22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
17.11.14 11:44
@Nova.holka píše:
zezacatku ano..

A jak se on k těmto problémům staví? Uzná je alespoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.11.14 11:54
@Nova.holka píše:
mam ho rada, to ano, ale poseledni dobou jsem si spis hrala na dokonalou rodinku kvuli nasi dceri, aby nestradala a nemela spatne vzpominky na detstvi. Chudinka, dnes rano jsme po sobe tak rvali, az se z toho hystericky a zoufale rozplakala.

Proč jste na sebe řvali? Takto se problémy neřeší.

• Citovat
  • Upravit
6350
17.11.14 12:45

@Nova.holka Mám z prvního manželství stejně starou dceru, jako je dcera tvého muže. Mám celkem jasnou představu, jak by se tvářila na podobně starou ženu svého otce ;) a že už se její tatínek dívá i po mladších ;) ( zasekl se někde na těch 17-18 :roll: ). Že by mu /jim nějak škodila zcela bez důvodu si nemyslím. Ale taky by záleželo na tom, jak by se chovala ona přítelkyně k dceři, v případě, že by si nesedly, těžko říct, ale asi tuším… Na druhou stranu, chlap, co se dokáže postavit za své dítě, i když už dospělé… klobouk dolů, většina spálí mosty a jede se dál, bez ohledu na minulost a závazky z ní plynoucí ;). Takže možná jednou oceníš, že je takový, jaký je, možná.. ;).
Sleduji diskuzi od rána a než jsem se dostala ke konci, jsi už odstěhovaná :think:. Třeba je to dobře, jestli problémy máte už kolik let, možná v podstatě od samého začátku?? jen teď už je víc vidíš. Moc to nevidím na šťastný konec, i když, kdo ví, že a kdo nakonec ví, co bude ten šťastný konec ;)? Vy byste museli udělat za vším tlustou čáru a začít znovu, ale jste na to tři a nevím, nevím, podle tvých slov asi příliš přístupní nebudete ani jeden, promluvit si v klidu, bez emocí a hádek se nejspíš nepodaří. Ale jinak přeju ať se život začne ubírat lepším směrem, ke spokojenosti třeba všech, tohle asi byla chyba a je potřeba se poučit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.11.14 13:10
@Callipo90 píše:
Vtip??? Takže žárlíš na jeho 22letou dceru?? Pro tebe je možná stejně stará jako ty nebo skoro stejně, ale pro něj bude vždy malá holčička, stejně jako vaše dcera. Běž se z toho vyspat :roll: A nechápu ten nadpis a celkově to je zas nějaká provokace :roll: achjoooooo

No tak pardon, ale aby spal 42 letej tatik se svou 22 letou dcerou v jedne posteli, mi fakt normální nepřijde a poplácávání po zadku rovněž ne. Asi jiná kultura. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.14 14:38
@marmelada78 píše:
No tak pardon, ale aby spal 42 letej tatik se svou 22 letou dcerou v jedne posteli, mi fakt normální nepřijde a poplácávání po zadku rovněž ne. Asi jiná kultura. :nevim:

Jo, to bude tou kulturou… :D ne, vážně, A´t mají mezi sebou problémy jaké chtějí, jedno je jasné. Že to takhle vyhovuje dceři, to pochopím. Ale, že se to takhle líbí tatínkovi, to nechápu. A to bez ohledu na to, jak to doma mají a nebo nemají. To v tomhle případě vůbec nehraje roli. Může se stát, že se takhle přespí někde na chatě, ve stanu atp. ale pravidelně spát s dospělou dcerunkou, to není normální. Až si dívčina najde kluka a bude mu vyprávět, jak spí s tatínkem na jedné posteli, no nevím, asi bude překvapen. Nikoho takového neznám. Jedině si občas přečtu v novinách, jak si otec pořídil s dcerou pár děti.

• Citovat
  • Upravit
46867
17.11.14 14:48
@Callipo90 píše:
Nevím proč bych si měla sedat na ruce ;) to že se mnou nesouhlasíš, neznamená, že nemůžu napsat svůj názor, takže si to nech! :palec: Snažím se tu říct, že primárně má zakladatelka problém se svým partnerem, nekomunikují, atd… a výlevy typu, že tu teď brečí atd… prostě nemusím, je to zbytečné na diskuzi. Myslím, že tu bylo xkrát řečeno o co jde ;)

A to, ze nesouhlasis se zakladatelko neznamena, ze musi jit spat.
Svuj nazor si napis, stejne tak jsem napsala svuj nazor ja. A svuj nazor si nenecham. :mrgreen: :mrgreen:
Kdyz je pro tebe diskuse zbytecna, tak se ji neucastni, ne? Jak jednoduche.
Rypat muzes doma zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.14 14:50
@Nova.holka píše:
Vse jsem precetla, nazory se ruzni, kszdopadne bych vam rada rekla, jak to je. Ja mam penize, dedila jsem po otci, dum financujeme spolu a mam jeste druhy byt-garsonieru. Dnes rano jsem se o tom pokusila mluvit, na vase rady a dopadlo to tak, ze jsem ted s malou prave v te garsonce a ne im, jak to bude dal, rekla jsem csechno, mozna jsem nemela, ale vyhodil me…

Udělala jsi dobře. Možná se mu rozsvítí a třeba ne. Jeho dcera si třeba najde nějakého boháče a jako klíště přeleze z jednoho na druhého. Otec jí totiž do života dal to, že nemusí pracovat a peníze se sypou. To není dobře. A třeba si on uvědomí, že má ještě jedno dítě a dáte se znovu dohromady.

• Citovat
  • Upravit
46867
17.11.14 14:52
@Nova.holka píše:
tyv tom vidis neco jineho hned od zacatku, jsi proste sybila, ktera vidi vesti z koule.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.14 14:57

@bamba

Tak jsem si teda přečetla pár stran a vychází mi to pořád stejně. Naopak ještě víc nechápu, proč nespí o víkendech, kdy dcera přijede, v posteli se zakladatelkou. Dobře, v týdnu musí chodit do práce, tak spí na gauči, aby se vyspal. O víkendu nechodí do práce, ale přijíždí dcera. On by mohl spát se zakladatelkou a svým malým dítětem a dcera by spala na gauči. Tak proč spí o víkendech se svou dospělou dcerou? Cítila bych se tam jak pátý kolo u vozu a šla bych pryč. Taky by se mi to nelíbilo.

• Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.14 17:41

@Kobliha51 Myslela jsem tím, že problém je někde jinde, ne v dceři. Asi tam něco moc neklape, když nechce spát se zakladatelkou. Jenže to ví jen oni.

• Citovat
  • Upravit
195
17.11.14 17:52

@Nova.holka
Taky by mi to vadilo…Asi bych se do tohoto vztahu ani nepouštěla, jestli to bylo podobně od začátku…
Mám kamaráda, je fajn, ale má taky zvláštní vztah s dospělou dcerou, těžko si kvůli tomu někoho najde.Tam je ještě dobré, že dcera je v Praze a má přítele. Ale ted co jsme se viděli naposled, tak přiznal, že studuje snad 4. VŠ, že se stále hledá…Měli špatné vztahy po rozvodu, tak se snaží ji všemocně vyjít vstříc. Bylo by to na román, je to nejspíš dobře, ale málokterá ženská bude chtít být ta druhá…Nehledě na to, že člověk by měl naučit své děti samostatnosti a ne je takhle rozmazlovat a v podstatě nepřipravit na život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 19:52

Cely den nsem s bratrem dnes stehovala sve veci, v pristich dnes zacneme resit majetkove vyrovnani kvuli tomu domu. Jesteze msm strejdu, moc tomu nerozumim, pomuze mi. Vypada to opravdu na konecnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 19:53
@bamba píše:
Proč jste na sebe řvali? Takto se problémy neřeší.

neukocirovala jsem situaci a vypenila jsem a on si samozrejme nenecha nic libit, je hodne vznetlivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.11.14 19:57
@Nova.holka píše:
neukocirovala jsem situaci a vypenila jsem a on si samozrejme nenecha nic libit, je hodne vznetlivy.

Asi jste oba. Aspoň už víš, jak důležití pro něj jste. Koneckonců jsem pochopila, že jste už nebyly dávno, ale tys to nechtěla připustit. Bude vám líp samotným.

• Citovat
  • Upravit
69235
17.11.14 20:04
@Nova.holka píše:
Cely den nsem s bratrem dnes stehovala sve veci, v pristich dnes zacneme resit majetkove vyrovnani kvuli tomu domu. Jesteze msm strejdu, moc tomu nerozumim, pomuze mi. Vypada to opravdu na konecnou.

prosím tě, jestli jedna ostrá výměna názorů vede k rozpadu vztahu, tak ten vztah nestojí ani za slzu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí