Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky..Chtela bych se zeptat kolikateho v mesici chodi Rodicovsky prispevek a jestli to chodi presne nebo se spozdenim..Diky moc za odpovedi ![]()
Ahoj, jsem z Blatný a chodí mi k patnáctému v měsíci. Chodí přesně, nikdy se nezpozdil.
Jééé, ahojky Šáry
Heleť, mě se na účet připisuje 14.den v měsíci, pravidelně a přesně. Tobě nechodí??
ha-ne-le píše:
Jééé, ahojky ŠáryHeleť, mě se na účet připisuje 14.den v měsíci, pravidelně a přesně. Tobě nechodí??
Nazdaaaar
No me ted prisla posledni PPM, tak se ptam, kdy to mam cekat v unoru ![]()
Já myslim, že by ti to mělo přijít někdy během půlky měsíce. Ale nevim, jelikož já tyhle změny neměla… však víš ![]()
ha-ne-le píše:
Já myslim, že by ti to mělo přijít někdy během půlky měsíce. Ale nevim, jelikož já tyhle změny neměla… však víš
To nejsou zmeny
To mi jen skoncila materska a v unoru mi ma prijit uz rodicak, tak me zajimalo, jak dlouho mam na nej cekat..Luci diky A Heli, jak se ma malej ?
No tak změny, mě od začátku vyplácí ÚP, takže pro mě se nic neměnilo a měnit nebude (snad) do 3let věku Matěje ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jestli už někomu přišel rodičák. Mám to dostat na složenku, jenže ještě nepřišla. Účty byli 14. Je mi to divné…Přišla někomu už na složenku ze Strakonic?