Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@luc31 píše:
můžeš dát odkaz na ten hotel na korfu?
@terinka4444 píše: Šmarja, počkej, pohledám, už je to tři roky.
@KackaDoup píše:
@terinka4444![]()
@terinka4444 …tak jsem se zasmála
jsem mrkla na Rudolfa, Mauritius, kde jsme byli teď v květnu a vyhodilo to na mně teda absolutně, ale fakt absolutně šílenou cifru, nemluvě o tom, že teď je tam „mimosezóna“
nás to vyšlo mnohem levněji (ve stejném standardu) přes českou CK, navíc s Emirates (tady to letí s nějakými jihoafričany a ještě 2 přestupy!) ![]()
Fakt to chce asi hledat a neškodí mít aspoň informační přehled ![]()
@neila píše:
@terinka4444 …tak jsem se zasmálajsem mrkla na Rudolfa, Mauritius, kde jsme byli teď v květnu a vyhodilo to na mně teda absolutně, ale fakt absolutně šílenou cifru, nemluvě o tom, že teď je tam „mimosezóna“
nás to vyšlo mnohem levněji (ve stejném standardu) přes českou CK, navíc s Emirates (tady to letí s nějakými jihoafričany a ještě 2 přestupy!)
Fakt to chce asi hledat a neškodí mít aspoň informační přehled
@neila píše:
@terinka4444 …tak jsem se zasmálajsem mrkla na Rudolfa, Mauritius, kde jsme byli teď v květnu a vyhodilo to na mně teda absolutně, ale fakt absolutně šílenou cifru, nemluvě o tom, že teď je tam „mimosezóna“
nás to vyšlo mnohem levněji (ve stejném standardu) přes českou CK, navíc s Emirates (tady to letí s nějakými jihoafričany a ještě 2 přestupy!)
Fakt to chce asi hledat a neškodí mít aspoň informační přehled
@terinka4444 píše:
Joj, já bych letěla na dovču, u nás zima, prší, manžel s dětma na houbách, konec léta, a zase dlouhá zima před námi. Ch jo, ale co mám dítě ve škole, tak si můžu nechat jen zdát
@Darcakarca pises,ze ti staci Evropa, ale ta je prave dost draha. Za stejne penize sezenes nadhernou a luxusnejsi dovcu v Turecku ci Tunisku. Taky jsme letos chteli „jen“ Evropu, kvuli malemu, ale kdyz jsme pak za stejne penize nasli v Tunisku mnohem peknejsi a luxusnejsi dovcu, rozhodli jsme se pro Tunis. Myslim, ze uz mas dost velke deti, takze i tyhle destinace by mohli zvladnout ![]()
@terinka4444 jj, o Bali jsem slyšela, že je tam levně, stejně tak si hodně pochvalovala švagrová Thajsko letos
Jinak na Mauritiu je taky docela levně, třeba jsme si jeden den vzali taxaňa a jeli projet křížem celý ostrov - auto nové, řidič = průvodce, a platili jsem za něj 50 euro! Půl dne s námi jezdil, takže fakt za hubičku ![]()
@marfra Souhlas, pokud chce někdo ušetřit a mít AI, tak volí spíše země jako Turecko, Egypt a Tunis.
Ale já bohužel tyto destinace ráda nemám, takže mám smůlu
.
Juuu, vy jste zlatý
vy jste toho napsaly
Až dám děti spát, tak si počtu ![]()
@Meha a proc nemas tyhle destinace rada? ja byla v Egypte, Tunisku, Turecku. U nas Recko, Italie, Spanelsko, Kanary apod. A prislo mi to celkem stejne. Resp. jsem na tech africkych destinacich neshledala nic horsiho ![]()
@marfra Já byla taky ve všech těch destinacích, když tak přemýšlím, co mi tam vadilo, tak asi nejvíce ta mentalita místních obyvatel - když jdeš do města nebo někam na trh, šahají na Tebe, tahají Tě do svých obchodů, jsou hluční, přemlouvají, navíc nerada smlouvám. A i všudypřítomná špína (když vyjdeš z hotelu).
Pokud jsi zvyklá dovolenou trávit hlavně v areálu hotelu, tak to problém není.
@Meha jj tak to mas pravdu. Egypt a Turecko jsme meli spis poznavacku, takze chapu co myslis. Ale treba ted s malym jedeme vylozene jen pobyt u more (a v hotelu), takze tohle neresim.