22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7212
16.11.14 22:45
@Nova.holka píše:
6× nevstava, ale budi se i trikrat, spime oddelene uz od jejiho narozeni a pritel se moc nema k navratu do loznice za mnou. Proste se mi nelibi, kdyz mi dospela holka rika mami, ale nemuzu nic rict, driv jsem to zkusila a otocilo se to proti mne, hned zalovala, ze jsem nani byla oskliva.

no, takže on nakonec problém nebude v dceři ale mezi váma dvouma. Takže si normálně proboha promluvte jako dospělí lidé.

Jednou i tvoje dospělá dcera ti bude říkat mami :D Ale to mě jenom tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
16.11.14 22:45
@hanka.br. píše:
V tom případě by mi přišlo logické, že partneři budou spát spolu a návštěva(starší dcera) v pokoji s malou. A opravdu hodně by mi vadilo, kdyby můj partner raději sdílel lože se svou dospělou dcerou než se mnou. Jsi na zakladatelku zbytečně příkrá, souhlasit s ní nemusíš, ale vyjet na ni, ať se jde z toho vyspat, bylo zbytečné.

Podle toho co se zakladatelka rozepsala je asi problém jinde ;) zřejmě mezi sebou mají nějaký problém když se k ní nemá ani normálně a dcera už je jen zástupný problém na který je ovšem dobré to svést a udělat z otce jejího dítěte jakéhosi úchyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:46
@evill píše:
Mami ti rika podle me schvalne, aby ti ti ukazala, ze sis nasla stareho chlapa. A myslim, ze casem pritvrdi az bude mit dite pritvrdi urcite na babi :mrgreen:. S deckama je proste sranda :)

8o nestras!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:47
@Callipo90 píše:
Podle toho co se zakladatelka rozepsala je asi problém jinde ;) zřejmě mezi sebou mají nějaký problém když se k ní nemá ani normálně a dcera už je jen zástupný problém na který je ovšem dobré to svést a udělat z otce jejího dítěte jakéhosi úchyla.

Ty mas asi dnes spatny den, co? Mozns by ses mela jit radeji vyspat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.14 22:47

A ta holka má jinou možnost spaní, než s tátou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:48
@terinka4444 píše:
A ta holka má jinou možnost spaní, než s tátou?

Ano, sama v obyvaku, zatimco tatinek by mel jit za nami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.11.14 22:49

Zalezi, jakym tonem to mami rika. Svagrova mi rika teto a nevadi mi to, proste se oslovujeme z pohledu deti. Ponud ti to tak vadi, slusne ji popros, aby te oslovovala krestnim jmenem.
Ja osobne bych radeji spala v jedne posteli se svym tatou nez s jeho zenou, prestpze ji mam rada, o postel bych se s ni teda delit nemusela :)
A ze se holka nechce zivit sama a tatik ji vsechno plati…nojo, s tim asi nic neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
16.11.14 22:49
@Nova.holka píše:
Ty mas asi dnes spatny den, co? Mozns by ses mela jit radeji vyspat ty.

Jsem trošku unavená, ale jinak jsem v poho ;) jen si opravdu ještě jednou přečti co si napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.11.14 22:50
@tinkerbelll píše:
Je to zvláštní, ale zase pochop, že se jí splnil sen o rodině. Je to divné, že ti říká mami, ale vem si, že maminku žádnou nemá, nemá tu svoji spřízněnou duši :( zkus si s ní sednout, je to už velká baba, tak si dejte vínečko a poplkejte. Jinak to docela chápu, že se na tátu upnula, třeba má strach, že do té „vaší“ rodinky nezapadne… :nevim:

S tím naprosto souhlasím…ta změna chování z její strany může být opravdu kvůli strachu, že tatínek (její jediná bytost) má najednou novou rodinu a ona se cítí odstrčená, proto tím spíš vyhledává pozornost a v konečném důsledku se odstrčená cítíš ty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
16.11.14 22:50
@tinkerbelll píše:
Je to zvláštní, ale zase pochop, že se jí splnil sen o rodině. Je to divné, že ti říká mami, ale vem si, že maminku žádnou nemá, nemá tu svoji spřízněnou duši :( zkus si s ní sednout, je to už velká baba, tak si dejte vínečko a poplkejte. Jinak to docela chápu, že se na tátu upnula, třeba má strach, že do té „vaší“ rodinky nezapadne… :nevim:

Taky mě tohle napadlo. Holka si třeba jen chce užít oslovení. Pokud si své maminky užila jen málo, nebo vůbec. A vztah z otcem má takový jistě proto, že byli sami.

• Citovat
  • Upravit
2466
16.11.14 22:51

Šmarjá holky tak si to zkuste představit 8o 8o 8o
Jsi dobrá, že to zvládáš já bych to teda nedala 8o
Mám s tatkou dobrý vztah ale toto??
To už je moc..A každý víkend??
Co to je za manželský život??
:roll: drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.14 22:51
@Nova.holka píše:
Ano, sama v obyvaku, zatimco tatinek by mel jit za nami.

a to je chyba té holky? Že tatínek si spí v obýváku a nemá se k tomu vrátit se k manželce? Ta holka ho prosí, ať zůstane s ní? a prosí ho, aby i v týdnu nespal s tebou? Není to chyba té holky, ale vašeho manželství či partnerství. když se tatínek nevrací sám k tobě dobrovolně, ale spí v obýváku, má ona možnost jiného spaní? Nemá, že?
Skutečně na ni žárlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 22:52
@Callipo90 píše:
Jsem trošku unavená, ale jinak jsem v poho ;) jen si opravdu ještě jednou přečti co si napsala.

Ja nepopiram, ze mame problemy, asi jako vetsina paru a rozbroje asi dela i pritel, ale ona je na koni, kdyz vidi, jak se ke mne chova, tak pritvrdi a hned se tuli a tatinku sem, tatinecku tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
@Nova.holka píše:
Ano, sama v obyvaku, zatimco tatinek by mel jit za nami.

On v obyvaku spi bezne, podle toho, co pises. Nevim, proc by se mel na jednu nebo dve noci najednou stehovat k vam. Pripadalo by mi divne, kdyby spal s vami a prws vikend se kybloval k dceri do obyvaku, ale takhle bych v tom nic nehledala. Nekterym chlapum prpste budici se deti vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@Callipo90 píše:

To je možné. Ono to upřednostňování dcery celou tu věc jaksi demonstruje, je to až příliš očividné, že tam něco není v pořádku. Chlap nemusí být hned úchyl, na druhou stranu by se dcerka ve svém věku taky nemusela chovat jako osmiletá a oslovovat partnerku otce „mami“ zvlášť pokud k sobě evidentně extra vřelý vztah nemají. To mi zavání velkou frackovitostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí