R.I.P. France

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69235
15.7.16 08:15

R.I.P. France

Ráno otevřu počítač a vidím zase ten strašný masakr. Zase občan, kterého ta země přijala, popřípadě jeho rodiče, postarala se, obyvatelé té země se postarali a dočkali se zmasakrování svých blízkých za odměnu. Ach jo, upřímnou soustrast všem pozůstalým, celé Francii, vlastně celému slušnému světu.

Byla jsme v Turecku v době atentátu, ta bolest obyčejných lidí tam byla hmatatelná, teď tohle. Kdy to skončí?

Měla jsme potřebu to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
15.7.16 08:20

Evropa je bezzubá a zvykla si na život bez válek a smrti. A to není dobře. Je třeba se srovnat s faktem, že podobné věci budou opět na denním pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.7.16 08:21

S tim se srovnat neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.7.16 08:22
@Moucharda píše:
Evropa je bezzubá a zvykla si na život bez válek a smrti. A to není dobře. Je třeba se srovnat s faktem, že podobné věci budou opět na denním pořádku.

Není dobře být zvyklý žít bez válek a masakrů? Je potřeba se srovnat s tím, že na denním pořídku bude masakr nevinných lidí? To se na mě nezlob, s tím já se nikdy nesrovnám, nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.7.16 08:23

R. I.P. Francii
Jo pro dobrotu na zebrotu. Vsak oni se najdou nejaci dobroserove, kteri nam vysvetli, ze tihle chudackove vrazdi, protoze zapadni spolecnost se k nim nechovala pekne.

A Hollande, no ten by tedy mel rezignovat, doufam, ze se toho Francie brzy docka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.7.16 08:24
@Moucharda píše:

Kdyz ti to tak chybi, tak se muzes sebrat a jet nekam, kde ty valky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.7.16 08:25

Asi takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
15.7.16 08:33

@Jana525 kde přesně píšu o tom, že mi něco podobného chybí? Prober se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.7.16 08:34

A tedy Hollande s tim neustalym opakovanim, jak je Francie silna, je opravdu trapny.
Ve Francii uz je takova nespookojenost s nim a jeho vladou, ze doufam, ze uz opravdu brzy skonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.7.16 08:35
@Moucharda píše:
@Jana525 kde přesně píšu o tom, že mi něco podobného chybí? Prober se…

No pokud, pises, ze je proste potreba si na takove veci zvyknout, tak ti to asi ocividne nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.7.16 08:39

A do tohohle my rodime deti, s tim se teda nikdy nesmirim. Uz by opravdu meli proti tomu efektivne zasahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.7.16 08:43

Je to strašný…
A jak zareaguje EU? Předpokládám, že zakážou ohňostroje, případně náklaďáky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
15.7.16 08:49

Ano - je to strašný. A je to nejspíše realita příštích dní…

Upřímně - já být ve Francii (a x let jsem tam žila) - rozhodně bych se v této době nezůčastnila žádných takovýchto akcí. Tohle se prostě bude dít :,( Pořád. Čím dál častěji…

Ve Francii to nemá až tak co dělat se současnou vlnou uprchlíků (na což to kdekdo svádí a vykřikuje o tom, že „ti uprchlíci!“) - ve Francii je to o tom (jak tu již někdo řekl), že to je daň za to, že tolik kolonizovali… a jistě ne mírumilovně a bez násilí… Kdyby nekolonizovali - nevypadalo by to tam dneska takhle :,( to je bohužel pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.7.16 08:50

I my byli vcera vecer ve 23.00, se vsema detma, koukat na ohnostroj u pritelzitost statniho svatku. Chodi vsichni a ohnostroje jsou pulhodinove, nadherne..
Francie doplaci na svoboda, rovnost, bratrstvi. A to je jeste nic oproti Belgii(dle toho, co jsem videla v Bruselu).
Nicmene, strachismus proti muslimum plosne a davova xenofobni hysterie vetsiny Cechu nic neresi, muslimove jsou normalni lidi s hrstkou fanatiku.
Stejne jako ostatni, nemuuslimska populace.
RIP :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.7.16 08:50
@Black Cat píše:
Je to strašný…
A jak zareaguje EU? Předpokládám, že zakážou ohňostroje, případně náklaďáky. :zed:

jo :zed: a ještě víc omezí možnost projevit nespokojenost, zvýší sankce proti svému občanovi, který by chtěl svobodně říct, co si myslí, a bude ho trstat za šíření rasismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová