Rodicovsky prispevek-Strakonice a okoli

9219
10.1.12 12:51

Rodicovsky prispevek-Strakonice a okoli

Ahojky..Chtela bych se zeptat kolikateho v mesici chodi Rodicovsky prispevek a jestli to chodi presne nebo se spozdenim..Diky moc za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4246
10.1.12 14:15

Ahoj, jsem z Blatný a chodí mi k patnáctému v měsíci. Chodí přesně, nikdy se nezpozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.1.12 14:33

Jééé, ahojky Šáry :lol: Heleť, mě se na účet připisuje 14.den v měsíci, pravidelně a přesně. Tobě nechodí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
10.1.12 14:47
ha-ne-le píše:
Jééé, ahojky Šáry :lol: Heleť, mě se na účet připisuje 14.den v měsíci, pravidelně a přesně. Tobě nechodí??

Nazdaaaar :mrgreen: No me ted prisla posledni PPM, tak se ptam, kdy to mam cekat v unoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.1.12 15:00

Já myslim, že by ti to mělo přijít někdy během půlky měsíce. Ale nevim, jelikož já tyhle změny neměla… však víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
10.1.12 15:07
ha-ne-le píše:
Já myslim, že by ti to mělo přijít někdy během půlky měsíce. Ale nevim, jelikož já tyhle změny neměla… však víš :)

To nejsou zmeny :) To mi jen skoncila materska a v unoru mi ma prijit uz rodicak, tak me zajimalo, jak dlouho mam na nej cekat..Luci dikyHeli, jak se ma malej ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.1.12 20:24

No tak změny, mě od začátku vyplácí ÚP, takže pro mě se nic neměnilo a měnit nebude (snad) do 3let věku Matěje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 21:39

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jestli už někomu přišel rodičák. Mám to dostat na složenku, jenže ještě nepřišla. Účty byli 14. Je mi to divné…Přišla někomu už na složenku ze Strakonic?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex