Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nova.holka píše:
6× nevstava, ale budi se i trikrat, spime oddelene uz od jejiho narozeni a pritel se moc nema k navratu do loznice za mnou. Proste se mi nelibi, kdyz mi dospela holka rika mami, ale nemuzu nic rict, driv jsem to zkusila a otocilo se to proti mne, hned zalovala, ze jsem nani byla oskliva.
no, takže on nakonec problém nebude v dceři ale mezi váma dvouma. Takže si normálně proboha promluvte jako dospělí lidé.
Jednou i tvoje dospělá dcera ti bude říkat mami
Ale to mě jenom tak napadlo.
@hanka.br. píše:
V tom případě by mi přišlo logické, že partneři budou spát spolu a návštěva(starší dcera) v pokoji s malou. A opravdu hodně by mi vadilo, kdyby můj partner raději sdílel lože se svou dospělou dcerou než se mnou. Jsi na zakladatelku zbytečně příkrá, souhlasit s ní nemusíš, ale vyjet na ni, ať se jde z toho vyspat, bylo zbytečné.
Podle toho co se zakladatelka rozepsala je asi problém jinde
zřejmě mezi sebou mají nějaký problém když se k ní nemá ani normálně a dcera už je jen zástupný problém na který je ovšem dobré to svést a udělat z otce jejího dítěte jakéhosi úchyla.
@evill píše:
Mami ti rika podle me schvalne, aby ti ti ukazala, ze sis nasla stareho chlapa. A myslim, ze casem pritvrdi az bude mit dite pritvrdi urcite na babi. S deckama je proste sranda
nestras!
@Callipo90 píše:
Podle toho co se zakladatelka rozepsala je asi problém jindezřejmě mezi sebou mají nějaký problém když se k ní nemá ani normálně a dcera už je jen zástupný problém na který je ovšem dobré to svést a udělat z otce jejího dítěte jakéhosi úchyla.
Ty mas asi dnes spatny den, co? Mozns by ses mela jit radeji vyspat ty.
@terinka4444 píše:
A ta holka má jinou možnost spaní, než s tátou?
Ano, sama v obyvaku, zatimco tatinek by mel jit za nami.
Zalezi, jakym tonem to mami rika. Svagrova mi rika teto a nevadi mi to, proste se oslovujeme z pohledu deti. Ponud ti to tak vadi, slusne ji popros, aby te oslovovala krestnim jmenem.
Ja osobne bych radeji spala v jedne posteli se svym tatou nez s jeho zenou, prestpze ji mam rada, o postel bych se s ni teda delit nemusela ![]()
A ze se holka nechce zivit sama a tatik ji vsechno plati…nojo, s tim asi nic neudelas.
@Nova.holka píše:
Ty mas asi dnes spatny den, co? Mozns by ses mela jit radeji vyspat ty.
Jsem trošku unavená, ale jinak jsem v poho
jen si opravdu ještě jednou přečti co si napsala.
@tinkerbelll píše:
Je to zvláštní, ale zase pochop, že se jí splnil sen o rodině. Je to divné, že ti říká mami, ale vem si, že maminku žádnou nemá, nemá tu svoji spřízněnou dušizkus si s ní sednout, je to už velká baba, tak si dejte vínečko a poplkejte. Jinak to docela chápu, že se na tátu upnula, třeba má strach, že do té „vaší“ rodinky nezapadne…
S tím naprosto souhlasím…ta změna chování z její strany může být opravdu kvůli strachu, že tatínek (její jediná bytost) má najednou novou rodinu a ona se cítí odstrčená, proto tím spíš vyhledává pozornost a v konečném důsledku se odstrčená cítíš ty. ![]()
@tinkerbelll píše:
Je to zvláštní, ale zase pochop, že se jí splnil sen o rodině. Je to divné, že ti říká mami, ale vem si, že maminku žádnou nemá, nemá tu svoji spřízněnou dušizkus si s ní sednout, je to už velká baba, tak si dejte vínečko a poplkejte. Jinak to docela chápu, že se na tátu upnula, třeba má strach, že do té „vaší“ rodinky nezapadne…
Taky mě tohle napadlo. Holka si třeba jen chce užít oslovení. Pokud si své maminky užila jen málo, nebo vůbec. A vztah z otcem má takový jistě proto, že byli sami.
Šmarjá holky tak si to zkuste představit
![]()
Jsi dobrá, že to zvládáš já bych to teda nedala ![]()
Mám s tatkou dobrý vztah ale toto??
To už je moc..A každý víkend??
Co to je za manželský život??
drž se
@Nova.holka píše:
a to je chyba té holky? Že tatínek si spí v obýváku a nemá se k tomu vrátit se k manželce? Ta holka ho prosí, ať zůstane s ní? a prosí ho, aby i v týdnu nespal s tebou? Není to chyba té holky, ale vašeho manželství či partnerství. když se tatínek nevrací sám k tobě dobrovolně, ale spí v obýváku, má ona možnost jiného spaní? Nemá, že?
Skutečně na ni žárlíš.
@Callipo90 píše:
Jsem trošku unavená, ale jinak jsem v pohojen si opravdu ještě jednou přečti co si napsala.
Ja nepopiram, ze mame problemy, asi jako vetsina paru a rozbroje asi dela i pritel, ale ona je na koni, kdyz vidi, jak se ke mne chova, tak pritvrdi a hned se tuli a tatinku sem, tatinecku tam…
@Nova.holka píše:
On v obyvaku spi bezne, podle toho, co pises. Nevim, proc by se mel na jednu nebo dve noci najednou stehovat k vam. Pripadalo by mi divne, kdyby spal s vami a prws vikend se kybloval k dceri do obyvaku, ale takhle bych v tom nic nehledala. Nekterym chlapum prpste budici se deti vadi.
@Callipo90 píše:
Podle toho co se zakladatelka rozepsala je asi problém jindezřejmě mezi sebou mají nějaký problém když se k ní nemá ani normálně a dcera už je jen zástupný problém na který je ovšem dobré to svést a udělat z otce jejího dítěte jakéhosi úchyla.
To je možné. Ono to upřednostňování dcery celou tu věc jaksi demonstruje, je to až příliš očividné, že tam něco není v pořádku. Chlap nemusí být hned úchyl, na druhou stranu by se dcerka ve svém věku taky nemusela chovat jako osmiletá a oslovovat partnerku otce „mami“ zvlášť pokud k sobě evidentně extra vřelý vztah nemají. To mi zavání velkou frackovitostí.