22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
17.11.14 20:26
@terinka4444 píše:
prosím tě, jestli jedna ostrá výměna názorů vede k rozpadu vztahu, tak ten vztah nestojí ani za slzu :hug: :hug: :hug:

dekuji :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
17.11.14 20:27
@Nova.holka píše:
zkousela jsem to, opravdu, ale nejde to, nedokazu to. Miluju svoji dceru s pro dalsi „dceru“ neni misto. Jsem zla, ale chci taky kousek sveho stesti. Mockrat mi ublizila a ja neumim a ani nechci donekonecna odpoustet.

myslím, že přesně toto z tebe cítí. A proč by se k tobě měla chovat hezky, když nová žena jejího muže jí nemá ráda a jinýma slovama se jí snaží z rodiny vyšoupnout.
A to oslovení mami, je podle mě také ironické.
Nevím co od nevlastní dcery čekáš, po tom co jsi tu napsala :nevim: že se stáhne a zapomene na tátu, jako jediného rodiče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
17.11.14 20:33
@Nova.holka píše:
Ano, sama v obyvaku, zatimco tatinek by mel jit za nami.

A on tam chodí jen když přijede dcera, nebo tam je i přes týden?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
17.11.14 20:42
@terinka4444 píše:
v tom případě jsi ale v pasti, tohle nemůžeš vyhrát. Z každého tvého psaní je jasně cítit, že jinemáš ráda, a tak jako to cítím já jen z pár řádků, ona to ví mnohem mnohem líp. Nemáš místo pro dítě svého partnera, prohraješ. A ona to ví a bude stupňovat své „útoky“ upevňovat svou pozici u otce, protože ty jí ohrožuješ už jen tím, že jí neáš ráda a miluješ svou dceru a pro ni není místo. Nakonec se to otočí proti tobě. Je to jako bys ty měla volit mezi svou dcerou a partnerem, stála bys na straně dcery a nakonec by ti partner útokama vůči ní jen víc a víc lezl na nervy. A ta holka není blbé dítě, je to hotový člověk, který má své zbraně proti tobě. A ty máš sakra větší pravděpodobnost, že tuhle bitvu projedeš, spíš ty, než ona.
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
17.11.14 20:58
@terinka4444 píše:
Rozumím tomu úplně dobře, že přítel, nikoliv manžel, ale přítel, je movitější, teď postavil nebo nechal postavit dům. Na koho ten dům bude psán? Kdo ho financoval? kdo financuje Vaši domácnost?
Z pozice dcery, ohrožuješ jí, ohrožuješ jí ty, a maličká to umocnila, nemáš jí ráda, evidentně dle toho pusa nevymávhaná, ta holka dobře ví, co jí od tebe hrozí a používá veškeré zbraně, aby upevnila svou pozici. A daří se jí to a bude se jí to dařit nadále. Pokud nezměníš přístup k ní, je to tak, ona nemusí, ty to potřebuješ, protože ona jako dítě má v rukou větší trumfy. A není blbá. Je to nefér, možná, dohání tě to k zuřivosti, ano, život ale není fér. Můžu ti tady napsat, že jsi v právu, dcera je rozmazlený vypočítavý fakan, máš právo jí nesnášet, přítel by tě měl respektovata dávat jí přednost před tebou…ale není to tak a nebude. A tvoje možnost, jak mít doma pohodu je, dělat to, co činí přítele šťastným a pohodovým, vycházet s jeho dítětem, i když to znamená sakra ústupe z tvé strany. Jinak budeš žít tak, jak žiješ teď, dokud to přítelovi nezačne vadit natolik, že tě opustí. Život není fér, vlastně je těžce nefér, ale to si musíš ujasnit ty, jak to chceš.
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
17.11.14 21:01
@boball píše:
@terinka4444 V tom případě, prostě platí to co už jsem napsala, až přijede, poprosila bych jí, at jde k malé do ložnice, že s tátou budu spát já. Jestli jsou všichni normální, problém v tom nebude.

Tak ať to zakladatelka udělá, když tam není dcera ne? Co ona s tím má společnýho, že oni nespí spolu?

• Citovat
  • Upravit
69235
17.11.14 21:01

@šmoulinka71 velmi mne těší, že se mnou tak souhlasíš :mrgreen: ale už je to bezpředmětné, ráno ji vyhodil chudáka i s malou. Vypadá to, že jsou od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
17.11.14 21:02
@merde píše:
Ja si teda taky myslim, ze aspon, kdyz prijede dcera by on mel spat v loznici. Dite je snad take jeho, ne a pokud nejde druhy den pracovat, tak ho neubude.

No to já si myslím taky, ale to je mezi těma dospělýma, co s tím má společnýho ta holka?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
17.11.14 21:05
@boball píše:
@Prdolinka86 Tak oni i studující si vydělávají. Tohle by byla druhá věc, co by se mi nelíbila, to jí taky můžou živit do smrti.

No zato zakladatelka přiloží ruku k dílu. Jsou to jeho peníze, jako přítelkyně má doma sedět na zadku a dcera má mít nárok na úplně stejný standart.

• Citovat
  • Upravit
15109
17.11.14 21:07

@šmoulinka71 zakladatelka má mateřskou, dcera ani prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
17.11.14 21:13
@boball píše:
@šmoulinka71 zakladatelka má mateřskou, dcera ani prd.

dcera má zcela určitě sirotčí důchod po zemřelé matce. Stále studuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
17.11.14 21:19
@terinka4444 píše:
@šmoulinka71 velmi mne těší, že se mnou tak souhlasíš :mrgreen: ale už je to bezpředmětné, ráno ji vyhodil chudáka i s malou. Vypadá to, že jsou od sebe.

No konečně jsem dočetla. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15109
17.11.14 21:21

@Aletheia A kde máš napsáno, že studuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
17.11.14 21:29
@boball píše:
@Aletheia A kde máš napsáno, že studuje?

někde v diskuzi to tu proběhlo, že studuje tuším 4. VŠ. Doufám že jsem si nespletla diskuzi ale myslím si, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
17.11.14 21:31

@Aletheia Já tedy četla ráno pravý opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí