Rodíme v dubnu 2014 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1085
2.4.14 16:00

@Andy27 Já mám teda stolici také tmavší, ale to mám tím železem co beru, pokud ti to neřekli, možná ještě výsledky nebyly hotové :think: ale kdyby něco určitě by ti hned volali ;) jinak já bych si tam i zkusila zavolat a zeptat se nato. Ať jsi klidnější:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.4.14 04:27

@Maldinka21

jo jo data krásná ale sněme dál :-D

Hele asi máš pravdu, já teda taky permanentně něco tláskám nebo užďubuju a přítel se pak přidává no, tedy jde li o ty nezdravé věci, pomeranč si třeba sám od sebe nevezme, jedině když oloupu a nacpu pod nos :mrgreen:

No panika, celkově jsem vystresovaná, nač se budou ptát, co po mě budou chtít, zda bude vyšetření v pořádku a chvilku mi trvá než se uvolním a ten tlak spadne na normál.
Jinak na klinice sem moc Dr nepotkala, jsou tam právě převážně porodní báby, sestra nebo jak je nazvat a v zeleném ;-), většinou mladé a zatím vypadaly sympaticky takže doufám že to bude o. k, hlavně nemám na výběr a budu tam muset.

Hmmm, eroticky laděné cvičeníčko joo, to zní dobře :oops:, a jaképak nové polohy, apropo chystáš se nějakou z nich použít?
Týýý jo, pátek je už zítra, no wooow, ty budeš mít dítko už do týdne doma… mě to stále nedochází, trochu i závidím, chci už taky, chci ji vidět, pomuchlovat jééé.

Jinak vyvolávání nezávidim ale co se dá dělat, je možné že u mě budou muset také a když budete zdraví tak není problém.

Jinak já stále stejně, poslíčky já vynechávám, to jsem si slíbila :mrgreen:,
nooo stále doufám že opravdu ani nebudou. Jsem stále o. k a bez problémů, proto taky trochu tuším že na termín asi rodit nebudu 8o ale zas člověk nikdy neví kdy se to může rozjet a i maličkost tomu může napomoci tak se nechám překvapit :-)
Jinak dám určitě vědět když se něco změní, ty taky nezapomeň napsat až budeš mít chvilku jak to šlo a že jste o. k ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.4.14 04:28

@Maldinka21

kvůli železu je stolice tmavší? to jsem netušila, taky ho beru tak mám asi vysvětlení, kuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
3.4.14 09:22

@LaraNat S tím pomerančem je to i u nás :mrgreen: ti chlapi jsou líní :lol:

No tak to máš dobré a zelená prý uklidňuje :) ti dr tam asi jen semtam nakouknou, zda jde vše tak jak má, nemáš na výběr :| tak u nás jsou tři porodky, v jedné jsem už rodila a tam se mi nelíbilo, v té druhé se mi moc líbí, tak uvidíme zda to tam pošlape jako hodinky :lol: a třetí porodku nevyužiju, protože třetí dítko bych už asi s nervama nedala :mrgreen:

No v té vodě to bylo super a i relax, ale když jsme to samé zkoušeli v tělocvičně na suchu tak už to tak příjemné nebylo :lol: nic mě nenadnášelo a já na manželovi visela jak pytel :D takže zápřach na ruce, ale nejspíš to pomáhá, když to učí :think: je fakt, že záda asi bolet budou a hodit se ty cviky nakonec taky budou, ale jinak jsem nepřemýšlela, že bych nějaký ten cvik využila :nevim: vůbec netuším jak to vše bude probíhat, teď jsem si vzpoměla na jeden, který určitě chtít nebudu :pankac:…postavíš se k manželovi zády, rukama se chytíš třeba za parapet, roztáhneš nohy zeširoka a podřepneš a ten tvůj ti musí na zadku najít sedací hrbolky a roztáhnout je od sebe, my to dělali ve vodě a já vtu chvíli myslela, že se pokadím :roll:,to byl ale teprv tlak na stolici :mrgreen:

Já už jsem s tím vyvoláváním smířená, u malé mě to taky čekalo, v den kdy jsem měla na 8 ráno nástup na vyvolání, jsem začla nakonec rodit sama od sebe už v 5,takže jsem tam byla dříve a už nic vyvolávat nemuseli 8),druhé těhu jsem brala, že porodím na 100% min 14 dní před termínem a ono se to opakuje znovu i teď :lol: takže pořád mám naději, že až malému pohrozí tím přesným datem, kdy ho budou chtít vypudit :palec: si usmyslí, že radši teda vykoukne ven sám bez těch tabletek a bůchví čeho dalšího :)
Je možné, že budeš přenášet, to se týká hlavně prvorodiček, ale vydíš vyjímek je taky dooost :palec:

Heh, tak to už tě ty poslíčci asi fakt minou :potlesk: tak hlavně abys měla i pohodový a bezproblémový porod v rámci možností samozřejmě :)

A ty jsi mívala bolestivé měsíčky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
3.4.14 09:27

@LaraNat Jj,to mi dr říkal hned jak mi je předepisoval, že ať se nebojím té o dost tmavší stolici, no a taky hrozící zácpě, já to brala už za malé, tak jsem si vzpoměla, s tou zácpou to mám ale spíše naopak, každé ráno sním jednu tabletku a hned valím na záchod s řídkou stolicí, občas je to tuhší, ale to jen málokdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.4.14 18:39

@Maldinka21

no kdyby šlo jen o pomeranče :-D, nééé někdy je i akční a je to zlatíčko, pomáhá jak to jde al nikdo není dokonalý takže pomeranče loupu já :mrgreen:

Myslíš že nezatoužíš po třetím dítku za pár let jo? no nevím nevím, já bych řekla „nikdy neříkej nikdy“ :jazyk:

Tak sedací hrbolky jo? to by přes ty moje tukové zásoby nikdo nenašel :-D ale dokážu si představit to nucení tedy ale že by to pomohlo i při tlačení jiného druhu si nějak nedokážu představit 8o

Taky myslím že pokud ta zlatíčka v bříšku poslouchají tak si rozmyslí to vyvolávání a vyklubou se hezky sami alespoň den předem :dance:, aspoň doufám.
Právě že jako prvorodičce mi to dlouhé přenášení hrozí no, a já už bych chtěla malou u sebe a aby ji ještě mamča než odjede zpět do Čr mohla vidět a pobýt s ní… uvidíme nooo, do 10.4 ji dám čásek a pak ji zkusím tedy vypudit :mrgreen: :lol: :srdce:

No že jo, určitě mě minou :*, a měsíčky právě ne, nikdy jsem neměla bolesti (taky doufám že ani nikdy mít nebudu), vlastně sem nikdy neměla moc tyhle ženské problémky, zaplaň pánbůh :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.4.14 18:41

@Maldinka21

No vidíš, mě Dr nic neřekla když mi to předepisovala ale ani sem neměla obavy, měla jsem za to, že je to tím jak vylučuje malá a jak mají orgány spoustu práce, vlastně dvojitou práci. ale fajn informace, sem zas moudřejší.

Jinak že by se mi stolice odvíjela od tohoto sem si nevšimla, u mě to je tím co zbodnu, takže se to dá superově ovlivnit stravou, bájo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.4.14 17:26

holky kdyby jste meli nekdo zajem prodavam po detech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristynulinka
7.4.14 21:20

@LaraNat

Ahojky, no tak Patriček už je na světě :) Narodil se 3.4. v 5:11 ráno :) Byl ale opravdu drobňoučký, měl 2250g a 46cm.. Ale i tak byl porod hodně bolestivý… Sice krátký, ale opravdu náročný. V 1 hod v noci mi začly pravidelnější kontrakce, dala jsem si teplou sprchu kdyby to náhodou byli jen poslíčci, ale to nepomohlo, a ta bolest byla fakt velká, tak jsme se s přítelem vydali kolem půl 4 do porodnice. No tam mi stihli akorát udělat KTG a ultrazvuk.. Doktor říkal, že jsem otevřená na 5 cm a že se bude rodit… Bolesti jsem přetrvávala jen asi půl hodiny a pak se malý tlačil ven.. No… Takže vanu ani nic podobného jsem nestihla, málem mi nestihli dát ani ty antibiotika, takže fakt rychlovka… ATB dokapaly těsně před jeho narozením takže se neví, jestli vůbec zabraly.. No jinak nastřihli mě teda pořádně, ani jsem se raději neptala, kolik mi dělali stehů.. Radši to nechci ani vědět :) Dnes nás pustili z porodnice. Malý je jinak v pořádku, jen měl první dny nižší hodnotu glukózy, tak mu ji museli dávat po krmení… Teď bojujeme s kojením… Malý se nechce přisávat, mám malé bradavky, které jsou teď navíc nalité mlékem, tak se malému špatně chytají. V porodnici mi poradili si koupit kojící kloboučky, tak je teď zkouším a je to jak kdy.. Ale většinou se podaří a malý se přisaje a spokojeně papá ;) A jak jsi na tom ty? Ještě nerodíš? :)

• Citovat
  • Upravit
1085
8.4.14 10:59

@LaraNat To je fakt, nikdy neříkat nikdy :lol:,ale i kdybych mooožná někdy chtěla ještě jedno dítko, tak by mi to neprošlo, manžel si je jistý na tuty :) že žádné další nechce, diplomaticky mi na tuto otázku odpověděl, tobě jsem zrobil holku a sobě kluka a tím to hasne, žádná převaha :mrgreen:

No to jsem si myslela taky, že ty hrbolky nenajde :mrgreen: ale není hloupej a našel je i dost rychle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak já úspěšně hlásím, že přenášíme už třetí den 8) zítra opět kontrola tak uvidím, co ten malej nato :) Tak to už máš před sebou jen 2 dny, teda pokud už to nemáš za sebou hmm?? ;) No spíš ta malá to má před sebou :lol: a pak už to vemeš do své režie ty :mrgreen: no hodně štěstí, mě fakt nic nezabírá a už ani nic nezkouším, u nás je to marné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
8.4.14 11:01

@kristynulinka Gratuluji k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristynulinka
10.4.14 14:44

@Maldinka21 Moc děkuju :) ;)

• Citovat
  • Upravit
1426
13.4.14 11:46

@kristynulinka

Jééé, obrovská gratulece, to je opravdu prďolka malinkááááá :-)
Je to krása mít to štěstíčko u sebe viď.
Já mám taky zprávičku, trvá mi to trvá ale musím se taky pochlubit…
7.4, tedy den po prvním termínu se mi narodila Lilli Sofia, ve 4.40h ráno, měla 50cm a 3800g a je dokonalá, nemůžu si pomoc, láskou bych ji sežrala. Prcek to tedy nebyl ale porod snazší a rychlejší než sem předpokládala.
Jaksi ani nepoznám že rodím, tedy měla jsem kontrakce a stále předpokládala že jsou to poslíci. v neděli 6.4 na termín jsme ve 23h jeli do porodnice, tam nás přivítali, zkontrolovali a řekli mi že jsem na 5cm otevřená (koukám že to máme stejně :-D )
Nechala sem si píchnout epidural, jen pro jistotu :-D a nádhera, vřele doporučuju ikdyž jsem nevěděla jestli si ho nechám dát, 4h klid bez bolestí, a každou hodinu cca 1cm, ve 4h poslední kontrola a pak rodit, to už epidural přestal působit a tak sem si to krásně vyžrala ale čekala jsem tedy bolest větší a až na tu makačku při tlačení to šlo.
Jak malá vylezla tak sem se skoro Hystericky rozbrečela při jejím prvním zabrečení (sem brečet nechtěla ani nevím proč ale prostě to ze mě tak vylétlo, přítel mi to vyprávěl, jak to bylo krásný a nezapomenutelný)
Mimochodem mít chlapa u porodu je super věc, musím přítele pochválit, pomohl, podržel, byl úžasnej…
Jinak celej zážitek doslova nepopsatlnej, to určitě víš…

Jinak mě taky nastříhli, ne prý moc za to na mnoha místech, cítím bohužel teď ten jeden steh, někdy nepříjemné no, ne ani tak bolest ale táhne to, asi ho hodně přitáhl.

Ohledně kojení, malá se tady přisát umí, je to afiánka ale dlouho nevydržela z počátku, poslední noc v nemocnici nám tedy pomohli s odsávačkou aby začala přibírat a my mohli domů. No a teď jsme si pořídili manuální odsávačku a vždy nakojím a odsaju a v noci malá někdy dostane lahvičku ode mě nebo třeba od taťky, a mám trochu přehled kolik vypije a do toho se prodlužuj i interval jak vydrží u prsa. Mám dost vlká prsa tak je to pro ní taky náročné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
13.4.14 11:47

Musím se pochlubit fotečkou, jinak je malá celej táta (to je mi teda fér) :mrgreen: :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
13.4.14 11:50

@Maldinka21

tééda ten to má pěkně ošéfovaný ale jako argument dost dobrej, má jen štěstí že se mu povedla obě pohlaví, kdyby ne mohl by plodit do aleluja :-D
Dlooouho sem tu nebyla, v nemocnici bez internetu a pustili nás teprve 11.4 pak spousta návštěv, oslav a teprv teď máme s malou chvilku čas internetovat…
Tak co týýýý, jak to s vámi vypadá, pochlub se nám, sem mooooc moc zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí