22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
17.11.14 00:08

Holky, ja vim, ze chyby nejsou jen u dcery, ale i u pritele a u me, spousta veci se pokazila uz driv a ted to jde jen tezko slepit, spoustu toho jeem rekla, jsem horka pusa a ted, kdyz bych se jskkoliv ohradila, bude to uz vzdy brat jako utok proti ni. Jsem moc rada za vsechny prispevky a vazim si toho, ze mate snahu o tom doskutovat a radit. Moc mi pomohlo se z toho vypsat. Jen reseni asi neni, pokud chci byt stastna, musim drzet hubu s krok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.11.14 00:09
@Nova.holka píše:
Ja to vim, samozrejme bych hajila sve dite.

No tak…
Myslím, že to zlepší ten dům. Takhle si dupete po hlavě. Pak budeš moci dopřát přítelovi a jeho dceři prostor a sama si uděláš třeba program pro sebe a svou dceru.

Uvědom si, že to nekončí, přijdou vnoučata. Pro tebe to budou otravná mimina (jo pěkný, kdy už pojedete?), přítel se bude dmout pýchou, že je děda, bude si o tom chtít povídat.

Tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:11

Ja nevim, co mam delat. Na jednu stranu je mi ji lito, ze mela takovy zivot, na stranu druhou mela a ma vse, na co si ostatni ani nevzpomenou, je rozmazlena avsechno musi byt po jejim, beda, jestli ne a pritel je srab a neumi se ji postavit a radeji ji csechno splni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.11.14 00:13
@Nova.holka píše:
Holky, ja vim, ze chyby nejsou jen u dcery, ale i u pritele a u me, spousta veci se pokazila uz driv a ted to jde jen tezko slepit, spoustu toho jeem rekla, jsem horka pusa a ted, kdyz bych se jskkoliv ohradila, bude to uz vzdy brat jako utok proti ni. Jsem moc rada za vsechny prispevky a vazim si toho, ze mate snahu o tom doskutovat a radit. Moc mi pomohlo se z toho vypsat. Jen reseni asi neni, pokud chci byt stastna, musim drzet hubu s krok :nevim:

Myslím, že sama víš, že úplně šťastný není ani přítel, ani jeho dcera. On by si chtěl užívat pohodu se svými dětmi, ale nejde to. A dcera asi taky neskáče nadšením z macechy, která ji nemusí. Všichni budete muset udělat nějaký kompromis.

Jakoby, tohle tam bude přítomno vždycky. On bude poprděný z vnoučat, pro tebe to budou cizí děcka. Až dcera bude mít svou rodinu, bude jezdit míň. Aůe zase hrozí krize a že se k vám nastěhuje… Prostě ona bude v přítelově životě mit vždycky důležité místo, tak jako má tvoje dcera ve tvém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.11.14 00:14
@Nova.holka píše:
Ja nevim, co mam delat. Na jednu stranu je mi ji lito, ze mela takovy zivot, na stranu druhou mela a ma vse, na co si ostatni ani nevzpomenou, je rozmazlena avsechno musi byt po jejim, beda, jestli ne a pritel je srab a neumi se ji postavit a radeji ji csechno splni.

Na to ti můžu napsat jenom to, že cizí děcka, a zvláště děcka partnera z jiného vztahu, vždycky připadají tomu druhému jako rozmazlená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:15
@Bábrdl píše:
Myslím, že sama víš, že úplně šťastný není ani přítel, ani jeho dcera. On by si chtěl užívat pohodu se svými dětmi, ale nejde to. A dcera asi taky neskáče nadšením z macechy, která ji nemusí. Všichni budete muset udělat nějaký kompromis.Jakoby, tohle tam bude přítomno vždycky. On bude poprděný z vnoučat, pro tebe to budou cizí děcka. Až dcera bude mít svou rodinu, bude jezdit míň. Aůe zase hrozí krize a že se k vám nastěhuje… Prostě ona bude v přítelově životě mit vždycky důležité místo, tak jako má tvoje dcera ve tvém.

Problem je v tom, ze aby byl nas vztah v pohode, kompromis budu muset udelat jen ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:15
@Bábrdl píše:
Na to ti můžu napsat jenom to, že cizí děcka, a zvláště děcka partnera z jiného vztahu, vždycky připadají tomu druhému jako rozmazlená :nevim:
:mrgreen: to je asi fakt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.11.14 00:17
@Nova.holka píše:
Problem je v tom, ze aby byl nas vztah v pohode, kompromis budu muset udelat jen ja.

A v čem bys viděla ten kompromis a jeho straně. Víš jak? Co po něm vlastně přesně chceš? :think: Aby se vrátil do společného lože? To ale s dcerou nesouvisí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
17.11.14 00:18

Kvůli čemu se vlastně k tobě do ložnice nechce vrátit? Ptala ses ho na to přímo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 00:21

Mě by zajímalo zakladatelko jak bys to řešila kdyby jeho dcera bydlela s vámi, ve 22 by to v dnešní době nebylo nic divného… takhle je 100km daleko, jezdí jen na víkend a i to je moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:23
@Bábrdl píše:
A v čem bys viděla ten kompromis a jeho straně. Víš jak? Co po něm vlastně přesně chceš? :think: Aby se vrátil do společného lože? To ale s dcerou nesouvisí, ne?

Chci, aby me respektoval a mel ke mne, jako k pritelkyni a matce jeho ditete uctu, nevazi si me. S dcerou to souvisi, uprednostnuje ji prede mnou ve smyslu nahrady pritelkyne, prijde mi, jako kdyby zaujmuls vzdy me misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:24
@majki.r píše:
Kvůli čemu se vlastně k tobě do ložnice nechce vrátit? Ptala ses ho na to přímo?

Vadi mu, ze se mala v noci budi, je pak nevyspany do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:24
@Callipo90 píše:
Mě by zajímalo zakladatelko jak bys to řešila kdyby jeho dcera bydlela s vámi, ve 22 by to v dnešní době nebylo nic divného… takhle je 100km daleko, jezdí jen na víkend a i to je moc :nevim:

To bych nezvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 00:26
@Nova.holka píše:
Chci, aby me respektoval a mel ke mne, jako k pritelkyni a matce jeho ditete uctu, nevazi si me. S dcerou to souvisi, uprednostnuje ji prede mnou ve smyslu nahrady pritelkyne, prijde mi, jako kdyby zaujmuls vzdy me misto.

A to si zjistila až teď tedy??? Mě příjdeš paranoidní, sorry, ale pokud je u vás 2 dny v týdnu, těžko může ona zaujmout tvoje místo partnerky a srovnáš dvě nesrovnatelné věci, partner a dítě, je to úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:27
@Callipo90 píše:
A to si zjistila až teď tedy??? Mě příjdeš paranoidní, sorry, ale pokud je u vás 2 dny v týdnu, těžko může ona zaujmout tvoje místo partnerky a srovnáš dvě nesrovnatelné věci, partner a dítě, je to úplně někde jinde.

Ty jeste nespis? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria