22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
17.11.14 11:34
@Callipo90 píše:
Upřímně?? Pokud něco řekla a on jí hned vyhodil, tak je prostě problém jinde a mnohem hlouběji a nemyslím, že by to byl kvůli tomu, že se dcera s otcem mrouskají, já v tom vidím úplně něco jiného, ale to jsou jen mé domněnky.

tyv tom vidis neco jineho hned od zacatku, jsi proste sybila, ktera vesti z koule.

Příspěvek upraven 17.11.14 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
@terinka4444 píše:
nemá, skutečně nemá. Jenže teď ti neumím poradit. Asi bych to nechala uležet, den dva tři, počkala, sama přemýšlela. Nevím, dům je napsaný tedy jen na něj? Snad je alespoň natolik charakter, že fakt tě nepřiparví o finance.

o ry finance se nebojim, mame vse pravne podlozene, muj stryc nam smlouvy pripravoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Udělala jsi dobře, že jsi mu řekla svůj názor. Uvidí se, jestli on nad tím zapřemýšlí a navrhne co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 11:35
@jannina1 píše:
Udělala jsi dobře, že jsi mu řekla svůj názor. Uvidí se, jestli on nad tím zapřemýšlí a navrhne co dál.

ja to vim, jen je mi to lito kvuli male, ale dokazu to, vse kvuli ni a pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 11:36
@Nova.holka píše:
tyv tom vidis neco jineho hned od zacatku, jsi proste sybila, ktera vidi vesti z koule.

Já se snažím to hlavně pochopit ;) naznačuješ tu celou dobu, že tvůj partner se kterým stavíš barák a máš dítě je úchyl, což takové případy se také stávají, nicméně řešíš toto už delší dobu a tím nemyslím půl rok, sama si to tu napsala a přesto sis s takovým člověkem pořídila děcko, prostě to nějak nedokážu pochopit, právě proto, že si spoustu důležitých věcí neřekla a dle mého záměrně ;) možná by to pak bylo víc srozumitelné, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 11:37
@Nova.holka píše:
ja to vim, jen je mi to lito kvuli male, ale dokazu to, vse kvuli ni a pro ni.

Třeba se ještě nějak dohodnete. Já bych ten vztah nezatracovala.Ale musíš taky na sobě zapracovat.Jsou tam zřejmě hlubší problémy vás dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 11:38
@Nova.holka píše:
o ry finance se nebojim, mame vse pravne podlozene, muj stryc nam smlouvy pripravoval.

to je moc dobře, to je pozitivní zpráva, velmi dobře.
No tak ty jo, co ti poradit, nech to uležet, zkus přemýšlet a počkat pár dnů, co se z toho vyvrbí.
A zkus přemýšlet, jestli ti to vůbec stojí za to, jestli vůbec máš zapotřebí setrvávat v takovém vztahu. Nějak nevěřím na to, že se člověk změní, že si jako uvědomí, o co by přišel a otočí sám sebe o 180stupňů.
Nejsi finančně závislá, zkus popřemýšlet, jestli ti takový vztah opravdu stojí za to, abys o něj usilovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.11.14 11:39
@Nova.holka píše:
Vse jsem precetla, nazory se ruzni, kszdopadne bych vam rada rekla, jak to je. Ja mam penize, dedila jsem po otci, dum financujeme spolu a mam jeste druhy byt-garsonieru. Dnes rano jsem se o tom pokusila mluvit, na vase rady a dopadlo to tak, ze jsem ted s malou prave v te garsonce a ne im, jak to bude dal, rekla jsem csechno, mozna jsem nemela, ale vyhodil me…

Problém byl asi jinde než jen v jeho dceři a asi už dost dlouho. Jestli tě vyhodil, nevracela bych se.Snad dodrží slib a investice ti vrátí.

• Citovat
  • Upravit
79
@Callipo90 píše:
Já se snažím to hlavně pochopit ;) naznačuješ tu celou dobu, že tvůj partner se kterým stavíš barák a máš dítě je úchyl, což takové případy se také stávají, nicméně řešíš toto už delší dobu a tím nemyslím půl rok, sama si to tu napsala a přesto sis s takovým člověkem pořídila děcko, prostě to nějak nedokážu pochopit, právě proto, že si spoustu důležitých věcí neřekla a dle mého záměrně ;) možná by to pak bylo víc srozumitelné, nevím :nevim:

znam spoustu zenskych, kterym to schlapem neklapalo a k jednomu diteti pribylo druhe, treti, rika ti neco klid v rodine a jistota? Proc by hledaly nekoho jineho anebo byly samy, kdyz mohly byt s chlapem, ktery sice neni dokonaly, ale kdo je? Ja jsem sveho pritele jako uchyla neprezentovala, nikdy jsem nepremyslela nad tim, ze by mohli v posteli neco delat, to me ani nenapadlo, na to ho znam moc dobre, vadilo mi to, ze spi s dcerou, nez se mnou, ale ve smyslu spi-lezi na jedne posteli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@bamba píše:
Napsala jsem svůj názor. Nemůžu si pomoct, ale čtu mezi řádky. Na nesouhlasné reakce jsem si tu už zvykla :mrgreen:.
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 11:41
@terinka4444 píše:
to je moc dobře, to je pozitivní zpráva, velmi dobře.
No tak ty jo, co ti poradit, nech to uležet, zkus přemýšlet a počkat pár dnů, co se z toho vyvrbí.
A zkus přemýšlet, jestli ti to vůbec stojí za to, jestli vůbec máš zapotřebí setrvávat v takovém vztahu. Nějak nevěřím na to, že se člověk změní, že si jako uvědomí, o co by přišel a otočí sám sebe o 180stupňů.
Nejsi finančně závislá, zkus popřemýšlet, jestli ti takový vztah opravdu stojí za to, abys o něj usilovala.

mam ho rada, to ano, ale poseledni dobou jsem si spis hrala na dokonalou rodinku kvuli nasi dceri, aby nestradala a nemela spatne vzpominky na detstvi. Chudinka, dnes rano jsme po sobe tak rvali, az se z toho hystericky a zoufale rozplakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 11:42
@Nova.holka píše:
mam ho rada, to ano, ale poseledni dobou jsem si spis hrala na dokonalou rodinku kvuli nasi dceri, aby nestradala a nemela spatne vzpominky na detstvi. Chudinka, dnes rano jsme po sobe tak rvali, az se z toho hystericky a zoufale rozplakala.

Takže to nebyl moc klidný, rozhovor, že? Řvaním moc nedocílíš..

Příspěvek upraven 17.11.14 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 11:42
@jannina1 píše:
Takže to nebyl moc klidný, rozhovor, že?

zezacatku ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 11:43
@Nova.holka píše:
znam spoustu zenskych, kterym to schlapem neklapalo a k jednomu diteti pribylo druhe, treti, rika ti neco klid v rodine a jistota? Proc by hledaly nekoho jineho anebo byly samy, kdyz mohly byt s chlapem, ktery sice neni dokonaly, ale kdo je? Ja jsem sveho pritele jako uchyla neprezentovala, nikdy jsem nepremyslela nad tim, ze by mohli v posteli neco delat, to me ani nenapadlo, na to ho znam moc dobre, vadilo mi to, ze spi s dcerou, nez se mnou, ale ve smyslu spi-lezi na jedne posteli!!!

Děkuji, že si toto napsala!!! Myslím si, že se dost vyjasnilo ;) Jinak mimo téma, já toto neuznávám, pokud bych nebyla spokojená tak si s tím dotyčným nepořídím ani jedno, ani druhé a ani desáté a právě protože mi klid a jistota v rodině něco říká, tak právě proto bych to neudělala ;) abych si pořizovala děcko s někým, kvůli komu chodím k psychologovi ;) a to je asi ten rozdíl mezi námi a neshodneme se, každá máme úplně jiné uvažování, to je život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.11.14 11:43
@Nova.holka píše:
Vse jsem precetla, nazory se ruzni, kszdopadne bych vam rada rekla, jak to je. Ja mam penize, dedila jsem po otci, dum financujeme spolu a mam jeste druhy byt-garsonieru. Dnes rano jsem se o tom pokusila mluvit, na vase rady a dopadlo to tak, ze jsem ted s malou prave v te garsonce a ne im, jak to bude dal, rekla jsem csechno, mozna jsem nemela, ale vyhodil me…

Udělala jsi dobře. Nemá smysl se přetvařovat. Buď se nad tím zamyslí, promluvíte si a nějak se domluvíte, nebo vztah padne. Takhle bys stejně nebyla šťastná. Celkem by mě zajímalo, jak to bude mít se vztahy jeho dcera, když je na něj tak fixovaná :think: Pochybuju, že se jejímu budoucímu příteli bude líbit, že spí se svým tatínkem… a jestli vůbec tatínek psychicky zvládne to, že jeho dceruška má chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí