22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
17.11.14 10:36

@terinka4444 más pravdu - na jednu stranu chápu, že přítel je živitel, musí se vyspat, ale nechápu ten postoj o víkend. Měl by být své ženě nápomocen, ať se také vyspí ona. Pomoct ji. A ne spát jinde a ještě s dcerou..A ne aby to takhle bylo pořád. Ale to je jiný „problém“ a asi nebude jediný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:38
@Prdolinka86 píše:
@boball Myslím, že kdyby se jim nelíbila, atd. Tak by s tím stejně asi nic neudělaly. A nebo by tam prostě k němu nejezdili, dali mu to najevo, i jí. Ale třeba né tím, že by s ním spaly v posteli atd. :-)Ale tohle je asi ve výchově, a hlavně v tom, že přítel prostě nebere zakladatelku jako rovnocenou partnerku.. Jak to čtu, ona v rodině nemá žádné právo, žádnou roli.

ne, možná je ta holka chytřejší než zakladatelka, chytřejší nemyšleno jako chytřejší, ale vyčůranější, lstivější, tvrdě si upevňující své pozice. A jak vidíš, tak stejně by s tím nic neudělali není pravda. Tahle dcera tedy dělá a dělá to bravurně. Ona není blbá, ona tam bude jezdit, nebude svou nelibost dávat najevo…a nese to své ovoce, ona je tatínkova holčika, zatímco manželka je prudič, proti kterému se holčička musí bránit. A holčička ani nemusí extra nic dělat, řekne jen maminko, tatínek se tetelí, jak se holčička snaží, a že zase někomu to chůdě polosirotčí říká mami, a zakladatelka šílí. Oravděpodobně právem, nicméně je jí to k ničemu. Ohradí se proti tomu zmijímu mami a je špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:40
@Prdolinka86 píše:
@terinka4444 más pravdu - na jednu stranu chápu, že přítel je živitel, musí se vyspat, ale nechápu ten postoj o víkend. Měl by být své ženě nápomocen, ať se také vyspí ona. Pomoct ji. A ne spát jinde a ještě s dcerou..A ne aby to takhle bylo pořád. Ale to je jiný „problém“ a asi nebude jediný :-(

ano měl, naprostý souhlas, že by měl, a sakra věř mi, že můj manžel to dělá, jenže tenhle to nedělá. A bohužel měl by prostě není k ničemu, protože ona ho jako partnerka nemá jak k tomu měl by přimět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.11.14 10:41

@terinka4444 Juju prostě si myslím, že starší dcerka nemůže překousnout, že už není jediná holčička tatínka.. A s tím, stejně jako zakladatelka se musí smířit.

Já Vám holky nevím, ale předně bych si promluvila s přítelem. Dcera má od něj plnou podporu, ve všem. Zakladatelka jako partnerka, matka nemá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.14 10:41

Četla jsem jen úvodní příspěvek. Podle mě to otec s dcerou přehání a přijde mi to lehce úchylné. Neříkám, že se třeba nemůžou obejmout, pohladit i v tomhle věku. Je to hezké, když má otec s dcerou hezký vztah. Ale jednou má novou partnerku a dítě, tak by snad mohl spát s nimi jako rodina. Starší dceři se ani nějak nedivím. Cítí se ohrožena, proto se tak chová a v podstatě si z nové přítelkyně dělá legraci. Divím se otci, že nemá rozum a neodkáže dospělou dceru do správných mezi - samozřejmě s citem. Té holce tohle v dalším životě může jen uškodit. V tomhle věku dcery a otce to není úplně normální chování a já bych je nechala žít svým životem a šla bych pryč. A oni by si mohli zůstat v té posteli a pořídit si miminko svoje. Pak už se mezi ně opravdu nikdo nedostane. Jinak to nevidím.

• Citovat
  • Upravit
1793
17.11.14 10:46

Myslím, že dcera nezná slovo NE, a to je ta chyba. Na zakladatelku žaluje, stěžuje si, a ona musí mlčet. Přítel se ji nezastane - zakladatelky, nevyslechne. TADY JE TEN PROBLÉM.

@Kobliha51
V tomhle věku dcery a otce to není úplně normální chování a já bych je nechala žít svým životem a šla bych pryč. A oni by si mohli zůstat v té posteli a pořídit si miminko svoje. Pak už se mezi ně opravdu nikdo nedostane. Jinak to nevidím.

Nevím jestli se smát nebo brečet - ale vystihla si to úplně přesně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.14 10:50
@Prdolinka86 píše:
Myslím, že dcera nezná slovo NE, a to je ta chyba. Na zakladatelku žaluje, stěžuje si, a ona musí mlčet. Přítel se ji nezastane - zakladatelky, nevyslechne. TADY JE TEN PROBLÉM.

@Kobliha51
V tomhle věku dcery a otce to není úplně normální chování a já bych je nechala žít svým životem a šla bych pryč. A oni by si mohli zůstat v té posteli a pořídit si miminko svoje. Pak už se mezi ně opravdu nikdo nedostane. Jinak to nevidím.

Nevím jestli se smát nebo brečet - ale vystihla si to úplně přesně :pankac:

Já vím, že je to hnusný tohle říkat. Ale stává se to. Je to protizákonné, ale každou chvíli to člověk někde čte. Fuj, :zed: Jen si představím, jak se tam na gauči tatínek s dospělou dcerkou tulí a špitají si do ouška. :poblion: Čeho je moc, toho je příliš…

• Citovat
  • Upravit
15814
17.11.14 10:59
@Kobliha51 píše:
Fuj, :zed: Jen si představím, jak se tam na gauči tatínek s dospělou dcerkou tulí a špitají si do ouška. :poblion: Čeho je moc, toho je příliš…

jako sorry, ale tohle je problém jen a jen tvojí představivosti a vypovídá to spíš o tobě, než o vztahu otce a dcery. ty sice nevíš, co oni dva dělají nebo nedělají, ale představivost ti jede naplno 8o

a jako upřímně, v situaci, kdy zakladatelka nechce spát se svým přítelem a radši spí se svým dítětem, se dceři nedivím, že si lehne vedle otce, když jinde je místo jenom vedle macechy. taky bych to tak udělala a to mám se svým otcem vztah naprosto normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 10:59
@Kobliha51 píše:
Já vím, že je to hnusný tohle říkat. Ale stává se to. Je to protizákonné, ale každou chvíli to člověk někde čte. Fuj, :zed: Jen si představím, jak se tam na gauči tatínek s dospělou dcerkou tulí a špitají si do ouška. :poblion: Čeho je moc, toho je příliš…

Přesně :) Mě se to taky ekluje, teď jsem četla celou diskuzi a na začátku nějáká chytrolínka ještě radí zakladatelce se z toho vyspat.Asi jí přijde normální otec s dospělou dcerou v jedné posteli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 11:03
@sagina píše:
jako sorry, ale tohle je problém jen a jen tvojí představivosti a vypovídá to spíš o tobě, než o vztahu otce a dcery. ty sice nevíš, co oni dva dělají nebo nedělají, ale představivost ti jede naplno 8oa jako upřímně, v situaci, kdy zakladatelka nechce spát se svým přítelem a radši spí se svým dítětem, se dceři nedivím, že si lehne vedle otce, když jinde je místo jenom vedle macechy. taky bych to tak udělala a to mám se svým otcem vztah naprosto normální :nevim:

Spíš přítel nechce spát se zakladatelkou, než ona s ním, ne? Raději spí s dospělou dcerou. Tobě to přijde normální? Proč by měla spát vedle macechy? Může spát se sestrou v pokoji nebo sama a otec může jít k přítelkyni. Lehké řešení. Ale jim zřejm ě to spaní spolu vyhovuje, což není normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 11:04
@jannina1 píše:
Přesně :) Mě se to taky ekluje, teď jsem četla celou diskuzi a na začátku nějáká chytrolínka ještě radí zakladatelce se z toho vyspat.Asi jí přijde normální otec s dospělou dcerou v jedné posteli 8o

a kam si ta dcera má lehnout? Sakara to je dokola, je to problém zakladatelky a jejího partnera. Nespí spolu ani tak, ona dala přednost spaním se svým dítětem, tohle sklízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 11:08
@jannina1 píše:
Přesně :) Mě se to taky ekluje, teď jsem četla celou diskuzi a na začátku nějáká chytrolínka ještě radí zakladatelce se z toho vyspat.Asi jí přijde normální otec s dospělou dcerou v jedné posteli 8o

Jenomže vy v tom hledáte něco co v tom není a to je ten problém, ta vaše přehnaná fantazie, já bych z tohodle nedělala takový problém, je to jen zástupný problém, který tu dle mého zakladatelka schválně sdělila aby to vypadalo oplzle, ale to zásadní o čem se tu bavit nebude tu prostě neřekla. A to jak to je od začátku, jak je to s dcerou doopravdy a s jejím bydlením 100 km od nich, jak to financuje otec, to tam studuje? údajně ne! má tam přítele? údajně ne! Tak proč se odstěhovala 100km, když má takový nestandartní vztah s otcem??? Celé to je na hlavu a spousta věcí nesedí. Proč šla před 3lety k psychologovi??? Je za tím opravdu něco víc, pokud ano, tak proč si s takovým chlapem pořídila další dceru jestli to je nějaký oplzlák??? Prostě mi to přijde takové divné až vymyšlené a na to se mi dostane odpovědi, že to není vtipné a zakladatelka brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 11:09
@jannina1 píše:
Spíš přítel nechce spát se zakladatelkou, než ona s ním, ne? Raději spí s dospělou dcerou. Tobě to přijde normální? Proč by měla spát vedle macechy? Může spát se sestrou v pokoji nebo sama a otec může jít k přítelkyni. Lehké řešení. Ale jim zřejm ě to spaní spolu vyhovuje, což není normální :nevim:

A proč spí na tom gauči i o všední dny kdy tam dcera není a žije někde 100km daleko??? Asi je to víkendový úchyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32587
17.11.14 11:11
@Kobliha51 píše: Četla jsem jen úvodní příspěvek. Podle mě to otec s dcerou přehání a přijde mi to lehce úchylné. Neříkám, že se třeba nemůžou obejmout, pohladit i v tomhle věku. Je to hezké, když má otec s dcerou hezký vztah. Ale jednou má novou partnerku a dítě, tak by snad mohl spát s nimi jako rodina. Starší dceři se ani nějak nedivím. Cítí se ohrožena, proto se tak chová a v podstatě si z nové přítelkyně dělá legraci. Divím se otci, že nemá rozum a neodkáže dospělou dceru do správných mezi - samozřejmě s citem. Té holce tohle v dalším životě může jen uškodit. V tomhle věku dcery a otce to není úplně normální chování a já bych je nechala žít svým životem a šla bych pryč. A oni by si mohli zůstat v té posteli a pořídit si miminko svoje. Pak už se mezi ně opravdu nikdo nedostane. Jinak to nevidím.

Ja s tebou souhlasim.
A vubec by mi nestalo za to vymyslet naky taktiky a intriky a snizovat se na uroven dospely holky ktera mi to chce nandat tim ze si lehne s tatou do postele…kdyz muze spat jinde.
A jestli je ochotna zachazet az takhle daleko tak potes chleba. O chlapovi nemluvim…ten by mi za to nestal urcite…kdyz ani o vikend se " nepremuze" k tomu aby spal se mnou v loznici. A jestli mi takhle dokazuje ze dceru ma rad no tak…tuky tuk. :roll:
Jako nezastavam se zarlivych macech atd. Ale co je moc je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 11:11
@Callipo90 píše:
A proč spí na tom gauči i o všední dny kdy tam dcera není a žije někde 100km daleko??? Asi je to víkendový úchyl :roll:

a byl by fakt rád za to, jako ho tady jeho partnerka nastínila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria