22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
17.11.14 11:21

Vse jsem precetla, nazory se ruzni, kszdopadne bych vam rada rekla, jak to je. Ja mam penize, dedila jsem po otci, dum financujeme spolu a mam jeste druhy byt-garsonieru. Dnes rano jsem se o tom pokusila mluvit, na vase rady a dopadlo to tak, ze jsem ted s malou prave v te garsonce a ne im, jak to bude dal, rekla jsem csechno, mozna jsem nemela, ale vyhodil me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
17.11.14 11:22

@Callipo90 Jistě,zapomněla jsem napsat, že bych nerada podsouvala, že v tomhle případě se tak děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 11:24
@terinka4444 píše:
ty bláho, už se to posunulo do roviny, že sdílí lože se svou dcerou a ne se svou partnerkou :zed: :zed:

Spí tam s ní nebo ne? Co se Ti na tom nezdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 11:26
@Nova.holka píše:
Vse jsem precetla, nazory se ruzni, kszdopadne bych vam rada rekla, jak to je. Ja mam penize, dedila jsem po otci, dum financujeme spolu a mam jeste druhy byt-garsonieru. Dnes rano jsem se o tom pokusila mluvit, na vase rady a dopadlo to tak, ze jsem ted s malou prave v te garsonce a ne im, jak to bude dal, rekla jsem csechno, mozna jsem nemela, ale vyhodil me…

To je smutné. Jak Tě mohl vyhodit, když jste byt pořizovali spolu?
Víš, co pokud jsi zabezpečená a máš finance, už bych se ho nedoprošovala. Pokud jsi mu řekla slušně, co Ti vadí a on na to reaguje takhle není to normální komunikace mezi partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
17.11.14 11:27
@bamba píše:
Chyba není v partnerovi a jeho dceři, ale v tobě.

ale ne, chyba je i v partnerovi, i v dceři. a i v zakladatelce. holt si ukousla větší sousto, než kolik dokáže polknout. přeci jenom vážný vztah s o generaci starším chlapem, tam bych už primárně viděla riziko v tom, že nebude tak úplně partnersky vyvážený, obzvlášť když je zakladatelka ve věku partnerovy sotva dospělé dcery a vypadá to, že zakladatelka to nedokázala tak úplně ukormidlovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 11:29
@Nova.holka píše:
Vse jsem precetla, nazory se ruzni, kszdopadne bych vam rada rekla, jak to je. Ja mam penize, dedila jsem po otci, dum financujeme spolu a mam jeste druhy byt-garsonieru. Dnes rano jsem se o tom pokusila mluvit, na vase rady a dopadlo to tak, ze jsem ted s malou prave v te garsonce a ne im, jak to bude dal, rekla jsem csechno, mozna jsem nemela, ale vyhodil me…

Hele, pokud s ním financuješ dům, je psaný na vás oba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
@jannina1 píše:
To je smutné. Jak Tě mohl vyhodit, když jste byt pořizovali spolu?
Víš, co pokud jsi zabezpečená a máš finance, už bych se ho nedoprošovala. Pokud jsi mu řekla slušně, co Ti vadí a on na to reaguje takhle není to normální komunikace mezi partnery.

rekl, ze majetkove se vyrovname, o to se nebojim. Nevim, co bude dal, treba se mu to rozlezi v hlave, ale nevim, jestli bych jeste sla do druhe sance. Ulevilo se mi, ze jsem rekla vse, co se ve me za ty roky nastradalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Nova.holka píše:

já jsem ti to ale psala. Tohle se takhle nemá řešit, Nebo respektive, tohle přímé řešení vyústilo v to, co to vyústilo. To bylo jasné, neměla jsi poslechnout to poplácávání po ramenou…dál nevím, co ti poradit. Zcela zásadně záleží na tom, co chceš dál. Já bych se k němu nevrátila ani za zlatý prase. To jsem ale já, teď záleží na tom, co chceš ty. Pokud se vrátíš s prosíkem, vezme tě oravděpodobně zpět, ovšem tvá pozice bude ještě krapet horší, než včera. Jestli se to jemu rozleží a něco se změní, to si netroufám odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32586
17.11.14 11:30
@Callipo90 píše:
A proč spí na tom gauči i o všední dny kdy tam dcera není a žije někde 100km daleko??? Asi je to víkendový úchyl :roll:

No dyt to tu psala ze dite breci a on se chce vyspat do prace tak kde jste vzaly ze s nim zakladatelka nechce spat??? Tak proc tam k ni o vikend nenaleze kdyz nevstava…a radsi spi s dcerou v posteli…kdyz nemusi?? Proc si nelehne na zem teda?
Se z toho tady udelalo jak kdyz ho z ty loznice vystvala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 11:30
@jannina1 píše:
Hele, pokud s ním financuješ dům, je psaný na vás oba?

ja jsem vybrala penize ze stavebka, na zarizovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 11:31
@terinka4444 píše:
já jsem ti to ale psala. Tohle se takhle nemá řešit, Nebo respektive, tohle přímé řešení vyústilo v to, co to vyústilo. To bylo jasné, neměla jsi poslechnout to poplácávání po ramenou…dál nevím, co ti poradit. Zcela zásadně záleží na tom, co chceš dál. Já bych se k němu nevrátila ani za zlatý prase. To jsem ale já, teď záleží na tom, co chceš ty. Pokud se vrátíš s prosíkem, vezme tě oravděpodobně zpět, ovšem tvá pozice bude ještě krapet horší, než včera. Jestli se to jemu rozleží a něco se změní, to si netroufám odhadnout.

to prave nevim, nechci dolezat, to jsem delala cely zivot, nemyslim financne, to jsem nepotrebovala, spis citove, porad jsem vyzadovala jeho pozornost, tak to prece byt nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.11.14 11:32
@terinka4444 píše:
to sis tady asi dovolila dost, to se nesetká s kladnou odezvou :lol:

Napsala jsem svůj názor. Nemůžu si pomoct, ale čtu mezi řádky. Na nesouhlasné reakce jsem si tu už zvykla :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3677
17.11.14 11:33
@Sworley píše:
No dyt to tu psala ze dite breci a on se chce vyspat do prace tak kde jste vzaly ze s nim zakladatelka nechce spat??? Tak proc tam k ni o vikend nenaleze kdyz nevstava…a radsi spi s dcerou v posteli…kdyz nemusi?? Proc si nelehne na zem teda?
Se z toho tady udelalo jak kdyz ho z ty loznice vystvala. :roll:

Upřímně?? Pokud něco řekla a on jí hned vyhodil, tak je prostě problém jinde a mnohem hlouběji a nemyslím, že by to byl kvůli tomu, že se dcera s otcem mrouskají, já v tom vidím úplně něco jiného, ale to jsou jen mé domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
@terinka4444 píše:
A ještě jinak, proč bych já jako nevlastní dcera, která přijede domů za tátou, měla jako v noci spát s ročním miminem, ketré se x-krát budí a nespí? Není to chyba dcery, ale jich dvou jako partnerů, otec by se měl odebrat na víken do ložnice za svou manželkou, o víkendu nemusí být vyspaný do práce.
A ty řeči, že by ona měla hlídat mimino, proč? Ona si ho udělala? Proč by měla? Navíc proč by měla dělat vstřícná gesta k někomu, kdo jí evidentně nesnáší? O joj, to by byla padlá na hlavu.

Přesně tak. Navíc mám takové tušení, že je toho víc, co zakladatelka možná zatajila. Psala o nějakých problémech mezi nimi… Manželé nejsou, vztah je nevyrovnaný… :think: Vůbec bych se nedivila, kdyby přítel druhé dítě nechtěl a zakladatelka by na něj nahrála nějakou habaďůru s prášky… :think: A to, jak tu plamenně píše, že dcera je nedospělá, zatímco ona dospělá, to je vážně největší legrace. ;) :mrgreen: Pověsí se na krk chlapovi, co může být její táta, pitom jejich vztah z popisu rozhodně není vztah 2 rovnoprávných osob a ještě si s ním pořídí dítě. A tady ho pomlouvá jako úchyla a snaží se zničit jeho vztah s dcerou z trucu, že ona s ním nemá vztah v pořádku. Och, jak dospělé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Nova.holka píše:
to prave nevim, nechci dolezat, to jsem delala cely zivot, nemyslim financne, to jsem nepotrebovala, spis citove, porad jsem vyzadovala jeho pozornost, tak to prece byt nema.

nemá, skutečně nemá. Jenže teď ti neumím poradit. Asi bych to nechala uležet, den dva tři, počkala, sama přemýšlela. Nevím, dům je napsaný tedy jen na něj? Snad je alespoň natolik charakter, že fakt tě nepřiparví o finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí