Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aletheia Ale to už máš jedno, zřejmě zvítězila a já bych to i zakladatelce přála, aby to tak zůstalo. I když dnes jí z toho je asi těžko.
@Kamkam píše:
@Aletheia to psal někdo jiný o nějakých známých
aha, pardon
já jsem to právě tady někde četla ale nepročítala jsem to extra pozorně. Omlouvám se za zmatení.
Ma dostudovano, praci nema. Uz je mi to ale fuk, at si valci spolu, vyhrala, ma otce pro sebe, teda jeste ma sestru, ale prispela k tomu, ze tatinek uz nema pritelkyni. Je mi strasne, ale budu se snazit odpustit, mala potrebuje vyrovnanou maminku a ne uzlicek nervu.
@Nova.holka píše:
Ma dostudovano, praci nema. Uz je mi to ale fuk, at si valci spolu, vyhrala, ma otce pro sebe, teda jeste ma sestru, ale prispela k tomu, ze tatinek uz nema pritelkyni. Je mi strasne, ale budu se snazit odpustit, mala potrebuje vyrovnanou maminku a ne uzlicek nervu.
překvapuješ, jsi silná, zvládneš to
čas to otupí a nakonec tobě i maličké bude líp samotným. A nakonec si najdeš chlapa, který o tebe bude stát ![]()
Jo a mimochodem, odpoledne mi od ni dosla sms, ze je rada, ze me otec vyhodil, hned, jak me poprve videla, tak me nenavidela, ze jsem ji vzala tatinka
. Hotovo toto, cele roky pretvarka.
@terinka4444 píše:
překvapuješ, jsi silná, zvládneš točas to otupí a nakonec tobě i maličké bude líp samotným. A nakonec si najdeš chlapa, který o tebe bude stát
Ja vim, ze nekde je nekdo, kdo o nas bude stat, ale na dlouho nebudu mit na chlapy vubec pomysleni, jak jsem psala, sebevedomi trpelo, takze to bude chvili trvat.
@majki.r píše:
@Nova.holka Vyhodil tě i s malou???
Jo, dnes rano.
@majki.r píše:
Tu sms bych mu přeposlala.
Proc? K cemu? Nebudu se ponizovat a zalovat, jako to delala celou dobu ona.
Hm, tak to je fakt charakter.
No, určitě jste měli nějaké hlubší problémy. Teď bych se snažila to otočit v pozitivum pro tebe. Užila sis s ním dost trápení, stejně tak i od dcery, tak bych se dívala vstříc pozitivním zítřkům. Kam půjdeš? Máš oporu ve své rodině?
Stejne by to zase nejak okecal, jako ze je chudinka a ze se bala, ze uz ji nebude mit tarinek rad, kdyz ma novou pani. Znam ho a hlavne, vracet se nechci, nebudu ze sebe delat nejakou zoufalku, mame kde bydlet, mame za co zit, malou zvladnu zabezpecit i bez jeho pomoci.