Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nakupovala jsem zde 2×. Pokaždé jsem čekala cca 2 měsíce. Poprvé mi přišel velmi nekvalitní koženkový vyrobek. Podruhé mi přišlo něco, co nefungovalo a hlavně chyběla podstatná část objednávky. Rivalenti.cz zkouší zcela nezákonné praktiky a peníze nevrací. Všude na ně upozorňují, že jsou to podvodnici, nic jiného totiž nejsou! I kdyby vás lákaly pěkné fotečky a kladné recenze, zůstaňte oběma nohama na zemi=je to pouhý
podvod!
Take jsem nakoupila pres rivalenti ale neprisel mi vůbec email…
bojim se aby mi nevyzdimaly ucet…
Co se týče eshop Rivalenti tak mám podobnou zkušenost v srpnu jsem si objednávala dětské pyžamo za 350 Kč po měsíci jsem zaslala první email a reakce žádná a tak opět email o zrušení objednávky a vrácení peněz nejdřív se nedělo nic až po třetím emailu a poznámce že vše hlásím na policii se ozvali a peníze během 14 dnů vrátili zpět, tak kdo se napálil tak to zkuste třeba budete mít štěstí, akorát mě zaráží že na tu policii už to hlásili několikrát na čoi taky a nikdo s tím nic neudělal a eshop je v provozu dál, dokonce ho v televizi hlásili jako podvodný eshop a nic se neděje prodávají dál ![]()
Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu Rivalenti.cz NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na Rivalenti.cz nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci.
Ja nakupuju na https://spartoo.cz Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.
@baru.444
Já taky naletěla, opravdu nedoporučuju. Potřebovala jsem odsávačku a psali tam dodání do dvou dnů, už je to přes 30 dní a stále nic. Tak jsem jim psala jestli je baví okrádat maminky na mateřské, jsem zvědavá, co mi na to odepíšou. Opravdu Rivalenti je podvodný obchod nic tam nekupovat jinak vám nic nepřijde 😁
k_hand:.
@Bezděkov Dobrý den, stejná zkušenost jako vy
Také zkouším co vy, ale nevím jestli to k ničemu bude. Minimálně aspoň pocit, že člověk něco dělá, naštěstí to byla částka pod 300kč, ale jde o princip.
Dobrý den všem…čtu hodně příspěvků na firmu Rivalenti tak přidávám další špatnou zkušenost. Objednávka nedorazila na výzvy pouze odpověď že zboží je na cestě a v případě že telefonuji na firmu tak pokud chci opravdu s někým mluvit telefon se sám vypne. Zboží jsem si objednala 14.10 a stále nic
" Podvodníci "takže pozor a určitě v tomhle e-shopu nenakupuje!!!
@M-nika také tak napsala jsem na Českou obchodní inspekci, čekám jako vy od 25.10.
@Barbu39 píše: VíceČOIka je na nic. Tobě v ničem nepomůže, maximálně udělá v tom e-shopu kontrolní nákup a když jim také nic nepřijde, tak jim dá nějakou pokutu. Kterou stejně nikdo nezaplatí, pokud to bude podvodný e-shop.
@rmot píše: Více
On je to hlavně přeprodej z Číny. Takže doručení klidně může být v řádu měsíců.
@baru.444 píše: Více
Doporučil bych vyzkoušet chargeback. Je to služba, kterou poskytují banky. Pokud Vaší bance dodáte podklady, které potřebuje (např. potvrzení o objednání, doložení, že prodejce nekomunikuje atd.), je Vám schopna peníze vrátit. Doporučuji si přečíst více zde ***
*edit admin-smazán odkaz, reklama