Rodinná dovolená do 50 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
15.8.14 17:24
Šmarja, počkej, pohledám, už je to tři roky.
@luc31 píše:
můžeš dát odkaz na ten hotel na korfu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 17:29
Tak Blue Bay Escape Resort a hezký je na jihu Korfu meshonghi beach, sice tříhvězda, ale moc hezký, velký komplex, ale hezký. Nikterak luxusní, ale vynikající jídlo, pěkné bazény a hezká pláž.
@terinka4444 píše: Šmarja, počkej, pohledám, už je to tři roky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.8.14 17:31
  • Citovat
  • Upravit
69235
15.8.14 17:33
Joj, já bych letěla na dovču, u nás zima, prší, manžel s dětma na houbách, konec léta, a zase dlouhá zima před námi. Ch jo, ale co mám dítě ve škole, tak si můžu nechat jen zdát :cert:
@KackaDoup píše:
@terinka4444 :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.8.14 17:38

@terinka4444 …tak jsem se zasmála :lol: jsem mrkla na Rudolfa, Mauritius, kde jsme byli teď v květnu a vyhodilo to na mně teda absolutně, ale fakt absolutně šílenou cifru, nemluvě o tom, že teď je tam „mimosezóna“ :mrgreen: nás to vyšlo mnohem levněji (ve stejném standardu) přes českou CK, navíc s Emirates (tady to letí s nějakými jihoafričany a ještě 2 přestupy!) :zed:
Fakt to chce asi hledat a neškodí mít aspoň informační přehled :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 17:42
Teď ti byla kamarádka na Bali, tuším v červnu, tedy za letenku dali téměř 25000, ale pobyt tam prý naprosto zadarmo, jídlo v super restauraci pro 4 lidi a platili 120,– za všechny a tak, byla unešená.
Pokudna vlastní pěst, nevím proč, ale vždycky vyšla letenka nejlépe z Vídně :mrgreen: tedy destinace jako Thajsko, Srí Lanka…na Maritius se můžu podívat tak leda na fotku :mrgreen:
@neila píše:
@terinka4444 …tak jsem se zasmála :lol: jsem mrkla na Rudolfa, Mauritius, kde jsme byli teď v květnu a vyhodilo to na mně teda absolutně, ale fakt absolutně šílenou cifru, nemluvě o tom, že teď je tam „mimosezóna“ :mrgreen: nás to vyšlo mnohem levněji (ve stejném standardu) přes českou CK, navíc s Emirates (tady to letí s nějakými jihoafričany a ještě 2 přestupy!) :zed:
Fakt to chce asi hledat a neškodí mít aspoň informační přehled :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 17:44
My byli jednou v Egyptě, taky jsem to sehnala super, asi 12000 na dospělou osbu, byli jsme v jednom krásném hotelu z Makadi serie. A chtěli bychom tam zase, už je to tolik let a už nikdy jsem nesehnala dobrou cenu, vždycky ma naše poměry hodně vysoko a to koukám každý rok :mrgreen:
@neila píše:
Fakt to chce asi hledat a neškodí mít aspoň informační přehled :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.8.14 17:49
@terinka4444 píše:
Joj, já bych letěla na dovču, u nás zima, prší, manžel s dětma na houbách, konec léta, a zase dlouhá zima před námi. Ch jo, ale co mám dítě ve škole, tak si můžu nechat jen zdát :cert:
:zed: u nas ten podzim je citit hrozne brzo :zed:
  • Citovat
  • Upravit
23298
15.8.14 17:52

@Darcakarca pises,ze ti staci Evropa, ale ta je prave dost draha. Za stejne penize sezenes nadhernou a luxusnejsi dovcu v Turecku ci Tunisku. Taky jsme letos chteli „jen“ Evropu, kvuli malemu, ale kdyz jsme pak za stejne penize nasli v Tunisku mnohem peknejsi a luxusnejsi dovcu, rozhodli jsme se pro Tunis. Myslim, ze uz mas dost velke deti, takze i tyhle destinace by mohli zvladnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.8.14 17:55

@terinka4444 jj, o Bali jsem slyšela, že je tam levně, stejně tak si hodně pochvalovala švagrová Thajsko letos :palec: Jinak na Mauritiu je taky docela levně, třeba jsme si jeden den vzali taxaňa a jeli projet křížem celý ostrov - auto nové, řidič = průvodce, a platili jsem za něj 50 euro! Půl dne s námi jezdil, takže fakt za hubičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 17:55

@marfra Souhlas, pokud chce někdo ušetřit a mít AI, tak volí spíše země jako Turecko, Egypt a Tunis.
Ale já bohužel tyto destinace ráda nemám, takže mám smůlu :lol:.

• Citovat
  • Upravit
622
15.8.14 18:01

Juuu, vy jste zlatý :-) vy jste toho napsaly :-)) Až dám děti spát, tak si počtu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
15.8.14 18:07

@Meha a proc nemas tyhle destinace rada? ja byla v Egypte, Tunisku, Turecku. U nas Recko, Italie, Spanelsko, Kanary apod. A prislo mi to celkem stejne. Resp. jsem na tech africkych destinacich neshledala nic horsiho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 18:13

@marfra Já byla taky ve všech těch destinacích, když tak přemýšlím, co mi tam vadilo, tak asi nejvíce ta mentalita místních obyvatel - když jdeš do města nebo někam na trh, šahají na Tebe, tahají Tě do svých obchodů, jsou hluční, přemlouvají, navíc nerada smlouvám. A i všudypřítomná špína (když vyjdeš z hotelu).

Pokud jsi zvyklá dovolenou trávit hlavně v areálu hotelu, tak to problém není.

• Citovat
  • Upravit
23298
15.8.14 18:16

@Meha jj tak to mas pravdu. Egypt a Turecko jsme meli spis poznavacku, takze chapu co myslis. Ale treba ted s malym jedeme vylozene jen pobyt u more (a v hotelu), takze tohle neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí