Rodinná dovolená do 50 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
15.8.14 16:52
@MadGirlNancy píše:
@KackaDoup jestli myslis me, tak jo, je nam to jedno, a navic tam kam chceme jet opravdu nedavaji slevy na 13500 za vsechny. A mizim, tohle nemam zapotrebi.

Víš co tak si za těch 70000 zaplat psychologa a nějaký kurs sebeovládání a přijímání nazoru ostatních, určitě za tu cenu někoho seženeš :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.8.14 16:55

@terinka4444 ale lítáte od Germánů, že? Což může být pro někoho třeba z Ostravy problém… Někdo navíc potřebuje českého delegáta, kdyby něco.

Hoď stránky, já se třeba ráda podívám, taky chceme letět s dětma příští rok a třeba Drážďany máme za rohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.8.14 16:56
@MadGirlNancy píše:
@KackaDoup jestli myslis me, tak jo, je nam to jedno, a navic tam kam chceme jet opravdu nedavaji slevy na 13500 za vsechny. A mizim, tohle nemam zapotrebi.

a proc se urazis? me neprijde jako spatne rada ze ti radi nakoupit zajezd u nemcu, kdo by nechtel usetrit..muzes si zbytek uzit jinak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4254
15.8.14 16:56

@terinka4444 kde sledujes ty nemecky zajezdy? Kdysi jsem po tom trochu koukala a vsechno - konkr. Recko - vychazelo plus minus stejne jako z Cech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
15.8.14 16:59

@terinka4444 mohla bys mi prosim poradit, kde hledat? My jsme s manzelem spolu jeste nikde nebyli ani po svatbe. V breznu jsme se brali, jsem na materske a tak za letosek nam vrati neco za me na danich, tak nez to strcit do dovolene na studenem Lipne, radsi budu dlouho hledat po nemeckych cestovkach. U nas.mi dovolena prijde pomalu drazsi nez v cizine :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 17:00

V 21. století, kdy se cizí jazyk učí děti v mateřských školách někdo potřebuje českého delegáta? Pak mu nezbývá, než platit ty obrovsky přemrštěné ceny tady. Kdyby tady byli lidi soudní, dva roky by u zdejších cestovek nekoupili ani lodičku na Mácháči, však ony by ty ceny klesly. I kdybych byla z Ostravy, nedala bych 70.000 za týden u moře. Sedla bych na auto a jela kam nejblíž :think: do Vídně, třeba. Ale každého věc. Odkaz ti dát nemůžu, nelítáme s konkrétní cestovkou, ale s tím, kdo nás svou nabídkou zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 17:00
@terinka4444 píše:
Jo, a14 dnů by vyšlo na 21.000 jen jsme neměli tlik vlna A co třena letecky Sicílie, ale byla to jen s plopenzí a dva dospělý a dvě děti za 11.000? Nebo třeba Srí lanka, 14 dnů AI, tam jsme byli 4 dospělí a platila jsem komplet 51000? Nebo Turecko, hm obyč čtyřhvězda, a taky jen polopenze a platila jsem za dospělou osobu 205EUR a za dítě 70. A mohla bych jmenovat 5 let zpátky.

A kde jsi tak levné dovolené sehnala?
Já tedy většinou platím mnohem více, raději sem nebudu psát kolik, nebo se to na mě také snese :).

• Citovat
  • Upravit
1836
15.8.14 17:01

@Darcakarca vybírej třeba na nacesty.cz nebo ltur.de. Když se ti něco zalíbí, mrkni na tripadvisor.com Většinou tam hodnocení odpovídá, plus jsou tam aktuální soukromý fotky, což taky hodně napoví.

A pokud nejste mobilní (či z nějakého jiného důvodu chcete odlétat z Pra), tak zkus třeba Exim tours, Firo, Čedok… a nebo Greece-tours.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 17:01
Kde já kdysi hledávala, tak to bylo www.rudofreisen.de mají českou sekci a dá se s ními vše domluvit a platit u nás, mají tady zástupce. Já byla nedávno tady na prodlouženém víkendu a ve čtyřech lidech jsme zaplatili jen se snídaní v penzionu téměř 7000 na tři dny. Strašný tady.
@Gabulle píše:
@terinka4444 mohla bys mi prosim poradit, kde hledat? My jsme s manzelem spolu jeste nikde nebyli ani po svatbe. V breznu jsme se brali, jsem na materske a tak za letosek nam vrati neco za me na danich, tak nez to strcit do dovolene na studenem Lipne, radsi budu dlouho hledat po nemeckych cestovkach. U nas.mi dovolena prijde pomalu drazsi nez v cizine :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.8.14 17:02

Já se přiznám, že jsem na některé Německé cestovky koukala, ale o moc výrazněji levněji mi to nepřišlo. Nehledě na to, že jsem z Ostravy a představa dejme tomu 8h strávených v pendolinu se 2 dětma, no tady jsem za 20min v Mošnově na letišti. Taky radši budu mít sebou českého delegáta, sice anglicky se domluvím, ale jen ty běžné věci, nevím jak bych řešila kdyby nastal nějaký větší problém.. Ale kdybych byla bez dětí, tak bych to s Němcema klidně riskla, když už ne cenově, tak služby mají určitě lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
@Meha píše:
Já tedy většinou platím mnohem více, raději sem nebudu psát kolik, nebo se to na mě také snese :).

To jsem se zrovna také chtěla zeptat.
Jo a nic nepiš, protože obzvláště jedna uživatelka zde - jak jsem si všimla - by to nemusela rozdýchat… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Meha píše:
Já tedy většinou platím mnohem více, raději sem nebudu psát kolik, nebo se to na mě také snese :).

co by se snaselo, kdyz mas tak mas…a kdyz chces platiti min tak se zajimas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15436
15.8.14 17:04

Jezdíme už 5 let do stejného hotelu na Krétu, cenu radši nezmiňuju, ale když jsem koukala na německé cestovky tak to bylo + - za stejnou cenu jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 17:06
@KackaDoup píše:
co by se snaselo, kdyz mas tak mas…a kdyz chces platiti min tak se zajimas :mrgreen:

Já se taky zajímám, nevadilo by mi ušetřit, i když mám 8).

Ale právě mám podobnou zkušenost jako některé uživatelky zde - většinou, když si vyberu nějaký konkrétní pobyt a srovnám českou cestovku s německou, tak to vychází podobně.

• Citovat
  • Upravit
16186
15.8.14 17:06

@terinka4444 no dobře, ale kde tě to zaujme? Chodí ti nějaké newsletters? Koukáš na německou tv a vidíš to v reklamě? Nebo jak? :nevim: Nepředpokládám, že si děláš pravidelné výlety do Deutschlandu, abys okoukala výlohy… :think: :mrgreen:
Potřebu delegátů nechápu ani já, my si obvykle řešíme cesty bookingom a emirates.com. Ale při dětech bychom to radši zastřešili cestovkou, ovšem ne českou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí