nevzala neco jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
17.11.14 22:03

@Nova.holka prosímtě,mluví s ní opravdu jak s nějakým spratkem desetiletým. Úplně mi ted naskočila husina. Až se otřepeš, najdeš si chlapa k sobě, tohle je fakt hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
@Nova.holka píše:
Stejne by to zase nejak okecal, jako ze je chudinka a ze se bala, ze uz ji nebude mit tarinek rad, kdyz ma novou pani. Znam ho a hlavne, vracet se nechci, nebudu ze sebe delat nejakou zoufalku, mame kde bydlet, mame za co zit, malou zvladnu zabezpecit i bez jeho pomoci.

Tenhle přístup se mi líbí :-) Jsi silná holka, určitě to zvládneš. Však on se vytrestá už jen tím, že nebude mít malou u sebe. A jednou mu dojde, jak se ta dcera chová. A nebo mu to nedojde a bude to pořád stejné, v tom případě by stejně nebylo o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789

@Nova.holka to neni zalovani, taky bych ju poslala, ať ma chlap přehled co se mrzí Vámi dvěma děje a nevidí to jenom z jedné strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
@majki.r píše:
@Nova.holka Já bych mu ji poslala. Něco jiného je se snažit neustále vycházet vstříc. Ale když ti v takové situaci pošle tak ošklivou sms, tak bych mu ji poslala, ať vidí, co má doma za fracka.

On to ale neuvidi, kdykoliv udelala nejaky pruser, vzdy ji omlouval, NIKDY ji nevynadal, nezakazal, vse dovolil, vse poridil, kdyz si usmyslela, takovy opici tata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 22:05
@majki.r píše:
Tu sms bych mu přeposlala. :|

já taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 22:06
@boball píše:
@Nova.holka prosímtě,mluví s ní opravdu jak s nějakým spratkem desetiletým. Úplně mi ted naskočila husina. Až se otřepeš, najdeš si chlapa k sobě, tohle je fakt hrůza :roll:

Nejhorsi je, ze ona je vlastne chudak. Nevi, o cem zivot je a neni vubec pripravena, je stale schovana za tatovymi sirokymi rameny, on ji prece ochrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 22:06

A jí napiš, že jsi šťastná, že jsi se zbavila takového spratka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 22:07

Vlastne jsem i rada, ze mala nebude videt tu „vychovu“ kazdy den a pritel nebude mit takovy vliv a jaz ni vychovam slusneho cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
17.11.14 22:07

@Nova.holka On jí život naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 22:08
@terinka4444 píše:
A jí napiš, že jsi šťastná, že jsi se zbavila takového spratka

Nereagovala jsem na to. Nebudu se snizovat na jeji uroven, presne to by chtela, zase me vyprovokovat, coz ocividne delala s potesenim celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
17.11.14 22:09
@boball píše:
… tak prozatím naučil jen zakladatelku, bohužel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 22:09
@boball píše:

Myslim, ze otec ji nenecha, aby si nabila pusu a poucila se z chyb. Ale to uz neni moje starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí