Roční dítě vstává v 5 hodin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veromila
2.10.14 14:24

Tak mě malej po obědě už nespí a večer jde spát max. v devět. Od narození spí málo, já byla taky taková, spím špatně celý život. Doufám, že ho to taky nečeká…:-/

• Citovat
  • Upravit
326
2.10.14 14:33

@Veromila
náš syn to má taky po mně, resp. do těch dvou let míval, teď jsme s mužem zkonstatovali, že začínají vystrkovat růžky i jeho geny :mrgreen: Můj muž usne kdykoliv, kdekoliv, já nikoliv :mrgreen:
S tím nic neuděláš :nevim:
Moje kamarádka je zase spáč, ta si mateřskou užila, celou jí prospali :D Zase mít dítko v noci do jedenácti vzhůru, to bych se s mužem už vážně „neviděla“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
2.10.14 14:45

Já jsem zvyklá málo spát, jak už jsem psala, ale je fakt, že nejsem už nejmladší :-) malýho jsem měla v pozdních 30ti a prostě když se nevyspím, tak jsem protivná…Díky bohu manžel funguje a malýho zabaví když zrovna není v práci a já se můžu třeba i válet ráno :-))říkám si kdybych ještě chtěla druhý, tak to už mě fakt odvezou asi.Zas je fakt, že po porodu valí ty hormony, takže to ženská dá, dokad se kojí :-)No každopádně mi malej jde v lednu do školky a nevím, jak to tam s tím spaním budou s ním dělat :-/Snad ho nebudou nutit…

• Citovat
  • Upravit
326
2.10.14 14:52

@Veromila
také jsem „dříve narozená“ a také mám absenci spánku, věř mi. Když si vzpomenu na doby, kdy jsme se s mužem v neděli po propařené noci váleli u tv…jak to bylo fajn :mrgreen:
Muž by i rád vstal o víkendu a nechal mě trochu vyspat, problém je, že mě vzbudí i sebemenší zvuk a naše dítě nepatří k těm potichounku si hrajícím dětem :evil: A přes den já neusnu, i kdybych na hubu padala :?
Takže mi zbývá se s tím smířit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.10.14 14:55
@Veromila píše:
Dobrý den, promiňte, ale právě jsem se docela zasmála, když tu někdo napsal "syn je taky ranní ptáče, vstává v 6-7 hod.:-)Řekněte to někomu, kdo k dítěti vstává v 5 každý den. Já moc dobře vím, o čem mluvím. Se synem jsme takto od jeho cca ani ne roku vstávali do jeho dvou :-) někdy já, někdy manžel, bylo to šílené, chtěl hned akčnit, žádné válení…Ted až po jeho dvou letech vstává v 6,30 a je to náááádhera:-)

to vám moc přeju náš syn začal takhle vstávat v necelém roce a drží ho to dodnes ( je mu 10) naštěstí už při tom nepotřebuje moji asistenci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
2.10.14 15:15

@anickadomnik
Uff tak to se vám klaním,10 let…to jsem ještě opravdu neslyšela, mě by už vezli. Já jsem noční pták a ranní vstávání je pro mě katastrofa. Nikdy jsem tak ani nevstávala do práce - naopak jsem chodila a zase budu po mateřské touto dobou teprve usínat:-)

• Citovat
  • Upravit
8151
2.10.14 15:25
@Veromila píše:
@anickadomnik
Uff tak to se vám klaním,10 let…to jsem ještě opravdu neslyšela, mě by už vezli. Já jsem noční pták a ranní vstávání je pro mě katastrofa. Nikdy jsem tak ani nevstávala do práce - naopak jsem chodila a zase budu po mateřské touto dobou teprve usínat:-)

já taky ale kluk už tak od 4 let vstává sám takže už je mi to v podstatě jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
20.8.18 06:58

Obnovuji diskuzi a mam jen takovy pritroubly dotaz. Syn (8m) mi vstaval v 7, pak 6:45,6:30…ted uz tri tydny drzi 5:45. A je jedno, jestli jde spat v 19:15 nebo i 21:15, proste 5;45 a konec. V pokoji tma. Zkousela jsem mu dat mliko, nezabere. Zkousela jsem uspavat jeste placanim po zadecku (45m a nic). Za 1,5h je protivnej jak cinze a za 2h, tedy v 7:45 (nekdy drive!) uz musi spat, protoze ma podlity oci a breci. Dotaz - to jako se zmenou casu hodla vstavat ve 4:45, kdyz je uplne jedno, v kolik jde spat? V noci se budi 2-3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
20.8.18 07:03

Bohuzel jsem to tak s dcerou mela.Po zmene casu se pak casem srovnala.Ted ji budou uz 4r a je to porad ptace,v 6 vstavat a hotovo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
20.8.18 07:09

@tini my za 2 mesice jedem na dovcu a uz vidim, jak tam s nim budu nekde 2h korzovat, aby nebudil chlapa a starsi dite a kdyz zacne cely hotel vstavat, pujde milostivej spat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
20.8.18 07:13

@LindaPraha Normálka, kolem roku jsme vstávali v 5 pravidelně :mrgreen: po změně času se to během pár dnů upravilo na těch 5 hodin novýho času. Teď už je mu přes dva roky a vstává kolem 5:30-6:30 furt :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.8.18 07:15

@LindaPraha můj v pět vstává ještě v témeř čtyřech letech. Ale po změně času se tak během 14 dnu prešoupne na novych pět ráno, takže ve čtyři vstává jen chvíli :mrgreen: si zvyknes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
20.8.18 07:18

Starší takhle vstával snad odjakživa. Mladší jako batole taky měl období kdy vstával 5.15. Změna času se do toho moc nepromitala. Je jedno kdy jdou spát, stejně vstávají brzo. Teď jim je 6 a 8, starší vstává pořád před 6h. Mladší dokáže spát o trochu dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 07:18

Dvouletak tak vstava standardně… (tedy 5:45 povazuju za luxusni cas, on v 5) posledni tak mesic v 6, ale to nebude mit dlouhe trvani. Po zmene casu se to za par dni srovna, neboj

Příspěvek upraven 20.08.18 v 07:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
20.8.18 07:19

Naši cca 14 dní před změnou času začínají sami přesunovat režim o postupně o danou hodinu. Ani nevím jak ;-) . Nyní už jsou velcí, tak to tolik není poznat, ale fakt jako menší, to bylo vidět lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí