22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
19.11.14 11:12

Překlep 2×

Příspěvek upraven 19.11.14 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
19.11.14 11:12

Dost mně zaráží, jak někteří na základě pár informací a svých domněnek dokážou druhého rozebrat a odsoudit :roll:

a předsudky ohledně věku partnerů… a všichni mají hned jasno, je mladší, tak je to zlatokopka :zed:

zakladatelce bych každopádně radila odborníka… a pokud možno i s otcem dítěte… přece jen se budou muset ještě pár let potkávat v zájmu miminka a bylo by fajn to nějak ukočírovat… a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
19.11.14 11:16

@Akivasha nejspíš proto, že se nechce dělit s malou segrou o nic. Bojí se, že svou roztomilostí malá odtáhne tátu na svou stranu a jí ubyde z korýtka a i jiných výhod. A to, že se tam co chvilku zastaví, aby měla situaci pod kontrolou, si fakt myslím. Já jí prostě vidím jako zdatného manipulátora. Nicméně, na jednu stranu to i trochu chápu. No, to že malá holčička nejspíš přišla o tátu, nebo alespon tak napůl je nejsmutnější, to jo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
19.11.14 11:19
@Verunecka289 píše:
Tak to nemyslíš vážně toto 8o přestat se stýkat s nejlepším kamarádem jen proto, že má starší ženskou? 8o :zed: to seš teda fakt kamarádka za všechny prachy :zed: někteří mě fakt nepřestanou udivovat :(

mám taky mladšího partnera, ještě že moje kamarádka má pochopení ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 11:20
@Bábi Zlopočasná píše:
Ano, zakladatelka nemusi nic prekusnut. A ani nemusi prekazat priatelovi a jeho dcere v zivote ;) Urcite ju bude hriat dobry pocit ze si vybojovala soju pravdu a alimenty chodia nacas.
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak som mala pravdu… vyhrala si, a alimenty (hadam) budu chodit nacas :nevim:

Nebudu zneužívat anonymu k tomu, abych ti napsala, jaký mám na tebe názor. Píšeš:…svoji pravdu…vyhrála si…alimenty (zmíněné 2×). Tvoje smýšlení - no comment.

• Citovat
  • Upravit
683
19.11.14 11:23

Situace dopadla podle očekávání. Pro chlapa je nejcennější starší dcera, mladší je velký kus za ní a partnerka má hodnotu nejnižší. Z pohledu zakladatelky je nejcennější její malá dcerka, partner je kdesi vzádu a vyvdaná dcera je její soupeř o chlapovy zdroje. Přírodní zákony rozhodly za ně a rozum na to jen bezmocně kouká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.11.14 11:30
@kalamitaa píše:
Situace dopadla podle očekávání. Pro chlapa je nejcennější starší dcera, mladší je velký kus za ní a partnerka má hodnotu nejnižší. Z pohledu zakladatelky je nejcennější její malá dcerka, partner je kdesi vzádu a vyvdaná dcera je její soupeř o chlapovy zdroje. Přírodní zákony rozhodly za ně a rozum na to jen bezmocně kouká :)

No jo, no. Shrnuto a podtrženo… Smutné. To je tak, když lidi nemyslí, než si pořídí dítě a nevadí jim, že si sebe navzájem neváží. A zakladatelka se tu ještě tváří, jak je na koni. Ale té malé to provedli oba - 50:50. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.11.14 11:32
@Anonymní píše:
Nebudu zneužívat anonymu k tomu, abych ti napsala, jaký mám na tebe názor. Píšeš:…svoji pravdu…vyhrála si…alimenty (zmíněné 2×). Tvoje smýšlení - no comment.

Prosímtě, ona to myslela úplně opačně! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 11:34
@Verunecka289 píše:
Tak to nemyslíš vážně toto 8o přestat se stýkat s nejlepším kamarádem jen proto, že má starší ženskou? 8o :zed: to seš teda fakt kamarádka za všechny prachy :zed: někteří mě fakt nepřestanou udivovat :(

Ona ta jeho zenska na mna ziarlila a vyplakavala mu na pleci, ze travi cas so mnou. No a pretoze ja v nom videla len kamarata, ale nie chlapa, tak som sa stiahla. Aby som nebola pricinou ich rozchodu. A tiez preto, ze som nemala rada tu jeho zensku. Dnes su cez 10 rokov spolu, a takto, na dialku, vyzeraju ze stastne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 11:36
@analoja píše:

a předsudky ohledně věku partnerů… a všichni mají hned jasno, je mladší, tak je to zlatokopka :zed:

Ja osobne som mala na mysli zlatokopku z pohladu tej 22-rocnej dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.11.14 11:38
@Levandule121 píše:
No jo, no. Shrnuto a podtrženo… Smutné. To je tak, když lidi nemyslí, než si pořídí dítě a nevadí jim, že si sebe navzájem neváží. A zakladatelka se tu ještě tváří, jak je na koni. Ale té malé to provedli oba - 50:50. :cert:

Lidé, kteří si pořídí dítě jsou většinou zamilovaní a plánují spolu žít. On je o 15 let starší, než ona. Měl si chudák rozmyslet předem, jak hodlá dál žít. Když se seznámili, byla zakladatelka možná zrovna přibližně v letech jeho dospělé dcerunky. Takže si asi neměla pořizovat dítě s dědkem a raději se měla nechat plácat po zadku od svého otce. Asi by udělala líp. Co myslíš?

• Citovat
  • Upravit
19.11.14 11:41
@Anonymní píše:

Ako som pisala - mozes s partnerom bojovat, a vybojovat si svoju pravdu… co vacsinou konci rozchodom (onymi alimentami) alebo mozes s partnerom spolupracovat a netrvat na svojej pravde a ‚principe‘, ktory musi on uznat, a ostat stastne sparovana. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.11.14 11:46
@Bábi Zlopočasná píše:
Ako som pisala - mozes s partnerom bojovat, a vybojovat si svoju pravdu… co vacsinou konci rozchodom (onymi alimentami) alebo mozes s partnerom spolupracovat a netrvat na svojej pravde a ‚principe‘, ktory musi on uznat, a ostat stastne sparovana. :nevim:

Poslouchat ho na slovo, nemít žádné své názory, dělat jen to, co on si přeje, tolerovat mu všechno, na co on jen pomyslí, nemít žádné nároky, být připravena vždy a na všechno, nemluvit, není-li tázána, - ano, taková žena a žádná jiná, je přínosem do domácnosti a je šťastně spárovaná, protože jen proto se narodila. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15814
19.11.14 11:49
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja osobne som mala na mysli zlatokopku z pohladu tej 22-rocnej dcery.

přesně tak, i já. nevím, jak dlouho spolu zakladatelka s partnerem byla, ale podle toho, co píše, mi to orientačně vychází na nějakých čtyři-pět let. tedy partnerova dcera byla nějak těsně pod hranicí zletilosti, mezitím co její macecha naopak těsně nad její hranicí. to bych řekla, že jejich vzájemným vztahům příliš nepřidalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 11:50
@Levandule121 píše:
Prosímtě, ona to myslela úplně opačně! :idea:
Četla jsem to celé znovu a chápu to stejně :think:

Tohle se dá myslet opačně? :
Tak som mala pravdu… vyhrala si, a alimenty (hadam) budu chodit nacas :nevim:

Ironickým lidem nerozumím, je mi líto.

• Citovat