Roční introvert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4315
12.2.18 15:01

@Mollify83 Já měla ze školky hrozný strach. Protože dcera nemusela cizí děti a ani nekomunikovala s dospělými. Chodila od 2 a 3/4 do mini školky, kde bylo max 6 dětí na učitelku. Každé ráno slzy, nechtěla tam chodit, nezvykla si. Když už tam byla, tak tam nějak fungovala, ale byly to nervy. Od září nastoupila do státní školky. Já z toho měla noční děsy, 25 dětí, 2 učitelky, všichni cizí. Nakonec pohoda. Dcera chodí do školky nadšená, ani jednou ráno nebrečela, těší se. Sama od sebe tam už chtěla spát. Nastupovala až ve 3 a 3/4 a to dělá podle mě hodně. Vyzrála, lépe komunikuje, už si poradí v kolektivu. Dřív by to zvládala podstatně hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
12.2.18 15:12

@kacka52 věk dělá určitě hodně, taky to u syna pozoruji, už si poradí, řekne si co jo a co ne. Utěšuje mě, že jsem ještě doma s mladším, tak kdyby bylo nejhůř můžeme ještě počkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
12.2.18 18:04

Od pul roku chodime do krouzku :roll: :mrgreen:…se nediv, ze mas v roce introverta :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.3.18 12:33

Ahojky???? Ja mam 14 mesicniho chlapecka a chova se podobne jako dcerka zakladatelky. Od cca 9 mesicu ma strach z deti a od cca 12 mesicu strach z dospelych. Z povzdali se na vsechny klidne rad kouka, ale v blizkosti mit cizi lidi nechce. U doktorky je to taky ocistec, maly navstevu vzdy celou prorve. Na zadne krouzky ani akce ted neni zvedavy, tak ho do toho nenutim. Chce to klid a dat diteti cas. Vsak ono vyzraje a vse mu prijde k chuti???? Rikam si, ze neznam 15 leteho kluka co by brecel u doktorky a bal se navstevy????… takze casem to proste prejde. Taky jsem se tim hodne stresovala porad jsem maleho zkoumala, ale ted uz to neresim, nechavam ho „zit“ a je nam obema lip… Jen me jeste napadlo jak zakladatelka popisuje, ze ji mrzi, ze se nemuze s malou pochlubit… Nejak tomu chapu. Me treba mrzi, kdyz vim ze muj prcek umi to a tamto. A u doktorky celou prohlidku prorve. Doktorka jen zjisti otazkama co maly umi a jdeme s placem domu. Pak se citim jak kdybych lhala a vlastne me mrzi, ze se ji nemuzu ani pochlubit a ukazat jak mam sikovneho chlapecka. V tomto ohledu to tedy chapu???? Mila zakladatelko, pokud si chces o tomto pobavit bliz, klidne napis SZ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí