Rodičovský příspěvek elektronicky?

1
22.4.20 20:13

Rodicovsky příspěvek elektronicky?

Ahoj, bude mi končit PPM a musím si teď zažádat o RP.
Chápu to správně, že můžu formulář vyplnit a rovnou poslat elektronicky bez podpisu?
Nevím jaký datum mám napsat od kdy pobírat RP.Jak mám zjistit datum :P? Když budu mít něco špatně, tak ae asi ozvou že jo :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
22.4.20 20:16

Datum si muzete napsat jaky chcete po skonceni PPM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.4.20 20:34

Já nedávno měnila výši RP a formulář po mně chtěli naskenovaný s podpisem, nebo elektronický podpis.

Datum začátku jaký chceš, ale pokud to bude stejný měsíc za jaký je výplata PPM, tak záleží na výši výplaty PPM. Budou doplácet jen rozdíl do výše RP nebo nic a až od následujícího měsíce plnou částku. Jestli je to srozumitelné… :oops:

Nebo je ještě varianta vyčerpat si před nástupem na RD dovolenou od zaměstnavatele, pokud máte, a pak teprve nastoupit na RD a zažádat o RP.

Ale není nic jednoduššího než napsat email nebo zavolat na vaše pracoviště ÚP a tam se na vše vyptat. Se mnou komunikovali hned a bez problémů. Byla jsem ráda, že tam nemusím osobně.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
22.4.20 20:54

Mě končí MD 15.5. a RP budu pobírat od 1.6. Bylo mi na UP řečeno, že buď mám nastoupit následující den nebo prvního v následujícím měsíci. Souběžně mi od 18.5. poběží řádná dovolená. Dle paní z UP je tahle souběžnost možná. A jak je to s žádostí zatím taky nevim. Budu si tam volat. Co jsem zatím zjišťovala po známých, tak to každý UP dělá jinak. Já doufám, že se spokojí s mejlem bez podpisu, i když je to dost nestandardní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí