Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Destiny4974 až se pár dní neobjevím, tak budeš vědět, že se něco děje. Můj telefon totiž zvládá jen volat a sms
Moc děkuju ![]()
Jak se Vám daří? Co bříško, už je to lepší? A co to Tvoje šití?
@Kejdík Dobře. To budu pěkně nervózní.
Budu ale držet palce o sto šest.
No ono od toho ty telefony původně jsou. Nebylo člověku lépe, když se dalo jen volat, psát sms a popřípadě poslouchat hudbu?
Žádný internety, žádný hry, žádný aplikace. Mám dojem, že ty telefony jsou pěkná zkáza pro dnešní mladý lidi. ![]()
Nemáš vůbec za co.
Bříško ještě občas trápí, ale prdí a kaká normálně.
Vždycky se u kojení kroutí a jakoby tlačí, takže buď se pořád pouští nebo pěkně kouše. Pak usne a občas se pokroutí taky, začne tlačit, hodně, pak zase usne. Tak ti nevím. Kapičky dáváme.
Možná zkusit nějaký jiný. Mám ty probiotika a Espumissan. ![]()
Šití se trošku lepší po tom Hemagelu. Už si opatrně i sednu.
Takže se najím pěkně, záda si odpočinou od spaní na boku, protože na zádech mi to nešlo.
Moc děkuji za optání.
Moc bych ti přála, aby už malá přišla mezi nás, aby tě netrápily další bolesti. ![]()
@Destiny4974 myslím, že snad ani tu hudbu neumí, nebo jsem to nezkoušela.
Určitě to brzy vychytáte, aby bříško nebolelo. Ještě dobrý procvičovat nožičky, jak s nima hýbeš tak se vyprdí ![]()
No hlavně, aby se Ti to šití rychle zahojilo a mohla si normálně sedět
![]()
@Kejdík Vyprdí a vykadí jako bonus.
No aspoň máš po starostech s telefonem ![]()
Jo ono to bude dobrý, stejně to za to stojí.
Tobě přeji co nejméně poranění. ![]()
@Destiny4974 tatinek to nestihl :/ no takle to moc rychle nebylo ale samotny porod trvalo 14min a 5 zatlaceni - volala jsem mu a za 14 min uz byla mala venku.. Ale uz za nami byl
I rodice jeho a moji
@Girls96 To mě mrzí, ale hlavně, že jste obě zdravé!
Moc hezký chlap. Sluší jim to. Vám všem.
Malá je kouzelná. ![]()
A jak to uteklo viď? Už ji máš u sebe.
A jinak dobrý porod? Nejsi moc poraněná? Hlavně odpočívej, když to půjde. ![]()
@Destiny4974 dekujeme, no jo pysnej tatka, je to jeho princezna a neda ji pry nikomu, uz dneska si ji chtel vzit domu
no trosku me strihali, ale jen malinko, tak snad to Bude brzo ok, I tak se to celkem ozyva a podbrisek boli furt stejne, ale to je asi takle brzo normalni, ze?
@Girls96 užívej si maličkou
Hezky jste to zvládli holky šikovný. Hodně to šití sprchuj, pak se rychleji hojí
![]()
@Girls96 To víš že je. Ono se to teď bude čistit, vazy se vracet do původního stavu s dělohou, to pobolívá.
Šití vážně sprchuj, to je zázrak. ![]()
Tak aby nebyla. Je překrásná.
To víš, každej chlap chce syna, ale jak je holka, tak jsou to princezny a jsou k nim neskutečně ochranitelští.
Teď už to uteče a budeš za chvíli s malou doma.
Co přikládání, pije malá? ![]()
@Destiny4974 nechce mi pit vubec
jednou se nam to povedlo nachvili kdyz mi to ukazovala a pak jak mi ji dali znovu, tak to pica krasne, pak ji dala k druhemu a uz nechtela, ted vecer taky odmitala, tak ji pry dali trosku um a kolem jedne zkusi prijit znovu… S papanim dost bojujeme zatim no, snad se to zlepsi
@Girls96 Tím se netrap, není to hnedka. Ležela se mnou paní, co jí malá taky nechtěla pít, musela dokrmovat a poslední noc se pěkně rozkojila. Malý to prostě trvalo, než se trošku sehrály.
Neztrácej naději, je brzy. ![]()
@Girls96 hodně přikládej, zkoušej, ona se třeba chytne. Hlavně se tím nestresuj. Navíc včera mohla být dost unavená z příchodu na svět. Základ je opravdu často přikládat, i kdyby si jen cucla. Starší mi druhou noc po narození prořval hlady. Museli mu dát trošku mlíčka (u nás dávají MM z mléčné banky) a další den už pohoda. Mlíka bylo dost a on krásně pil.
@Kejdík To je pravda. Malý byl na prsu skoro každou hodinu, krásně se to pak rozeběhlo. ![]()
Tak jaká byla noc? Vyspala jsi se?
@Destiny4974 proti jiným nocím jsem celkem spala. Sice mě ty bolesti budily, ale snažila jsem se to ignorovat. Řekla jsem si, že když to budou ty správné, tak je určitě nezaspím.
Doufám, že už má slečna nějaké brzké datum vybrané. Už mám celé rozlámané tělo a namožené svaly na břiše.