22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
17.11.14 01:25
@Weru píše:
@Callipo90 sedni si na ruce.
Tolerance mezi partnery ti nic nerika? Laska se neda vynutit, pokud ji nema rada, tak s tim asi nic neudela, ne?
A chovat se jako koza jen proto, ze me partnerka meho otce nema v lasce je tez nedospele a ve 22. letech je clovek dospely.
Tam bude chyba v komunikaci ve vsech smerech.

A spat s 22. letou dcerou neni normalni. Jeste by ji mohl vykoupat, kdyz maji k sobe tak blizko.
Laska k diteti se da vyjadrit jinak nez spanim vedle sebe v posteli.

@Nova.holka znala jsem jednu holku, co mela partnera tez starsiho a tez spaval s dospelou dcerou v posteli a to meli velky dum.
Takze ti to nezavidim. Promluv si s partnerem, co citis, jak to vidis…

Nevím proč bych si měla sedat na ruce ;) to že se mnou nesouhlasíš, neznamená, že nemůžu napsat svůj názor, takže si to nech! :palec: Snažím se tu říct, že primárně má zakladatelka problém se svým partnerem, nekomunikují, atd… a výlevy typu, že tu teď brečí atd… prostě nemusím, je to zbytečné na diskuzi. Myslím, že tu bylo xkrát řečeno o co jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.11.14 01:49

@Callipo90 To je zřejmé, že ve vztahu zakladatelky a jejího manžela není vše v pořádku, otázka je, proč se tak stalo. Nemůže to být právě nezdravým vztahem manžela k dceři?

Mmch, máš hezkou profilovku, dumám, kde si ráno koupím zmrzku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 01:54
@DanielaSna píše:
@Callipo90 To je zřejmé, že ve vztahu zakladatelky a jejího manžela není vše v pořádku, otázka je, proč se tak stalo. Nemůže to být právě nezdravým vztahem manžela k dceři?Mmch, máš hezkou profilovku, dumám, kde si ráno koupím zmrzku :lol:

Můžeme jen dedukovat, jediné co je z toho zřejmé je to, že ten problém je dlouhodobý a že kdyby to bylo tak strašné jak tu zakladatelka popisuje, že už byla u psychologa, který jí řek, že to je vina manžela, tak si s ním přeci nepořídí dítě, ale vezme nohy na ramena a najde si tedy někoho jiného, láska neláska, pokud je tam ještě něco, co uvedla, že nebude vyprávět a je to dlouhodobý problém, tak si do toho nepořizuju dítě a tiše nedoufám, že se to snad změní, toť můj názor :nevim:

To je lízo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.11.14 02:05

@Callipo90 Nojo, láska je slepá, třeba zakladatelka podcenila závažnost problému a teď neví, jak z toho ven…

Vyhrabala jsem z mrazáku dvojbarevného Míšu, ale tak lákavý jako Lízo není :lol: :lol: :lol: V sedm ráno přepadnu Alberta :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 02:13
@DanielaSna píše:
@Callipo90 Nojo, láska je slepá, třeba zakladatelka podcenila závažnost problému a teď neví, jak z toho ven…Vyhrabala jsem z mrazáku dvojbarevného Míšu, ale tak lákavý jako Lízo není :lol: :lol: :lol: V sedm ráno přepadnu Alberta :P

Tak to je za chvíli :lol: akorát nevim jestli pochodíš o státní svátek, i když tyhle bláznivý obchody ženou lidi do práce i o svátky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.11.14 02:27

@Callipo90 Naštěstí jsem z Prahy, tady pochodím, jen mi nedělej chutě 25.12. a 1.1., to se nechytnu :jazyk: A dostala jsem chuť na pravou ruskou zmrzku jako za totáče, ta sušenka!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.11.14 02:29

@Callipo90 Jsem trochu starší ročník - 1979  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
17.11.14 03:14
@Callipo90 píše:
Takže je to dlouhodobější problém a přesto sis s takovým udělala dítě??? :) Je to tedy v partnerovi a v dceři asi ne, když si to nezmínila.

Už tu na emiminu nějakou dobu jsem a co si pamatuji, ještě se mi nestalo, že by mi nad každým připspěvkem naskočilo s odpuštěním „to je ale husa“. Jen píši, co mě napadá, nedovolila bych si tak kohokoli titulovat. Jsou tu diskuse, kdy se holky dostaly svou vlastní blbostí do problémů. Ale tato (zakladatelka) je ZLÁ a kope kolem sebe. Nemám slov…

Mimochodem, zakladatelko, nemít tátu a nemít mámu je sakra velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
17.11.14 06:28

@Nova.holka tak mate rocni dceru, nerika ti mami hlavne proto, ze nechce ucit vasi malo rikat ti jmenem? Ja bych to chapala takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
17.11.14 07:17

Opici laska se tomu rika. Jak dlouho dcerunku zivi? Hanba by me fackovala, aby 22 tileta holka se neumela uzivit. A to spani je uchylny. Nedivim se, ze se citis s malym ditetem na druhe koleji. Vadilo by mi to taky

• Citovat
  • Upravit
merde
17.11.14 07:22

A p[okud uz rok nespite spolu, tak se vubec nedivim, ze vas vztah je tam, kde je. Holku zivi, takze by vam alespo obcas mohla pohlidat, aby jste si uzili sami sebe.

• Citovat
  • Upravit
3677
17.11.14 08:57
@DanielaSna píše:
@Callipo90 Naštěstí jsem z Prahy, tady pochodím, jen mi nedělej chutě 25.12. a 1.1., to se nechytnu :jazyk: A dostala jsem chuť na pravou ruskou zmrzku jako za totáče, ta sušenka!!! :jazyk:

Já bych si krutě dala colový Callipo… to frčelo za mě :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 09:34

Rozumím tomu úplně dobře, že přítel, nikoliv manžel, ale přítel, je movitější, teď postavil nebo nechal postavit dům. Na koho ten dům bude psán? Kdo ho financoval? kdo financuje Vaši domácnost?
Z pozice dcery, ohrožuješ jí, ohrožuješ jí ty, a maličká to umocnila, nemáš jí ráda, evidentně dle toho pusa nevymávhaná, ta holka dobře ví, co jí od tebe hrozí a používá veškeré zbraně, aby upevnila svou pozici. A daří se jí to a bude se jí to dařit nadále. Pokud nezměníš přístup k ní, je to tak, ona nemusí, ty to potřebuješ, protože ona jako dítě má v rukou větší trumfy. A není blbá. Je to nefér, možná, dohání tě to k zuřivosti, ano, život ale není fér. Můžu ti tady napsat, že jsi v právu, dcera je rozmazlený vypočítavý fakan, máš právo jí nesnášet, přítel by tě měl respektovata dávat jí přednost před tebou…ale není to tak a nebude. A tvoje možnost, jak mít doma pohodu je, dělat to, co činí přítele šťastným a pohodovým, vycházet s jeho dítětem, i když to znamená sakra ústupe z tvé strany. Jinak budeš žít tak, jak žiješ teď, dokud to přítelovi nezačne vadit natolik, že tě opustí. Život není fér, vlastně je těžce nefér, ale to si musíš ujasnit ty, jak to chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 09:36
@Nova.holka píše:
Vadi mu, ze se mala v noci budi, je pak nevyspany do prace.

pak máš ale možnost nastěhovat se ty k němu do obýváku a dceru nechat v pokojíčku a jen ji v noci chodit ukonejšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 09:42
@Anonymní píše:
Zakladatelko já tě naprosto chápu, nevím proč jenom ty bys měla být tolerantní, chápavá a když dostatečně nerespektuješ rozmazlenou dceru přítele tak bys měla být nechápavá hysterka :zed: Mě přijde vztah mezi dcerou a tvým přítelem za patologický, není to normální, 22 letá holka je normální žena ve všech směrech a spát s tatínkem na jedné posteli a plácat ji po zadku, oni se k sobě chovají jak milenci ne otec s dcerou :think: Já bych si na tohle dávala pozor, když bude spát dcera zase s tatínkem na pohovce u vás, tak bych možná zkusila nenápadně zjistit jestli skutečně jenom na té posteli oba spí. Evidentně tatínek na dceru trpí, platí jí všechno a dcera mu pak může vyhovět po všech stránkách. Ano možná jsem paranoidní ale mě to jejich chování nepřijde normální abys nakonec nezjistila, že spolu mají ještě víc intimního než si myslíš. Fakt je hlídej když si oni dva myslí, že jsou spolu jenom sami.

kdyby se partner zakladatelky dozvěděl, jak ona ho tady prezentovala, jako sraba, co se nepostaví dceři, a dále tak, že je někým vnímán jako někdo, kdo má patologický vztah se svou dcerou a to tak, že něko napíše „oni se k sobě chovají jak milenci ne otec s dcerou :think: Já bych si na tohle dávala pozor, když bude spát dcera zase s tatínkem na pohovce u vás, tak bych možná zkusila nenápadně zjistit jestli skutečně jenom na té posteli oba spí. Evidentně tatínek na dceru trpí, platí jí všechno a dcera mu pak může vyhovět po všech stránkách.“ vyrazil by se zakladatelkou dveře tak rychle, že by si nestihla ani zabalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí